Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 25/06/2021)

Egy izgalmas része utazó külföldön a kiszámíthatatlanság a tapasztalatok. Ha utazik, hogy egy idegen földön, akkor lesz kitéve különböző kultúrák, beállítások, és tapasztalatok. Még ha némi kutatás, akkor biztos, hogy kell venni meglepte néhány, amit talál. sajnálatos módon, nem minden meglepetés találkozik lehetnek jók, és csak azért, mert nyaraláson nem jelenti azt, hogy immunis kárt.

Lehet, hogy nem akarja elhinni, hogy ezek a szerencsétlenségek megtörténhet veled, de meg kell, hogy készüljön fel a lehetőséget, hogy, vagy egy szeretett ember, igényel orvosi ellátást, míg távol otthonról. Függetlenül attól, hogy olyan egyszerű, mint lepattanásának fogat, spraining a bokád, lázasan jön le, vagy szívrohama van, részesülő az orvosi kezelést, amire szükség lehet, hogy nem olyan egyszerű, mint lenne az Egyesült Államokban.

Ez azért van, mert a legtöbb hagyományos egészségügyi biztosítási terv nem terjed ki lefedettség túl mi történik az amerikai föld. Ez azt jelenti, hogy lehet a horogra több ezer dollárt az orvosi költségeket a törődés tengerentúli. Ezért nem utazó nélkül kell utazási betegbiztosítással. Ezek a speciális terveket fog menni, ahol a hazai lefedettség nem fog, biztosítva, hogy képes lesz élvezze az utazást nélkül aggasztó a kiszámíthatatlan esemény.

Többért információk az utazásról egészségügyi biztosítás, és miért kellene gondolkodnia annak megszerzésén, lásd az útmutató tartalmazza az alábbi.

 

Miért Utazási betegbiztosítás egy jó ötlet?

• Utazás a idegen ország lehet bevezetni számos egészségügyi veszélyek. Például, vízminőség nem lehet azonos, ami súlyos fertőzések. Különböző éghajlaton is törzs a meglévő feltételek mellett, mint a szívbetegség vagy allergia, így ha rosszul felszerelt kezelni a helyzetet.

• Ha már rendelkezik egészségbiztosítással, lehet, hogy nem terjed ki Ön az Egyesült Államokon kívül. Ez azt jelenti, bármely betegségek vagy sérülések tapasztal külföldi utazás során azt eredményezheti, hogy rendkívül magas orvosi számlák.

• Ha a látogató egy távoli részén a világnak, és azonnali orvosi beavatkozást igényel, akkor lehet, hogy evakuálni a kórházba. Megfelelő biztosítási fedezet nélkül, ez több tízezer dollárt tetején minden egyéb kapcsolódó költségek.

• Bizonyos körülmények között, akkor lehet szükség, hogy az utazási egészségbiztosítással idejére az utazás. Például, látogatók Oroszország, Kuba, és a nemzetek a schengeni térség az EU által igazolandó lefedettség.

• Annak ellenére, hogy az utazási egészségbiztosítást is rendkívül értékes, ez tipikusan az arány csupán 10 százaléka az összes utazási biztosítás által vásárolt termékek utazók, miközben viszonylag olcsó.

 

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Hogyan Utazási betegbiztosítás védi Ön


• Utazási betegbiztosítás eltér a szokásos utazási biztosítást elsősorban, hogy nem nyújt fedezetet a kapcsolódó költségek törlések, késések, vagy megszakítások.

• Az utazási betegbiztosítással, akkor van lefedettség esetén egy váratlan egészségügyi sürgősségi. Ezek között lehet egy törött fogak vagy mérkőzés ételmérgezés életveszélyes sérüléseket és a szívinfarktus.

• Az egyik legfontosabb előnye, ezeket a politikákat, hogy az Ön számára 24/7 többnyelvű támogatás segítségével egyeztet az egészségügyi személyzet egy idegen országban.

• Ezek a politikák általában nyújtanak fedezetet, amit általában úgy legfontosabb orvosi költségek. Ezek közé tartozik a mentők látogatók, evakuálási szolgáltatások, és szállítás felmerült, hogy elérje a megfelelő egészségügyi létesítménybe.

• A leggyakoribb fedezi az egyetlen út, de ők is megvásárolhatók fedezésére ideig, ameddig 12 hónap. Hosszú távú orvosi ellátást azok számára, akik gyakran utaznak, vagy hosszabb ideig is megvásárolhatók havi lépésekben.

 

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Indulásra kész felülvizsgálata lehetőséget? Foglaljon vonatjegy most, míg a meleg időjárás tart, segítségével Save A Train!

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “A leglátványosabb európai egyetemek” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)

 

Letöltés itt a PDF ezt a cikket, amely biztosította a Save vonatnak Senior Services of Illinois