Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 18/12/2022)

Med påkostade gröna dalar, slottar, och pittoreska byar, Europa har många fantastiska platser att besöka. Var och en plats får dig att känna att du har gått in i en bröder’ Grimms sagor, och den 10 Europas vackraste utsiktspunkter är den perfekta miljön för en saga.

 

1. Den vackraste synvinkeln i Frankrike: Dordogne-dalen

Frodiga gröna kullar, den fantastiska floden Dordogne, och 5 fantastiska byar som fick “vackraste byn i Frankrike” utmärkelse gör Dordogne-dalen till en av de vackra utsikterna i Europa. Castelnaud är en av de mest charmiga slotten i Frankrike, beläget i området Black Perigord by. Byarna i Dordogne-dalen har varit orörda av tiden, och när du promenerar genom stigar och gator, du känner att du har rest tillbaka i tiden till riddare och legender.

Den vackraste utsiktspunkten i Frankrike är nås med tåg. Du kan resa med tåg från Bordeaux på mindre än 2 timmar, eller från Paris på mindre än 6 timmar. Denna förtrollande region är helt värt mer än en dagsutflykt.

Nantes till Bordeaux tågpriser

Paris till Bordeaux tågpriser

Lyon till Bordeaux tågpriser

Marseille till Bordeaux tågpriser

 

The Dordogne Valley in France is the first Beautiful Viewpoint in Europe on our list

 

2. Vernazza, Cinque Terre vandringsled

Utsikten över den pittoreska byn Vernazza i Cinque Terre är en av 10 vackraste utsikten i Europa. Denna färgglada by är en av 5 fantastiska byar, består av den underbara regionen Cinque Terre. De vackra husen i bakgrunden av det blå orörda Medelhavet, skapa en målningliknande vy, särskilt fantastisk i solnedgången.

Du kan beundra denna underbara utsikt från Cinque Terre vandringsstig synvinkel som förbinder alla 5 byar. När du vandrar uppför spåret, du kommer att se vingårdar, fiskebåtar, och Cinque Terre i all sin prakt. Det är bäst att besök Cinque Terre på våren och hösten eftersom vädret på sommaren blir ganska fuktigt för vandring, och på vintern kan spåret blockeras.

Corniglia till Vernazza tågpriser

Florens till Vernazza tågpriser

Bologna till Vernazza tågpriser

Riomaggiore till Vernazza tågpriser

 

Vernazza, Cinque Terre Hiking Trail Morning Viewpoint

 

3. Den mest natursköna synvinkeln i Schweiz: Rochers De Naye

Schweiz synpunkter har inspirerat många filmer och artister, och när du besöker regionen Rochers De Naye och Vaud, du förstår varför. Medan de flesta resenärer vandrar uppför bergstoppen Malatraix, det finns faktiskt en mer hisnande utsikt från Rocher-De-Naye.

En gång där uppe kommer du att titta på Genèvesjön och de snöiga topparna i de schweiziska alperna i bakgrunden. Denna vackra utsiktspunkt i Rocher-De-Naye är perfekt för solnedgång eller picknick om du är intresserad av att vandra tidigt på morgonen.

Lyon flygplats till Genèves tågpriser

Zürich till Genèves tågpriser

Paris till Genèves tågpriser

Lucerne till Genèves tågpriser

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Mullerthal-regionen

Mullerthal Region har de vackraste utsikten i Luxemburg. Steniga formationer, vattenfall, och gröna stigar att välja mellan, det är ett vandringsparadis. Mullerthal kallas ofta Lilla Schweiz, tack vare dess fantastiska landskap.

Den vackraste utsiktsplatsen i Luxemburg är floden Sure i naturparken Upper-Sure. Du kan njuta av denna fantastiska plats genom att vandra upp Mullerthal Trail Route 1. Denna vandringsled går längs gröna ängar, Tudor slott, gör det till en av 10 vackraste utsiktspunkter i Europa.

Antwerpen till Luxemburg tågpriser

Bryssel till Luxemburg tågpriser

Metz till Luxemburg tågpriser

Paris till Luxemburg tågpriser

 

Mullerthal Region In Luxembourg is one of the Most Beutiful viewpoints in Europe

 

5. Den vackraste synvinkeln i Tjeckien: Moravian Toscana

Sidenliknande gröna rullande fält, Moravia-regionen i Tjeckien är fängslande. Grön på sommaren, blomning, och färgglada på våren, färgerna i Moravian Tuscany förändras med årstiderna. Så, när du reser till Moravia, du får helt olika vyer över Toscanas tvilling.

