Red kartu za vlak SADA

Jeftine OBB karte za vlak i putničke cijene

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za vlak OBB i OBB putne cijene i koristi.

 

Teme: 1. OBB by Trainlights
2. O OBB-u 3. Vrhunski uvidi za dobivanje jeftine ulaznice za OBB vlak
4. Koliko koštaju OBB ulaznice 5. Putovi putovanja: Zašto je bolje ići OBB vlakovima, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između Standarda, Udobnost, i Sparschiene na OBB 7. Postoji li pretplata na OBB
8. Koliko vremena prije odlaska OBB-a do dolaska 9. Koji su redovi vožnje OBB-a
10. Koje stanice opslužuje OBB 11. OBB FAQ

 

OBB by Trainlights

  • Uz visoku stopu točnosti od 96%, OBB (koji se ponekad naziva i OEBB) jedan je od najpouzdanijih željezničkih prijevoznika u Europi.
  • Svake godine, OBB uzima 447 milijuna ljudi i 105 milijun tona robe na odredišta unutar Austrije i diljem Europe.
  • OBB je vrlo ekološki prihvatljiv, i 100% cjelokupna njihova električna energija dobiva se iz obnovljive energije.
  • OBB je najveći austrijski pružatelj usluga mobilnosti.

 

O OBB-u

OBB, Austrijske savezne željeznice, je drugo ime austrijskih saveznih željeznica. Otkako je osnovana u 1923, OBB već godinama pruža usluge mobilnosti australskim građanima. Nedavna studija pokazala je to u Europi, OBB je najbolji u točnosti, pouzdanost, i učestalost.

OBB nudi željezničke usluge u Austriji i diljem Europe. S pravom ulaznicom, možete posjetiti sve najbolje mjesta za odmor u Europi. Uz različite kategorije ulaznica i pretplate na kartice, OBB zadovoljava sve potrebe.

OBB trenira Beč – Graz, Salzburg – Beč, Linz – Sv. Polten, Graz - Salzburg. Do OBB vlakova možete doći i do susjednih zemalja u Europi.

Diljem korporacije, 41,904 zaposlenici koji rade na željezničkoj i autobusnoj mreži (plus preko 2,000 pripravnika) osigurati da neki 1.3 milijun putnika svakodnevno sigurno stiže na odredišta.

 

OBB train tickets

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje vlakovne karte za OBB

Spremi aplikaciju za vlak iPhonea

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Vrhunski uvidi za dobivanje jeftine ulaznice za OBB vlak

Broj 1: Rezervirajte svoje OBB ulaznice unaprijed koliko god možete

Cijena od OBB karte za vlak ustaje kako se dan putovanja približava. Možete uštedjeti novac rezervirajući OBB karte za vlak što je dalje moguće od dana polaska. Ulaznice za OBB vlak dostupne su već od prije 3 do 6 mjeseci prije polaska vlaka. Rana rezervacija osigurava vam da nabavite najjeftinije karte za vlak OBB. Oni su također ograničeni u broju, pa što prije rezervirate, jeftinije za vas. Da uštedite novac na OBB vlakovnim kartama, kupiti karte ranije.

Broj 2: Putovanje OBB-om tijekom razdoblja izvan vrha

OBB karte za vlak su jeftinije tijekom razdoblja izvan vrha, početkom tjedna, a danju. Možete biti sigurni da ćete dobiti jeftinije karte za vlak u roku od tjedan dana. U utorak, srijeda, i četvrtak, OBB karte za vlak su najekonomičnije. Zbog količine poslovnih putnika koji putuju ujutro i navečer na posao, karte za vlak koštaju više. Daleko je jeftinije putovati između jutarnjih i večernjih putovanja. Vikendi su još jedno vrhunsko razdoblje za vlakove, posebno petkom i subotom. Cijene voznih karata za OBB također se povećavaju državni praznici i školski praznici.

Broj 3: Naručite svoje ulaznice za OBB kada ste sigurni u svoj plan putovanja

OBB vlakovi su u velikoj potražnji, i uz minimalnu konkurenciju, trenutno su najbolji izbor za vlakove u Austriji. Mogu si priuštiti postavljanje ograničenja karata za vlakove poput one koja zabranjuje razmjenu karata ili povrat poreza, osim ako to nije karta vrste poslovanja.. Iako još uvijek postoje web stranice na kojima možete prodati karte polovnim ljudima, OBB ne dopušta prodaju rabljenih karata. Kako vam ovo pomaže uštedjeti novac? Naručite svoju kartu samo kad ste sigurni da će vaš raspored uštedjeti od rezervacije jedne karte dva puta, jer se nešto pojavilo i niste mogli koristiti originalnu kartu.

Broj 4: Kupite svoje OBB ulaznice na Save A Train

Spremi vlak ima najveće, najbolji, i najjeftinije ponude za željezničke karte u Europi. Naša je veza s mnogim željezničkim operaterima, izvori vlakovnih karata, a naše znanje algoritama tehnologije omogućava nam pristup najjeftinijim ponudama vlakova. Ne nudimo samo povoljne ponude vlakova za samo OBB; isto pružamo za druge alternative OBB-u.

Karte za Salzburg za Beč

Karte od Münchena do Beča

Karte za Graz do Beč

Karte Prag - Beč

 

OBB moving train

 

Koliko koštaju OBB ulaznice?

OBB ulaznice kreću se od 1,5 € do čak 51 € za jedno putovanje vlakom. U cijena OBB karte za vlak ovisi o vrsti ulaznice koju kupite i kada odlučite putovati:

 

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €
Prvi razred € 1,50 – € 51 € 2,40 – 100 €

 

 

Putovi putovanja: Zašto je bolje voziti OBB vlakove, a ne putovati avionom

1) Dolazite u središte grada. To je jedna prednost OBB vlakova u usporedbi sa zrakoplovima. OBB vlakovi i svi drugi vlakovi putuju od bilo kojeg mjesta do centra sljedećeg grada. To vam štedi vrijeme i troškove taksija od zračne luke do centra grada. S zaustavljanjem vlaka, lakše je doći bilo gdje u gradu u koji idete. Nije važno odakle putujete, München, Salzburg, Linz, ili Keln, zaustavljanja u središtu grada glavna su prednost OBB vlakova!

2) Putovanje avionom zahtijeva da budete u zračnoj luci najmanje nekoliko sati prije vremena leta. Morate proći sigurnosne provjere prije nego što im dopustite da se ukrcaju u avion. S OBB vlakovima, jednostavno morate biti na stanici manje od sat vremena unaprijed. Kad uzmete u obzir i vrijeme koje vam treba da putujete iz zračne luke u središte grada, shvatit ćete da su OBB vlakovi bolji u pogledu ukupnog vremena putovanja.

3) Na površini, cijena OBB vlakovnih karata izgleda skuplja od proračunskih avionskih karata. Međutim, kada usporedite sve uključene troškove, OBB karte za vlak imaju povoljniju cijenu. Uz druge troškove, poput naknada za prtljagu, koje ne morate platiti u vlakovima, putovanja OBB-om je najbolji.

4) Vlakovi su ekološki prihvatljivi. U usporedbi vlakova i aviona, vlakovi bi izlazili na vrhu. Zrakoplovi snažno zagađuju atmosferu visokim razinama ugljika koje ispuštaju. Vlakovi u usporedbi odaju Ugljik 20X manji nego avioni.

Karte za München do Innsbrucka

Ulaznice Salzburg za Innsbruck

Ulaznice za Oberstdorf za Innsbruck

Karte za Graz do Innsbruck

 

Koje su razlike između Standarda, Udobnost, i Sparschiene na OBB?

OBB ima različite klase karata za različite proračune i vrste putnika: bilo da se radi o poslu ili odmoru. Možete biti sigurni da bi vam jedna od ovih karata odgovarala.

Standardne OBB ulaznice:

Standardna karta je najfleksibilnija karta za vlak koju OBB nudi. Ako morate putovati u kratkom roku, trebali biste dobiti ovu kartu. Niste ograničeni određenim vlakom, i vam je dopušteno odabrati vašu vezu. OBB-ova standardna ulaznica vrijedi za 2 dana neovisno o ruti i kanalu kupnje. Standardne ulaznice mogu se besplatno naplatiti dan prije prvog dana važenja. Kada kupite ovu kartu putem interneta, postoje posebne upute za naknadu i valjanost.

 

 

OBB Udobne karte:

Ulaznice za OBB Komfort su redovne ulaznice za OBB, a nude se za veze preko noćnog vlaka. OBB Komfort karta pokriva troškove putovanja, odabrana rezervacija u kategoriji putovanja, i doručak u kabini za spavanje.
Za razliku od standardne karte, karta za Komfort uopće nije fleksibilna. Rezervirano je za određenu rutu i određeni vlak. Morat ćete nabaviti novu kartu za sve veze prije i nakon rute koju pokriva ta karta.
Za nadoknadu, Komfort ulaznice OBB-a vraćaju se besplatno do tada 15 dana do prvog dana važenja. Nakon što 15 dan obilježavanje, Komfort ulaznice vraćaju se u 50% od prvotne cijene.

 

 

OBB Sparschiene ulaznice:

Na stranu standardna i Komfort karta, OBB nudi još jedan spektar karata poznatih kao ulaznica za Sparschiene. Ovaj je raspon jeftin i za putnike s niskim proračunom. Postoje dvije vrste karata za Sparschiene.

obb karta za vlak

 

Postoji li pretplata na OBB?

Za lokalne građane, postoje dvije vrste pretplate, Vorteilscard i Osterreichcard. Za internacionalce predlažemo kupnju dugo vremena unaprijed i tada ćete dobiti najjeftiniju opciju.

Vorteilscard Classic možete kupiti na: (lokalni građani dobivaju a 45% popust na standardnu ​​pojedinačnu kartu za putnike koji kupuju svoju kartu)

– OBB šalteri karata.

– U OBB službi za korisnike 05-1717

– Od osoblja u OBB vlakovima i autobusima.

 

S Osterreichcard Classic, dobit ćete dodatni popust za samo rezervaciju 5% na standardnu ​​pojedinačnu kartu za putnike prilikom kupnje karte od:

– OBB automat za prodaju ulaznica u željezničkoj stanici.

– Od osoblja u OBB vlakovima i autobusima.

Obitelj Vorteilscard

Putnici stari 15 i više mogu kupiti obitelj Vorteilscard. Ova kartica vrijedi u kombinaciji s identifikacijskom karticom za fotografije, koji bi trebao uključivati ​​dob nositelja. Uz ovu kartu, možete putovati u svim OBB vlakovima.

Svi vlasnici obitelji Vorteilscard uživaju u vrhunskim Vorteilscard klasikama. Pored klasičnih perkija, dva nositelja obiteljske kartice Vorteilscard također ostvaruju popust ako putuju zajedno s bebom ili djetetom. 4 djeca po vlasniku obitelji Vorteilscard dobit će popust u iznosu od 100% na standardnoj pojedinačnoj karte.

Austrijska karta mladih

Sve do dana prije njihova 26. rođendana, putnici mogu kupiti Osterreichcard Jugend. Svoju dob možete dokazati fotografijom ID-a uz dokaz starosti.

Obitelj Austriacard

Svi roditelji novorođenčadi i djece koji primaju obiteljski dodatak u Austriji ili negdje drugdje mogu kupiti Osterreichcard Familie. Prednosti su iste kao kod klasika Osterreichcard.

Osterreichcard Classic

Putnici mogu kupiti Osterreichcard Classic. S Osterreichcard Classic, imat će popust od 100% o troškovima rezervacije mjesta za 1. i 2. razred. S Osterreichcard Classic 2. klasom, dobivate a 50% popust na promjenu razreda iz 2. u 1. razred uz standardnu ​​jednostruku kartu.

Osterreichcard Senior

Austrijski stariji građani u starosti 63 i više mogu kupiti Osterreichcard Senior. Prednosti su iste kao kod klasika Osterreichcard.

Austria Card Special

Osobe s invaliditetom koje u austrijskom certifikatu o invalidnosti ili teškom ratnom invaliditetu imaju sljedeće podatke: mogu kupiti Osterreichcard Spezial. Prednosti su iste kao kod klasika Osterreichcard.

Karte za Linz do Saint Polten

Karte Beč - Salzburg

Ulaznice za Saint Polten za Wiener Neustadt

Karte za Salzburg za Graz

 

OBB train tickets

 

Koliko vremena prije odlaska OBB-a do dolaska?

Teško je točno reći drugo, ali Save a Train savjetuje da stignete otprilike sat vremena prije polaska. Ako završite na kontroli putovnice dovoljno rano, možete kupovati stvari koje su vam potrebne da biste putovanje vlakom učinili što udobnijim.

 

Koji su redovi vožnje OBB-a?

To možete saznati u stvarnom vremenu na našoj početnoj stranici Spremi vlak. Samo upišite svoju trenutnu lokaciju i željeno odredište, a mi bismo vam pokazali podatke.

 

Koje stanice opslužuje OBB?

Bečka stanica OBB-a je Vienna Hauptbahnhof (Bečka središnja stanica), koja se nalazi uz Sudtiroler Platz u srcu Beča.

U Linzu, Danas OBB trenira odlaziti i stići s središnjeg kolodvora Linz (Glavni kolodvor na njemačkom je Hauptbahnhof), nedaleko od rijeke Dunav.

Glavni željeznički kolodvor u Salzburgu (Središnji kolodvor Salzburg) nalazi se usred drugog najvećeg grada Austrije – Salzburg.

 

OBB FAQ

Dopuštaju li se bicikli na brodu? OBB Vlakovi?

Bicikli su dopušteni u OBB vlakovima sve dok za njih kupite kartu na stanici. Koštaju 2 eura po biciklu.

Voze li djeca besplatno u OBB vlakovima?

Da, ali samo do određene dobi. Djeca mlađa od šest godina besplatno putuju.

Dopuštaju li se kućni ljubimci u OBB vlakovima?

Da, oni su sve dok slijede upute za kućne ljubimce. Mali kućni ljubimci moraju se nositi u sanduku ili sličnom slučaju.

Koji su postupci ukrcaja za OBB?

Neke stanice imaju elektroničke prikaze koji otkrivaju formiranje vlakova. Unaprijediti, pomoću njih provjerite zone u kojima će biti broj vlaka kada dođe vlak.

Najtraženija pitanja o OBB-u – Moram li unaprijed naručiti sjedalo na OBB-u?

Vas limenka bou redu a Znamna unaprijed na domaćem OBB vlakovi za 3 eura. Vas htjeti dobiti osobnu sjedalo nakon rezervacije.

Postoji li WiFi internet unutar OBB-a?

Da. Možete uživati Besplatan WiFi internet u svim OBB vlakovima i sve klase putovanja kad kupujete OBB karte (Po mogućnosti na SaveATrain.com).

 

Ako ste do sada pročitali, znate sve što trebate znati o svojim OBB vlakovima i spremni ste kupiti svoju vlaknatsku kartu OBB Spremi vlak

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švicarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia S.p.A.

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !