Order A Train Ticket SAIKI

Tiket Sepur CFL Murah Lan Harga Plancongan

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan Tiket karcis CFL murah lan Rega lelungan CFL lan mupangat.

 

Topik:1. CFL dening Sorotan Sepur
2. Babagan CFL3. Wawasan Paling Top Kanggo Entuk Tiket Kereta Api CFL sing Murah
4. Sepira regane tiket CFL5. Rute Wisata: Napa luwih becik nggunakake sepur CFL, lan ora lelungan nganggo kapal terbang
6. Apa bedane wektu cendhak, lan Tiket Dina ing CFL7. Apa ana langganan CFL
8. Suwene sadurunge budhal CFL, aku kudu teka9. Apa jadwal sepur CFL
10. Stasiun endi sing dilayani dening CFL 11. FAQ CFL

 

CFL dening Sorotan Sepur

  • Kanthi tingkat kacepetan dhuwur saka 96%, CFL (Perusahaan kereta api resmi Luksemburg) minangka salah sawijining operator kereta api paling dipercaya ing Eropa.
  • Saben taun, CFL njupuk 25 yuta wong lan 105 yuta ton barang menyang tujuan sing ditemtokake ing Luksemburg lan ing saindenging Eropa.
  • CFL ramah lingkungan, Bebas CO2, lan 100% kabeh listrik sing sumber saka energi dianyari.
  • CFL minangka panyedhiya layanan mobilitas paling gedhe ing Luksemburg.

 

Babagan CFL

CFL, National Railway Railway Nasional, minangka jeneng liya kanggo Kereta Api Nasional Luksemburg. Wiwit ngadeg ing 1946, CFL nyedhiyakake layanan mobilitas kanggo warga Luksemburg.

CFL nawakake layanan sepur ing Luksemburg lan ing saindenging Eropa. Kanthi tiket sing pas, sampeyan bisa ngunjungi kabeh sing paling apik papan wisata ing Eropa. Kanthi macem-macem kategori tiket, CFL nyedhiyakake kabutuhan saben wong.

CFL nglatih jalur rel asring, Luxembourg – Brussels, Luxembourg – Paris, Ettelbruck – Liege, Wasserbillig– Dusseldorf. Sampeyan bisa menyang negara-negara tanggan ing Eropa nggunakake sepur CFL: France, Jerman, lan Belgium.

Ing saindhenging perusahaan, 3,090 karyawan makarya ing ril sepur kanggo mesthekake yen mayuta-yuta penumpang aman tekan tujuan saben dina.

 

Sepur CFL nuju Luxemburg

menyang Simpen Halaman Utama Sepur utawa gunakake widget iki kanggo nelusuri nglatih tiket kanggo CFL:

Simpen App Sepur iPhone

Simpen App Sepur Android

 

Simpen A Train

Asal

panggonan

Tanggal budhal

Tanggal Tanggal (Opsional)

Diwasa (26-59):

Muda (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Paling Top Kanggo Entuk Tiket Kereta Api CFL sing Murah

Panggil 1: Pesen tiket CFL sadurunge bisa

Rega saka Karcis sepur CFL mundhak nalika dina plancongan saya cedhak. Sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi pesenan tiket sepur CFL sing paling adoh saka dina budhal (Biasane 3 wulan ngarepe maksimal). Pesenan luwih dhisik mesthekake yen sampeyan entuk tiket kereta paling murah CFL. Dheweke uga diwatesi ing nomer, dadi luwih cepet sampeyan pesen, sing luwih murah kanggo sampeyan. Kanggo nyimpen dhuwit ing karcis sepur CFL, tuku tiket awal.

Panggil 2: Lelungan kanthi CFL sajrone periode sing paling dhuwur

Kaya dene saben operator sepur, Karcis sepur CFL yaiku sing luwih murah sajrone musim mati-pucuk, ing awal minggu, lan awan. Sampeyan bisa manawa sampeyan bakal entuk karcis sepur murah ing minggu. Dina Selasa, Rebo, lan Kamis, Tiket karcis CFL sing paling irit. Amarga volume saka lelungan bisnis komuter kerja esuk lan sore, karcis sepur regane luwih akeh ing pirang-pirang kali. Iku luwih murah kanggo lelungan kapan wae ing wayah esuk lan sore. Akhir minggu minangka wektu puncak liyane kanggo sepur, mligi dina Jumuah lan dina Setu. Harga tiket kereta api CFL uga mundhak preinan umum lan preinan sekolah, lan preinan sekolah ing Eropa bisa awet 3 minggu saben wektu.

Panggil 3: Pesen tiket sampeyan menyang CFL yen sampeyan yakin babagan jadwal perjalanan

Sepur CFL ing dhuwur dikarepake, lan kanthi saingan minimal, saiki dheweke dadi pilihan utama kanggo sepur ing Luksemburg. Dheweke bisa nemtokake watesan tiket sepur kaya sing duwe larangan nglarang ijol-ijolan tiket utawa mbalekake dhuwit, kajaba tiket tiket rel Bisnis. Sanajan isih ana situs web sing bisa adol tiket sampeyan menyang wong liya, CFL ora ngidini adol tiket liya. Kepiye carane mbantu ngirit dhuwit? Pesen tiket yen sampeyan yakin manawa jadwal sampeyan bakal ngirit luwih saka siji tiket kaping pindho amarga ana sing teka lan sampeyan ora bisa nggunakake tiket sing dituku asli.

Panggil 4: Tuku tiket CFL ing Save A Train

Simpen Sepur paling gedhe, paling, lan tawaran sing paling murah kanggo karéta api ing Eropa. Hubungan sing apik karo operator kereta api, yaiku sumber karcis sepur, lan pengetahuan babagan algoritma teknologi sing ana gandhengane, wenehi akses menyang penawaran tiket kereta paling murah. Kita ora mung nawakake penawaran tiket kereta murah mung kanggo CFL; kita nyedhiyakake padha kanggo alternatif liyane menyang CFL.

Rega Sepur Luksemburg nganti Colmar

Rega Sepur Luksemburg nganti Brussels

Rega Sepur Antwerp menyang Luksemburg

Rega Sepur Metz nganti Luksemburg

 

numpak sepur CFL

 

Sepira regane tiket CFL?

transportasi umum ing njero Grand Douchy saka Luksemburg kadhang kala bebas lan kadhang kala ora, gumantung karo rute lan yen sampeyan warga negara. Nanging, 1kelas st ing sepur CFL, mesthi larang dhuwit, nanging uga dudu pilihan sing larang. Tiket sepur CFL diwiwiti saka € 3 nganti € 6 kanggo lelungan sepur siji. ing rega tiket sepur CFL gumantung saka jinis tiket sing sampeyan tuku lan nalika sampeyan milih lelungan:

Regane
Cepet-cepet € 3
Tiket Dina-Dina6 €

 

 

Rute Wisata: Napa luwih becik nggunakake sepur CFL, lan ora lelungan nganggo kapal terbang

1) Sampeyan mesthi tekan Pusat Kota. Iki minangka salah sawijining kauntungan sepur CFL yen dibandhingake karo pesawat. Sepur CFL lan kabeh lelungan sepur liyane saka ngendi wae ing kutha nganti tengah kutha sabanjure. Ngirit wektu lan biaya taksi saka bandara menyang pusat kutha. Kanthi sepur mandheg, luwih gampang tekan ing ngendi wae ing kutha sing dituju. Ora masalah apa sing sampeyan lakokake, Brussels, Nancy, Paris, utawa Amsterdam, halte pusat kutha minangka kauntungan utama sepur CFL! Tuladhane, Bandara Luksemburg yaiku 20 menit adoh saka pusat kutha.

2) Plancongan kanthi kapal terbang mbutuhake sampeyan paling ora ing bandara 2 jam sadurunge penerbangan sampeyan. Sampeyan kudu nglacak priksa keamanan sadurunge diijini mlebu pesawat kasebut. Kanthi sepur CFL, sampeyan mung kudu ing stasiun kurang saka 30 menit ing ngarep. Yen sampeyan uga mikirake wektu sampeyan mbutuhake plancongan saka bandara menyang pusat kutha, sampeyan bakal ngerti manawa sepur CFL luwih apik tinimbang syarat-syarat total wektu lelungan.

3) Tiket karcis CFL murah sanajan sampeyan mbandhingake karo tiket udara. Menapa malih, yen mbandhingake kabeh biaya sing melu, Tiket karcis CFL malah menehi hasil luwih murah. Kanthi biaya liyane kayata ragad bagasi sing ora kudu mbayar sepur, lelungan karo CFL iku sing paling apik.

4) Sepur sepur kanthi lingkungan. Yen dibandhingake karo sepur lan pesawat, sepur mesthi metu ing ndhuwur. Pesawat mabur banget karo atmosfer kanthi tingkat karbon sing dhuwur. Sepur sing dibandhingake Karbon 20x kurang tinimbang pesawat.

 

Apa bedane antarane Short Time, lan Tiket Dina ing CFL?

CFL duwe macem-macem jinis tiket kanggo macem-macem anggaran lan durasi perjalanan: yaiku bisnis utawa luang. Sampeyan bisa yakin manawa salah sawijining tiket iki cocog kanggo lelungan kelas kaping pisanan ing Luxembourg kanthi sepur nasional CFL.

Tiket CFL Wektu Cekak:

Tiket jangka cendhak kanggo kelas 1 mung 2 jam wiwit wayahe validasi. Sampeyan bisa lelungan ing jaringan sepur CFL tanpa watesan, nanging kudu njupuk wektu tekan kreta menyang tujuane, miturut jadwal. Yen sampeyan kudu lelungan kanthi ringkes, sampeyan kudu entuk tiket iki. Sampeyan ora diwatesi ing sepur tartamtu, lan sampeyan wis milih milih sambungan sampeyan.

CFL Tiket Dina:

Tiket CFL Day minangka tiket kelas kaping pisanan, lan isih valid wiwit wayahe ngetokake masalah nganti 4 aku sesuk. Sampeyan bisa tuku tiket sepur CFL Day saka mesin tiket, kantor tiket, utawa Simpen Sepur.

 

 

Apa ana langganan CFL?

transportasi umum, kalebu layanan sepur CFL sing dipilih, ing Luksemburg, gratis. Mulane, ora perlu langganan CFL, kajaba sampeyan luwih seneng lelungan kelas 1. Warga Luksemburg sing asring lelungan liwat Prancis, bisa seneng lulus wulan Flexway kelas 1, kanggo 85 €. Saliyane, Warga Luksemburg bisa entuk tarif murah tiket tiket saben wulan menyang Jerman. Dadi, ing endi sampeyan bisa entuk informasi tambahan babagan iki?

– Kaunter tiket CFL.

– Ing telpon layanan pelanggan CFL 2489 2489

 

Suwene sadurunge budhal CFL, aku kudu teka?

Iku angel kanggo ngomong kanthi nomer loro, nanging Simpen Sepur menehi saran supaya sampeyan teka 30 menit sadurunge wektu budhal. Kanthi kerangka wektu iki, sampeyan uga bakal duwe cukup wektu kanggo toko barang sing dibutuhake nggawe perjalanan sepur sampeyan gampang sabisa.

 

Apa jadwal sepur CFL?

Sampeyan bisa ngerteni ing wektu nyata ing homepage kita ing Simpen Sepur. Cukup ngetik lokasi saiki lan tujuan sing dikepengini, lan kita bakal nuduhake informasi kasebut.

Rega Sepur Luksemburg nganti Cologne

Rega Sepur Luksemburg nganti Koblenz

Rega Sepur Paris nganti Luksemburg

Rega Sepur Brussels menyang Luksemburg

 

sepur CFL gaya lawas

 

Stasiun endi sing dilayani dening CFL?

Stasiun Luksemburg CFL dununge ana ing Place de la Gare sing ana ing tengah kutha.

Ing Troisvierges, Sepur CFL mangkat lan tekan stasiun Troisvierges sing mapan ing jalur 10, nyambungake kutha Luksemburg ing sisih lor negara kasebut. Troisvierges minangka papan kanggo loro bukit paling dhuwur ing Luksemburg.

Sepur CFL uga mangkat lan tekan kutha Nancy ing Prancis. Sepur CFL mangkat saka stasiun Luksemburg menyang Nancy 1 jam.

Sampeyan bisa nemokake Flanders ing Belgia kanthi lelungan sepur saka Luksemburg menyang Ghent lan / utawa Brussels. Sepur CFL mangkat saben jam saka Luksemburg menyang kutha Belgia sing apik tenan lan Kutha Tuwa sing apik ing Eropa.

 

 

FAQ CFL

Apa Bike Ditampa ing Papan Sepur CFL?

Sepeda diidini ing sepur CFL gratis, lan anggere sampeyan nyimpen ing papan sing wis ditemtokake kanggo pit. Sampeyan bisa nemokake pit nyimpen pit kanthi tandha ijo ing lawang CFL.

Apa Bocah-bocah Bocah Free ing Sepur CFL?

Ya, nanging mung nganti umur 12 taun. Bocah-bocah luwih enom saka 12 taun, bisa lelungan kanthi gratis yen diiringi wong sing luwih tuwa tinimbang umure 12, kanthi tiket lan kertu identifikasi sing valid.

Apa Pets Diijini ing Sepur CFL?

Ya, CFL seneng karo segawon kabeh ukuran 4 manungsa kanthi sikil bisa lelungan kanthi gratis ing sepur CFL. Asu kudu dipimpin lan ora diidini lungguh ing kursi kasebut.

Apa prosedur kost kanggo CFL?

Saben penumpang kudu nampilake tiket lan kertu identifikasi sing valid. Yen sampeyan ilang karcis sepur utawa kesusu, lan ora tuku tiket sadurunge, sampeyan bisa nindakake ing sepur, saka wakil CFL.

FAQ CFL sing Paling Disuwun – Apa aku kudu pesen kursi sadurunge ing CFL?

Ora, ora ana reservasi kursi ing sepur nasional utawa internasional CFL, sampeyan lenggah ing papan sing gratis, lan sampeyan bakal mesthi duwe papan gratis yen tuku tiket sepur sadurunge.

Apa ana internet Wi-Fi ing sepur CFL?

Ora. Sampeyan bisa nyenengake Internet Wi-Fi gratis ing stasiun sepur CFL sing dipilih, nanging Wi-Fi ora kasedhiya ing sepur CFL.

Rega Sepur Luksemburg nganti Ettelbruck

Ettelbruck nganti Rega Sepur Junglinster

Rega Sepur Mersch nganti Luksemburg

Rega Sepur Clervaux menyang Luksemburg

 

Sepur CFL anyar

 

Yen sampeyan wis maca babagan iki, sampeyan ngerti kabeh sing perlu dingerteni babagan sepur CFL lan siyap tuku tiket kereta CFL kanggo lelungan sing bakal dituju Simpen A Train.

 

Kita duwe Tiket Sepur kanggo operator sepur iki:

Dhasar DSB

Dhasar DSB

Thalys sepur

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

sepur Intercity
Sepur Intercity
SJ Swedia Sepur

SJ Swedia

NS International Cross sepur

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france menyang kereta api Swiss

SNCF TGV Lyria

Prancis nasional SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norwegia

NSB Vy Norwegia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg sepur

CFL Luxembourg

Thello Italia <> Prancis nyebrang sepur

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Sepur wengi Eropa miturut garis wengi kutha

Trains wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Pejabat Republik Czech Mav operator sepur

Mav Czech

TGV Prancis Highspeed sepur

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kaca iki menyang situs sampeyan? Klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code), Utawa sampeyan bisa langsung link ing kaca iki.

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !