Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 02/08/2021)

En spännande del av reser utomlands är oförutsägbarheten av upplevelsen. När du reser till ett främmande land, du kommer att utsättas för olika kulturer, inställningar, och upplevelser. Även om du göra en del forskning, du är säker på att bli överraskad av några av vad du hittar. Tyvärr, inte alla överraskningar du möter kan vara goda, och bara för att du är på semester betyder inte att du är immun mot skada.

Du kanske inte vill tro att dessa olyckor skulle kunna hända dig, men du måste vara beredd på möjligheten att du, eller en kär, kommer att kräva läkarvård medan långt hemifrån. Oavsett om det är så enkelt som att flis tanden, spraining vristen, kommer ner med feber, eller har en hjärtinfarkt, emot medicinsk behandling du behöver kanske inte vara så lätt som det skulle vara i USA.

Det beror på att de flesta traditionella sjukförsäkringar planer inte utöka täckningen utöver vad som händer på amerikansk mark. Detta innebär att du kan vara på kroken för tusentals dollar i sjukvårdskostnader för den vård du får utomlands. Det är därför ingen resenären bör inte medicinsk reseförsäkring. Dessa specialiserade planer kommer att gå där din inhemska täckning kommer inte, se till att du kommer att kunna njuta av din resa utan att oroa om oförutsägbara händer.

För mer information om resor sjukförsäkring och varför du bör tänka på att få det, se guiden finns nedan.

 

Varför är Reseförsäkring en bra idé?

• resa till en främmande land kan införa många hälsorisker. Till exempel, vattenkvaliteten kan inte vara samma, vilket leder till allvarliga infektioner. Olika klimat kan anstränga befintliga villkor, såsom hjärtsjukdom eller allergier, lämnar du illa rustade för att hantera situationen.

• Även om du redan har sjukförsäkring, det kanske inte täcker dig utanför USA. Detta innebär några sjukdomar eller skador som du upplever när de reser utomlands kan leda till extremt höga medicinska räkningar.

• Om du besöker en avlägsen del av världen och kräver omedelbar läkarvård, kan du behöva evakueras till ett sjukhus. Utan ordentlig försäkring, Detta kan kosta tiotusentals dollar ovanpå alla andra kostnader.

• Under vissa omständigheter, du kan krävas för att ha resor sjukförsäkring under hela resan. Till exempel, besökare till Ryssland, kuba, och nationer i Schengenområdet i EU måste bevisa att de har täckning.

• Även om resor sjukförsäkring kan vara mycket värdefull, det står vanligtvis för mindre än 10 procent av alla reseförsäkring produkter som köps av resenärer, samtidigt som den är relativt billig.

 

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Hur Reseförsäkring skyddar dig


• Medicinsk reseförsäkring skiljer sig från vanliga resor försäkringar framför allt i att den inte ger täckning för kostnader i samband med annulleringar, förseningar, eller avbrott.

• Med medicinsk reseförsäkring, du kan ha täckning i händelse av en oväntad akut hälsa. Dessa kan variera från en trasig tand eller släng av matförgiftning till livshotande skador och hjärtinfarkt.

• En av de främsta fördelarna med denna politik är att de ger dig 24/7 flerspråkig stöd för att hjälpa dig att samordna med hälso- och sjukvårdspersonal i ett främmande land.

• Denna politik ger vanligtvis täckning för vad som allmänt anses viktig medicinsk kostnader. Dessa inkluderar akuten besök, evakueringstjänster, och transport kostnader för att nå en lämplig vårdinrättning.

• De vanligaste planer omfattar en enda resa, men de kan också köpas för att täcka perioder så länge 12 månader. Långsiktig sjukförsäkring för dem som reser ofta eller under längre perioder också kan köpas i månatliga höjningarna.

 

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Redo att börja granska dina alternativ? Boka en tågbiljett nu medan det varma vädret varar, med hjälp av Rädda ett tåg!

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Den mest spektakulära universitet i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)

 

Ladda ner härifrån PDF för den här artikeln som lämnades att spara ett tåg ställs Senior Services i Illinois