För en tågbiljett NU

Billiga CFL-tågbiljetter och resepriser

Här kan du hitta all information om Billiga CFL-tågbiljetter och CFL resepriser och fördelar.

 

ämnen: 1. CFL med tåghöjdpunkter
2. Om CFL 3. Bästa insikter för att få en billig CFL-tågbiljett
4. Hur mycket kostar CFL-biljetter 5. Resvägar: Varför är det bättre att använda CFL-tåg, och inte resa med flygplan
6. Vad är skillnaderna mellan kort tid, och dagbiljetter på CFL 7. Finns det ett CFL-abonnemang
8. Hur länge innan CFL avgår måste jag anlända 9. Vilka är CFL-tågscheman
10. Vilka stationer betjänas av CFL 11. Vanliga frågor om CFL

 

CFL med tåghöjdpunkter

  • Med en hög punktlighet på 96%, CFL (Det officiella Luxemburg järnvägsföretaget) är en av de mest pålitliga järnvägsoperatörerna i Europa.
  • Varje år, CFL tar 25 miljoner människor och 105 miljoner ton varor över till sina destinationer i Luxemburg och hela Europa.
  • CFL är mycket miljövänligt, CO2-fri, och 100% av all deras el kommer från förnybar energi.
  • CFL är Luxemburgs största leverantör av mobilitetstjänster.

 

Om CFL

CFL, National Society of Luxembourg Railways, är ett annat namn för Luxemburgs nationella järnvägar. Sedan det grundades i 1946, CFL har tillhandahållit rörlighetstjänster till luxemburgska medborgare.

CFL erbjuder järnvägstjänster inom Luxemburg och över hela Europa. Med rätt biljett, du kan besöka det bästa semesterplatser i Europa. Med olika kategorier av biljetter, CFL tillgodoser allas behov.

CFL-tåg är frekventa tåglinjer, luxemburg – bryssel, luxemburg – Paris, Ettelbruck – Liege, Wasserbillig– Düsseldorf. Du kan komma till grannländerna inom Europa med CFL-tåg: Frankrike, Tyskland, och Belgien.

Över hela företaget, 3,090 anställda arbetar på järnvägen för att säkerställa att några miljoner passagerare säkert når sina destinationer varje dag.

 

CFL train heading to luxembourg

Gå till Spara ett tåghemsida eller använd den här widgeten för att söka efter tågbiljetter för CFL:

Spara en tåg iPhone-app

Spara en tåg Android-app

 

Rädda ett tåg

Ursprung

Destination

Avgångsdatum

Återlämningsdatum (Valfri)

Vuxen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Bästa insikter för att få en billig CFL-tågbiljett

siffra 1: Boka dina CFL-biljetter i förväg så mycket du kan

Priset av CFL-tågbiljetter stiger när resedagen närmar sig. Du kan spara pengar genom att boka dina CFL-tågbiljetter så långt som möjligt från avresedagen (I vanliga fall 3 månader framåt är det maximala). Att boka tidigt säkerställer att du får de billigaste CFL-tågbiljetterna. De är också begränsade i antal, så ju tidigare du beställer, desto billigare för dig. Att spara pengar på CFL-tågbiljetter, köpa dina biljetter tidigt.

siffra 2: Res med CFL under lågtrafikperioder

Som med alla järnvägsoperatörer, CFL-tågbiljetter är billigare under lågtrafikperioderna, i början av veckan, och under dagen. Du kan vara säker på att få billigare tågbiljetter inom veckan. På tisdag, onsdag, och torsdag, CFL-tågbiljetter är de mest ekonomiska. På grund av volymen på affärsresenärer pendlar till jobbet på morgonen och kvällen, tågbiljetter kostar mer i majoriteten av tiden. Det är mycket billigare att resa när som helst mellan morgonen och kvällen. Helger är en annan toppperiod för tåg, särskilt på fredagar och lördagar. CFL-tågbiljettpriserna ökar också allmänna helgdagar och skolhelger, och skollov i Europa kan pågå 3 veckor varje gång.

siffra 3: Beställ dina biljetter till CFL när du är säker på ditt resschema

CFL-tåg är i hög efterfrågan, och med minimal konkurrens, de är för närvarande det bästa valet för tåg i Luxemburg. De har råd att ställa in tågbiljettbegränsningar som de har som förbjuder biljettbyte eller återbetalning såvida det inte är affärstypen med tågbiljett. Även om det fortfarande finns webbplatser där du kan sälja dina biljetter begagnade till människor, CFL tillåter inte begagnad biljettförsäljning. Hur hjälper detta dig att spara pengar? Beställ din biljett när du är säker på att ditt schema skulle spara dig från att boka en biljett två gånger eftersom något kom upp och du inte kunde använda den ursprungliga köpta biljetten.

siffra 4: Köp dina CFL-biljetter på Save A Train

Spara ett tåg har det största, bäst, och de billigaste erbjudandena för tågbiljetter i Europa. Vår goda relation med många järnvägsoperatörer, vilka är tågbiljettkällorna, och vår kunskap om de involverade teknikalgoritmerna, ge oss tillgång till de billigaste tågbiljett erbjudanden. Vi erbjuder inte bara billiga tågbiljett erbjudanden för CFL ensam; Vi tillhandahåller samma för andra alternativ till CFL.

Luxemburg till Colmar tågpriser

Luxemburg till Bryssels tågpriser

Antwerpen till Luxemburg tågpriser

Metz till Luxemburg tågpriser

 

onboard the CFL train

 

Hur mycket kostar CFL-biljetter?

Kollektivtrafik inom Grand Douchy i Luxemburg är ibland gratis och ibland inte, beroende på rutten och om du är medborgare. i alla fall, 1klass på CFL-tåg, kostar alltid pengar, men de är inte heller ett dyrt val. CFL-tågbiljetter börjar från € 3 till € 6 för en enda tågresa. De priset på en CFL-tågbiljett beror på vilken typ av biljett du köper och när du väljer att resa:

Pris
Kort tid 3 €
Dag-biljett 6 €

 

 

Resvägar: Varför är det bättre att använda CFL-tåg, och inte resa med flygplan

1) Du anländer alltid till centrum. Detta är en fördel med CFL-tåg jämfört med flygplan. CFL-tåg och allt andra tågresor var som helst i staden till centrum i nästa stad. Det sparar tid och kostnader för en hytt från flygplatsen till stadens centrum. Med tågstopp, det är lättare att komma till var du än är i staden. Det spelar ingen roll var du reser ifrån, bryssel, Nancy, Paris, eller Amsterdam, centrumstopp är en stor fördel med CFL-tåg! Till exempel, Luxemburg flygplats är 20 minuter från stadens centrum.

2) Att resa med flygplan kräver att du är minst på flygplatsen 2 timmar före din flygtid. Du måste gå igenom säkerhetskontroller innan du får gå ombord på planet. Med CFL-tåg, du måste bara vara på stationen mindre än 30 minuter i förväg. När du också tänker på den tid det tar dig att pendla från flygplatsen till stadens centrum, du kommer att inse att CFL-tåg är bättre i villkor för den totala restiden.

3) CFL-tågbiljetter är billiga även om du jämför dem med flygbiljetter. Dessutom, när du jämför alla inblandade avgifter, CFL-tågbiljetter har ännu bättre pris. Med andra kostnader som bagageavgifter som du inte behöver betala på tåg, reser med CFL är bäst.

4) Tågen är miljövänliga. I jämförelse mellan tåg och flygplan, tåg skulle alltid komma ut på toppen. Flygplan förorenar kraftigt atmosfären med de höga kolnivåerna de avger. Tåg i jämförelse ger ut Kol 20x mindre än flygplan.

 

Vad är skillnaderna mellan kort tid, och dagsbiljett på CFL?

CFL har olika typer av biljetter för olika budgetar och resor: oavsett om det är affärer eller fritid. Du kan vara säker på att en av dessa biljetter skulle vara perfekt för din första klassresa över Luxemburg med CFL-tåg.

Korttids CFL-biljetter:

Korttidsbiljetten gäller endast för 1: a klass för 2 timmar från valideringstillfället. Du kan resa på CFL-tågnätverket utan några begränsningar men ta hänsyn till tågets ankomsttid till dess destination, enligt tidtabellen. Om du måste resa med kort varsel, du borde få den här biljetten. Du är inte begränsad till ett visst tåg, och du får välja din anslutning.

CFL Dagbiljetter:

CFL Day-biljetter är långvariga första klassbiljetter, och de är giltiga från och med utfärdandet till och med 4 är nästa dag. Du kan köpa CFL Day-tågbiljett från en biljettmaskin, biljettkontor, eller Spara ett tåg.

 

 

Finns det ett CFL-abonnemang?

