Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 16/12/2022)

Ruang kerja bersama telah menjadi agak popular di seluruh dunia, terutamanya dalam dunia teknologi. Menggantikan pejabat tradisional, ruang kerja bersama teratas di Eropah disemak untuk menawarkan peluang untuk menjadi sebahagian daripada komuniti global. Secara ringkas, berkongsi ruang kerja bersama dan orang yang bekerja di seberang anda mungkin tergolong dalam industri atau perniagaan yang berbeza.

sesungguhnya, ruang kerja bersama sesuai untuk pekerja jauh, syarikat permulaan, dan pemilik perniagaan kecil dalam industri teknologi dan pemasaran. Menawarkan budaya sosial dan acara perhimpunan ialah cara terbaik untuk bergaul dan rangkaian dengan orang tempatan jika anda bekerja jauh dari rumah di salah satu ruang kerja bersama yang terbaik di Eropah.

  • Pengangkutan Rel Adalah Cara Mesra Alam Untuk Perjalanan. Artikel ini ditulis untuk mendidik tentang Train Travel oleh Save A Train, yang Laman web Tiket Keretapi Termurah Di Dunia.

HIVE Ruang Kerja Bersama Di Budapest

Dengan kalendar acara yang hebat dan ruang kerja yang terang, usahawan muda di Budapest menyukai ruang kerja bersama Kaptar. Lokasi ini menarik Generasi Z ke tahap yang lebih besar, kerana suasana muda yang luar biasa dan banyak bengkel profesional. Oleh itu, di samping menerima persekitaran kerja yang unik, anda juga mendapat peluang rangkaian yang ketara dengan penduduk tempatan.

Oleh itu, jika anda sedang mencari tempat untuk membuat pangkalan anda sementara bekerja dari jauh dan tinggal di Hungary, kami cadangkan anda pertimbangkan Kaptar. Jika anda teragak-agak, mulakan dengan pas hari, mencuba kemudahan, mengalami getaran, dan bergaul dengan minda tempatan yang luar biasa. Kami percaya bahawa perkara terbaik tentang ruang kerja bersama ialah fleksibiliti dan komuniti.

Faedah: Acara dan bengkel petang Jumaat untuk usahawan.

Lokasi: 1065 Revay Koz 4., Budapest, Hungary

Kereta Api Vienna ke Budapest

Kereta Api Prague ke Budapest

Munich ke Kereta Api Budapest

Graz ke Kereta Api Budapest

 

Top Coworking Spaces In Europe

Ruang Kerja Bersama Mindspace

Ruang kerja bersama Mindspace menawarkan persekitaran kerja yang mewah dan sesuai untuk eksekutif dan perniagaan berprofil tinggi. Walaupun Mindspace popular di kalangan perniagaan butik, ia juga sesuai dengan syarikat yang lebih besar atau syarikat pertengahan. Walaupun hiasannya sangat menarik, semua pelanggan, terutamanya yang besar, harus mempertimbangkan dengan teliti sebelum membuat keputusan untuk menukar pejabat tetap kepada ruang kongsi bersama.

Ruang kerja bersama Mindspace mempunyai ruang terbuka, bilik mesyuarat peribadi, lounge yang cantik, dan ruang acara. Reka bentuk kontemporari yang anggun menyumbang kepada suasana kelab eksklusif ruang kerja bersama Mindspace di seluruh dunia – Amerika Syarikat, Eropah, dan Israel. Pelanggan boleh memilih antara pas hari atau menyewa ruang untuk jangka masa panjang.

Lokasi Mindspace teratas dalam Eropah: Frankfurt, Berlin, Amsterdam.

Berlin untuk Trains Aachen

Frankfurt ke Kereta api Cologne

Dresden untuk Trains Cologne

Aachen untuk Trains Cologne

 

Coworking For Business Travelers

Ruang Kerja Bersama Puak

Ruang terang Tribes telah diilhamkan memuaskan nomad digital dan pekerja terpencil sejak 2015. suku kaum’ hiasan dalam warna tanah, hidangan makanan yang baru disediakan, dan kemudahan yang hebat menjadikan Tribes’ ruang kerja bersama antara yang terbaik di Eropah. Tambahan pula, Cawangan suku terletak di lokasi yang paling selesa, berdekatan dengan stesen kereta api seperti Amsterdam Amstel.

Bilik mesyuarat, perkhidmatan pejabat maya, dan ruang pejabat yang fleksibel ialah beberapa faedah yang boleh anda nikmati di Tribes. jadi, jika anda sedang mempertimbangkan untuk menukar pejabat rumah anda kepada ruang yang bergaya, ruang kerja bersama Tribes tersedia untuk setiap hari, setiap minggu, atau sewa bulanan. Ia amat sesuai untuk kerja hibrid.

Lokasi Tribes teratas di Eropah: Amsterdam, Brussels.

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

Ruang Kerja Bersama WeWork

WeWork telah menguasai industri ruang kerja bersama di seluruh dunia. Manakala dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Populariti WeWork telah merosot, kemudahan dan perkhidmatan Tawaran WeWork adalah yang terbaik. misalnya, penyelesaian ruang kerja adalah antara yang paling serba boleh di seluruh dunia, daripada menyewa seluruh tingkat ke bilik persidangan – Ruang WeWork mempunyai penyelesaian untuk mana-mana perniagaan.

Oleh itu, Ruang kerja bersama WeWork menerajui peluang infrastruktur dan kerjasama pada acara yang dirancang dengan baik dan waktu gembira. Bertempat di 127 bandar di seluruh dunia, WeWork menawarkan pengalaman kerja bersama yang unik di lokasi Eropah yang popular, di Timur Tengah, Amerika Utara, Afrika, dan Asia-Pasifik. Pada masa ini, rangkaian WeWork meliputi 23 negara.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

Digital Nomads having fun

Ruang Kerja Bersama Wanita Bersama Di Berlin

Syurga untuk dicipta oleh wanita, membangun, dan rangkaian – Ruang CoWomen ialah komuniti yang aktif. tambahan pula, komuniti mengalu-alukan wanita dari pelbagai latar belakang yang ingin berkongsi pengetahuan dan kemahiran profesional mereka. CoWomen menawarkan rasa seperti di rumah, ruang meja kerja yang intim, dapur kecil yang comel, dan ruang istirahat yang bagus.

Jika anda memulakan perniagaan anda sendiri, menggabungkan kerja dan perjalanan - CoWomen ialah ruang yang sempurna untuk membuat hubungan dan bertemu rakan usahawan wanita. Keahlian yang berpatutan dan fleksibel menjadikan ruang CoWomen di Berlin sesuai untuk semua wanita yang membuat langkah pertama mereka dan melabur lebih banyak dalam perniagaan mereka.

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

 

Ruang Kerja Bersama Terbaik Di London

Di lokasi pusat, lagi jauh dari kekecohan bandar, Club Lether adalah di mana syarikat permulaan tempatan dibuat. Tkelab kulit dia betul-betul di sebelah stesen London Bridge, jadi anda mempunyai akses ke mana-mana tempat di London, yang merupakan kelebihan besar jika anda berulang-alik ke seluruh bandar tetapi memerlukan pangkalan di mana anda boleh memupuk perniagaan anda dan mengejar kerja.

lebih-lebih lagi, anda boleh memilih antara bekerja di dalam atau di luar dengan pemandangan Shard di atas bumbung. Seperti kebanyakan ruang kerja bersama di Eropah, Kelab Kulit menawarkan pelbagai pas, dari bulanan atau hari berlalu. jadi, anda tidak terikat dengan kontrak dengan sewa atau lokasi yang mahal sebaliknya mempunyai fleksibiliti yang amat penting dalam dunia yang serba pantas.

Kesimpulannya, jika anda seorang individu atau mempunyai pasukan kecil, tujuh ruang kerja bersama di Eropah ini menjawab semua keperluan anda. Reka bentuk dan infrastruktur yang sangat baik mewujudkan keadaan ideal untuk rangkaian di seluruh Eropah, meningkatkan keuntungan anda sambil menjimatkan kos sewa.

Amsterdam untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Perjalanan kereta api yang hebat bermula dengan mencari tiket kereta api terbaik di laluan kereta api yang paling indah dan selesa. Kami di Simpan Kereta Api akan gembira untuk membantu anda membuat persediaan untuk perjalanan kereta api dan mencari tiket kereta api terbaik pada harga terbaik.

 

 

Adakah anda mahu menyematkan catatan blog kami “Atas 7 Ruang Kerja Bersama Di Eropah” ke tapak anda? Anda boleh sama ada mengambil gambar dan teks kami atau memberi kami kredit dengan pautan ke catatan blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)