Red kartu za vlak SADA

Jeftine vlakovne karte i cijene putovanja Trenitalia

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine vlakovne karte Trenitalia i Trenitalia cijene putovanja i koristi.

 

Teme: 1. Trenitalia vlakom
2. O Trenitaliji 3. Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za vlak Trenitalia
4. Koliko koštaju karte za Trenitaliju 5. Putovi putovanja: Zašto je bolje uzimati Trenitaliju, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između standardne ekonomije, Premija, Poslovne i izvršne vlasti na Trenitaliji 7. Postoji li pretplata Trenitalia
8. Koliko vremena prije odlaska Trenitalije do dolaska 9. Koji su redovi vlakova u Trenitaliji
10. Koje stanice opslužuju Trenitalia 11. Trenitalia FAQ

 

Trenitalia vlakom

  • Trenitalia tvrtka pokrenuta je 1. lipnja 2000.
  • U 2005, the Crvena strelica 1000, Pokrenuta je najbrža željeznička linija Trenitalia. Brzina kojom Frecciarossa 1000 doći do je 300 km na sat.
  • Glavna međunarodna ruta vlaka je između Ženeve i Milana i traje 4 sati na brodu Trenitalia.
  • Trenitalia upravlja uslugama vlaka na daljinu i vezama i regionalnim vlakovima do bilo kojeg mjesta u Italiji.

 

O Trenitaliji

Brzi vlak Trenitalia usluga je koja povezuje sjever prema jugu i istok do zapad u Italiji, a također i Italiju sa Švicarskom, Francuska, Austrija, i Njemačka.

U trenitalia vlakovi putuju brzinom do 3oo km na sat vlakovima velike brzine.

Samo 3 sati mogli ste putovati iz Milana u Rim i iz Milana u Bolognu u 1 sat.

Trenitalia high-speed train

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje karte za vlak za Trenitaliju

Spremi aplikaciju za vlak iPhonea

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za vlak Trenitalia

Broj 1: Rezervirajte svoje karte za Trenitalia unaprijed što više možete

Ulaznice za Trenitaliju dostupni su između 2 do 4 mjeseci prije datuma odlaska. Prethodna rezervacija karte za Trenitalia jamči vam da ćete dobiti najjeftinije karte koje su vrlo ograničene. Karte za vlak povećavaju cijenu kako se bliži dan putovanja, pa kako bi uštedite novac na kupovini vlaka, naručiti što je više moguće unaprijed.

Broj 2: Putovanje Trenitalijom u izvanrednim razdobljima

Karte za Trenitalia jeftinije su u nepunim satima, na početku tjedna, a tijekom dana i sredinom tjedna putovanja vlakovima (utorak, srijeda, i četvrtak) često nude najjeftinije cijene. Za najbolje cijene, ne vozite vlakove Trenitalia u rano jutro i rano navečer tijekom tjedna (zbog mnogih poslovnih putnika). Izbjegavajte ako je moguće, vlakove Trenitalia u petak i nedjelju navečer (povoljno za bijeg od vikenda) i tijekom državnih praznika, a također i tijekom školskih praznika jer su u tim prilikama cijene ulaznica za Trenitalia naglo porasle.

Broj 3: Naručite svoje karte za Trenitalia kada budete sigurni u svoj raspored putovanja

Trenitalia vlakovi usluga je velika potražnja. Trenitalia Base karta za vlak može se mijenjati i mijenjati bez ograničenja, a karta Economy Standard može se mijenjati samo jednom prije datuma polaska vlaka. Ostale ulaznice za Trenitalia ne možete zamijeniti ili povratiti, ali na internetu postoje forumi na kojima svoju kartu za Trenitalia možete prodati iz druge ruke. Spremi preporuku za vlak Trenitalia putovanja je rezervirati kad budete sigurni u svoj plan putovanja.

Broj 4: Kupite karte za Trenitalia na Save A Train

Save A Train ima najveću ponudu voznih karata u Europi i širom svijeta, pronalazimo najjeftinije karte za Trenitalia. Povezani smo s mnogim željezničkim operaterima i naši tehnološki algoritmi daju vam uvijek najjeftiniju kartu Trenitalia u Italiji s kombinacijama drugih željezničkih prijevoznika do drugih odredišta. Također možemo pronaći alternative vlakovima u Trenitalia.

