Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 16/12/2022)

Innovativt, ekonomiska möjligheter, kreativa sinnen, och bästa marknadsräckvidd är de främsta funktionerna för en blomstrande startup-hub. Dessa 12 topstartup-hubbar världen över lockar de mest begåvade hjärnorna att etablera och ge näring åt sina fantastiska idéer, IT-team, och anslutningar för att driva fram fantastiska startups. Från Shanghai till Berlin, dessa toppstart-ekosystem är de starkaste i världen.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Top Startup Hubs över hela världen: Barcelona

Populär bland utländska startupgrundare, Barcelona, är en av de mest mångsidiga startup-hubbarna i världen. för det första, Barcelona erbjuder det bästa värdet för pengarna, i fråga om kontorshyra, anslutningsscen, föreskrifter, och investeringstillväxt. För det andra, Barcelona har det största antalet begåvade teknikgrundare, ännu mer än Tel-Aviv. För det tredje, bland de många europeiska startup-hubbar, Barcelona handlar om att ge vika för kvinnliga grundare, utvecklare, och digitala proffs.

Alla ovanstående placerar Barcelona i toppen 5 startup-hubbar över hela världen, och den 7:e snabbast växande teknikgemenskapen i Europa.

Lovande startups i Barcelona:

x1 Vind, Amenitiz, Koa hälsa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. moskva

Som en av de mest folkrika städerna i Europa, Moskva har en enorm ekonomi, och grogrund för stora sinnen att mötas. Dessutom, Moskva är en kosmopolitisk stad, glamorös, spännande, ung, på samma nivå som London och Paris.

Så, Moskva lockar många unga entreprenörer från hela världen, att arbeta kombinera krafter med de lokala talangerna i den växande samarbetsutrymmen i staden. Således, det banbrytande antalet startups i Moskva har nått ett fenomenalt 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Top Startup Hubs över hela världen: Paris

Med fantastiska samarbetsutrymmen, förbättrade regler, finansiella alternativ, och fantastiska inkubatorer, Paris är ett växande nav för startups i Europa. Medan staden är en berömd modehuvudstad, det har blivit ett fantastiskt ekosystem för nystartade företag.

Denna enorma ökning är tack vare världskända universitet, särskilt de tekniska fakulteterna och begåvade akademiker. Dessutom, nätverket av inkubatorer som Silicon Sentier och dess berömda La Cantine co-working space. Med sådana förmåner, Paris toppar de smarta europeiska teknikhubben.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapore

Modern, miljövänligt, en magnet för utlänningar, Singapore är en av de bästa städerna att bo i och starta din egen startup. Dessutom, Singapore har erkänts av många affärsmän som den bästa platsen i Asien för att växa ditt företag, skjuta Hongkong åt sidan i tävlingen.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Top Startup Hubs över hela världen: Berlin

I 2016 partystaden Europa vann över Paris som den näst största startup-hubben i Europa. Startup-ekosystemet i Berlin har blomstrat sedan dess, med antalet nystartade företag som växer varje år, utan undantag. Den låga kontorshyran, och enkelt visum, locka många entreprenörer till Berlin, placerar staden i toppen 10 viktigaste startup-hubbar över hela världen.

Staden är känd för sin alternativa klubbscen, unika konstnav, så uppenbart, stadens atmosfär och infrastruktur är en utmärkt bas för startups att dyka upp varje dag. Dessutom, det finns många möjligheter för entreprenörer att marknadsföra sina startups, få ytterligare en finansieringsrunda, och knyta kontakter vid de många evenemang som händer i Berlin.

Berlins lovande startups:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Berlin's Promising Startups

 

6. london

En av de ledande startup-hubbarna i Europa, London har rankats som nummer 1 för de senaste åren i antalet aktiva startups. London är ledande inom teknik- och finansstartups, med ett årligt investeringsrekord på 8.4 miljarder euro in 2019.

Medan London är ett av de dyraste startup-ekosystemen i världen, många startupgrundare väljer det gång på gång, tack vare den fantastiska tillgången till finansiering. Dessutom, Londons restauranger, pubar, evenemang, är en bra plattform för att skapa kontakter i en lättsam atmosfär.

Londons lovande startups:

Överföringsvis, Revol, Hopin.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

London's Bridge and River

 

7. Top Startup Hubs över hela världen: Tel Aviv

Med den högsta starttätheten i världen, av 1 uppstart för varje 154 invånare, Tel-Aviv är en av de bästa 7 startup-hubbar över hela världen. En av anledningarna till att Tel-Aviv rankas som ett ledande nav för startups, är att staden har utländska R&D centrerar, kreativa sinnen, och flerspråkiga företag.

Därför, det är inte förvånande att Tel-Aviv har mer än 60 startups noterade på NASDAQ. Tel-Aviv toppar AI- och cybersäkerhetsstartuper, höjning $2.9 Miljarder in 2020 ensam. Så, om du siktar på att komma in i Tel-Avivs startup nation, vara beredd på tuffa förhandlingar med de hårda israeliska affärskvinnorna och männen.

Tel-Avivs lovande startups:

Wix, Måndag, och många fler.

 

8. Silicon Valley

Den ultimata starthubben i världen är Silicon Valley. Det bästa stället på jorden att bygga din egen startup och få igång motorerna är i norra Kalifornien. Berömd över hela världen för sitt innovations- och teknikcenter, San-Fransisco är den bästa startup-inkubatorn.

En av de viktigaste sakerna för att startups ska växa och blomstra är solida och vänliga regler. Med andra ord, en startup kan inte blomstra om inte dess idéer, utvecklingen, och sinnen bevakas av lagen. Således, Silicon Valley lockar många hjärnor från hela världen, och det finns ca 40,000 startups baserade i Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Top Startup Hubs över hela världen: amsterdam

Liberal, välkomnande, och livlig, Amsterdams gator och kanaler är ganska livliga och inspirerande. I en stad som ståtar med öppenhet, kreativitet, och konst, du kommer inte bli förvånad över att få veta att Amsterdams startnav är en av de mest blomstrande världen över. Rankad som 4:e mest kreativa stad över hela världen, Amsterdams stabila digitala utbytesplattform lockar startupgrundare från hela världen.

Så, om du funderar på att investera, eller utbyta idéer med de mest påhittiga sinnen, Amsterdam bör vara din destination för startinvesteringar.

Lovande startups i Amsterdam:

Dr., Dyme, Flyg.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Den kinesiska hårt arbetande mentaliteten har varit en del av stadens natur och fantastiska förmåga att sköta 15 stadsbaserade enhörningar. Medan de lokala myndigheterna är kända för sina strikta regler, startup-evenemang som Startup Weekends och Barcamps i Shanghai skapar en grogrund för grunden för lokala enhörningar.

Dessutom, Shanghais aktiemarknad arbetar ständigt med att attrahera nya startups, och skaffa stor finansiering. Från e-handelsappar till e-lärande, Shanghais startups’ navet ståtar med mångsidighet och innovation.

Lovande startups i Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, Röd.

 

Shanghai At Night

 

10. Top Startup Hubs över hela världen: Hong Kong

Med fantastiska startup-konferenser, låga skatter, och räntor, Hongkong är ett blomstrande startup-ekosystem i Asien. Känd som den mest västerländska staden i Asien, Hong Kong är modernt, full av hisnande vyer och skyskrapor, så himlen är gränsen. Medan Hong Kong är känt för sin fantastiska skyline och futuristiska vyer, startupens landskap är mestadels finans och fintech.

Således, bland de många enhörningarna i staden, du kommer att se mestadels Fintech-enhörningar, tillsammans med mjukvara $ Data. Förutom att vårda lokala talanger, de lokala samarbetsutrymmena i Hong Kong är mycket välkomnande för ljusa främmande sinnen. Kokong, The Hive Hong Kong, The Good Lab är bara några av de fantastiska samarbetsutrymmena, arbetar för att samarbeta och locka grundare utanför Asien.

Lovande startups i Hong Kong:

Gatcoin, kontanter dig, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Peking

Ursprunget till Xiaomi, Pekings skyskrapor är där innovation, tech, och talang möts för brainstorming. Pekings futuristiska design är inspirationen till Asiens mest trafikerade startups. Därför, bara i staden finns det fler än 30 enhörningar, grundad av stadens begåvade sinnen.

Dessutom, Peking sticker ut bland 12 bästa startup-hubbar över hela världen i sina unika och framstegsteknologier. Till exempel, Pekings’ start-ekosystemet är rikt med enhörningar som väver samman djupinlärning och maskininlärning, tillsammans med artificiell intelligens.

Lovande startups i Peking:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Top Startup Hubs över hela världen: München

Att ha en av de bästa 3 väl sammankopplade startscener, München har ett fantastiskt start-ekosystem. Förutom att vara en fantastisk plats för att skapa kopplingar och skapa möjligheter till stöd, München har ett snitt på 290% investeringstillväxt årligen.

Följaktligen, München har ett av de högsta antalet startups världen över, olika arbetstillfällen, och de bästa startups i Europa.

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

Startup Hub In Munich

 

Här på Rädda ett tåg, vi delar gärna toppen med dig 12 Startup Hubs över hela världen.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg “Topp 12 Startup Hubs över hela världen”På din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sv/top-startup-hubs-worldwide/ – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)