Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Entrades econòmiques i preus de viatge per trenitalia barats

Aquí podeu trobar tota la informació sobre Entrades barates de tren de Trenitalia i Trenitalia preus de viatges i beneficis.

 

temes: 1. Trenitalia en tren
2. Quant a Trenitalia 3. Principals visions per obtenir un bitllet barat de trenitalitat trenitalia
4. Quant costen els bitllets de Trenitalia 5. Rutes de viatge: Per què és millor prendre Trenitalia, i no viatjar en avió
6. Quines diferències hi ha entre Economia Estàndard, Premium, Empresarial i executiu a Trenitalia 7. Hi ha una subscripció a Trenitalia
8. Quant abans de la sortida de la Trenitalia per arribar 9. Quins són els horaris del tren Trenitalia
10. Les estacions són servides per Trenitalia 11. Preguntes freqüents sobre Trenitalia

 

Trenitalia en tren

  • L’empresa Trenitalia es va posar en marxa l’1 de juny 2000.
  • En 2005, el Fletxa vermella 1000, Es va llançar la línia de tren més ràpida de Trenitalia. La velocitat que la Frecciarossa 1000 arriba a és de 300km per hora.
  • La ruta ferroviària internacional més important és entre Ginebra i Milà i es necessita 4 hores a bord del Trenitalia.
  • Trenitalia opera serveis i connexions de trens de llarga distància i trens regionals cap a qualsevol part d'Itàlia.

 

Quant a Trenitalia

El tren d’alta velocitat Trenitalia és un servei que connecta de nord a sud i est a oest a Itàlia i també Itàlia amb Suïssa, França, Àustria, i Alemanya.

El trens trenitalia circulen fins a 3oo km per hora en línies de tren d’alta velocitat.

En només 3 hores podríeu viatjar de Milà a Roma i de Milà a Bolonya a 1 hores.

Trenitalia high-speed train

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de tren de Trenitalia

Desa l'aplicació per a iPhone per a tren

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals visions per obtenir un bitllet barat de trenitalitat trenitalia

nombre 1: Reserveu els vostres bitllets de Trenitalia amb antelació el màxim possible

Entrades Trenitalia estan disponibles entre 2 a 4 mesos abans de la data de sortida. Si reserveu un bitllet Trenitalia per endavant us garanteixen que obteniu els tiquets més barats, molt limitats. Els bitllets de tren augmenten de preu a mesura que us acosteu al dia del viatge, així per tal de estalvieu diners en la compra del vostre bitllet de tren, ordenar el màxim possible per endavant.

nombre 2: Viatgeu per Trenitalia en períodes fora del pic

Els bitllets de Trenitalia són més barats durant les hores punta, a principi de setmana, i durant el dia i la meitat de la setmana viatges en tren (Dimarts, Dimecres, i dijous) sovint ofereixen els preus més barats. Als millors preus, no agafi trens Trenitalia a primera hora del matí i al vespre a la setmana (a causa de molts viatgers de negocis). Eviteu si és possible prendre trens Trenitalia els vespres de divendres i diumenge (favorable per a escapades de cap de setmana) i durant festius públics i també durant vacances escolars perquè en aquestes ocasions els preus dels bitllets trenitalia disparen.

nombre 3: Ordeneu els vostres bitllets per a Trenitalia quan esteu segurs del vostre horari de viatges

El servei de trens de Trenitalia és de gran demanda. El bitllet de tren Base Trenitalia es pot canviar i modificar sense limitacions i el bitllet Economy Standard només es pot modificar una vegada abans de la data de sortida del tren.. No podeu canviar ni retornar les altres entrades de Trenitalia, però hi ha fòrums a Internet on podeu vendre el vostre bitllet Trenitalia de segona mà. Desa una recomanació del tren per a Viatge a Trenitalia és reservar quan esteu segurs de la vostra programació de viatges.

nombre 4: Compra els teus bitllets de Trenitalia amb Save A Train

Save A Train ofereix la major oferta de bitllets de tren a Europa i a tot el món, trobem els bitllets més barats de Trenitalia. Estem connectats amb molts operadors ferroviaris i els nostres algoritmes tecnològics us proporcionen sempre el bitllet més barat de Trenitalia a Itàlia, combinant altres operadors ferroviaris cap a altres destinacions.. També podem trobar alternatives als trens de Trenitalia.

Bitllets de Bari a Fasano

Entrades de Taranto a Fasano

Entrades Milà a Florència

Entrades Venècia - Milà

 

Quant costen els bitllets de Trenitalia?

Els preus dels bitllets Trenitalia, per exemple, poden començar a 21 € en el moment de la promoció, però poden arribar a 97 € a l’últim moment. Preus dels bitllets de Trenitalia depenent de la classe que trieu i aquí teniu un quadre resum dels preus mitjans per classe d’una Roma-Nàpols / Roma – Milà / Milà – Viatges en tren de Florència:

Bitllet d'anada Viatge d'anada i tornada
Estàndard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
Premium 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Negocis 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Entrades Milà a Nàpols

Entrades de Florència a Nàpols

Entrades Venècia a Nàpols

Entrades de Pisa a Nàpols

 

Rutes de viatge: Per què és millor prendre Trenitalia, i no viatjar en avió?

1) L’avantatge dels trens Trenitalia comença pel fet que podeu sortir i arribar directament al centre de la ciutat a qualsevol de les ciutats des de les quals viatgeu.. Certament, això és molt diferent als trens, sobretot si viatges en tren des de Roma, Milà, Florència, Ginebra, o Mònaco, és un benefici important per a Trenitalia. A causa del fet que el viatge és directe al centre de la ciutat, eviteu embussos i no hi ha res pitjor que quedar-vos atrapat al trànsit de vacances.

Quan es tracta de trens de trenitalia preus, els preus tendeixen a variar força sovint. Algunes promocions us permeten obtenir bitllets de tren barats, però durant els darrers dies abans de la sortida, els preus augmenten, així que si us agrada viatjar sense problemes, Trenitalia és per a vostè!

2) Viatjar amb avió té procediments de seguretat de l’aeroport. Això significa que has de ser almenys 2 hores abans de la sortida prevista. Amb Trenitalia, cal arribar només 30 minuts d’antelació. També, heu de passar fins a l'aeroport des del centre de la ciutat. Tan, si comptes tot el temps del viatge, Trenitalia sempre guanya en temps total de viatge i també en preu si calculeu el temps com diners.

3) De vegades, els preus dels bitllets de Trenitalia són més alts que els dels avions en una relació nominal del bitllet, però la comparació hauria d’incloure quant li costa agafar qualsevol mitjà de transport a l’aeroport. A més, en alguns casos, també teniu temps lliure quan viatjant amb trens Trenitalia i, finalment, amb Trenitalia, no teniu cap comissió de maletes.

4) Finalment, Els avions són un dels motius de la contaminació de l’aire, a nivell de comparació, Els trens Trenitalia són molt més ecològic, i si compareu un avió amb un viatge en tren, El viatge en tren és 20 vegades menys contaminant de carboni del que són els avions.

Entrades Milà a Gènova

Entrades Roma-Gènova

Entrades de Florència a Gènova

Entrades Venècia a Gènova

 

Quines diferències hi ha entre l’economia estàndard, Premium, Negocis, i Executive sobre Trenitalia?

Trenitalia ofereix diversos serveis de classe de bitllets de tren creats per a qualsevol pressupost i tipus de viatger, tant si és un viatger de negocis, oci, o ambdós.

La diferència principal entre les classes de bitllets de tren Trenitalia és la inflexibilitat de les modificacions de bitllets, preus, i serveis. a més, un bitllet de tren Economy estàndard és la forma més barata i flexible de viatjar a Itàlia.

Entrades Standard Economy Trenitalia:

La Trenitalia Tiquet de tren d'Economia Estàndard és la més barata de totes les tarifes de Trenitalia. El millor és reservar aquest bitllet de tren amb antelació perquè els bitllets base són de baix preu – venen ràpidament. Els viatgers que tinguin un bitllet de tren estàndard poden portar maletes que s’adapten a l’espai d’equipatges, de forma gratuïta i poden cancel·lar el bitllet de tren abans de la sortida i rebre un reembossament parcial (càrrec de deducció de 20%).

Entrades Trenitalia Premium Premium:

Aquesta classe de bitllets de tren és més cara que el tipus de bitllet Trenitalia estàndard, el Entrada Premium Trenitalia ofereix serveis addicionals. Aquest tipus de bitllet de tren està disponible als trens d’alta velocitat de Trenitalia i permet canvis d’hora i data només una vegada abans de la data de sortida.

A més dels avantatges dels bitllets de tren estàndard, Els bitllets Trenitalia Economy Premium ofereixen seients més agradables amb més espai per a les cames i seients reclinables en viatges de llarga distància. Sobretot, Hi ha tres menús gastronòmics que podeu triar i se us servirà un àpat lleuger i begudes al vostre seient a bord dels trens Trenitalia.

Entrades Treintalia de negocis:

El Bitllet comercial Trenitalia els compradors poden gaudir de tots els avantatges que hem escrit anteriorment, els passatgers de Trenitalia Business Premier es beneficien de moltes bosses d’equipatge, còmodes seients ergonòmics de cuir, sala extensa de cames, i tres menús de menjar per triar. d'altra banda, teniu parets per a la privadesa i una zona silenciosa a les zones designades per als negocis dels trens Trenitalia.

Entrades Executive Treintalia:

El Entrada executiva Trenitalia els compradors poden gaudir de tots els avantatges esmentats anteriorment, a més d’uns seients ergonòmics de cuir recoberts més amplis per posar el cap i gaudir còmodament de la vista d’Itàlia..

 

Hi ha subscripció de Trenitaliació?

Hi ha un passi per a Itàlia, però només es recomana com a opció barata si teniu previst entrenar el viatge 14 dies, la subscripció permet explorar Itàlia en tren amb passis especials. N'hi ha 3 nivells de passada disponibles: Fàcil, Comoditat, i Executive i podeu seleccionar el nombre de viatges que van des de 3 a 10 i trieu el tipus de tren entre Frecce d’alta velocitat fins a intercity i EuroCity.

La passada està disponible en format paper i s’ha d’activar dins 11 mesos des del dia de la compra.

 

Quant abans de la sortida de la Trenitalia per arribar?

Per agafar el tren Trenitalia i ser correcte a temps, el ferrocarril recomana arribar com a mínim 30 minuts abans de la sortida del tren. De fet, a Save A Train, creieu que és suficient temps i també podeu gaudir de les botigues i obtenir els articles que necessiteu viatge en tren perquè sigui el més suau possible.

 

Trenitalia tickets

 

Entrades Milà a Roma

Entrades de Florència a Roma

Entrades de Pisa a Roma

Entrades de Nàpols a Roma

 

Quins són els horaris del tren Trenitalia?

Aquesta és una pregunta difícil, però que Save A Train pot respondre en temps real i complet. Aneu detalladament a la nostra pàgina principal, escriviu el vostre origen i destinació a Itàlia, i podeu trobar la més exacta Horaris de trens de Trenitalia hi ha. Els trens de Trenitalia funcionen tan aviat com 6 am a 11 al vespre de Milà a Bolonya, per aclarir la majoria dels trens de Trenitalia que circulen fins a última hora del vespre amb un tren que surt cada mitja hora més o menys.

Entrades Milà a Venècia

Entrades de Pàdua a Venècia

Entrades Bolonya a Venècia

Entrades Roma-Venècia

 

Les estacions són servides per Trenitalia?

Trenitalia cobreix tota Itàlia, malgrat això, les principals estacions nacionals són Milà, Roma, Venècia, Nàpols, Torí, Bolonya, Ginebra, Florència, i Verona. N'hi ha 11 estacions internacionals: 5 Estacions de trens de Trenitalia a Suïssa i 6 estacions a França i algunes a Àustria, Alemanya i Croàcia. Per tant, òbviament, podríeu viatjar còmodament i ràpidament a través del bell europeu i admirar les vistes italianes sense perdre res!

L'estació central de trens de Milà es troba a la zona més concorreguda Piazza Duca d'Aosta. L’estació de tren és arquitectònicament impressionant i envoltada de gratacels. Així que mentre espereu a pujar al tren de Trenitalia, podeu passejar i admirar les meravelloses escultures.

