Waktu membaca: 7 minit
(Lepas Kemaskini: 16/12/2022)

Inovatif, peluang kewangan, minda kreatif, dan jangkauan pasaran terbaik ialah ciri teratas untuk hab permulaan yang berkembang pesat. ini 12 hab permulaan terkemuka di seluruh dunia menarik minda paling berbakat untuk menubuhkan dan menyuburkan idea hebat mereka, pasukan IT, dan sambungan untuk memajukan syarikat permulaan yang hebat. Dari Shanghai ke Berlin, ekosistem permulaan teratas ini adalah yang terkuat di dunia.

  • Pengangkutan Rel Adalah Cara Mesra Alam Untuk Perjalanan. Artikel ini ditulis untuk mendidik tentang Train Travel oleh Save A Train, yang Laman web Tiket Keretapi Termurah Di Dunia.

 

1. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Barcelona

Popular dalam kalangan pengasas permulaan asing, Barcelona, ialah salah satu hab permulaan yang paling pelbagai di seluruh dunia. Pertama, Barcelona menawarkan nilai terbaik untuk wang, dari segi sewa ruang pejabat, adegan sambungan, peraturan, dan pertumbuhan pelaburan. Kedua, Barcelona mempunyai bilangan pengasas teknologi berbakat terbesar, malah lebih daripada Tel-Aviv. Ketiga, antara banyak hab permulaan Eropah, Barcelona adalah tentang memberi laluan kepada pengasas wanita, pemaju, dan profesional digital.

Semua di atas meletakkan Barcelona di atas 5 hab permulaan di seluruh dunia, dan komuniti teknologi ke-7 yang paling pesat berkembang di Eropah.

Permulaan yang Menjanjikan di Barcelona:

x1 Angin, Amenitiz, Kesihatan Koa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moscow

Sebagai salah satu bandar paling ramai penduduk di Eropah, Moscow mempunyai ekonomi yang besar, dan tanah yang subur untuk minda yang hebat untuk bersatu. lebih-lebih lagi, Moscow adalah bandar kosmopolitan, glamor, mengujakan, muda, pada tahap yang sama seperti London dan Paris.

jadi, Moscow menarik ramai usahawan muda dari seluruh dunia, untuk bekerja menggabungkan tenaga dengan bakat tempatan dalam pertumbuhan ruang kerja bersama di bandar. Oleh itu, bilangan pemula yang terobosan di Moscow telah mencapai fenomena yang luar biasa 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Paris

Dengan ruang kerja bersama yang hebat, peraturan yang lebih baik, pilihan kewangan, dan inkubator yang menakjubkan, Paris ialah hab permulaan yang semakin meningkat di Eropah. Sedangkan bandar itu adalah ibu kota fesyen yang terkenal, ia telah menjadi ekosistem yang hebat untuk pemula.

Peningkatan yang besar ini adalah berkat universiti terkenal dunia, terutamanya fakulti kejuruteraan dan graduan yang berbakat. tambahan, rangkaian inkubator seperti Silicon Sentier dan yang terkenal Ruang kerja bersama La Cantine. Dengan faedah sebegitu, Paris mendahului hab teknologi Eropah yang bijak.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. singapore

Moden, mesra alam, magnet untuk orang asing, Singapura adalah salah satu daripada bandar terbaik untuk tinggal dan melancarkan permulaan anda sendiri. lebih-lebih lagi, Singapura telah diakui oleh ramai ahli perniagaan sebagai tempat terbaik di Asia untuk mengembangkan perniagaan anda, menolak Hong Kong ke tepi dalam pertandingan itu.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Berlin

dalam 2016 bandar parti Eropah memenangi Paris sebagai hab permulaan kedua terbesar di Eropah. Ekosistem permulaan di Berlin telah berkembang pesat sejak itu, dengan bilangan syarikat permulaan baharu yang semakin meningkat setiap tahun, tanpa terkecuali. Sewa ruang pejabat yang rendah, dan visa mudah, membuat menarik ramai usahawan ke Berlin, meletakkan bandar di bahagian atas 10 hab permulaan yang paling penting di seluruh dunia.

Bandar ini terkenal dengan latar kelab alternatifnya, hab seni yang unik, begitu jelas, suasana dan infrastruktur bandar ini merupakan pangkalan yang bagus untuk pemula muncul setiap hari. lebih-lebih lagi, terdapat banyak peluang untuk usahawan mempromosikan syarikat permulaan mereka, dapatkan satu lagi pusingan pembiayaan, dan membuat hubungan di banyak acara yang berlaku di Berlin.

Permulaan Menjanjikan Berlin:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Salah satu hab permulaan terkemuka di Eropah, London telah disenaraikan sebagai nombor 1 untuk beberapa tahun kebelakangan ini dalam bilangan permulaan aktif. London menerajui syarikat permulaan teknologi dan kewangan, dengan rekod pelaburan tahunan sebanyak 8.4 bilion euro masuk 2019.

Walaupun London adalah salah satu ekosistem permulaan yang paling mahal di seluruh dunia, ramai pengasas permulaan memilihnya dari semasa ke semasa, terima kasih kepada akses yang menakjubkan kepada pembiayaan. lebih-lebih lagi, restoran London, pub, acara, ialah platform yang hebat untuk mewujudkan hubungan dalam suasana yang santai.

Permulaan yang Menjanjikan London:

Transferwise, Revolusi, Masuklah.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

London's Bridge and River

 

7. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Tel Aviv

Dengan kepadatan permulaan tertinggi di dunia, daripada 1 permulaan untuk setiap 154 penduduk, Tel-Aviv adalah salah satu yang teratas 7 hab permulaan di seluruh dunia. Salah satu sebab yang meletakkan Tel-Aviv sebagai hab permulaan terkemuka, adakah bandar ini mempunyai R asing&D pusat, minda kreatif, dan syarikat berbilang bahasa.

Oleh itu, ia tidak menghairankan bahawa Tel-Aviv mempunyai lebih daripada 60 permulaan yang disenaraikan di NASDAQ. Tel-Aviv mendahului AI dan permulaan keselamatan siber, menaikkan $2.9 Berbilion masuk 2020 sahaja. jadi, jika anda menyasarkan untuk memasuki negara permulaan Tel-Aviv, bersedia untuk rundingan yang sukar dengan ahli perniagaan wanita dan lelaki Israel yang sengit.

Permulaan Tel-Aviv yang Menjanjikan:

Wix, Isnin, dan banyak lagi.

 

8. Lembah Silikon

Hab permulaan utama di dunia ialah Silicon Valley. Tempat terbaik di dunia untuk membina permulaan anda sendiri dan menghidupkan enjin adalah di California Utara. Terkenal di seluruh dunia kerana pusat inovasi dan teknologinya, San-Fransisco ialah inkubator permulaan teratas.

Salah satu perkara yang paling penting untuk permulaan berkembang dan berkembang adalah peraturan yang kukuh dan mesra. Dalam kata lain, permulaan tidak boleh berkembang maju melainkan ideanya, perkembangan, dan fikiran dijaga oleh undang-undang. Oleh itu, Silicon Valley menarik ramai minda dari seluruh dunia, dan ada kira-kira 40,000 syarikat permulaan yang berpangkalan di Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Amsterdam

Liberal, mengalu-alukan, dan meriah, jalan-jalan dan terusan Amsterdam cukup bersemangat dan memberi inspirasi. Di bandar yang bermegah keterbukaan, kreativiti, dan seni, anda tidak akan terkejut apabila mengetahui bahawa hab permulaan Amsterdam adalah salah satu yang paling berkembang pesat di seluruh dunia. Kedudukan sebagai ke-4 paling kreatif bandar di seluruh dunia, Platform pertukaran digital Amsterdam yang stabil menarik pengasas permulaan dari seluruh dunia.

jadi, jika anda ingin melabur, atau bertukar-tukar idea dengan minda yang paling bijak, Amsterdam sepatutnya menjadi destinasi anda untuk pelaburan permulaan.

Permulaan yang Menjanjikan di Amsterdam:

Dr., Dyme, Penerbangan.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Mentaliti pekerja keras orang Cina telah menjadi sebahagian daripada sifat bandar dan keupayaan menakjubkan untuk mendandan 15 unicorn berasaskan bandar. Sedangkan pihak berkuasa tempatan terkenal dengan peraturan yang ketat, acara permulaan seperti Startup Weekends dan Barcamps di Shanghai mewujudkan tanah yang subur untuk asas unicorn tempatan.

lebih-lebih lagi, Pasaran saham Shanghai sentiasa berusaha untuk menarik pemula baharu, dan meningkatkan pembiayaan yang besar. Daripada aplikasi e-Dagang kepada E-Pembelajaran, Syarikat permulaan Shanghai’ hab mempunyai kepelbagaian dan inovasi.

Permulaan yang Menjanjikan di Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, merah.

 

Shanghai At Night

 

10. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Hong Kong

Dengan persidangan permulaan yang hebat, cukai yang rendah, dan kadar faedah, Hong Kong ialah ekosistem permulaan yang berkembang pesat di Asia. Dikenali sebagai bandar paling Barat di Asia, Hong Kong adalah moden, penuh dengan pemandangan yang menakjubkan dan bangunan pencakar langit, jadi langit adalah hadnya. Walaupun Hong Kong terkenal dengan latar langit yang menakjubkan dan pemandangan futuristik, landskap permulaan kebanyakannya adalah kewangan dan fintech.

Oleh itu, antara banyak unicorn di bandar, anda akan melihat kebanyakannya unicorn Fintech, bersama perisian $ Data. Di samping mengasah bakat tempatan, ruang kerja bersama tempatan di Hong Kong amat mengalu-alukan minda asing yang cerah. CoCoon, The Hive Hong Kong, The Good Lab hanyalah sebahagian daripada ruang kerja bersama yang hebat, bekerja untuk bekerjasama dan memikat pengasas dari luar Asia.

Permulaan yang Menjanjikan di Hong Kong:

Gatcoin, Tunaikan awak, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Beijing

Asal usul Xiaomi, Pencakar langit Beijing adalah tempat inovasi, teknologi, dan bakat bertemu untuk sumbang saran. Reka bentuk futuristik Beijing adalah inspirasi untuk hab permulaan tersibuk di Asia. Oleh itu, di bandar sahaja terdapat lebih daripada 30 unicorn, diasaskan oleh minda berbakat bandar itu.

lebih-lebih lagi, Beijing menonjol di kalangan 12 hab permulaan terkemuka di seluruh dunia dalam teknologinya yang unik dan berkembang. misalnya, Beijing’ ekosistem permulaan kaya dengan unicorn yang menggabungkan pembelajaran mendalam dan pembelajaran mesin, bersama dengan kecerdasan buatan.

Permulaan yang Menjanjikan di Beijing:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Hab Permulaan Teratas Di Seluruh Dunia: Munich

Mempunyai salah satu bahagian atas 3 adegan permulaan yang berkaitan dengan baik, Munich mempunyai ekosistem permulaan yang hebat. Selain menjadi tempat yang hebat untuk membuat hubungan dan mencipta peluang sokongan, Munich mempunyai purata 290% pertumbuhan pelaburan setiap tahun.

akibatnya, Munich mempunyai salah satu bilangan permulaan tertinggi di seluruh dunia, peluang pekerjaan yang pelbagai, dan syarikat permulaan terkemuka di Eropah.

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

Startup Hub In Munich

 

di sini, di Simpan Kereta Api, kami gembira untuk berkongsi dengan anda Top 12 Hab Permulaan Seluruh Dunia.

 

 

Adakah anda mahu menanamkan catatan blog kami “Atas 12 Hab Permulaan Seluruh Dunia"Ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ms/top-startup-hubs-worldwide/ - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

  • Jika anda ingin berbuat baik kepada pengguna anda, anda boleh membimbing mereka terus ke dalam halaman carian kami. Dalam link ini, anda akan menemui laluan kereta api kami yang paling popular - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Di dalam anda mempunyai pautan kami untuk halaman pendaratan English, tetapi kita juga mempunyai https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, dan anda boleh menukar bahasa / es ke / fr atau / de dan lebih banyak bahasa.