Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 16/12/2022)

Καινοτόμος, οικονομικές ευκαιρίες, δημιουργικά μυαλά, και η καλύτερη απήχηση στην αγορά είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά για έναν αναπτυσσόμενο κόμβο εκκίνησης. Αυτά τα 12 κορυφαίοι κόμβοι startup παγκοσμίως προσελκύουν τα πιο ταλαντούχα μυαλά για να δημιουργήσουν και να θρέψουν τις υπέροχες ιδέες τους, ομάδες πληροφορικής, και συνδέσεις για την προώθηση εκπληκτικών startups. Από τη Σαγκάη στο Βερολίνο, αυτά τα κορυφαία οικοσυστήματα startup είναι τα ισχυρότερα στον κόσμο.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

1. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Βαρκελώνη

Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, Βαρκελώνη, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης. Πρώτα, Η Βαρκελώνη προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, Κανονισμοί, και αύξηση των επενδύσεων. κατα δευτερον, Η Βαρκελώνη έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ταλαντούχων ιδρυτών τεχνολογίας, ακόμη περισσότερο από το Τελ Αβίβ. Τρίτον, μεταξύ των πολλών ευρωπαϊκών κόμβων startup, Η Βαρκελώνη θέλει να δώσει τη θέση της σε γυναίκες ιδρυτές, προγραμματιστές, και επαγγελματίες της ψηφιακής τεχνολογίας.

Όλα τα παραπάνω τοποθετούν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή 5 κόμβους startup παγκοσμίως, και την 7η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τεχνολογική κοινότητα στην Ευρώπη.

Υποσχόμενες Startups στη Βαρκελώνη:

x1 Άνεμος, Amenitiz, Koa Health.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Μόσχα

Ως μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις της Ευρώπης, Η Μόσχα έχει τεράστια οικονομία, και γόνιμο έδαφος για να ενωθούν μεγάλα μυαλά. Εξάλλου, Η Μόσχα είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη, γοητευτικός, συναρπαστικός, νέος, στο ίδιο επίπεδο με το Λονδίνο και το Παρίσι.

Έτσι, Η Μόσχα προσελκύει πολλούς νέους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, να εργαστούν συνδυάζουν δυνάμεις με τα τοπικά ταλέντα στην ανάπτυξη χώρους συνεργασίας στην πόλη. Ετσι, ο πρωτοποριακός αριθμός των startup στη Μόσχα έχει φτάσει σε εκπληκτικό 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Παρίσι

Με υπέροχους χώρους συνεργασίας, βελτιωμένους κανονισμούς, οικονομικές επιλογές, και καταπληκτικές θερμοκοιτίδες, Το Παρίσι είναι ένας ανερχόμενος κόμβος startups στην Ευρώπη. Ενώ η πόλη είναι μια διάσημη πρωτεύουσα της μόδας, έχει γίνει ένα εξαιρετικό οικοσύστημα για startups.

Αυτή η τεράστια άνοδος οφείλεται στο παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια, ιδιαίτερα οι σχολές μηχανικών και οι ταλαντούχοι πτυχιούχοι. Επιπροσθέτως, το δίκτυο θερμοκοιτίδων όπως το Silicon Sentier και το διάσημο Συνεργατικός χώρος La Cantine. Με τέτοια οφέλη, Το Παρίσι βρίσκεται στην κορυφή των έξυπνων ευρωπαϊκών κόμβων τεχνολογίας.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Σιγκαπούρη

Μοντέρνο, φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, μαγνήτης για τους ξένους, Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα καλύτερες πόλεις για να ζήσετε και να ξεκινήσετε τη δική σας startup. Εξάλλου, Η Σιγκαπούρη έχει αναγνωριστεί από πολλούς επιχειρηματίες ως το καλύτερο μέρος στην Ασία για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, παραμερίζοντας το Χονγκ Κονγκ στον ανταγωνισμό.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Βερολίνο

Σε 2016 η πόλη των πάρτι της Ευρώπης κέρδισε το Παρίσι ως το δεύτερο μεγαλύτερο startup hub στην Ευρώπη. Το οικοσύστημα των startup στο Βερολίνο έχει ανθεί από τότε, με τον αριθμό των νέων νεοφυών επιχειρήσεων να αυξάνεται κάθε χρόνο, χωρίς εξαίρεση. Το χαμηλό ενοίκιο γραφείων, και εύκολη βίζα, να προσελκύσει πολλούς επιχειρηματίες στο Βερολίνο, τοποθετώντας την πόλη στην κορυφή 10 σημαντικότερους κόμβους startup παγκοσμίως.

Η πόλη φημίζεται για την εναλλακτική σκηνή κλαμπ, μοναδικό κέντρο τέχνης, τόσο προφανώς, Η ατμόσφαιρα και η υποδομή της πόλης αποτελούν εξαιρετική βάση για νεοφυείς επιχειρήσεις που εμφανίζονται καθημερινά. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες να προωθήσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους, λάβετε έναν άλλο γύρο χρηματοδότησης, και να κάνουν συνδέσεις στις πολλές εκδηλώσεις που συμβαίνουν στο Βερολίνο.

Υποσχόμενες Startups του Βερολίνου:

Όμιο, Coachhub, infarm

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Λονδίνο

Ένας από τους κορυφαίους κόμβους startup στην Ευρώπη, Το Λονδίνο έχει καταταχθεί ως νούμερο 1 τα τελευταία χρόνια στον αριθμό των ενεργών startups. Το Λονδίνο ηγείται στις νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας και χρηματοδότησης, με ετήσιο ρεκόρ επενδύσεων 8.4 δισεκατομμύρια ευρώ 2019.

Ενώ το Λονδίνο είναι ένα από τα πιο ακριβά οικοσυστήματα startup παγκοσμίως, πολλοί ιδρυτές startup το επιλέγουν κάθε φορά, χάρη στην εκπληκτική πρόσβαση στη χρηματοδότηση. Εξάλλου, εστιατόρια του Λονδίνου, παμπ, εκδηλώσεις, αποτελούν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη δημιουργία συνδέσεων σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Υποσχόμενες Startups του Λονδίνου:

Μεταφέροντας, Revol, Hopin.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

London's Bridge and River

 

7. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Τελ Αβίβ

Με την υψηλότερη πυκνότητα εκκίνησης στον κόσμο, του 1 εκκίνηση για κάθε 154 οι κατοικοι, Το Τελ Αβίβ είναι ένα από τα κορυφαία 7 κόμβους startup παγκοσμίως. Ένας από τους λόγους που κατατάσσουν το Τελ-Αβίβ ως κορυφαίο κόμβο startups, είναι ότι η πόλη υπερηφανεύεται για το ξένο R&D κέντρα, δημιουργικά μυαλά, και πολύγλωσσες εταιρείες.

Επομένως, Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Τελ Αβίβ έχει περισσότερα από 60 νεοσύστατες εταιρείες εισηγμένες στο NASDAQ. Το Τελ-Αβίβ κορυφαία νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης και κυβερνοασφάλειας, αυξάνοντας $2.9 δισεκατομμύρια μέσα 2020 μόνος. Έτσι, εάν σκοπεύετε να εισέλθετε στη νεοφυή χώρα του Τελ Αβίβ, να είστε προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις με τους σκληρούς Ισραηλινούς επιχειρηματίες και άνδρες.

Υποσχόμενες Startups του Τελ-Αβίβ:

Wix, Δευτέρα, και πολλά άλλα.

 

8. Silicon Valley

Ο απόλυτος κόμβος startup στον κόσμο είναι η Silicon Valley. Το καλύτερο μέρος στη γη για να δημιουργήσετε τη δική σας εκκίνηση και να ξεκινήσετε τους κινητήρες είναι στη Βόρεια Καλιφόρνια. Διάσημο σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία και το τεχνολογικό του κέντρο, Το San-Fransisco είναι η κορυφαία θερμοκοιτίδα εκκίνησης.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την ανάπτυξη και την άνθηση των startups είναι οι σταθεροί και φιλικοί κανονισμοί. Με άλλα λόγια, μια startup δεν μπορεί να ευδοκιμήσει παρά μόνο αν οι ιδέες της, εξελίξεις, και τα μυαλά φυλάσσονται από το νόμο. Ετσι, Η Silicon Valley προσελκύει πολλά μυαλά από όλο τον κόσμο, και υπάρχουν περίπου 40,000 startups με έδρα τη Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Άμστερνταμ

Φιλελεύθερος, υποδοχή, και ζωηρή, οι δρόμοι και τα κανάλια του Άμστερνταμ είναι αρκετά ζωηρές και εμπνευσμένες. Σε μια πόλη που υπερηφανεύεται για το άνοιγμα, δημιουργικότητα, και της τέχνης, δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το startup hub του Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο ακμάζοντα παγκοσμίως. Κατατάχθηκε ως η 4η πιο δημιουργικό πόλη σε όλο τον κόσμο, Η σταθερή πλατφόρμα ψηφιακών ανταλλαγών του Άμστερνταμ προσελκύει ιδρυτές startup από όλο τον κόσμο.

Έτσι, αν ψάχνετε να επενδύσετε, ή ανταλλάξτε ιδέες με τα πιο πολυμήχανα μυαλά, Το Άμστερνταμ πρέπει να είναι ο προορισμός σας για επενδύσεις εκκίνησης.

Υποσχόμενες Startups στο Άμστερνταμ:

Ο Δρ., Dyme, Πτήση.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Σαγκάη

Η κινεζική σκληρά εργαζόμενη νοοτροπία είναι μέρος της φύσης της πόλης και της εκπληκτικής ικανότητας περιποίησης 15 μονόκεροι με βάση την πόλη. Ενώ οι τοπικές αρχές φημίζονται για τους αυστηρούς κανονισμούς τους, εκδηλώσεις startup όπως Startup Weekends και Barcamps στη Σαγκάη δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για την ίδρυση τοπικών μονόκερων.

Εξάλλου, Το χρηματιστήριο της Σαγκάης εργάζεται συνεχώς για την προσέλκυση νέων startups, και άντληση μεγάλης χρηματοδότησης. Από τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου έως την ηλεκτρονική μάθηση, νεοφυείς επιχειρήσεις της Σαγκάης’ Ο κόμβος διαθέτει ευελιξία και καινοτομία.

Υποσχόμενες Startups στη Σαγκάη:

Λιουλισούο, Pinduoduo, το κόκκινο.

 

Shanghai At Night

 

10. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Χονγκ Κονγκ

Με εξαιρετικά συνέδρια startup, χαμηλούς φόρους, και τα επιτόκια, Το Χονγκ Κονγκ είναι ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα startup στην Ασία. Γνωστή ως η πιο δυτική πόλη της Ασίας, Το Χονγκ Κονγκ είναι σύγχρονο, γεμάτη θέα που κόβει την ανάσα και ουρανοξύστες, οπότε ο ουρανός είναι το όριο. Ενώ το Χονγκ Κονγκ φημίζεται για τον εκπληκτικό ορίζοντα και τη φουτουριστική του θέα, το τοπίο της startup είναι κυρίως χρηματοοικονομικά και fintech.

Ετσι, ανάμεσα στους πολλούς μονόκερους της πόλης, θα δείτε κυρίως μονόκερους Fintech, μαζί με λογισμικό $ Δεδομένα. Εκτός από την περιποίηση τοπικών ταλέντων, Οι τοπικοί χώροι συνεργασίας στο Χονγκ Κονγκ είναι πιο φιλόξενοι για λαμπερά ξένα μυαλά. Κουκούλι, Η Κυψέλη Χονγκ Κονγκ, Το Good Lab είναι μόνο μερικοί από τους φανταστικούς χώρους συνεργασίας, εργάζονται για να συνεργαστούν και να δελεάσουν ιδρυτές εκτός Ασίας.

Υποσχόμενες Startups στο Χονγκ Κονγκ:

Gatcoin, Cashyu, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Πεκίνο

Η προέλευση της Xiaomi, Οι ουρανοξύστες του Πεκίνου είναι όπου η καινοτομία, τεχν, και τα ταλέντα συναντιούνται για καταιγισμό ιδεών. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του Πεκίνου είναι η έμπνευση για τον πιο πολυσύχναστο κόμβο startups στην Ασία. Επομένως, στην πόλη μόνο υπάρχουν περισσότερα από 30 μονόκερους, που ιδρύθηκε από τα προικισμένα μυαλά της πόλης.

Εξάλλου, Το Πεκίνο ξεχωρίζει μεταξύ των 12 κορυφαίοι κόμβοι startup παγκοσμίως στις μοναδικές και προοδευτικές τεχνολογίες τους. Για παράδειγμα, Πεκίνο’ Το οικοσύστημα startup είναι πλούσιο με μονόκερους που συνδυάζουν τη βαθιά μάθηση και τη μηχανική μάθηση, μαζί με την τεχνητή νοημοσύνη.

Υποσχόμενες Startups στο Πεκίνο:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Κορυφαίοι κόμβοι εκκίνησης παγκοσμίως: Μόναχο

Έχοντας έναν από τους κορυφαίους 3 καλά συνδεδεμένες σκηνές εκκίνησης, Το Μόναχο έχει ένα υπέροχο οικοσύστημα startup. Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης 290% αύξηση των επενδύσεων σε ετήσια βάση.

συνεπώς, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, Εκτός από το ότι είναι ένα φανταστικό μέρος για τη δημιουργία συνδέσεων και τη δημιουργία ευκαιριών έγκρισης, και των κορυφαίων startups στην Ευρώπη.

Ντίσελντορφ προς Μόναχο τρένα

Δρέσδη στο Μόναχο τρένα

Νυρεμβέργη προς Μόναχο τρένα

Βόννη στο Μόναχο τρένα

Startup Hub In Munich

 

Εδώ στο Save A Train, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας το Top 12 Startup Hubs παγκοσμίως.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας "Μπλουζα 12 Startup Hubs παγκοσμίωςΣτον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/el/top-startup-hubs-worldwide/ – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / es σε / fr ή / de και περισσότερες γλώσσες.