Karte za Bari do Fasano

Karte za Taranto do Fasano

Karte Milano za Firencu

Karte za Veneciju do Milano

 

Koliko koštaju karte za Trenitaliju?

Na primjer, cijene ulaznica za Trenitalia mogu kretati od 21 eura u vrijeme promocije, ali mogu doseći 97 eura u zadnji trenutak. Cijene karata za Trenitalia ovise o klasi koju ste odabrali i ovdje je sažetak tablica prosječnih cijena po razredu za Rim-Napulj / Rim – Milano / Milano – Vlakovi u Firenci:

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premija 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Poslovanje 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Karte Milan - Napulj

Karte za Firencu i Napulj

Karte od Venecije do Napulja

Karte Pisa za Napulj

 

Putovi putovanja: Zašto je bolje uzimati Trenitaliju, a ne putovati avionom?

1) Prednost vlakova Trenitalia započinje činjenicom da možete poći i stići izravno u središte grada u bilo kojem od gradova iz kojih putujete. Sigurno, to je nešto što je vlakovima vrlo jedinstveno, pogotovo ako vlakom putujete iz Rima, Milano, Firenca, Ženeva, ili Monako, to je velika korist za Trenitaliju. Zbog činjenice da je putovanje izravno do centra grada, izbjegavate prometne gužve i nema ništa gore od gužve u prometu na godišnjem odmoru.

Kada su u pitanju karte za vlak Trenitalia određivanje cijena, cijene se često razlikuju. Neke promocije omogućuju vam da nabavite jeftine karte za vlak, ali tijekom posljednjih dana prije odlaska, cijene su sve veće, pa ako volite glatka putovanja, Trenitalia je za tebe!

2) Putovanje avionom ima sigurnosne postupke aerodroma. To znači da morate biti barem 2 sati prije planiranog polaska. S Trenitalijom, samo trebate stići 30 minuta unaprijed. Također, trebate putovati na aerodrom iz središta grada. Tako, ako računate cijelo vrijeme putovanja, Trenitalia uvijek pobjeđuje u ukupnom vremenu putovanja a također u cijeni ako svoje vrijeme računate kao novac.

3) Ponekad su cijene karata za Trenitalia veće nego u avionu po nominalnoj vrijednosti karte, ali usporedba bi trebala uključivati ​​koliko vas košta prijevoz bilo kojim prijevoznim sredstvom do zračne luke. osim, U nekim slučajevima, također dobivate slobodno vrijeme kada putovanja vlakovima Trenitalije i na kraju s Trenitalijom, nemate naknade za kofere.

4) posljednje, Avioni su jedan od razloga zagađenja zraka, na razini usporedbe, Vlakovi Trenitalia su puno više ekološki prihvatljiv, i ako usporedite avion s putovanjem vlakom, putovanje vlakom je 20 puta manje zagađivač ugljika nego u zrakoplovima.

Karte Milano - Genova

Karte Rim - Genova

Karte za Firencu za Genovu

Karte za Veneciju i Genovu

 

Koje su razlike između standardne ekonomije, Premija, Poslovanje, i izvršni direktor na Trenitaliji?

Trenitalia nudi nekoliko usluga klase karata za vlakove koji su izgrađeni za bilo koji proračun i vrstu putnika, da li ste poslovni putnik, slobodno vrijeme, ili oboje.

Glavna razlika između klasa vlakovnih karata Trenitalia je nefleksibilnost izmjena karata, cijene, i usluge. Nadalje, standardna karta ekonomskog vlaka najjeftiniji je i najfleksibilniji način putovanja u Italiji.

Ulaznice za standardnu ​​ekonomiju:

Trenitalia Standardna karta za vlak je najjeftinija od svih cijena Trenitalije. Najbolje je rezervirati ovu kartu za vlak unaprijed jer su osnovne karte niske cijene – brzo se prodaju. Putnici koji imaju standardnu ​​kartu za vlak mogu uzeti kofere koji se uklapaju u prtljažni prostor, besplatno i mogu otkazati kartu za vlak prije polaska i dobiti djelomični povrat novca (odbitak od 20%).

Ulaznice za premium premium Trenitalia:

Ova klasa karata za vlak je skuplja od vrste karata Standard Trenitalia, the Gospodarska Trenitalia Premium ulaznica nudi dodatne usluge. Ova vrsta vlakovnih karata dostupna je u vlakovima brzih vlakova Trenitalia i omogućuje promjenu vremena i datuma samo jednom prije datuma polaska.

Pored prednosti standardnih karata za vlak, Ulaznice Trenitalia Economy Premium nude ljepša sjedala s više mjesta za noge i zavaljena sjedala na dugim putovanjima. iznad svega, postoje tri menija za hranu od kojih možete birati i lagani obrok i piće bit će posluženi u vašem sjedištu u vlakovima Trenitalia.

Ulaznice za poslovne treintalije:

U Trenitalia Poslovna karta kupci mogu uživati ​​u svim prednostima koje smo gore napisali, putnici tvrtke Trenitalia Business Premier koriste brojne torbe za prtljagu, udobna ergonomska sjedala od kože, produžena prostorija za noge, i tri jelovnika na izbor. povrh toga, imate zidove za privatnost i tiho područje u poslovno određenim područjima u vlakovima Trenitalia.

Ulaznice za izvršne treintalije:

U Trenitalia Executive karta kupci mogu uživati ​​u svim gore spomenutim prednostima uz šire ergonomske naslonjene kožne sjedalice kako bi položili glave i udobno uživali u pogledu na Italiju.

 

Postoji li pretplata na Trenitaliacija?

Postoji propusnica za Italiju, ali preporučuje se samo kao jeftina opcija ako planirate trenirati putovanja 14 dana, pretplata omogućuje istraživanje Italije vlakom s posebnim propusnicama. Tamo su 3 dostupne razine prolaza: Lako, Udobnost, i Executive, a možete odabrati broj putovanja koji variraju 3 do 10 i odaberite vrstu vlaka od brze Frecce do medjusobne i EuroCity.

Propusnica je dostupna u obliku papira i mora se aktivirati unutar 11 mjeseci od dana kupnje.

 

Koliko vremena prije odlaska Trenitalije do dolaska?

Da biste vlakom u Trenitaliju stigli i bili pravo na vrijeme, željeznica preporučuje barem dolazak 30 nekoliko minuta prije nego što vaš vlak krene. Zapravo smo u Save A Trainu, vjerujte da je dovoljno vremena i možete uživati ​​u trgovinama i nabaviti one stvari koje su vam potrebne izlet vlakom kako bi bio što glatkiji.

 

Trenitalia tickets

 

Karte Milano - Rim

Karte za Firencu i Rim

Karte Pisa do Rim

Karte za Napulj do Rim

 

Koji su redovi vlakova u Trenitaliji?

Ovo je teško pitanje, ali na koje možete spasiti vlak u potpunosti i u stvarnom vremenu. Detaljno posjetite našu početnu stranicu, upišite svoje podrijetlo i odredište u Italiji, a možete pronaći najpreciznije Rasporedi vlakova u Trenitaliji tamo su. Vlakovi u Trenitaliji voze već ranije 6 sam se 11 navečer navečer od Milana do Bologne, da pojasnimo da većina vlakova Trenitalije vozi do kasnih večernjih sati, a vlak polazi svakih pola sata ili tako nekako.

Karte Milano - Venecija

Karte za Padovu i Veneciju

Karte za Bolognu i Veneciju

Karte Rim - Venecija

 

Koje stanice opslužuju Trenitalia?

Trenitalia pokriva cijelu Italiju, međutim, glavne nacionalne stanice su Milano, Rim, Venecija, Napulj, Torino, Bologna, Ženeva, Firenca, Verona. Tamo su 11 međunarodne stanice: 5 Željezničke stanice u Trenitalia u Švicarskoj i 6 stanice u Francuskoj i nekoliko u Austriji te Njemačkoj i Hrvatskoj. Tako biste očito mogli udobno i brzo putovati prekrasnim Europljanima i diviti se talijanskim pogledima, a da ništa ne propustite!

Glavni željeznički kolodvor u Milanu smješten je u najprometnijem Piazza Duca d'Aosta. Željeznička stanica arhitektonski je impresivna i okružena neboderima. Dok čekate da se ukrcate u vlak Trenitalia, možete prošetati i diviti se čudesnim skulpturama.

Rim Termini je jedna od najvećih željezničkih stanica u Europi. Smješteno je točno preko puta Dioklecijanove kupelji u starom Rimu. Ulaz na terminal je iz Piazza dei Cinquecento. Tamo su 29 platforme u terminalu, a Trenitalijin ured za željezničke karte nalazi se u predvorju stanice.

Željeznička stanica u Firenci, Santa Maria Novella, nalazi se nekoliko minuta hoda od Duomoa i glavnih atrakcija u starom gradu Firenze. Stanica je dobila ime po crkvi Santa Maria Novella odmah preko njezina ulaza. Tako, lako biste mogli ukrasti još nekoliko ljepših trenutaka u Starom gradu, prije nastavka na vašem sljedeća avantura u Italiji.

Napuljski terminal je istočno od Starog grada. Ako planirate napraviti neke jednodnevni izleti iz Napulja u Pompeje ili Sorrento, onda ćete se sigurno zaustaviti na željezničkoj stanici u Napulju zbog svog putovanja vlakom.

Ako niste sigurni koji željeznički kolodvor odabrati u gradu koji posjetite, napravili smo na našoj stranici Sve stanice u većini velikih gradova, pa će naš algoritam odabrati za vas pravu stanicu za polazak i dolazak.

 

Trenitalia FAQ

Što bih trebao ponijeti sa sobom u Trenitaliju?

Jednako je važno dolazak na putovanje Trenitalijom neophodno je. Povrh toga pobrinite se da imate putnu ispravu o Trenitaliji na telefonu ili ispisanu, a valjana putovnica je obavezna i uvijek je dobro imati putno osiguranje.

Koja tvrtka posjeduje Trenitalia?

Trenitalia je u vlasništvu talijanske vlade i dio je FS Italiane Group.

Trenitalia S.p.A. Najčešća pitanja o tome Gdje mogu ići s Trenitalijom?

Regionalni, velegradski, i međunarodni vlakovi, Vlakovi Trenitalia mogu vas odvesti bilo gdje u Italiji i do odabranih zemalja koje imaju granice s Italijom. Na primjer, vlakovima brzih vlakova Trenitalia možete putovati u Francusku i Švicarsku.

Koji su postupci ukrcavanja za Trenitalia?

Rezervirati karte za vlak i ukrcaj u Trenitalia nikad nije bilo lakše. Lako možete kupiti svoju kartu za Trenitalia u zadnjem trenutku na mreži i do 1 sat prije polaska vlaka. Za ukrcaj, sve što trebate je putovnica i predočenje PNR koda (6-brojčani broj). Razjasniti, PNR kôd šalje vam se u e-poruci s potvrdom rezervacije uz e-kartu. Vlakovnu kartu ne trebate ispisati unaprijed jer je ona dostupna na vašem mobitelu i priložena uz potvrdnu e-poštu, a kontrolor vlaka također može potvrditi vašu kartu po imenu u najgorem scenariju.

Kakve usluge na Trenitaliji?

Vlakovi Trenitalia imaju određeni caffe bar u vlaku koji je posvećen pićima i laganoj hrani. Jelovnik uključuje sendviče, Čokoladni čips, grickalice, čokoladice, kava, Vruća čokolada, i čaj, a u ovom željezničkom vagonu restorana možete jesti i piti ili uzeti ono što ste kupili natrag u svoje sjedalo. Ako putujete u Posao, Premija, ili Prvorazredni, možete odabrati besplatno piće dobrodošlice, od mogućnosti 9 dostupnih pića i slatkog, ukusan, ili međuobrok bez glutena. Na svim vlakovima Trenitalia, Uz vaše sjedalo postoje otvori za struju.

Najtraženija pitanja o Trenitaliji – Moram li unaprijed rezervirati mjesto na Trenitaliji?

Kada rezervirate kartu za Trenitalia, sjedište vam je automatski dodijeljeno i ne možete rezervirati posebno sjedalo prilikom rezervacije. Ako ima slobodnih sjedala dok ste u vlaku, ti se smije kretati, promijeniti sjedišta, i imaju drugačiji prostor.

Postoji li WiFi internet unutar Trenitalije?

Kada unaprijed kupite karte za Trenitalia, možete uživati Besplatan WiFi internet na svim vlakovima i klasama tipa Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

U zaključku, ako ste stigli ovako daleko, znate sve što trebate znati o vlakovima u Trenitalia i spremni ste za kupnju karte za vlak u Trenitalia SaveATrain.com.

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švicarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia S.p.A.

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !