Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влакове CFL и цени за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак CFL и CFL цени за пътуване и ползи.

 

Теми: 1. CFL от влак Акценти
2. Относно CFL 3. Топ статистика за получаване на евтин билет за влак CFL
4. Колко струват билетите за CFL 5. Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да се използват CFL влакове, и не пътувайте със самолет
6. Какви са разликите между Кратко време, и дневни билети за CFL 7. Има ли CFL абонамент
8. Колко време преди заминаването на CFL трябва да пристигна 9. Какви са графиците за влакове CFL
10. Кои станции се обслужват от CFL 11. Често задавани въпроси за CFL

 

CFL от влак Акценти

  • С висока точност на 96%, CFL (Официалната железопътна компания в Люксембург) е един от най-надеждните железопътни оператори в Европа.
  • Всяка година, CFL отнема 25 милиони хора и 105 милиони тонове стоки до техните дестинации в Люксембург и в цяла Европа.
  • CFL е много екологичен, Без CO2, и 100% от цялото им електричество се набавя от възобновяема енергия.
  • CFL е най-големият доставчик на услуги за мобилност в Люксембург.

 

Относно CFL

CFL, Национално дружество на железниците в Люксембург, е друго име на Люксембургските национални железници. Тъй като е създадена през 1946, CFL предоставя услуги за мобилност на граждани на Люксембург.

CFL предлага железопътни услуги в рамките на Люксембург и в цяла Европа. С правилния билет, можете да посетите всичко най-добро места за почивка в Европа. С различни категории билети, CFL отговаря на нуждите на всеки.

CFL влаковете са чести железопътни линии, Люксембург – Брюксел, Люксембург – Париж, Етелбрук – васал, Wasserbillig– Дюселдорф. Можете да стигнете до съседни държави в Европа с влакове CFL: Франция, Германия, и Белгия.

В цялата корпорация, 3,090 служителите работят на железопътната линия, за да гарантират, че милиони пътници безопасно стигат до дестинациите си всеки ден.

 

CFL train heading to luxembourg

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене обучава билети за CFL:

Запишете приложение за влак iPhone

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Топ статистика за получаване на евтин билет за влак CFL

номер 1: Резервирайте своите билети за CFL предварително, доколкото можете

Цената на CFL билети за влак изгрява с наближаването на деня на пътуването. Можете да спестите пари, като резервирате вашите билети за влак CFL възможно най-далеч от деня на заминаване (Обикновено 3 месеци напред е максимумът). Ранното резервиране гарантира, че ще получите най-евтините билети за влак CFL. Те също са ограничени по брой, така че колкото по-рано поръчате, толкова по-евтино за вас. Спестявам пари на билети за влак CFL, закупете билетите си рано.

номер 2: Пътувайте с CFL през извън пиковите периоди

Както при всеки железопътен оператор, CFL билетите за влак са по-евтино през периодите извън пика, в началото на седмицата, и през деня. Можете да сте сигурни, че ще получите по-евтини билети за влак в рамките на седмицата. Във вторник, сряда, и четвъртък, CFL билетите за влак са най-икономичните. Поради обема на бизнес пътници пътуване до работа сутрин и вечер, билетите за влак струват повече в по-голямата част от времето. Далеч по-евтино е да пътувате по всяко време между сутрин и вечер. Уикендите са друг пиков период за влаковете, особено в петък и събота. Цените на билетите за влакове CFL също се увеличават официални празници и училищни ваканции, и училищните ваканции в Европа могат да продължат 3 седмици всеки път.

номер 3: Поръчайте билети за CFL, когато сте сигурни в графика си за пътуване

CFL влакове са с голямо търсене, и с минимална конкуренция, в момента те остават най-добрият избор за влакове в Люксембург. Те могат да си позволят да определят ограничения за билети за влак като това, което имат, което забранява размяната или възстановяването на билети, освен ако това не е бизнес типът на железопътен билет. Въпреки че все още има уебсайтове, където можете да продавате билетите си втора ръка на хора, CFL не позволява продажба на билети втора ръка. Как това ви помага да спестите пари? Поръчайте билета си, когато сте сигурни, че вашият график ще ви спести от резервация на един билет два пъти, защото се появи нещо и не можете да използвате оригиналния закупен билет.

номер 4: Купете билетите си за CFL на Save A Train

Запазване на влак има най-голямото, най-доброто, и най-евтините оферти за билети за влакове в Европа. Нашите добри отношения с много железопътни оператори, които са източниците на билети за влак, и познанията ни за участващите технологични алгоритми, ни дават достъп до най-евтините оферти за билети за влак. Ние предлагаме не само евтини оферти за билети за влак само за CFL; ние предлагаме същото за други алтернативи на CFL.

Цени на влакове от Люксембург до Колмар

Цени на влакове от Люксембург до Брюксел

Цени на влакове от Антверпен до Люксембург

Цени на влакове от Мец до Люксембург

 

onboard the CFL train

 

Колко струват билетите за CFL?

Публичен транспорт в рамките на Великото докъмство на Люксембург понякога е безплатна, а понякога не, в зависимост от маршрута и ако сте гражданин. въпреки това, 1st class на CFL влакове, винаги струва пари, но те също не са скъп избор. CFL билетите за влак започват от € 3 до € 6 за едно пътуване с влак. В цена на билет за влак CFL зависи от вида на билета, който закупувате и кога решите да пътувате:

Цена
Кратко време 3 евро
Ден-билет 6 евро

 

 

Пътеки за пътуване: Защо е по-добре да се използват CFL влакове, и не пътувайте със самолет

1) Винаги пристигате в центъра на града. Това е едно предимство на CFL влаковете в сравнение със самолетите. CFL влакове и всичко останало пътуване с други влакове от всяка точка на града до центъра на следващия град. Това ви спестява време и разходи за такси от летището до центъра на града. С спирки на влак, по-лесно е да стигнете до всяко място в града, към който се отправяте. Няма значение откъде пътувате, Брюксел, хомосексуалист, Париж, или Амстердам, спирките в центъра на града са основно предимство на влаковете CFL! Например, Летище Люксембург е 20 на минути от центъра на града.

2) Пътуването със самолети изисква поне да сте на летището 2 часа преди вашето полетно време. Трябва да преминете през проверки за сигурност, преди да ви бъде разрешено да се качите на самолета. С влакове CFL, просто трябва да сте на гарата по-малко от 30 минути предварително. Когато имате предвид и времето, което ви отнема да пътувате от летището до центъра на града, ще разберете, че CFL влаковете са по-добри условия на общото време за пътуване.

3) CFL билетите за влак са евтини, дори ако ги сравните с самолетни билети. освен това, когато сравнявате всички включени такси, Билетите за влакове на CFL имат дори по-изгодна цена. С други разходи като такси за багаж, които не е нужно да плащате във влакове, пътуване с CFL е най-добрият.

4) Влаковете са екологични. В сравнение между влакове и самолети, влаковете винаги биха излезли на върха. Самолетите силно замърсяват атмосферата с високите нива на въглерод, които отделят. Влаковете в сравнение дават Въглерод 20 пъти по-малко отколкото самолетите.

 

Какви са разликите между Short Time, и дневен билет за CFL?

CFL има различни видове билети за различен бюджет и продължителност на пътуванията: независимо дали е бизнес или отдих. Можете да сте сигурни, че един от тези билети би бил идеален за вашето първокласно пътуване през Люксембург с национални влакове CFL.

Краткосрочни билети за CFL:

Краткосрочният билет е валиден само за 1-ви клас за 2 часа от момента на валидиране. Можете да пътувате по влаковата мрежа CFL без никакви ограничения, но вземайте предвид времето на пристигане на влака до местоназначението, според графика. Ако трябва да пътувате на кратко, трябва да получите този билет. Не сте ограничени до определен влак, и ви е позволено да изберете вашата връзка.

CFL Дневни билети:

Дневните билети за CFL са дълготрайни билети за 1 клас, и те са валидни от момента на издаване до 4 съм на следващия ден. Можете да закупите билет за влака CFL Day от билетна машина, бюро за продажба на билети, или Запазете влак.

 

 

Има ли CFL абонамент?

Публичен транспорт, включително избрани CFL влакови услуги, в рамките на Люксембург, е свободен. Следователно, няма нужда от CFL абонамент, освен ако не предпочитате да пътувате 1-ви клас. Граждани на Люксембург, които често пътуват през граница до Франция, можете да се насладите на месечна карта за 1 клас на Flexway, за 85 €. В допълнение, Гражданите на Люксембург могат да се насладят на ниски цени на месечните билети до Германия. И така, къде можете да получите допълнителна информация за това?

– CFL броячи на билети.

– На телефона за обслужване на клиенти на CFL 2489 2489

 

Колко време преди заминаването на CFL трябва да пристигна?

Трудно е да се каже точно на второто, но Save a Train препоръчва да пристигнете 30 минути преди часа на заминаване. С тази времева рамка, ще имате и достатъчно време да пазарувате за неща, които трябва направете пътуването си с влак възможно най-лесно.

 

Какви са графиците за влакове CFL?

Можете да разберете в реално време на нашата начална страница на Запазване на влак. Просто въведете текущото си местоположение и желаната дестинация, и бихме ви показали информацията.

Цени на влакове от Люксембург до Кьолн

Цени на влакове от Люксембург до Кобленц

Цени на влакове от Париж до Люксембург

Цени на влакове от Брюксел до Люксембург

 

old style CFL trains

 

Кои станции се обслужват от CFL?

Станцията на CFL в Люксембург се намира на Place de la Gare, който е в центъра на града.

В Troisvierges, CFL влакове отпътуване и пристигане от гара Troisvierges, разположена на линия 10, свързващ град Люксембург със северната част на страната. В Труасвиерес се намират два от най-високите хълмове в Люксембург.

CFL влаковете също заминават и пристигат в град Нанси във Франция. Влаковете CFL тръгват от централната гара на Люксембург до Нанси всеки ден 1 час.

Можете да откриете Фландрия в Белгия с пътуване с влак от Люксембург до Гент и / или Брюксел. CFL влаковете тръгват на всеки час от Люксембург до невероятните градове на Белгия и очарователни стари градове в Европа.

 

 

Често задавани въпроси за CFL

Разрешени ли са моторите на борда CFL влакове?

Велосипедите се допускат във влакове CFL безплатно, и стига да ги съхранявате в определени места за велосипеди. Можете да намерите велосипедите за съхранение на места по зелената маркировка на вратите на CFL.

Пътуват ли децата безплатно във влаковете CFL?

да, но само до 12 години. Деца по-млади от 12 години, могат да пътуват безплатно, ако са придружени от лице на възраст над 12, с валиден билет и лична карта.

Разрешени ли са домашни любимци във влакове CFL?

да, CFL обича кучета от всякакъв размер 4 краката могат да пътуват безплатно във влакове CFL. Кучетата трябва да са на повод и да нямат право да седят на седалките.

Какви са процедурите за качване на CFL?

Всеки пътник трябва да представи валиден билет и лична карта. Ако сте загубили билета си за влак или сте бързали, и не си купих билет предварително, можете да го направите във влака, от представители на CFL.

Най-често задавани въпроси за CFL – Трябва ли да поръчам място предварително на CFL?

Не, няма резервация за места в национални или международни влакове на CFL, седите там, където имате свободно място, и винаги ще имате свободно място, ако сте закупили билет за влак предварително.

Има ли Wi-Fi интернет във влаковете на CFL?

Не. Можете да се насладите Безплатен Wi-Fi интернет на избрани гари на CFL, но Wi-Fi не е наличен във влаковете CFL.

Цени на влакове от Люксембург до Етелбрук

Цени на влакове от Етелбрук до Юнглинстър

Цени на влакове от Мерш до Люксембург

Цени на влакове от Клерво до Люксембург

 

Brand new CFL Train

 

Ако сте чели до този момент, знаете всичко, което трябва да знаете за CFL влаковете, и сте готови да закупите билета си за CFL за вашето предстоящо пътуване Запазете влак.

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains
Междуградски влакове
SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railway

SBB Швейцария

CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочите директно към нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / de на / nl или / fr и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !