Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 13/05/2022)

Τα ταξίδια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανακαλύψετε πολιτισμούς, θέσεις, και ανθρώπους. Όταν ταξιδεύουμε μαθαίνουμε τόσα πολλά που μερικές φορές φαίνεται αδύνατο να θυμηθούμε όλα τα υπέροχα μέρη και πράγματα που έχουμε κάνει. Ωστόσο, αυτά τα 10 τρόποι τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων θα κάνουν τις αναμνήσεις σας να ζουν για πάντα, στην καρδιά σου, και σπίτι. Από το scrapbooking στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει ένας καταπληκτικός τρόπος για κάθε ταξιδιώτη να ξαναζήσει τις στιγμές όποτε θέλει.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

1. Τρόποι τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων: Travel Journal

Καταγράφοντας μικρά ανέκδοτα από εσάς ταξίδι σε όλη την Ιταλία, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ. γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ.

γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ. γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, γράφοντας μικρά ανέκδοτα από εκείνο το γοητευτικό κανάλι στο Άμστερνταμ, να μπορεί να τεκμηριώνει τα πάντα όταν συμβαίνει εάν υπάρχει τάση να ξεχνάμε τα ονόματα των τόπων, και ανθρώπους, εκδηλώσεις. Travel Journal, Travel Journal, Travel Journal, Travel Journal, Travel Journal.

Ντιζόν στην Προβηγκία τρένα

Παρίσι Προβηγκία τρένα

Λυών στην Προβηγκία τρένα

Μασσαλία στην Προβηγκία τρένα

 

Document Your Travel Memories In A Travel Journal

 

2. Δημιουργήστε ένα βιβλίο αποκομμάτων ταξιδιού

Travel Journal, Travel Journal, Travel Journal, Travel Journal. Εξάλλου, αν είστε α δημιουργικό άτομο, τότε πιθανότατα θα δημιουργήσετε ένα φοβερό λεύκωμα. Με παρόμοιο τρόπο, ο Η Ελβετία έχει πολλά που επισκεπτόμαστε εμπλουτίζουμε τις ζωές μας και προσθέτουμε επίπεδα στην ταυτότητά μας ως άνθρωποι, και ταξιδιώτες, και το ίδιο θα κάνουν και τα επίπεδα που προσθέτετε στο λεύκωμα. Στρώματα αυτοκόλλητων, θραύσματα χαρτιού, φωτογραφίες, και γραπτές αναμνήσεις, θα προσθέσει στο άτομο που είστε, και τον εσωτερικό σου κόσμο.

Επιπλέον, Τα λευκώματα είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μοιραστείτε τα ταξίδια σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι ιστορίες από τα ταξίδια σας ζωντανεύουν σε ένα λεύκωμα, παράθυρα στη θέα, Πολιτισμός, κοινότητες, και στιγμές, φορέστε μια πολύχρωμη ζωή, και μπορεί να κάνει ένα λεύκωμα περιπέτεια, μυστήριο, και συναρπαστικό βιβλίο για να φέρει τα μέρη στους ανθρώπους που δεν έχουν ταξιδέψει εκεί.

Μιλάνο προς Νάπολη τρένα

Florence στη Νάπολη τρένα

Βενετία προς Νάπολη τρένα

Πίζα προς Νάπολη τρένα

 

A Travel Scrap Book

 

3. Σχεδιάστε το άλμπουμ φωτογραφιών σας

Το γράψιμο μπορεί να είναι πρόκληση για μερικούς ανθρώπους; βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις, ή τη δυνατότητα παύσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να γράψετε. Ωστόσο, η λήψη φωτογραφιών είναι εύκολη, γρήγορα, και διασκεδαστικό να κάνετε όταν ταξιδεύετε. Επομένως, ένα άλμπουμ φωτογραφιών είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

Με ένα κλικ αποτυπώνετε την ομορφιά μιας παραλίας στην Ιρλανδία ή στην Τοσκάνη στο ηλιοβασίλεμα. Επειτα, μπορείτε να επιλέξετε τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες, και συγκεντρώστε τα σε ένα ψηφιακό άλμπουμ, με μικρές νότες, ημερομηνίες, και μικρές υπενθυμίσεις που θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε την ιστορία του ταξιδιού σας. Εξάλλου, ένα άλμπουμ φωτογραφιών δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο για αποθήκευση, και μπορείτε να το τοποθετήσετε στο τραπεζάκι του καφέ, ή δημιουργήστε ένα μοναδικό ράφι για όλα τα ταξιδιωτικά σας άλμπουμ φωτογραφιών.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Design Your Photo Album

 

4. Τρόποι τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων: εικονογραφήσεις

Καθίστε στους κήπους των Βερσαλλιών ή απολαμβάνοντας το Θέα στην ακτή του Αμάλφι – 2 από τα πιο ασυνήθιστα μέρη στην Ευρώπη, σας πιάνει μια ξαφνική παρόρμηση να απαθανατίσετε το υπέροχο θέαμα. Έτσι, σε τέτοιες στιγμές, μπορείτε να βγάλετε ένα σημειωματάριο τσέπης και να αρχίσετε να απομακρύνετε τις στιγμές και τα μέρη που έχετε μπροστά σας.

Ενώ το doodling ακούγεται σαν ένας πολύ δημιουργικός τρόπος για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις, δεν απαιτεί απαραίτητα να έχετε ταλέντο στη ζωγραφική ή την εικονογράφηση. Εξάλλου, οι εικονογραφήσεις σας δεν χρειάζεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με του Monet. Επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για την απεικόνιση των ταξιδιωτικών αναμνήσεων είναι ότι είναι προσωπικές, και έχετε ένα ράφι γεμάτο με τα δικά σας ταξίδια που απεικονίζουν για να θυμάστε τα καταπληκτικά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Document Your Travel Memories In Illustrations

 

5. Συλλέξτε και εμφανίστε καρτ ποστάλ

Κρεμάστε τα στο ψυγείο, φτιάξτε ένα κολάζ για το σαλόνι, ή τοίχο έμπνευσης, καρτ ποστάλ είναι υπέροχα αναμνηστικά. Επιπλέον, Οι καρτ ποστάλ είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων, είναι εύκολο να αποκτηθούν, και απαιτούν μηδενική προσπάθεια από την πλευρά σας. Πωλείται σε κάθε κατάστημα δώρων, και λαϊκή αγορά, Οι καρτ ποστάλ είναι ένα δημοφιλές αναμνηστικό, για να θυμηθούμε το ταξίδι.

Νάντη προς Μπορντό τρένα

Παρίσι προς Μπορντό τρένα

Λυών προς Μπορντό τρένα

Μασσαλία προς Μπορντό τρένα

 

Collect And Display Postcards

 

6. Τρόποι τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων: Vlogging

Διατήρηση ιστολογίου βίντεο, ή με άλλα λόγια, Το vlogging είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις, να κρατήσει μια ζωή. Πιάσε μια κάμερα, ή ένα τηλέφωνο με κορυφαία κάμερα, και δημιουργήστε έναν λογαριασμό YouTube για να ανεβάσετε τα ταξιδιωτικά σας βίντεο, και οι περιπέτειές σας θα ζουν για πάντα. Το vlogging σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα καλύτερα καρέ, πείτε τις ιστορίες, και τεκμηριώστε τις στιγμές – από την άποψή σας.

Εξάλλου, Το vlogging είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μοιράζεστε μέρη με τον κόσμο. Πρώτα, Το vlogging είναι προσωπικό και δεν φέρει κρυφή ατζέντα μάρκετινγκ. κατα δευτερον, Το vlogging δείχνει στους ανθρώπους τα λιγότερο γνωστά γεγονότα και ανέκδοτα πίσω από δημοφιλή μέρη σε όλο τον κόσμο. Έτσι, Το vlogging είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο φιλικό προς το περιβάλλον, που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις ιστορίες μιας συγκεκριμένης κουλτούρας, δωρεάν, και την ατζέντα, με έναν κόσμο ταξιδιωτών.

 

 

7. Blogging

Μια άλλη μορφή vlogging και η ψηφιακή μορφή ταξιδιωτικού περιοδικού είναι το blogging. Ο αριθμός των ζωντανών ιστολογίων σήμερα είναι εξαιρετικός, ώστε να μπορείτε να βρείτε πολλά παραδείγματα ταξιδιωτικών ιστολογίων στο διαδίκτυο εάν δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε το δικό σας ταξιδιωτικό blog. Με λίγα λόγια, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε το δικό σας blog στο WordPress, ανεβάστε ταξιδιωτικές φωτογραφίες, δρομολόγια, σκέψεις, κι αλλα.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του blogging και ενός ταξιδιωτικού περιοδικού είναι ότι ένα blog είναι ένα διαδικτυακό μέσο, και είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο στον Ιστό. Οι προσωπικές σας σκέψεις μπορεί να γίνουν viral, και έχει πολλούς οπαδούς, που θα λατρέψει να διαβάσει και θα εμπνευστεί από τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

Working On Your Laptop On A train

 

8. Τρόποι τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων: Ίνσταγκραμ

Τα πιο ισχυρά μέσα στον σύγχρονο κόσμο είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αν για να είμαι πιο ακριβής, Ίνσταγκραμ. Σήμερα, μπορείτε να ανεβάσετε όποια πληροφορία θέλετε για οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο, στο Instagram. Εξάλλου, ταξιδιωτικοί bloggers και ταξιδιωτικοί influencers’ Ο καλύτερος τρόπος για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις είναι η μεταφόρτωση ιστοριών, μπομπίνες, και δημοσιεύσεις στο Instagram.

Ως εκ τούτου, δημιουργήστε μόνοι σας μια πολύχρωμη και διασκεδαστική σελίδα στο Instagram, για να τεκμηριώσετε τα ταξίδια σας, και πολύτιμες αναμνήσεις. Φανταστείτε πόσο υπέροχο θα είναι να κοιτάτε μέσα από την πολύχρωμη σελίδα, παρακολουθώντας όλα τα σύντομα βίντεο, και στιγμιότυπα που είχατε τραβήξει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, στους μήνες, και ακόμη και τα επόμενα χρόνια μετά τα ταξίδια σας.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

Document Your Travel Memories On Instagram

 

9. Δημιουργήστε ένα κουτί αναμνήσεων

Χάρτες, καρτ ποστάλ, και τα εισιτήρια μουσείων είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που αρέσουν σε κάποιους από εμάς να κρατάμε από τα πολλά μας ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Είναι εκπληκτικό πώς ένα μικρό κομμάτι χαρτί ή κάρτα μπορεί να σας ταξιδέψει χιλιόμετρα πίσω, σε μια διαφορετική κουλτούρα, φορές, και στιγμές. Έτσι, αντί να χαθούν όλες αυτές οι όμορφες αναμνήσεις στο σακίδιο, ή πορτοφόλι, Η δημιουργία ενός κουτιού αναμνήσεων είναι ένας υπέροχος τρόπος για να τεκμηριώσετε όλες αυτές τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις, και προστατέψτε τα από τη ζημιά.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα παλιό κουτί παπουτσιών, στολίστε το, βάλτε όλες τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις μέσα, στη συνέχεια εμφανίστε τα σε ένα ράφι. Μια άλλη ιδέα για ένα κουτί αναμνήσεων είναι η κατασκευή ενός κουτιού από ανακυκλωμένο ξύλο, έτσι είναι και φιλικό προς το περιβάλλον και δημιουργικό. Οπως και να έχει, ένα κουτί αναμνήσεων είναι ένα από τα 10 ειδικούς τρόπους τεκμηρίωσης ταξιδιωτικών αναμνήσεων.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

Memories Box

 

10. Παρακολούθηση της εφαρμογής Ταξίδι περιήγησης

Ένα ολλανδικό ταξίδι ξεκίνα Το Polarsteps είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να τεκμηριώσετε ταξιδιωτικές αναμνήσεις στον γρήγορο τεχνολογικό κόσμο που ζούμε. Η εφαρμογή Polarsteps επιτρέπει την παρακολούθηση των βημάτων σας, σκέψεις, ιδέες, μέρη που επισκέφθηκαν, και πολλά άλλα από την άνεση του τηλεφώνου σας, με ένα μόνο κλικ. Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα της παρακολούθησης του ταξιδιού σας είναι ένα εκπληκτικό άλμπουμ φωτογραφιών ταξιδιού, στο τέλος, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από εσάς, από τις αγαπημένες σας στιγμές.

Να συμπεράνω, την ποικιλία τρόπων για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις, από το πρώτο βήμα είναι ατελείωτο. Από εφαρμογές μέχρι τα παλιά και καλά ταξιδιωτικά ημερολόγια, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά 10 τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω, να τεκμηριώσει, μερίδιο, και ξαναζήστε τα εκπληκτικά σας ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ευρώπη, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αναμνήσεις ζωής.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας «10 τρόποι για να τεκμηριώσετε τις ταξιδιωτικές αναμνήσειςΣτον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fel%2Fways-document-travel-memories%2F – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / es σε / fr ή / de και περισσότερες γλώσσες.