Denna fantastiska synvinkel i Europa är en dagstur från Prag. De natursköna byarna Sardice, och Karlin och Morave, erbjuder den bästa utsikten över de moraviska fälten.

Nürnberg till Prags tågpriser

München till Prags tågpriser

Berlin till Prag tågpriser

Wien till Prag tågpriser

 

Moravian Tuscany picturesque Beautiful Viewpoints

 

6. Österrike, Alpbach

Trälantgårdar i bakgrunden av snötäckta berg, Alpbach-byn är underbar. Den lilla pittoreska byn Alpbach ligger i en av Österrikes mest fantastiska regioner: Tyrolen. Fantastiska vattenfall, vandringsleder för erfarna vandrare eller barnfamiljer, det finns många sätt att utforska det österrikiska landskapet och naturen.

Dessutom, du kan doppa i Österrikes varmaste sjöar, som också finns nära denna natursköna by. Den vackraste utsikten över Alpbach i Österrike är bara en kort tågresa bort från flygplatsen.

Wien till Landeck Ischgl tågpriser

München till Landeck Ischgl tågpriser

Salzburg till Landeck Ischgl tågpriser

Zürich till Landeck Ischgl tågpriser

 

 

7. Den vackraste synvinkeln i Tyskland: Neuschwanstein

En lista över Europas mest hisnande utsiktspunkter kommer inte att vara komplett utan utsikt över ett slott. Neuschwanstein slott i Tyskland är de mest imponerande slotten i Tyskland och erbjuder en av de mest magiska utsikterna i Europa.

Den mest populära utsiktspunkten för Neuschwanstein Castle är från Mary's bridge. i alla fall, det blir ganska trångt och nästan omöjligt att ta en bild från den berömda synvinkeln. Därför, du bör fortsätta klättra upp kulle och förbi synvinkeln Marienbrucke. Den vackraste utsikten i Tyskland är uppför en sicksackväg, från en inhägnad plattform.

Düsseldorf till München tågpriser

Dresden till München tågpriser

Nürnberg till München tågpriser

Bonn till München tågpriser

 

Neuschwanstein Castle Germany sunset viewpoint

 

8. Nederländerna, Zaanstad by

Holland är känt för sina tulpaner och väderkvarnar, kanaler, och charmiga städer. Därför, Det är inte förvånande att en av de vackraste utsiktspunkterna i Nederländerna har båda. Om du har turen att resa på våren, du måste besöka byn Zaanstad. Här hittar du aktiva väderkvarnar med blommande tulpaner i alla regnbågens färger.

Bremen till Amsterdam tågpriser

Hannover till Amsterdam tågpriser

Bielefeld till Amsterdam tågpriser

Hamburg till Amsterdam tågpriser

 

Zaanstad Village in The Netherlands is one of the Most Beautiful Viewpoints in Europe

 

9. Den vackraste synvinkeln i Ungern: Gellertbergkullen i Budapest

Utsikten över det ungerska parlamentet är en av de mest kända bilderna av Budapest. Du kan ta den här fantastiska utsikten från Gellertberg Hill. På 235 m, du kommer att kunna se Donaufloden och en fantastisk panoramautsikt över Budapest.

I orange solnedgångsfärger, nattlampor, eller på en klarblå himmel dag, utsikten är fantastisk. Således, Gellertberg Hills synvinkel har gjort det till vårt 10 vackraste utsiktspunkter i Europa.

Wien till Budapest tågpriser

Prag till Budapest tågpriser

München till Budapest tågpriser

Graz till Budapest tågpriser

 

Gellertberg Hill In Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur I Dinant

Den natursköna byn Dinant är en av de mest charmiga och unika byarna i Europa. Den vackraste utsikten över Dinant, kyrkan, flod, och Meuse-dalen är från Chateau de Crevecoeur, Hjärtskärande palats.

Dominerar kalkstenens steniga landskap, detta imponerande slott har utsikt över Dinant sedan 1200-talet.

Bryssel till Dinant tågpriser

Antwerpen till Dinant tågpriser

Gentant till Dinant tågpriser

Liege till Dinant tågpriser

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant Viewpoints

 

Slutsats

De 10 Europas vackraste utsikter är uppe i gröna kullar, där bara de modiga drömmarna vågar gå. Det mest speciella, Europeiska åsikter väntar dem som letar efter det extraordinära, platser utanför misshandlad väg, och bort från folkmassorna.

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att planera din semester till 10 Europas vackraste utsiktspunkter med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 vackraste synpunkter i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-viewpoints-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)