Roma Termini és una de les estacions de trens més grans d’Europa. Està situat just davant dels banys de Dioclecià a l'antiga Roma. L’entrada a la terminal és des de la Piazza dei Cinquecento. N'hi ha 29 les plataformes del terminal i la taquilla de trens de Trenitalia es troben al vestíbul de l'estació.

Estació de tren de Florència, Santa Maria Novella, es troba a poca distància a peu del Duomo i dels principals llocs d'interès del nucli antic de Florència. L'estació rep el nom de l'església de Santa Maria Novella just a la seva entrada. Tan, podríeu robar-vos uns moments més bonics al nucli antic, abans de continuar endavant propera aventura a Itàlia.

Terminal de Nàpols es troba a l'est del nucli antic. Si teniu previst fer-ne alguna excursions d’un dia des de Nàpols a Pompeia o Sorrento, segurament parareu a l’estació de tren de Nàpols per al vostre viatge en tren.

Si no sabeu quina estació de tren escolliu a la ciutat que aneu visitant, hem creat al nostre lloc Totes les estacions a la majoria de les grans ciutats, de manera que el nostre algorisme triarà l'estació adequada per a la qual partir i arribar.

 

Preguntes freqüents sobre Trenitalia

Què he de portar amb mi a Trenitalia?

Igualment important és portar-vos al viatge de Trenitalia. A sobre, assegureu-vos de tenir el document de viatge de Trenitalia al telèfon o imprès i que el passaport vàlid és imprescindible i sempre és bo tenir una assegurança de viatge.

Quina empresa és propietària de Trenitalia?

Trenitalia és propietat del govern italià i forma part del grup FS Italiane.

Trenitalia Preguntes freqüents sobre On puc anar amb Trenitalia?

Regionals, metropolità, i els trens internacionals, Els trens Trenitalia us poden portar a qualsevol lloc d’Itàlia i a països seleccionats que tinguin fronteres amb Itàlia. Per exemple, Amb trens d’alta velocitat Trenitalia podeu viatjar a França i Suïssa.

Quins són els procediments d’abordatge de Trenitalia?

Reservar bitllets de tren i pujar a Trenitalia no ha estat mai fàcil. Podeu comprar fàcilment el vostre bitllet de Trenitalia a l’últim minut en línia i fins a un màxim 1 hora abans de la sortida del tren. Per embarcar, tot el que necessiteu és un passaport i també presentar el codi PNR (6-codi de dígits). Clarificar, el codi PNR se us enviarà al correu electrònic de confirmació de la reserva amb el bitllet electrònic. No heu d’imprimir el bitllet de tren amb antelació perquè està disponible al mòbil i adjunt al correu electrònic de confirmació, i el controlador del tren també pot verificar el bitllet pel seu nom en el pitjor dels casos.

Quins serveis a Trenitalia??

Els trens de Trenitalia tenen un bar cafeteria designat al tren dedicat a begudes i menjar lleuger. El menú inclou entrepans, xips de xocolata, aperitius, barres de xocolata, cafè, xocolata calenta, i el te i, a continuació, podeu menjar i beure en aquest restaurant del cotxe ferroviari o portar el que vau comprar al vostre seient. Si viatges a negocis, Premium, o Primera classe, podeu triar una beguda de benvinguda gratuïta entre una opció de 9 begudes disponibles i un dolç, sajolida, o berenar sense gluten. En tots els trens Trenitalia, al vostre seient hi ha ranures d'alimentació.

Preguntes més freqüents sobre Trenitalia – He de reservar un seient amb antelació a Trenitalia?

Quan reserveu un bitllet de Trenitalia, se li assigna automàticament un seient i no pots reservar un seient especial en fer la reserva. Si hi ha places lliures quan esteu al tren, està autoritzat a moure's, canviar de seient, i tenen un espai diferent.

Hi ha internet WiFi a dins de Trenitalia?

Quan compreu els vostres bitllets de Trenitalia per endavant, podeu gaudir Internet WiFi gratuït a tots els trens i classes tipus Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

En conclusió, si arribes fins aquí, ja sabeu tot el que necessiteu saber sobre els trens de Trenitalia i esteu a punt per adquirir el vostre bitllet de tren SaveATrain.com.

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains

Trens interurbans

SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railway

SBB Suïssa

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incorporar aquesta pàgina al vostre lloc? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !