Order A Train Ticket SAIKI

Tiket Sepur OBB Murah lan Harga Perjalanan

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan Tiket karéta OBB murah lan Rega travel OBB lan mupangat.

 

Topik:1. OBB dening Sorotan Sepur
2. Babagan OBB3. Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur Murah OBB
4. Pira rego karcis OBB5. Rute Wisata: Napa luwih becik njupuk sepur OBB, lan ora lelungan nganggo kapal terbang
6. Apa bedane antara Standard, Panglipur, lan Sparschiene ing OBB7. Apa lengganan OBB
8. Suwene sadurunge budhal saka OBB teka9. Apa jadwal sepur OBB
10. Stasiun endi sing dilayani dening OBB11. FAQ FAB

 

OBB dening Sorotan Sepur

  • Kanthi tingkat kacepetan dhuwur saka 96%, obb (kadang diarani OEBB) minangka salah sawijining operator kereta api paling dipercaya ing Eropa.
  • Saben taun, OBB njupuk 447 yuta wong lan 105 yuta yuta barang menyang tujuan sing dituju ing Austria lan ing saindenging Eropa.
  • OBB banget lingkungan, lan 100% kabeh listrik sing sumber saka energi dianyari.
  • OBB minangka panyedhiya layanan mobilitas paling gedhe ing Austria.

 

Babagan OBB

obb, Railway Federal Austrian, yaiku jeneng liya kanggo Railway Federal Austrian. Wiwit ngadeg ing 1923, OBB wis nyedhiyakake layanan mobilitas kanggo warga Australia pirang-pirang taun saiki. Panaliten anyar nuduhake yen ing Eropa, OBB paling apik ing paukuman, linuwih, lan frekuensi.

Nawarake OBB layanan sepur ing Austria lan ing saindenging Eropa. Kanthi tiket sing pas, sampeyan bisa ngunjungi kabeh sing paling apik papan wisata ing Eropa. Kanthi macem-macem kategori tiket lan lengganan kertu, OBB cocog kanggo kabutuhan saben wong.

OBB sepur asring Wina – Graz, Salzburg – Vienna, Linz – St. Polten, Graz - Salzburg. Sampeyan uga bisa menyang negara-negara tanggan ing Eropa kanthi nggunakake sepur-sepur OBB.

Ing saindhenging perusahaan, 41,904 karyawan sing kerja ing jaringan sepur lan bis (ditambahake liwat 2,000 magang) mesthekake yen sawetara 1.3 yuta yuta penumpang kanthi aman tekan tujuane.

 

Tiket karéta OBB

menyang Simpen Halaman Utama Sepur utawa gunakake widget iki kanggo nelusuri karcis sepur kanggo OBB

Simpen App Sepur iPhone

Simpen App Sepur Android

 

Simpen A Train

Asal

panggonan

Tanggal budhal

Tanggal Tanggal (Opsional)

Diwasa (26-59):

Muda (0-25):

Senior (60+):


 

Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur Murah OBB

Panggil 1: Book tiket OBB luwih dhisik kaya sing sampeyan lakoni

Rega saka Tiket karéta OBB mundhak nalika dina plancongan saya cedhak. Sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi menehi karcis sepur OBB sampeyan kanthi adoh wiwit dina budhal. Tiket karéta OBB kasedhiya nalika awal 3 kanggo 6 wulan sadurunge budhal sepur. Booking awal mesthekake yen sampeyan entuk karcis sepur paling murah. Dheweke uga diwatesi ing nomer, dadi cepet sampeyan buku, sing luwih murah kanggo sampeyan. Kanggo ngirit dhuwit ing tiket karéta OBB, tuku tiket awal.

Panggil 2: Lelungan kanthi cara OBB sajrone wektu ing puncak

Tiket tren kereta api OBB sing luwih murah sajrone musim mati-pucuk, ing awal minggu, lan awan. Sampeyan bisa manawa sampeyan bakal entuk karcis sepur murah ing minggu. Dina Selasa, Rebo, lan Kamis, Kothak karéta OBB paling ekonomis. Amarga volume wisatawan bisnis komuter kerja esuk lan sore, tiket Sepur rego luwih akeh. Iku luwih murah kanggo lelungan kapan wae ing wayah esuk lan sore. Akhir minggu minangka wektu puncak liyane kanggo sepur, mligi dina Jumuah lan dina Setu. Harga tiket kereta api OBB uga saya mundhak preinan umum lan preinan sekolah.

Panggil 3: Pesenan tiket kanggo OBB yen sampeyan yakin jadwal perjalanan

OBB sepur ing dhuwur dikarepake, lan kanthi saingan minimal, saiki isih dadi pilihan paling dhuwur kanggo sepur ing Austria. Dheweke bisa nyetel watesan tiket sepur kaya sing duwe sing nglarang ijol-ijolan tiket utawa mbalekke kajaba iku jinis tiket. Sanajan isih ana situs web sing bisa adol tiket sampeyan menyang wong liya, OBB ora ngidini kanggo dodolan tiket liyane. Kepiye carane mbantu ngirit dhuwit? Ndhaptar tiket mung nalika sampeyan yakin jadwal sampeyan bakal nylametake saka tiket kaping pindho amarga ana sing teka lan sampeyan ora bisa nggunakake tiket asli.

Panggil 4: Tuku karcis OBB ing Simpen Sepur

Simpen Sepur paling gedhe, paling, lan tawaran sing paling murah kanggo karéta api ing Eropa. Hubungane karo akeh operator sepur, sumber tiket karéta, lan kawruh babagan algoritma teknologi menehi kita akses menyang tawaran tiket karéta paling murah. Kita ora mung nawakake tawaran tiket kereta api murah kanggo OBB mung; kita nyedhiyani padha kanggo alternatif liyane kanggo OBB.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

Obah obah OBB

 

Pira rego karcis OBB?

Tiket OBB diwiwiti saka rega 1,5 1,5 nganti dhuwur nganti 51 € kanggo rute sepur. ing rega tiket sepur OBB gumantung saka jinis tiket sing sampeyan tuku lan nalika sampeyan milih lelungan:

 

Tiket siji-arahPerjalanan bunder
Standar€ 1,50 – € 51€ 2,40 – € 100
Kelas Pertama€ 1,50 – € 51€ 2,40 – € 100

 

 

Rute Wisata: Napa iku luwih apik kanggo njupuk sepur OBB, lan ora lelungan nganggo kapal terbang

1) Sampeyan Tiba ing Pusat Kutha. Iki minangka salah sawijining kauntungan kanggo sepur OBB yen dibandhingake karo pesawat. Sepur-sepur OBB lan kabeh lelungan sepur liyane saka ngendi wae ing kutha menyang tengah kutha sabanjure. Ngirit wektu lan biaya taksi saka bandara menyang pusat kutha. Kanthi sepur mandheg, luwih gampang tekan ing ngendi wae ing kutha sing dituju. Ora masalah apa sing sampeyan lakokake, Munich, Salzburg, Linz, utawa Cologne, mandeg pusat kutha minangka kauntungan utama sepur OBB!

2) Perjalanan nganggo pesawat mbutuhake sampeyan ing bandara paling ora sawetara jam sadurunge wektu penerbangan sampeyan. Sampeyan kudu nglacak priksa keamanan sadurunge diijini mlebu pesawat kasebut. Kanthi sepur OBB, sampeyan mung kudu mlebu stasiun kurang saka jam luwih dhisik. Yen sampeyan uga mikirake wektu sampeyan mbutuhake plancongan saka bandara menyang pusat kutha, sampeyan bakal ngerti yen sepur OBB luwih becik saka segi wektu lelungan.

3) Ing permukaan, rega tiket kereta api OBB kayane luwih larang tinimbang tiket udhara anggaran. Nanging, yen mbandhingake kabeh biaya sing melu, Kothak karéta OBB duwe tawaran rega luwih apik. Kanthi biaya liyane kayata ragad bagasi sing ora kudu mbayar sepur, lelungan kanthi OBB iku sing paling apik.

4) Sepur sepur kanthi lingkungan. Ing bandingaken ing antarane sepur lan pesawat, sepur bakal metu ing ndhuwur. Pesawat mabur banget karo atmosfer kanthi tingkat karbon sing dhuwur. Sepur sing dibandhingake Karbon 20X kurang tinimbang pesawat.

Tiket Munich ke Innsbruck

Tiket Salzburg nganti Innsbruck

Tiket Oberstdorf kanggo Innsbruck

Tiket Graz ke Innsbruck

 

Apa bedane antara Standard, Panglipur, lan Sparschiene ing OBB?

OBB duwe macem-macem kelas karcis kanggo macem-macem anggaran lan jinis lelungan: apa bisnis utawa luang. Sampeyan bisa yakin manawa salah sawijining tiket kasebut cocog karo sampeyan.

Tiket standar OBB:

Tiket standar minangka tiket kereta api paling fleksibel sing ditawakake OBB. Yen sampeyan kudu lelungan kanthi ringkes, sampeyan kudu entuk tiket iki. Sampeyan ora diwatesi ing sepur tartamtu, lan sampeyan wis milih milih sambungan sampeyan. Tiket standar OBB bener 2 dina ora preduli saka rute lan saluran tuku. Tiket standar bisa ditanggung kanthi gratis saben dinane sadurunge dina pisanan. Nalika tuku tiket iki kanthi online, ana pandhuan khusus kanggo mbayar ulang lan kesahihan.

 

 

obb Tiket comfort:

Tiket OBB Komfort minangka tiket OBB biasa, lan padha ditawani sambungan liwat sepur wengi. Tiket OBB Komfort nyakup biaya lelungan, leladen ing kategori perjalanan sing dipilih, lan sarapan ing lemari turu.
Boten kados ing tiket standar, tiket Komfort ora fleksibel. Iki dipesen kanggo rute tartamtu lan sepur khusus. Sampeyan kudu njaluk tiket anyar kanggo koneksi sadurunge lan sawise rute sing kalebu tiket iki.
Kanggo mbayar maneh, Tiket Komfort Obat dibalekake kanthi gratis nganti nganti 15 dina kanggo dina pisanan validitas. Sawise ing 15 tandha dina, Tiket Komfort dibalekake maneh 50% regane asli.

 

 

Karcis OBB Sparschiene:

Asides saka tiket standar lan tiket Komfort, OBB nawakake macem-macem tiket liyane sing dikenal kanthi tiket Sparschiene. Kisaran iki murah lan kanggo para pelancong sing murah. Ana rong jinis karcis Sparschiene.

tiket kereta api obb

 

Apa lengganan OBB?

Kanggo warga lokal, ana rong jinis lengganan, ing Vorteilscard lan Osterreichcard. Kanggo Internasional, disaranake sampeyan tuku suwe sadurunge lan sampeyan bakal diwenehi pilihan paling murah.

Vorteilscard klasik bisa tuku ing: (warga lokal nampa a 45% diskon kanggo tiket tunggal standar kanggo penumpang sing tuku tiket saka)

– Kertu tiket OBB.

– Ing layanan customer OBB 05-1717

– Saka staf ing kereta api lan bis OBB.

 

Kanthi Osterreichcard Klasik, sampeyan bakal entuk diskon tambahan pesenan saka 5% ing tiket tunggal standar kanggo penumpang nalika tuku tiket saka:

– Mesin vending tiket OBB ing stasiun sepur.

– Saka staf ing kereta api lan bis OBB.

Kulawarga Vorteilscard

Penumpang umur tuwa 15 lan liwat bisa tuku Kulawarga Vorteilscard. Kertu iki bener cocog karo kertu identifikasi foto, sing kudu kalebu umur sing duwe. Kanthi karcis iki, sampeyan bisa lelungan ing kabeh kereta api OBB.

Kabeh sing duwe Kulawarga Vorteilscard seneng tunjangan klasik Vorteilscard. Saliyane tunjangan klasik, loro sing duwe kertu Kulawarga Vorteilscard uga entuk diskon yen lelungan bebarengan karo bayi utawa bocah. 4 anak saben wong sing duwe Family Vorteilscard bakal entuk diskon 100% ing tiket tunggal standar.

Kartu Pemuda Austria

Nganti nganti dina sadurunge ulang tahun kaping 26, penumpang bisa tuku Jugend Osterreichcard. Sampeyan bisa mbuktekake umur sampeyan karo ID foto kanthi bukti umur.

Kulawarga Austriacard

Kabeh wong tuwa bayi lan bocah sing duwe tunjangan kulawarga ing Austria utawa ing papan liya bisa tuku Familie Osterreichcard. Mupangat padha karo klasik Osterreichcard.

Klasik Osterreichcard

Penumpang bisa tuku Osterreichcard Classic. Kanthi Osterreichcard Klasik, dheweke bakal entuk diskon saka 100% kanggo biaya reservasi kursi kanggo kelas 1 lan 2. Kanthi kelas 2 Klasik Osterreichcard, sampeyan nampa a 50% diskon kanggo ganti kelas saka kelas 2 nganti kelas 1 kanthi tiket tikel standar.

Osterreichcard Senior

Penumpang warga emas Austria sing umur tuwa 63 lan liwat bisa tuku Senior Osterreichcard. Mupangat padha karo klasik Osterreichcard.

Khusus Kartu Austria

Wong cacat sing duwe entri ing ngisor iki ing sertifikat Austria sing cacat utawa cacat sing gegandhengan karo perang bisa tuku Osterreichcard Spezial. Mupangat padha karo klasik Osterreichcard.

Tiket Linz ke Saint Polten

Karcis Wina nganti Salzburg

Tiket Saint Polten menyang Wiener Neustadt

Tiket Salzburg menyang Graz

 

Tiket karéta OBB

 

Suwene sadurunge budhal saka OBB teka?

Iku angel kanggo ngomong kanthi nomer loro, nanging Nglatih Sepur menehi saran yen sampeyan wis rampung kira-kira jam sadurunge wektu budhal sampeyan. Yen sampeyan ngrampungake ing kontrol passport cukup awal, sampeyan bisa tuku barang-barang sing dibutuhake kanggo nggawe sepur sampeyan kepenak.

 

Apa jadwal sepur OBB?

Sampeyan bisa ngerteni ing wektu nyata ing homepage kita ing Simpen Sepur. Cukup ngetik lokasi saiki lan tujuan sing dikepengini, lan kita bakal nuduhake informasi kasebut.

 

Stasiun endi sing dilayani dening OBB?

Stasiun OBB Wina yaiku Wina Hauptbahnhof (Stasiun tengah Wina), sing dununge ana ing sandinge Sudtiroler Platz ing jantung Wina.

Ing Linz, Saiki OBB sepur budhal lan tekan Stasiun Pusat Linz (Stasiun tengah ing german padha karo Hauptbahnhof), ora adoh saka kali Danube.

Stasiun sepur utama Salzburg (Stasiun Pusat Salzburg) dumunung ing tengah kutha paling gedhe nomer loro ing Austria – Salzburg.

 

FAQ FAB

Apa Bike Ditampa ing Papan OBB Sepur?

Sepeda ora dienggo ing sepur OBB anggere sampeyan tuku tiket ing stasiun kasebut. Regane € 2 saben sepeda.

Apa Anak-anak Wisata Gratis ing Kareta OBB?

Ya, nanging mung nganti umur tartamtu. Bocah-bocah luwih enom saka enem taun gratis lelungan gratis.

Apa Kewan Dhewe Nganggo Sepur?

Ya, lagi selasa ngetutake pedoman kanggo pets. Pets cilik kudu digawa ing peti utawa padha.

Apa prosedur asrama kanggo OBB?

Sawetara stasiun duwe tampilan elektronik sing mbabarake formasi sepur. luwih, gunakake iki kanggo mriksa zona endi nomer pelatih sepur nalika kereta api teka.

FAQ FAQ sing Dibutuhake – Apa aku kudu dhaluk kursi dhisik ing OBB?

sampeyan saget book a Aku ngertiing ing advance ing domestik obb sepur kanggo 3 Euros. sampeyan bakal njaluk pribadi jog sawise nggawe reservasi.

Apa ana internet WiFi ing jero OBB?

Ya. Sampeyan bisa nyenengake Internet WiFi gratis ing kabeh kereta api OBB lan kabeh kelas lelungan nalika sampeyan tuku karcis OBB (Apike ing SaveATrain.com).

 

Yen sampeyan wis maca babagan iki, sampeyan ngerti kabeh sampeyan kudu ngerti babagan sepur OBB lan siap tuku tiket kereta api OBB sampeyan Simpen A Train

 

Kita duwe Tiket Sepur kanggo operator sepur iki:

Dhasar DSB

Dhasar DSB

Thalys sepur

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

sepur Intercity

Sepur Intercity

SJ Swedia Sepur

SJ Swedia

NS International Cross sepur

NS Internasional Walanda

Logo OBB Austria

OBB Austria

TGV Lyria france menyang kereta api Swiss

SNCF TGV Lyria

Prancis nasional SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norwegia

NSB Vy Norwegia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italia <> Prancis nyebrang sepur

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Sepur wengi Eropa miturut garis wengi kutha

Trains wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Pejabat Republik Czech Mav operator sepur

Mav Czech

TGV Prancis Highspeed sepur

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kaca iki menyang situs sampeyan? Klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code), Utawa sampeyan bisa langsung link ing kaca iki.

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !