Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 13/05/2022)

Reizen is een fantastische manier om culturen te ontdekken, plaatsen, en mensen. Als we reizen, leren we zoveel dat het soms onmogelijk lijkt om alle geweldige plekken en dingen die we hebben gedaan te onthouden. Echter, deze 10 manieren om reisherinneringen te documenteren zullen ervoor zorgen dat je herinneringen voor altijd leven, in je hart, en thuis. Van scrapbooking tot sociale media, er is een geweldige manier voor elke reiziger om de momenten opnieuw te beleven wanneer je maar wilt.

  • Het vervoer per spoor is de eco-vriendelijke manier om te reizen. Dit artikel is geschreven om te informeren over de trein reizen door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

 

1. Manieren om reisherinneringen te documenteren: en verzamel ze in een digitaal album

Kleine anekdotes uit je . opschrijven reis door Italië, of biertuin in Praag, herinnerend aan de manier waarop de zon die dag scheen, of de smaak van het bier, want het zijn de kleine dingen die de reis onvergetelijk maken. Een reisdagboek bijhouden is een geweldige manier om uw reisherinneringen vast te leggen.

Dagelijks schrijven in het reisdagboek, of speciale momenten, is allemaal aan jou. Sommigen schrijven graag een samenvatting van de hoogtepunten van de dag, aan het einde van de dag, terwijl anderen een klein notitieboekje bij zich hebben, om alles te kunnen documenteren wanneer het gebeurt als er een neiging is om de namen van plaatsen te vergeten, en mensen, evenementen. Hoe heerlijk is het om thuis door het reisdagboek te scrollen, of zelfs op een ander punt in uw reis, en denk aan de geweldige mensen die je hebt ontmoet, en bezochte plaatsen, en echt zien hoe ver je hebt gereisd.

Dijon naar Provence Treinen

Parijs naar Provence Treinen

Lyon naar Provence Treinen

Marseille naar Provence Treinen

 

Document Your Travel Memories In A Travel Journal

 

2. Maak een reiskladboek

Foto's door elkaar halen, kaarten, kaarten, of ansichtkaarten in een plakboek is een leuke manier om reisherinneringen vast te leggen. Bovendien, als je een creatief persoon, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek. Op een soortgelijke manier, de onvergetelijke plaatsen we bezoeken verrijken ons leven en voegen lagen toe aan onze identiteit als mensen, en reizigers, en dat geldt ook voor de lagen die je aan het plakboek toevoegt. dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek.

In aanvulling op, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek. dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, cultuur, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek, en kan van een plakboek een avontuur maken, mysterie, en fascinerend boek om de plaatsen naar de mensen te brengen die er niet zijn geweest.

Milaan naar Napels Treinen

Florence naar Napels Treinen

Venetië naar Napels Treinen

Pisa naar Napels Treinen

 

A Travel Scrap Book

 

3. Ontwerp je fotoalbum

en kan van een plakboek een avontuur maken; en kan van een plakboek een avontuur maken, en kan van een plakboek een avontuur maken. Echter, en kan van een plakboek een avontuur maken, en kan van een plakboek een avontuur maken, en kan van een plakboek een avontuur maken. daarom, en kan van een plakboek een avontuur maken.

Met één klik leg je de schoonheid van een strand in Ierland of Toscane bij zonsondergang vast. Dan, en kan van een plakboek een avontuur maken, en verzamel ze in een digitaal album, en verzamel ze in een digitaal album, datums, en kleine herinneringen om u te helpen het verhaal van uw reis te delen. Bovendien, en verzamel ze in een digitaal album, en verzamel ze in een digitaal album, en verzamel ze in een digitaal album.

Amsterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Design Your Photo Album

 

4. Manieren om reisherinneringen te documenteren: en verzamel ze in een digitaal album

Zittend in de tuinen van Versailles of genieten van de Uitzicht op de Amalfikust – 2 van de meest ongewone plekken in Europa, je krijgt een plotselinge drang om het mooie zicht vast te leggen. Zo, op momenten als deze, je kunt een zaknotitieboekje tevoorschijn halen en beginnen met het wegkrabbelen van de momenten en plaatsen voor je.

Terwijl krabbelen klinkt als een zeer creatieve manier om je reisherinneringen vast te leggen, je hoeft niet per se talent te hebben voor schilderen of illustreren. Bovendien, je illustraties hoeven niet op hetzelfde niveau te zijn als die van Monet. Omdat het belangrijkste bij het illustreren van reisherinneringen is dat ze persoonlijk zijn, en heb een plank vol met je eigen reizen ter illustratie van de geweldige reizen door Europa.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Document Your Travel Memories In Illustrations

 

5. Verzamel en toon ansichtkaarten

Hang ze aan de koelkast, maak een collage voor de woonkamer, of inspiratie muur, ansichtkaarten zijn geweldige souvenirs. In aanvulling op, ansichtkaarten zijn een van de beste manieren om reisherinneringen vast te leggen, zijn gemakkelijk te verkrijgen, en vereist geen enkele inspanning van uw kant. Verkocht in elke cadeauwinkel, en straatmarkt, ansichtkaarten zijn een populair souvenir, om de reis te onthouden.

Nantes naar Bordeaux Treinen

Parijs naar Bordeaux Treinen

Lyon naar Bordeaux Treinen

Marseille naar Bordeaux Treinen

 

Collect And Display Postcards

 

6. Manieren om reisherinneringen te documenteren: en verzamel ze in een digitaal album

Een videoblog bijhouden, of met andere woorden, vloggen is een geweldige manier om reisherinneringen vast te leggen, een leven lang meegaan. Pak een camera, of een telefoon met een topcamera, en maak een YouTube-account om je reisvideo's te uploaden, en je avonturen zullen voor altijd leven. Met vloggen kun je de beste frames kiezen, vertel de verhalen, en documenteer de momenten – vanuit jouw oogpunt.

Bovendien, vloggen is een fantastische manier om plaatsen met de wereld te delen. ten eerste, vloggen is persoonlijk en heeft geen verborgen marketingagenda. ten tweede, vloggen laat mensen de minder bekende feiten en anekdotes zien achter populaire plekken over de hele wereld. Zo, vloggen is een geweldige milieuvriendelijke tool, zodat u de verhalen van een bepaalde cultuur kunt delen, gratis, en agenda, met een wereld van reizigers.

 

 

7. en verzamel ze in een digitaal album

Een andere vorm van vloggen en de digitale vorm van een reisdagboek is bloggen. Het aantal liveblogs van vandaag is uitstekend, dus je kunt veel voorbeelden van reisblogs online vinden als je het niet zeker weet hoe start je je eigen reisblog. In een notendop, je kunt eenvoudig je eigen blog starten op WordPress, upload reisfoto's, routes, gedachten, en meer.

Het belangrijkste verschil tussen bloggen en een reisdagboek is dat een blog een online medium is, en beschikbaar voor de hele wereld op internet. Je persoonlijke gedachten kunnen viraal worden, en heb veel volgers, die graag lezen en geïnspireerd raken door je reisherinneringen.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

Working On Your Laptop On A train

 

8. Manieren om reisherinneringen te documenteren: Instagram

De krachtigste media in de moderne wereld zijn sociale media, en als om nauwkeuriger te zijn?, Instagram. Vandaag, je kunt alle informatie uploaden die je wilt over elke plek ter wereld, op Instagram. Bovendien, reisbloggers en reisbeïnvloeders’ de beste manier om reisherinneringen vast te leggen, is door verhalen te uploaden, haspels, en berichten op Instagram.

Vandaar, maak een kleurrijke en leuke Instagram-pagina voor jezelf, om uw reizen te documenteren, en dierbare herinneringen. Stel je voor hoe mooi het zal zijn om door de kleurrijke pagina te kijken, alle korte video's kijken, en foto's die je tijdens je reis hebt gemaakt, in de maanden, en zelfs nog jaren na je reizen.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Document Your Travel Memories On Instagram

 

9. Maak een Memories Box

kaarten, ansichtkaarten, en museumtickets zijn slechts enkele van de dingen die sommigen van ons graag onthouden van onze vele reizen over de hele wereld. Het is verbazingwekkend hoe een klein stukje papier of kaart je kilometers ver terug kan brengen, naar een andere cultuur, keer, dan maak je hoogstwaarschijnlijk een geweldig plakboek. Zo, in plaats van al deze mooie herinneringen verloren te laten gaan in de rugzak, of portemonnee, het maken van een herinneringendoos is een fantastische manier om al deze reisherinneringen vast te leggen, en behoed ze voor schade.

Bijvoorbeeld, je kunt een oude schoenendoos meenemen, versier het, stop al je reisherinneringen erin, toon ze dan op een plank. Een ander idee voor een herinneringsdoos is het maken van een doos van gerecycled hout, dus het is zowel milieuvriendelijk als creatief. Hoe dan ook, een geheugenbox is een van de 10 speciale manieren om reisherinneringen vast te leggen.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

Memories Box

 

10. Track Tour Trip-app

Een Nederlandse reis opstarten Polarsteps is een voorbeeld van hoe je reisherinneringen kunt documenteren in de snelle technologische wereld waarin we leven. Met de Polarsteps-app kun je je stappen volgen, gedachten, ideeën, bezochte plaatsen, en nog veel meer vanuit het comfort van je telefoon, met een enkele klik. Een verbluffend resultaat van het volgen van uw reis is een prachtig reisfotoalbum, uiteindelijk, ontworpen en gemaakt door jou, van je favoriete momenten.

Concluderen, de verschillende manieren om uw reisherinneringen vast te leggen, vanaf de eerste stap is eindeloos. Van apps tot de oude en goede reisverslagen, je kunt een van deze kiezen 10 hierboven genoemde manieren, documenteren, delen, en herbeleef je geweldige reizen over de hele wereld.

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Leipzig naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

wij bij Red een trein helpt u graag bij het plannen van een onvergetelijke reis door Europa, waar je levenslange herinneringen kunt creëren.

 

 

Wil je onze blogpost "10 manieren om reisherinneringen te documenteren" insluiten?”Op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fways-document-travel-memories%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)