Rendelési vonatjegy MOST

Olcsó Trenitalia vonatjegyek és utazási árak

Itt található az összes információ Olcsó Trenitalia vonatjegyek és Trenitalia utazási árak és előnyei.

 

Témakörök: 1. Trenitalia vonattal kiemeli
2. A Trenitalia-ról 3. Legfontosabb betekintés olcsó Trenitalia vonatjegyre
4. Mennyibe kerül a Trenitalia jegyek? 5. Utazási útvonalak: Miért jobb a Trenitalia szedése, és nem utazzon repülőgéppel
6. Milyen különbségek vannak a normál gazdaság között?, Prémium, Trenitalia üzleti és ügyvezető igazgatója 7. Van Trenitalia előfizetés?
8. Mennyi ideig érkezik meg a Trenitalia indulása előtt 9. Melyek a Trenitalia vonat menetrendjei
10. Mely állomásokat szolgálja Trenitalia 11. Trenitalia GYIK

 

Trenitalia vonattal kiemeli

  • A Trenitalia társaság június 1-jén indult 2000.
  • Ban ben 2005, az piros nyíl 1000, Elindult a Trenitalia leggyorsabb vonatvonala. A Frecciarossa sebessége 1000 300km / óra.
  • A fő nemzetközi vonatút Genf és Milánó között van, és eltart 4 órák a Trenitalia fedélzetén.
  • A Trenitalia távolsági vasúti szolgáltatásokat, valamint összeköttetéseket és regionális vonatokat üzemeltet Olaszország bármely pontjára.

 

A Trenitalia-ról

A Trenitalia gyorsvonat északról délre és keletről nyugatra összekötő szolgáltatás Olaszországban, valamint Olaszország és Svájc között, Franciaország, Ausztria, és Németországban.

Az trenitalia vonatok akár 3oo km / h sebességgel haladnak nagy sebességű vasútvonalakon.

Egyszerűen 3 óra alatt utazhat Milánóból Rómába és Milánóból Bolognaiba 1 óra.

Trenitalia high-speed train

Menj Mentés a vonatra vagy használja ezt a modult a kereséshez vonatjegyek Trenitalia-ba

Mentés a vonatra iPhone App

Mentés egy vonatra Android alkalmazás

 

Ments meg egy vonatot

Eredet

Cél

Indulási időpont

Visszatérítési dátum (Választható)

Felnőtt (26-59):

Ifjúság (0-25):

Idősebb (60+):


 

Legfontosabb betekintés olcsó Trenitalia vonatjegyre

Szám 1: Foglalja le Trenitalia jegyét előre, amennyire csak tudsz

Trenitalia jegyek között állnak rendelkezésre 2 nak nek 4 hónappal az indulás dátuma előtt. Trenitalia jegy előzetes foglalásával garantálhatja, hogy a legolcsóbb jegyeket kapja. A vonatjegyek áremelkednek, mivel közel állnak az utazás napjához, tehát annak érdekében, hogy pénzt takaríthat meg a vonatjegy vásárlásánál, amennyire csak lehetséges előre megrendelni.

Szám 2: Trenitalia utazás csúcsidőn kívüli időszakokban

A Trenitalia jegyek csúcsidőben olcsóbbak, a hét elején, valamint a nap folyamán és a hét közepén vonatutak (kedd, szerda, és csütörtökön) gyakran a legolcsóbb árakat kínálják. A legjobb áron, Ne vegye a Trenitalia vonatokat kora reggel és kora este a hét folyamán (sok üzleti utazó miatt). Kerülje el, ha lehetséges, a Trenitalia vonatokat péntek és vasárnap este (kedvező a hétvégi kirándulásokhoz) és közben munkaszüneti napokon és iskolai szünetek alatt is mert ezekben az esetekben a Trenitalia jegyek áremelkednek.

Szám 3: Rendelje meg jegyét Trenitalia-ba, ha biztos benne az utazási ütemtervében

A Trenitalia vonatok szolgáltatása nagy igény. A Trenitalia Base vonatjegy korlátozás nélkül cserélhető és módosítható, az Economy Standard jegy pedig csak egyszer módosítható a vonat indulási időpontja előtt. A többi Trenitalia jegyet nem cserélheti vagy visszatérítheti, de vannak olyan fórumok az interneten, ahol használtan adhatja el a Trenitalia jegyét. Mentés a vonatra vonatkozóan Trenitalia utazás foglalni, ha biztos benne az utazási ütemtervében.

Szám 4: Vásároljon Trenitalia jegyet a Mentés a vonaton

A Save A Train a legnagyobb vonatjegy-kínálatot Európában és világszerte, találunk a legolcsóbb Trenitalia jegyeket. Sok vasúti szolgáltatóhoz csatlakozunk, és technológiai algoritmusaink mindig a legolcsóbb Trenitalia jegyet nyújtják Önnek Olaszországban, más vasúti üzemeltetők kombinációival más rendeltetési helyekre. Alternatívákat találhatunk a Trenitalia vonatokra is.

