Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 16/12/2022)

Innovativ, økonomiske muligheder, kreative sind, og den bedste markedsrækkevidde er topfunktionerne for et blomstrende startup-hub. Disse 12 top startup hubs verden over tiltrækker de mest talentfulde hjerner til at etablere og nære deres gode ideer, IT-teams, og forbindelser til at skubbe fantastiske startups fremad. Fra Shanghai til Berlin, disse topstart-økosystemer er de stærkeste i verden.

 

1. Top Startup Hubs i hele verden: Barcelona

Populær blandt udenlandske startup-stiftere, Barcelona, er et af de mest forskelligartede startup-hubs på verdensplan. for det første, Barcelona tilbyder den bedste værdi for pengene, mht. kontorleje, forbindelsesscene, forskrifter, og investeringsvækst. For det andet, Barcelona har det største antal talentfulde teknologigrundlæggere, endnu mere end Tel-Aviv. For det tredje, blandt de mange europæiske startup-hubs, Barcelona handler om at vige pladsen for kvindelige grundlæggere, udviklere, og digitale fagfolk.

Alle ovenstående placerer Barcelona i toppen 5 startup hubs over hele verden, og det 7. hurtigst voksende teknologisamfund i Europa.

Lovende startups i Barcelona:

x1 Vind, Amenitiz, Koa sundhed.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskva

Som en af ​​de mest folkerige byer i Europa, Moskva har en massiv økonomi, og grobund for store sind at komme sammen. i øvrigt, Moskva er en kosmopolitisk by, glamourøse, spændende, ung, på samme niveau som London og Paris.

Så, Moskva tiltrækker mange unge iværksættere fra hele kloden, at arbejde kombinere kræfter med de lokale talenter i væksten samarbejdsrum i byen. Dermed, det banebrydende antal startups i Moskva har nået et fænomenalt 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Top Startup Hubs i hele verden: Paris

Med gode samarbejdspladser, forbedrede regler, økonomiske muligheder, og fantastiske inkubatorer, Paris er et stigende startups-hub i Europa. Mens byen er en berømt modehovedstad, det er blevet et fantastisk økosystem for startups.

Denne enorme stigning er takket være verdenskendte universiteter, især de ingeniørfakulteter og dygtige kandidater. Derudover, netværket af inkubatorer som Silicon Sentier og dets berømte La Cantine co-working space. Med sådanne fordele, Paris topper de kyndige europæiske teknologicentre.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapore

Moderne, miljøvenlige, en magnet for udlændinge, Singapore er en af ​​de bedste byer at bo i og starte din egen startup. i øvrigt, Singapore er blevet anerkendt af mange forretningsmænd som det bedste sted i Asien at vokse din virksomhed, skubbe Hong Kong til side i konkurrencen.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Top Startup Hubs i hele verden: Berlin

I 2016 festbyen Europa vandt over Paris som det næststørste startup-hub i Europa. Startup-økosystemet i Berlin har boomet siden da, med antallet af nye startups, der vokser hvert år, uden undtagelse. Den lave kontorleje, og nemt visum, få mange iværksættere til Berlin, placerer byen i toppen 10 vigtigste startup hubs på verdensplan.

Byen er berømt for sin alternative klubscene, unikt kunstcenter, så åbenlyst, byens atmosfære og infrastruktur er en god base for startups at dukke op hver dag. i øvrigt, der er mange muligheder for iværksættere til at promovere deres startups, få endnu en finansieringsrunde, og skabe forbindelser til de mange begivenheder, der sker i Berlin.

Berlins lovende startups:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Et af de førende startup-hubs i Europa, London er blevet rangeret som nummer 1 for de sidste par år i antallet af aktive startups. London er førende inden for teknologi- og finansstartups, med en årlig investeringsrekord på 8.4 milliarder euro i 2019.

Mens London er et af de dyreste startup-økosystemer på verdensplan, mange startup-stiftere vælger det gang på gang, takket være den fantastiske adgang til finansiering. i øvrigt, Londons restauranter, pubber, begivenheder, er en fantastisk platform til at skabe forbindelser i en afslappet atmosfære.

Londons lovende startups:

Overførselsvis, Revol, Hop ind.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

London's Bridge and River

 

7. Top Startup Hubs i hele verden: Tel Aviv

Med den højeste opstartstæthed i verden, af 1 opstart for hver 154 beboere, Tel-Aviv er en af ​​de bedste 7 startup hubs over hele verden. En af grundene til, at Tel-Aviv rangerer som en førende startup-hub, er, at byen kan prale af udenlandske R&D centrerer, kreative sind, og flersprogede virksomheder.

Derfor, det er ikke overraskende, at Tel-Aviv har mere end 60 startups noteret på NASDAQ. Tel-Aviv topper AI og cybersikkerhed startups, hæve $2.9 Milliard ind 2020 alene. Så, hvis du sigter mod at komme ind i Tel-Avivs startup nation, være forberedt på hårde forhandlinger med de voldsomme israelske forretningskvinder og mænd.

Tel-Avivs lovende startups:

Wix, Mandag, og mange flere.

 

8. Silicon Valley

Det ultimative startup-hub i verden er Silicon Valley. Det bedste sted på jorden at bygge din egen opstart og få gang i motorerne er i det nordlige Californien. Berømt over hele kloden for sit innovations- og teknologicenter, San-Fransisco er den bedste startup-inkubator.

En af de vigtigste ting for, at startups kan vokse og blomstre, er solide og venlige regler. Med andre ord, en startup kan ikke trives, medmindre dens ideer, udviklinger, og sind er bevogtet af loven. Dermed, Silicon Valley tiltrækker mange hjerner fra hele verden, og der er ca 40,000 startups med base i Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Top Startup Hubs i hele verden: Amsterdam

Liberal, imødekommende, og livlig, gaderne og kanalerne i Amsterdam er ret livlige og inspirerende. I en by, der kan prale af åbenhed, kreativitet, og kunst, du vil ikke blive overrasket over at høre, at Amsterdams startup-hub er en af ​​de mest blomstrende på verdensplan. Rangeret som den 4 mest kreative by på verdensplan, Amsterdams stabile digitale udvekslingsplatform tiltrækker startup-stiftere fra hele verden.

Så, hvis du ønsker at investere, eller udveksle ideer med de mest ressourcestærke sind, Amsterdam bør være din destination for opstartsinvesteringer.

Lovende startups i Amsterdam:

Dr., Dyme, Flyvningen.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Den kinesiske hårdtarbejdende mentalitet har været en del af byens natur og fantastiske evne til at soignere 15 bybaserede enhjørninger. Mens de lokale myndigheder er berømte for deres strenge regler, opstartsbegivenheder som Startup Weekends og Barcamps i Shanghai skaber grobund for grundlaget for lokale enhjørninger.

i øvrigt, Shanghais aktiemarked arbejder konstant på at tiltrække nye startups, og skaffe stor finansiering. Fra e-handelsapps til e-læring, Shanghais startups’ hub kan prale af alsidighed og innovation.

Lovende startups i Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, Rød.

 

Shanghai At Night

 

10. Top Startup Hubs i hele verden: Hongkong

Med gode startup-konferencer, lave skatter, og renter, Hong Kong er et blomstrende startup-økosystem i Asien. Kendt som den mest vestlige by i Asien, Hong Kong er moderne, fuld af betagende udsigt og skyskrabere, så himlen er grænsen. Mens Hong Kong er berømt for sin fantastiske skyline og futuristiske udsigter, startup'ens landskab er for det meste finans og fintech.

Dermed, blandt de mange enhjørninger i byen, du vil for det meste se Fintech-enhjørninger, sammen med software $ Data. Ud over at pleje lokale talenter, de lokale co-working spaces i Hong Kong er mest imødekommende for lyse fremmede hjerner. Kokon, The Hive Hong Kong, The Good Lab er blot nogle få af de fantastiske co-working spaces, arbejder på at samarbejde og lokke stiftere uden for Asien.

Lovende startups i Hong Kong:

Gatcoin, kontanter dig, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Beijing

Oprindelsen af ​​Xiaomi, Beijings skyskrabere er stedet for innovation, tech, og talent mødes til brainstorming. Beijings futuristiske design er inspirationen til det travleste startups-hub i Asien. Derfor, alene i byen er der flere end 30 enhjørninger, grundlagt af byens begavede sind.

i øvrigt, Beijing skiller sig ud blandt 12 top startup hubs verden over i deres unikke og fremadskridende teknologier. For eksempel, Beijings’ start-økosystemet er rigt med enhjørninger, der væver sammen dyb læring og maskinlæring, sammen med kunstig intelligens.

Lovende startups i Beijing:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Top Startup Hubs i hele verden: München

At have en af ​​de øverste 3 godt forbundne opstartsscener, München har et fantastisk startup-økosystem. Ud over at være et fantastisk sted at skabe forbindelser og skabe påtegningsmuligheder, München har et gennemsnit på 290% investeringsvækst årligt.

følgelig, München har et af de højeste antal startups i verden, forskellige jobåbninger, og de bedste startups i Europa.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

Startup Hub In Munich

 

Her på Gem et tog, vi er glade for at dele toppen med dig 12 Startup Hubs i hele verden.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “Top 12 Startup Hubs i hele verden”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/da/top-startup-hubs-worldwide/ – (Rul lidt ned for at se Koden)