Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 16/12/2022)

A coworking terek világszerte igen népszerűvé váltak, főleg a technológiai világban. Hagyományos irodák leváltása, felülvizsgálják a legjobb európai coworking tereket, hogy lehetőséget kínáljanak a globális közösség részévé válásra. Dióhéjban, a közös munkaterületek megosztása és az Önnel szemben dolgozó személy egy másik iparághoz vagy vállalkozáshoz tartozhat.

Valóban, a coworking terek ideálisak a távoli dolgozók számára, startupok, valamint kisvállalkozások tulajdonosai a technológiai és marketingiparban. A közösségi kultúra és az összejövetelek felajánlása nagyszerű módja annak, hogy a helyi emberekkel elegyedjen és kapcsolatot teremtsen, ha otthonától távol dolgozik Európa egyik legjobb coworking területén..

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

KAPTÁR Coworking Space Budapesten

Remek eseménynaptárral és világos munkaterekkel, fiatal budapesti vállalkozók szeretik a Kaptar coworking teret. Ez a helyszín vonz Z generáció nagyobb mértékben, a hihetetlenül fiatalos légkörnek és a rengeteg szakmai műhelynek köszönhetően. Ebből adódóan, amellett, hogy egyedi munkakörnyezetben részesül, jelentős kapcsolatépítési lehetőségeket is kap a helyiekkel.

És így, ha olyan helyet keres, ahol bázist készíthet távmunka és Magyarországon él, javasoljuk, hogy fontolja meg a Kaptárt. Ha tétovázik, kezdje egy napi bérlettel, próbálja ki a létesítményeket, tapasztalja meg a vibrációt, és elvegyül a hatalmas helyi elmékkel. Hiszünk abban, hogy a coworking terekben a rugalmasság és a közösség a legjobb.

Perks: Péntek esti rendezvények és workshopok vállalkozóknak.

Elhelyezkedés: 1065 Revay Koz 4., Budapest, Magyarország

Vonatok Bécstől Budapestig

Prága-Budapest vonatok

München-Budapest vonatok

Graz-Budapest vonatok

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

A Mindspace coworking terek luxus és megfelelő munkakörnyezetet kínálnak vezetők és magas rangú vállalkozások számára. Annak ellenére, hogy a Mindspace népszerű a butikvállalkozások körében, nagyobb vállalatoknak vagy középkategóriás cégeknek is megfelel. Annak ellenére, hogy a dekoráció nagyon vonzó, az összes ügyfél, főleg a nagyokat, alaposan meg kell fontolnia, mielőtt úgy dönt, hogy az állandó irodákat közös helyiségekre cseréli.

A Mindspace coworking tereinek nyitott terei vannak, privát tárgyalók, gyönyörű társalgók, és rendezvényterek. Az elegáns, kortárs dizájn hozzájárul a Mindspace coworking tereinek exkluzív klubhangulatához szerte a világon – Az Egyesült Államok, Európa, és Izrael. Az ügyfelek választhatnak napijegy vagy hosszú távú helybérlés között.

A legjobb Mindspace helyszínek ban ben Európa: Frankfurt, Berlin, Amszterdam.

Berlin Aachen vonatok

Frankfurt Köln vonatok

Drezda Köln vonatok

Aachen Köln vonatok

 

Coworking For Business Travelers

Törzsek Coworking Spaces

A világos terek Tribes már kielégítő ihlette digitális nomádok és távoli munkások mivel 2015. Törzsek’ földes tónusú dekoráció, frissen készített ételadagok, és kiváló létesítmények teszik a törzseket’ a coworking terek az egyik legjobb Európában. Az egésznek a tetejébe, A törzsek ágai a legkényelmesebb helyeken találhatók, olyan vasútállomások közelében, mint az Amsterdam Amstel.

Tárgyalók, virtuális irodai szolgáltatások, a rugalmas irodahelyiségek pedig néhány előny, amelyet a Tribesnél élvezhet. Így, ha azt fontolgatja, hogy otthoni irodáját divatos helyre cseréli, a Tribes coworking terek minden nap rendelkezésre állnak, heti, vagy havi bérleti díj. Kifejezetten tökéletes hibrid munkához.

A törzsek legnépszerűbb helyszínei Európában: Amszterdam, Brüsszel.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

WeWork Coworking Spaces

A WeWork világszerte uralta a coworking terek iparágát. Míg az elmúlt években, A WeWork népszerűsége csökkent, a létesítmények és szolgáltatások A WeWork ajánlatai elsőrangúak. Például, a munkaterület-megoldások világszerte a legsokoldalúbbak közé tartoznak, az egész emelet bérlésétől a konferenciatermekig – A WeWork terek minden vállalkozás számára kínálnak megoldást.

Ebből adódóan, A WeWork coworking terek infrastruktúrát és együttműködési lehetőségeket teremtenek jól megtervezett eseményeken és boldog órákon. Található 127 városok világszerte, A WeWork egyedülálló coworking élményt kínál népszerű európai helyszíneken, a közép Keleten, Észak Amerika, Afrika, és Ázsia-csendes-óceáni. Jelenleg, a WeWork hálózat lefedi 23 országok.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space Berlinben

Menedék a nők számára, fejleszteni, és hálózat – A CoWomen terek egy aktív közösség. Továbbá, a közösség szeretettel várja a különböző hátterű nőket, akik szeretnék megosztani szakmai tudásukat és készségeiket. A CoWomen otthonos hangulatot kínál, meghitt íróasztal, aranyos konyha, és egy szép társalgó.

Ha saját vállalkozást indít, a munka és az utazás összekapcsolása – a CoWomen tökéletes hely a kapcsolatok kialakítására és a női vállalkozókkal való találkozásra. A megfizethető és rugalmas tagságnak köszönhetően a berlini CoWomen terek ideálisak minden olyan nő számára, aki megteszi első lépéseit és többet fektet be vállalkozásaiba.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

A legjobb Coworking helyek Londonban

Központi helyen, mégis távol a város forgatagától, A Club Lether hol van helyi induló vállalkozások jönnek létre. TA bőrklub közvetlenül a London Bridge állomás mellett található, így London bármely pontjához hozzáférhet, ami óriási előny, ha a város minden táján ingázik, de olyan bázisra van szüksége, ahol művelheti vállalkozását és felzárkózhat a munkába.

Ráadásul, választhat a beltéri vagy a kültéri munka között, a tetőn lévő szilánkra néző kilátással. Mint a legtöbb európai coworking hely, a Leather Club különféle bérleteket kínál, havitól vagy telik a nap. Így, nem köt szerződés a drága bérleti díjhoz vagy helyhez, hanem rugalmasságod van, ami különösen fontos a felgyorsult világban.

Összefoglalva, ha egyéni vagy kis csapattal rendelkezik, ez a hét európai coworking tér minden igényt kielégít. A kiváló kialakítás és infrastruktúra ideális feltételeket teremt a hálózatépítéshez Európa-szerte, növeli nyereségét, miközben megtakarítja a bérleti költségeket.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Egy nagyszerű vonatút a legjobb vonatjegyek megtalálásával kezdődik a legcsodálatosabb és legkényelmesebb vonatútra. Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít felkészülni egy vonatútra, és megtalálni a legjobb vonatjegyeket a legjobb áron.

 

 

Szeretnéd beágyazni a blogbejegyzést „Top 7 Coworking Spaces In Europe” címre? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)