Kollektivtrafik, inklusive utvalda CFL-tågtjänster, inom Luxemburg, är gratis. Därför, det finns inget behov av en CFL-prenumeration, om du inte föredrar att resa 1: a klass. Luxemburgs medborgare som ofta reser gränsöverskridande till Frankrike, kan njuta av ett Flexway 1: a klass månadskort, för 85 €. Dessutom, Luxemburgs medborgare kan njuta av låga priser på månadsbiljetter till Tyskland. Så där du kan få ytterligare information om detta?

– CFL-biljettdiskar.

– På CFL: s kundtjänsttelefon 2489 2489

 

Hur länge innan CFL avgår måste jag anlända?

Det är svårt att exakt säga till den andra, men Save a Train rekommenderar att du kommer fram 30 minuter före avgångstiden. Med den här tidsramen, du kommer också att ha tillräckligt med tid att handla saker du behöver gör din tågresa så enkelt som möjligt.

 

Vilka är CFL-tågscheman?

Du kan ta reda på det i realtid på vår hemsida på Save a Train. Skriv bara in din aktuella plats och önskade destination, och vi skulle visa dig informationen.

Luxemburg till Köln tågpriser

Luxemburg till Koblenz tågpriser

Paris till Luxemburg tågpriser

Bryssel till Luxemburg tågpriser

 

old style CFL trains

 

Vilka stationer betjänas av CFL?

Luxemburgs station för CFL ligger på Place de la Gare som ligger i stadens centrum.

I Troisvierges, CFL-tåg avgår och anländer från Troisvierges station på linjen 10, förbinder Luxemburgs stad med norra delen av landet. Troisvierges är hem för två av de högsta kullarna i Luxemburg.

CFL-tåg avgår och anländer till staden Nancy i Frankrike. CFL-tåg avgår från Luxemburgs centralstation till Nancy varje 1 timme.

Du kan upptäcka Flandern i Belgien med tågresor från Luxemburg till Gent och / eller Bryssel. CFL-tåg avgår varje timme från Luxemburg till Belgiens fantastiska städer och charmiga gamla städer i Europa.

 

 

Vanliga frågor om CFL

Tillåts cyklar ombord på CFL-tåg?

Cyklar är gratis på CFL-tåg, och så länge du lagrar dem i avsedda utrymmen för cyklar. Du kan hitta de cyklar som lagrar utrymmen genom den gröna markeringen på CFL-dörrar.

Res barn gratis på CFL-tågen?

Ja, men bara fram till 12 år. Barn yngre än 12 år, kan resa gratis om de åtföljs av en person som är äldre än 12, med giltig biljett och ID-kort.

Är husdjur tillåtna på CFL-tåg?

Ja, CFL älskar hundar i alla storlekar och dessa 4 benben kan resa gratis på CFL-tåg. Hundar måste vara ledande och får inte sitta på platserna.

Vad är ombordstigningsförfarandena för CFL?

Varje passagerare måste uppvisa en giltig biljett och ett ID-kort. Om du tappade din tågbiljett eller hade bråttom, och köpte inte en biljett i förväg, du kan göra det på tåget, från CFL-representanter.

Vanliga frågor om CFL – Måste jag beställa en plats i förväg på CFL?

Nej, det finns ingen platsreservation på CFL: s nationella eller internationella tåg, du sitter där du har en ledig plats, och du har alltid en ledig plats om du köpt en tågbiljett i förväg.

Finns det Wi-Fi på CFL-tåg?

Nej. Du kan njuta Gratis Wi-Fi på utvalda CFL-tågstationer, men Wi-Fi är inte tillgängligt på CFL-tåg.

Luxemburg till Ettelbruck tågpriser

Ettelbruck till Junglinster tågpriser

Mersch till Luxemburg tågpriser

Clervaux till Luxemburg tågpriser

 

Brand new CFL Train

 

Om du har läst till denna punkt, du vet allt du behöver veta om CFL-tåg och är redo att köpa din CFL-tågbiljett för din kommande resa Rädda ett tåg.

 

Vi har tågbiljetter för dessa järnvägsoperatörer:

DSB Denmark

Danska DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains
Intercity-tåg
SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederländerna

OBB Austria logo

OBB Österrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

fördjupas

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattåg

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjeckiska

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logotyp

Eurail

 

Vill du bädda in den här sidan på din sida? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden), Eller så kan du bara länka direkt till den här sidan.

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !