Реадинг Тиме: 7 минута
(Последње ажурирано: 16/12/2022)

Иновативно, финансијске могућности, креативни умови, и најбољи тржишни домет су врхунске карактеристике за стартап чвориште у процвату. Ове 12 врхунски стартап центри широм света привлаче најталентованије умове да успоставе и негују своје сјајне идеје, ИТ тимови, и везе за покретање невероватних стартапа. Од Шангаја до Берлина, ови врхунски стартап екосистеми су најјачи на свету.

 

1. Најбољи стартуп центри широм света: Барселона

Популаран међу страним оснивачима стартапа, Барселона, је једно од најразноврснијих стартап чворишта широм света. Прво, Барселона нуди најбољу вредност за новац, у смислу закупа пословног простора, сцена везе, прописи, и раст инвестиција. друго, Барселона има највећи број талентованих оснивача технологије, чак и више од Тел Авива. Треће, међу многим европским стартап центрима, Барселона је све у томе да уступи место женама оснивачима, програмери, и дигитални професионалци.

Све наведено ставља Барселону на врх 5 стартуп чворишта широм света, и 7. најбрже растућа технолошка заједница у Европи.

Обећавајући стартапи у Барселони:

к1 Винд, Аменитиз, Коа Хеалтх.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Москва

Као један од најмногољуднијих градова у Европи, Москва има огромну економију, и плодно тло за окупљање великих умова. штавише, Москва је космополитски град, гламурозни, узбудљиво, млади, на истом нивоу као Лондон и Париз.

Тако, Москва привлачи многе младе предузетнике из целог света, да рад комбинује снаге са локалним талентима у расту цо-воркинг простори у граду. Тако, револуционарни број стартапа у Москви достигао је феноменалан 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Најбољи стартуп центри широм света: Париз

Са одличним просторима за сарадњу, побољшани прописи, финансијске опције, и невероватни инкубатори, Париз је центар стартапа у успону у Европи. Док је град позната модна престоница, постао је одличан екосистем за стартапе.

Овај огроман пораст је захваљујући светски познатих универзитета, посебно инжењерских факултета и талентованих дипломаца. додатно, мрежа инкубатора попут Силицон Сентиер и његових познатих Ла Цантине цо-воркинг простор. Са таквим погодностима, Париз је на врху европских технолошких центара.

Амстердам на Парис Траинс

Лондона до Париза Траинс

Ротердам на Парис Траинс

Брисел То Парис Траинс

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Сингапур

Модеран, еколошки, магнет за странце, Сингапур је један од најбољи градови да живите и покренете сопствени стартап. штавише, Многи бизнисмени су Сингапур признали као најбоље место у Азији за развој вашег пословања, гурајући Хонг Конг у страну у такмичењу.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Најбољи стартуп центри широм света: Берлин

у 2016 партијски град Европе освојио је Париз као други највећи стартап центар у Европи. Екосистем стартап у Берлину је од тада у процвату, при чему сваке године расте број нових стартапова, без изузетка. Ниска закупнина пословног простора, и лака виза, привлаче многе предузетнике у Берлин, стављајући град у врх 10 најважнијих стартап чворишта широм света.

Град је познат по својој алтернативној клупској сцени, јединствено уметничко средиште, тако очигледно, Атмосфера и инфраструктура града су одлична основа за стартапове који се појављују сваког дана. штавише, постоје многе могућности за предузетнике да промовишу своје стартапове, добити још један круг финансирања, и успоставити везе на многим догађајима који се дешавају у Берлину.

Берлински перспективни стартапи:

Омио, Цоацххуб, инфарм

Франкфурт на на Берлин Траинс

Лајпциг на Берлин Траинс

Ханновер на Берлин Траинс

Хамбург на Берлин Траинс

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Лондон

Један од водећих стартап центара у Европи, Лондон је рангиран као број 1 за последњих неколико година у броју активних стартапова. Лондон води у технолошким и финансијским стартаповима, са годишњом инвестиционом евиденцијом од 8.4 милијарди евра у 2019.

Док је Лондон један од најскупљих стартап екосистема широм света, многи оснивачи стартапова бирају то с времена на време, захваљујући невероватном приступу финансирању. штавише, Лондонски ресторани, пабови, догађаји, су одлична платформа за стварање веза у опуштеној атмосфери.

Лондонски обећавајући стартапи:

Трансфервисе, Револ, Хопин.

Амстердам За Лондон Возови

Париз у Лондон Траинс

Берлин на Лондон Траинс

Брисел у Лондон Траинс

 

London's Bridge and River

 

7. Најбољи стартуп центри широм света: Тел Авив

Са највећом густином покретања на свету, од 1 стартуп за сваког 154 stanovnici, Тел Авив је један од најбољих 7 стартуп чворишта широм света. Један од разлога што Тел-Авив рангира као водећи стартап центар, је да се град може похвалити страним Р&Д центрира, креативни умови, и вишејезичне компаније.

стога, није изненађујуће што Тел-Авив има више од 60 стартапи наведени на НАСДАК-у. Тел-Авив је на врху стартупа у области вештачке интелигенције и сајбер безбедности, подизање $2.9 Милијарда у 2020 сам. Тако, ако намеравате да уђете у стартап нацију Тел Авива, будите спремни на тешке преговоре са жестоким израелским пословним женама и мушкарцима.

Обећавајући стартапи Тел Авива:

Вик, Понедељак, и још много тога.

 

8. Силиконска долина

Највећи стартап центар на свету је Силицијумска долина. Најбоље место на свету да изградите сопствени стартуп и покренете моторе је северна Калифорнија. Чувен широм света по својим иновацијама и технолошком центру, Сан-Франсиско је најбољи стартуп инкубатор.

Једна од најважнијих ствари за раст и процват стартапа су чврсти и пријатељски прописи. Другим речима, стартап не може напредовати ако његове идеје, развој догађаја, а умови су чувани законом. Тако, Силицијумска долина привлачи многе умове из целог света, а има око 40,000 стартапи са седиштем у Силицијумској долини.

 

Silicon Valley USA

 

9. Најбољи стартуп центри широм света: Амстердам

Либерал, добродошлице, и живахно, улице и канали Амстердама су прилично живахни и инспиративни. У граду који се дичи отвореношћу, креативност, и уметност, нећете бити изненађени када сазнате да је стартап центар у Амстердаму један од најпроцватнијих у свету. Рангиран на 4. месту најкреативнији град широм света, Амстердамска стабилна платформа за дигиталну размену привлачи осниваче стартапа из целог света.

Тако, ако желите да инвестирате, или размени идеје са најсналажљивијим умовима, Амстердам би требало да буде ваша дестинација за почетну инвестицију.

Обећавајући стартапи у Амстердаму:

др., Диме, Лет.

Брисел у Амстердам Траинс

Лондон на Амстердам Траинс

Берлин на Амстердам Траинс

Париз за Амстердам Траинс

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Шангај

Кинески вредни менталитет био је део природе града и невероватне способности да се дотерује 15 једнорози из града. Док су локалне власти познате по строгим прописима, стартап догађаји као што су Стартуп Веекендс и Барцампс у Шангају стварају плодно тло за оснивање локалних једнорога.

штавише, Шангајска берза стално ради на привлачењу нових стартапа, и прикупљање великих финансијских средстава. Од апликација за е-трговину до е-учења, Шангајски стартапи’ хуб се може похвалити свестраношћу и иновативношћу.

Обећавајући стартапи у Шангају:

Лиулисхуо, Пиндуодуо, Црвени.

 

Shanghai At Night

 

10. Најбољи стартуп центри широм света: Хонг Конг

Са одличним стартап конференцијама, ниске порезе, и каматне стопе, Хонг Конг је екосистем покретања у процвату у Азији. Познат као најзападнији град у Азији, Хонг Конг је модеран, препун погледа који одузима дах и небодери, па је небо граница. Док је Хонг Конг познат по невероватном хоризонту и футуристичким погледима, пејзаж стартапа су углавном финансије и финтецх.

Тако, међу многим једнорозима у граду, видећете углавном Финтецх једнороге, заједно са софтвером $ Подаци. Поред неговања локалних талената, локални ко-воркинг простори у Хонг Конгу највише су добродошли за бистре стране умове. ЦоЦоон, Кошница Хонг Конг, Добра лабораторија је само неки од фантастичних простора за сарадњу, радећи на сарадњи и привлачењу оснивача изван Азије.

Обећавајући стартапи у Хонг Конгу:

Гатцоин, Цасхиоу, ИП Некус.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Пекинг

Порекло Ксиаоми-а, Пекиншки небодери су иновације, тецх, и таленат се састаје за размишљање. Футуристички дизајн Пекинга је инспирација за најпрометније стартап чвориште у Азији. стога, само у граду има више од 30 једнорога, основали даровити умови града.

штавише, Пекинг се издваја међу 12 врхунски стартап чворишта широм света у својим јединственим и напредним технологијама. На пример, Пекингс’ Стартуп екосистем је богат једнорозима који ткају заједно дубоко учење и машинско учење, заједно са вештачком интелигенцијом.

Обећавајући стартапи у Пекингу:

ВеЦхат, Баиду, БитеДанце.

 

Sunset In Beijing

 

12. Најбољи стартуп центри широм света: Минхен

Имајући један од врха 3 добро повезане стартуп сцене, Минхен има одличан стартуп екосистем. Поред тога што је фантастично место за успостављање веза и стварање могућности за одобравање, Минхен има просек од 290% раст инвестиција на годишњем нивоу.

стога, Минхен има један од највећег броја стартапа широм света, различита радна места, и најбољи стартап у Европи.

Дизелдорф у Минхену Траинс

Дрезден у Минхену Траинс

Нирнберг у Минхену Траинс

Бон за Минхен Траинс

Startup Hub In Munich

 

ovde у Сачувајте Влак, срећни смо што можемо да поделимо са вама врх 12 Стартуп Хубс широм света.

 

 

Да ли желите да уградите наш пост на блогу “топ 12 Стартуп Хубс широм света“На вашу страницу? Можете или узети наше фотографије и текст и да нам дају кредит, позивајући се на овај блог пост. Или кликните овде: хттп://ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фср%2Фтоп-стартуп-хубс-ворлдвиде%2Ф - (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / е у / фр или / де и више језика.