Bari és Fasano jegyek

Taranto és Fasano jegyek

Milánó és Firenze jegyek

Velence és Milánó jegyek

 

Mennyibe kerül a Trenitalia jegyek??

A Trenitalia jegyárai például a promóció időpontjában 21 eurótól kezdődhetnek, de az utolsó pillanatban elérhetik a 97 eurót. Trenitalia jegyárak függ a választott osztálytól, és itt található egy összefoglaló táblázat az Róma-Nápoly osztályonkénti átlagos árairól / Róma – Milánó / Milánó – Firenze vonatútra:

Egyirányú jegy Körút
Alapértelmezett 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Prémium 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Üzleti 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Milánó és Nápoly jegyek

Jegyek a Firenze és Nápoly jegyekről

Velence és Nápoly jegyek

Pisa és Nápoly jegyek

 

Utazási útvonalak: Miért jobb a Trenitalia szedése, és nem utazzon repülőgéppel?

1) A Trenitalia vonatok előnye azzal kezdődik, hogy bármelyik városban indulhat és közvetlenül a belvárosba érkezhet, ahonnan utazik. Biztosan, ez a vonatokra nagyon egyedi, főleg ha Rómából vonatozik, Milánó, Firenze, Genf, vagy Monaco, ez jelentős előnye a Trenitalia számára. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az út közvetlen a belvárosba vezet, elkerülheti a forgalmi dugókat, és nincs semmi rosszabb, mint hogy vakáció útján megragadja a forgalmat.

Trenitalia vonatjegyei árazás, az árak meglehetősen gyakran változnak. Egyes akciók lehetővé teszik olcsó vonatjegyek beszerzését, de az indulás előtti utolsó napokban, az árak egyre magasabbak, így ha szereted a sima utazást, A Trenitalia az Ön számára!

2) Repülőgéppel történő utazás repülőtéri biztonsági eljárásokkal jár. Ez azt jelenti, hogy legalább lennie kell 2 órával a tervezett indulás előtt. Trenitalia-val, csak meg kell érkezned 30 perc előre. Is, a belvárosból ingázni kell a repülőtérre. Így, ha a teljes utazási időt számolja, A Trenitalia mindig nyeri a teljes utazási időt és az ár is, ha pénzét számítja ki az időt.

3) A Trenitalia jegyárak néha magasabbak, mint repülőjegyek, a jegy névértékén, de az összehasonlításnak tartalmaznia kell, hogy mennyit fizet, ha bármilyen szállítóeszközt elvisz a repülőtérre. kívül, egyes esetekben, akkor is kapsz szabadidejét, amikor Trenitalia vonatokkal utazik és végül a Trenitalia-val, nincs bőrönd díja.

4) Végül, A repülőgépek a légszennyezés egyik oka, összehasonlítási szinten, Trenitalia vonatok sokkal környezetbarátabb, és ha összehasonlítja a repülőgépet egy vonatúttal, A vasúti utazás 20x-kal kevesebb szénszennyezőt jelent, mint a repülőgépek.

Milánó és Genova jegyek

Róma és Genova jegyek

Jegyek a Firenze és Genova jegyekről

Velence és Genova jegyek

 

Milyen különbségek vannak a normál gazdaság között?, Prémium, Üzleti, és a Trenitalia ügyvezetõje?

A Trenitalia számos vonatjegy-szolgáltatást kínál, amelyek bármilyen költségkeretre és típusú utazóra vonatkoznak, üzleti utazó, szabadidő, vagy mindkettő.

A Trenitalia vonatjegy osztályok közötti fő különbség a jegymódosítás rugalmassága, árak, és szolgáltatások. Továbbá, a szokásos Economy vonatjegy a legolcsóbb és legrugalmasabb utazási mód Olaszországban.

Standard Economy Trenitalia jegyek:

A Trenitalia Standard Economy vonatjegy a legolcsóbb a Trenitalia viteldíjak közül. A legjobb, ha ezt a vonatjegyet előre lefoglalja, mert az alapjegyek alacsony áron vannak – gyorsan eladják. Azok az utazók, akiknek normál vonatjegyük van, poggyásztérben elhelyezett bőröndöket vehetnek, ingyen, és indulás előtt lemondhatja vonatjegyét, és részleges visszatérítést kaphat (levonási díja 20%).

Gazdaságos prémium Trenitalia jegyek:

Ez a vonatjegy osztály drágább, mint a Standard Trenitalia jegy típus, az Economy Trenitalia Premium jegy kiegészítő szolgáltatásokat kínál. Az ilyen típusú vonatjegy elérhető a Trenitalia nagysebességű vonatokban, és csak az indulás dátuma előtt teszi lehetővé az idő és a dátum megváltoztatását..

A standard vonatjegyek előnyein túl, A Trenitalia Economy Premium jegyek szebb üléseket kínálnak, több lábtérrel és fekvő ülésekkel a távolsági utazásokon. Mindenek felett, Három ételmenü közül választhat, és könnyű ételeket és italokat szolgálnak fel a Trenitalia vonatok fedélzetére..

Üzleti Treintalia Jegyek:

Az Trenitalia üzleti jegy a vásárlók azonban élvezhetik az összes előnyünket, amelyeket fentebb írtunk, a Trenitalia Business Premier utasai számos poggyászból részesülnek, kényelmes ergonómikus bőrülések, kibővített lábtér, és három ételmenü közül választhat. Ráadásul, falai vannak a magánélethez és egy csendes terület a Trenitalia vonatok üzleti célú területein.

Vezető Treintalia Jegyek:

Az Trenitalia Executive jegy A vevők élvezhetik a fent említett összes előnyt a szélesebb ergonómikus fekvő bőr ülések mellett, hogy fejüket le tudják helyezni, és kényelmesen élvezhessék Olaszország kilátásait..

 

Van-e Trenitalia előfizető?CIÓ?

Van egy bérlet Olaszország számára, de csak olcsóbb lehetőségként ajánlott, ha vonat-utazást tervez 14 napok, az előfizetés lehetővé teszi Olaszország vonattal történő felfedezését speciális bérletekkel. Vannak 3 a rendelkezésre álló szintek: Könnyen, Kényelem, és az Executive, és kiválaszthatja az utazások számát 3 nak nek 10 és válasszon egy vonattípust a nagy sebességű Frecce-től az intercityig és az EuroCity-ig.

A bérlet papír formátumban érhető el, és ezen belül kell aktiválni 11 hónap a vásárlás napjától számítva.

 

Mennyi ideig érkezik meg a Trenitalia indulása előtt?

Hogy eljuthasson a Trenitalia vonathoz, és időben legyen ideje, A vasút javasolja legalább érkezését 30 perccel a vonat indulása előtt. Valóban mi vagyunk a Save A Train-nél, úgy gondolja, hogy elég idő van, és élvezheti a boltokat is, és megszerezheti azokat a tárgyakat, amelyekre szüksége van a vonatos utazás a lehető legegyenletesebb legyen.

 

Trenitalia tickets

 

Milánó és Róma jegyek

Jegyek a Firenze és Róma jegyekről

Pisa és Róma jegyek

Nápoly és Róma jegyek

 

Melyek a Trenitalia vonat menetrendjei?

Ez egy nehéz kérdés, de a Save A Train egy teljes és valós idejű választ adhat. Részletesen keresse fel honlapunkat, írja be a származási és rendeltetési helyet Olaszországba, és megtalálhatja a legpontosabbat Trenitalia vonat menetrend vannak. A Trenitalia vonatok már indulnak 6 am a 11 este pm Milánóból Bolognába, hogy tisztázzuk a legtöbb Trenitalia vonatot késő estig, körülbelül félóránként induló vonattal.

Milánó és Velence jegyek

Jegyek Padova és Velence jegyek

Bologna és Velence jegyek

Róma és Velence jegyek

 

Mely állomásokat szolgálja Trenitalia?

A Trenitalia az egész Olaszországot lefedi, azonban, a főbb országos állomások Milánó, Róma, Velence, Nápoly, Torino, Bologna, Genf, Firenze, és Verona. Vannak 11 nemzetközi állomások: 5 Trenitalia vasútállomások Svájcban és 6 állomások Franciaországban és néhány Ausztriában, Németországban és Horvátországban. Tehát nyilván kényelmesen és gyorsan beutazhatja a gyönyörű Európát, és megcsodálhatja az olasz nézeteket anélkül, hogy kihagyna valamit!

A legforgalmasabb Milánó központi vasútállomása található Piazza Duca d'Aosta. A vasútállomás építészetileg lenyűgöző, és felhőkarcolók veszik körül. Tehát amíg a Trenitalia vonatra szállást vár, sétálhat és csodálhatja a csodálatos szobrokat.

Róma Termini Európa egyik legnagyobb vasútállomása. A Diocletianus fürdõivel szemben az ókori Rómában található. A terminál bejáratától a Piazza dei Cinquecento látja el. Vannak 29 peronok a terminálon, és a Trenitalia vasúti jegyirodája az állomás előcsarnokában található.

Firenze vasútállomás, Santa Maria Novella, egy rövid sétára fekszik a Duomótól és a fő látványosságoktól Firenze óvárosában. Az állomás a bejáratánál lévő Santa Maria Novella templom elnevezéséről szól. Így, könnyedén ellophat néhány gyönyörű pillanatot az óvárosban, mielőtt folytatnád a következő kaland Olaszországban.

Nápoly terminálja az óvárostól keletre található. Ha azt tervezi, hogy készít néhányat napos kirándulások Nápolyból Pompeiiba vagy Sorrentoba, akkor biztosan megáll a nápolyi vasútállomáson a vonatútra.

Ha nem biztos benne, melyik vasútállomást választja a meglátogatott városban, honlapunkon az összes állomást a nagyvárosok többségéhez készítettük, tehát algoritmusunk kiválasztja az Ön számára a megfelelő állomást, ahonnan indulhat és megérkezhet.

 

Trenitalia GYIK

Mit kellene magammal vinni a Trenitalia-ba?

Ugyanolyan fontos, hogy eljusson a Trenitalia utazáshoz. Ezen felül győződjön meg arról, hogy a Trenitalia úti okmányt a telefonján nyomtatja vagy kinyomtatta, és az érvényes útlevél kötelező mindig jó, ha utazási biztosítás van.

Milyen társaság tulajdonosa a Trenitalia?

A Trenitalia az olasz kormány tulajdonában van és az FS Italiane Group része.

Trenitalia Gyakran feltett kérdések a Trenitalia-val kapcsolatban?

Regionális, nagyvárosi, és nemzetközi vonatok, A Trenitalia vonatok bárhová eljuttathatnak Olaszországba és olyan kiválasztott országokba, amelyek határai Olaszországgal vannak. Például, A Trenitalia nagysebességű vonatokkal Franciaországba és Svájcba utazhatnak.

Milyen beszállási eljárások vonatkoznak a Trenitalia-ra?

Vonatjegyek foglalása és beszállás a Trenitaliaba még soha nem volt ilyen egyszerű. Könnyedén megvásárolhatja Trenitalia jegyét az utolsó pillanatban online és akár 1 órával a vonat indulása előtt. Beszálláshoz, csak útlevélre és a PNR-kód bemutatására van szükség (6-számjegyű kód). Hogy tisztázzuk, a PNR kódot a foglalás visszaigazoló e-mailben küldi el az e-jeggyel együtt. Nem kell előre kinyomtatnia a vonatjegyet, mert a mobiltelefonon elérhető és csatolva van a visszaigazoló e-mailhez, és a vonatvezérlő név szerint is igazolhatja jegyét a legrosszabb esetben.

Milyen szolgáltatások a Trenitalial?

A Trenitalia vonatokon van egy kávézó bár, amely italokat és könnyű ételeket kínál. A menü szendvicseket tartalmaz, csokoládé chips, ételek, csokoládé, kávé, forró csokoládé, teát és teát, majd enni és inni lehet ebben az étteremben a vasúti kocsiban, vagy visszahozhatja a vásárolt anyagot a helyére. Ha üzleti utazik, Prémium, vagy az első osztályban választhat egy ingyenes üdvözlőitalt 9 elérhető italok és egy édes, ízletes, vagy gluténmentes snack. Az összes Trenitalia vonaton, van ülés melletti tápkábel.

A legtöbb kért Trenitalia GYIK – Előbb le kell foglalnom egy helyet a Trenitalia-n?

Amikor fenntart egy Trenitalia jegyet, a helyet automatikusan kiosztják az ön számára, és a foglaláskor nem foglalhat különleges helyet. Ha van szabad hely, amikor a vonaton van, szabadon mozoghat, helyet cserélni, és van más helyük.

Van-e WiFi internet a Trenitalia-n belül?

Amikor előre megvásárolja a Trenitalia jegyeket, élvezheted Ingyenes WiFi internet minden Trenitalia frecciarossa típusú vonaton és osztályon.

 

Trenitalia tickets

 

Összefoglalva, ha idáig eljutottál, mindent tud, amit tudnia kell a Trenitalia vonatokról, és készen áll arra, hogy megvásárolja a Trenitalia vonatjegyet SaveATrain.com.

 

Van vonatjegyünk ezeknek a vasúti üzemeltetőknek:

DSB Denmark

Dán DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Intercity vonatok

SJ Sweden Trains

SJ Svédország

NS International Cross border trains

NS Nemzetközi Hollandia

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvégia

Switzerland Sbb railway

SBB Svájc

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

mélyül

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Németország

European night trains by city night line

Éjszakai vonatok

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Németország

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cseh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logó

Eurail

 

Be szeretné ágyazni ezt az oldalt a webhelyére? Kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot), Vagy közvetlenül is linkkel erre az oldalra.

copyright © 2021 - Ments meg egy vonatot, Amszterdam, Hollandia
Ne hagyja nélkül jelen - Get Kupon és hírek !