Per tal de bitllet de tren EMPRESA

Entrades SNCB barates i preus de viatges

Aquí podeu trobar tota la informació sobre Bitllets de tren SNCB barats i Preus de viatges SNCB i avantatges.

 

temes: 1. SNCB per Train Highlights
2. Quant a SNCB 3. Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren SNCB barat
4. Quant costen els bitllets SNCB 5. Per què és millor agafar trens SNCB, i no viatjar en avió
6. Quina diferència hi ha entre la primera i la segona classe?? 7. Hi ha una subscripció SNCB
8. Quant de temps abans d’arribar la sortida de l’SNCB 9. Quin és l’horari del tren SNCB
10. Quines estacions serveix SNCB 11. Preguntes freqüents sobre SNCB

 

SNCB per Train Highlights

  • La companyia nacional de trens, SNCB, serveix 244 milions de passatgers anualment.
  • Tots els dies, pren la companyia nacional de trens 61 mil persones a Bèlgica i a les seves destinacions a tot Europa.
  • La companyia ferroviària nacional és el proveïdor de serveis de mobilitat més gran de Bèlgica al país.

Quant a SNCB

La companyia ferroviària nacional de trens de Bèlgica, SNCB, es va establir a 1926.

Ofertes SNCB serveis ferroviaris a Bèlgica i a tota Europa. Amb el bitllet adequat, podeu visitar el millor possible llocs de vacances a Europa. Amb diferents categories d’entrades i abonaments de targetes, SNCB atén les necessitats de tothom.

Els trens freqüenten Brussel·les – Gant, Anvers – usat, Brussel·les – Namur. També podeu arribar a països veïns d’Europa amb trens SNCB.

A tota la corporació, a prop de 20,000 els empleats que treballen a les xarxes ferroviàries i d'autobusos garanteixen que els passatgers arribin diàriament a les seves destinacions amb seguretat.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Anar a Desa una pàgina principal o bé utilitzeu aquest giny per cercar-lo bitllets de trens per SNCB

Desa l’aplicació iOS per a iPhone A Save A Train

Aplicació Android Save A Train

 

Salvar un tren

Origen

destí

Data de sortida

Data de retorn (Opcional)

Adult (26-59):

Joventut (0-25):

Major (60+):


 

Principals estadístiques per aconseguir un bitllet de tren SNCB barat

nombre 1: Demaneu els vostres bitllets SNCB per endavant tant com pugueu

El preu de Bitllets de tren SNCB augmenta a mesura que s’acosta el dia del viatge. Podeu estalviar diners reservant els bitllets de tren SNCB el més lluny possible del dia de sortida. Els bitllets de tren SNCB ja estan disponibles 3 a 6 mesos abans de la sortida del tren. Si reserveu amb antelació, us assegureu que obtingueu els bitllets de tren SNCB més rendibles. També són limitats en nombre, per tant, com més aviat feu la comanda, el més barat per a vostè. Per estalviar diners en els bitllets de tren SNCB, compra les teves entrades el més aviat possible.

nombre 2: Viatge amb SNCB durant períodes baixos

Els bitllets de tren SNCB són més econòmics durant els períodes fora del pic, a principis de setmana, i durant les hores de dia. Podeu estar segur d'aconseguir-ho bitllets de tren més barat dins de la setmana. El dimarts, Dimecres, i dijous, Els bitllets de tren SNCB són els més econòmics. Degut al volum de viatgers de negocis que es desplaça al matí i al vespre, els bitllets de tren costen més durant aquestes hores. És molt més barat viatjar en qualsevol moment entre després del matí i abans del desplaçament nocturn. Els caps de setmana són un altre període àlgid per als trens, sobretot els divendres i dissabtes. Els preus dels bitllets de tren SNCB també augmenten festius públics i vacances escolars.

nombre 3: Demaneu els vostres bitllets per a SNCB quan esteu segur del vostre horari de viatge

Trens SNCB tenen una gran demanda, i amb poca competència, actualment continuen sent la millor opció per als trens a Bèlgica. SNCB es pot permetre establir restriccions de bitllets de tren, com la que tenen, que prohibeix el canvi o la devolució de bitllets, tret que sigui el tipus de bitllet Business.. Tot i que encara hi ha llocs web de fòrums on podeu vendre els vostres bitllets de segona mà a la gent, SNCB no permet la venda d’entrades de segona mà. Com us ajuda això a estalviar diners? Sol·liciteu el vostre bitllet només quan esteu segurs que el vostre horari us estalviarà la reserva d’un bitllet dues vegades perquè apareixia alguna cosa i no podríeu utilitzar el bitllet original.

nombre 4: Compra els teus bitllets SNCB a Save A Train

Guardar un tren té el més gran, el millor, i les ofertes més barates de bitllets de tren a Europa. La nostra relació amb molts operadors ferroviaris, les fonts del bitllet de tren, i el nostre coneixement dels algoritmes tecnològics permet a Save A Train accedir a les ofertes de bitllets de tren més barates. No només oferim ofertes de bitllets de tren econòmics només per a SNCB; proporcionem el mateix per a altres alternatives a SNCB i ens sentim orgullosos del millor servei al client del mercat ferroviari.

Preus del tren de Brussel·les a Anvers

Preus del tren d'Amsterdam a Anvers

Preus del tren de Lille a Anvers

Preus del tren de París a Anvers

 

SNCB Train in Station

 

Quant costen els bitllets SNCB?

Els bitllets SNCB comencen des de 2,5 € fins a 20 € per a un sol viatge en tren. El preu d’un bitllet de tren SNCB depèn de quin tipus de bitllet compreu i quan trieu viatjar:

Bitllet d'anada Viatge d'anada i tornada
Estàndard € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Primera classe € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Per què és millor agafar trens SNCB, i no viatjar en avió

1) Arribeu al centre de la ciutat. Aquest és un dels avantatges dels trens SNCB en comparació amb els avions. Trens SNCB i tots els altres viatges en tren des de qualsevol lloc del ciutat al centre de la ciutat següent. T’estalvies temps i el cost d’un taxi des de l’aeroport fins al centre de la ciutat. Amb parades de tren, és més fàcil arribar a qualsevol part de la ciutat a la qual vau. No importa d’on viatgeu, Brussel·les, Anvers, usat, o Lieja, les parades al centre de la ciutat són un dels principals avantatges dels trens SNCB!

2) Viatjar en avió requereix que estigueu a l’aeroport almenys diverses hores abans de l’hora de vol. Hauríeu de passar per controls de seguretat abans de ser autoritzats a pujar a l'avió. Amb trens SNCB, només heu d'estar a l'estació menys de 30 minuts d’antelació. Si també teniu en compte el temps que triga a anar des de l'aeroport al centre de la ciutat, us adonareu que els trens SNCB són millors en termes de temps total de viatge.

3) A la superfície, el preu dels bitllets de tren SNCB sembla ser més car que els bitllets d'avió pressupostaris. malgrat això, quan compareu tots els càrrecs implicats, Els bitllets de tren SNCB tenen un millor preu. Amb altres costos, com ara les despeses d'equipatge que no haureu de pagar als trens, viatjant per SNCB és segur el millor.

4) Els trens són més ecològics quan es comparen trens i avions, els trens sortirien a la part superior. Els avions contaminen fortament l’atmosfera amb els alts nivells de carboni que desprenen. En comparació, els trens donen molt menys contaminació per carboni que avions.

Els trens de Brussel·les a Bruges

Els trens d'Anvers a Bruges

Halle dos trens de Bruges

Gant de trens de Bruges

 

Quina diferència hi ha entre la primera i la segona classe??

Hi ha diferents classes de bitllets SNCB per a diferents pressupostos i tipus de viatgers. Podeu adquirir l’entrada estàndard per a 1a o segona classe. Per exemple, la 2a classe s’adaptarà millor a viatges llargs i viatgers de pressupost. Però si esteu buscant un lloc per estirar les cames o sou un viatger de negocis i vull treballar mentre viatges, llavors la primera classe és ideal per a vosaltres.

 

 

Hi ha una subscripció SNCB?

Per als ciutadans de Bèlgica, hi ha diversos tipus de subscripcions, l’abonament il·limitat, i la temporada estàndard. Per als internacionals, us recomanem que compreu amb molt d’antelació i tindreu l’opció més barata.

Les dues cartes es poden comprar a:

– Comptadors de bitllets SNCB.

– Aplicació SNCB.

Entrades SNCB estàndard:

El bitllet estàndard és el bitllet de tren més flexible que ofereix SNCB. així, pots viatjar a qualsevol lloc de Bèlgica amb un bitllet de tren estàndard. Heu de tenir en compte que els bitllets estàndard es van comprar en línia, no es pot reemborsar. malgrat això, si hi ha hagut un canvi en els plans, podeu reemborsar o canviar el bitllet a les taquilles. A més, aquest servei està disponible, un dia abans de la data de sortida, o per 30 minuts després d’haver comprat l’entrada.

Bitllet familiar nombrós

Tots els membres de la família poden gaudir de grans descomptes en els bitllets SNCB. Per exemple, nens menors 12 viatjar gratis, i fins a 50% en entrades estàndard per a adults i nens majors 12. d'altra banda, amb aquest bitllet, podeu viatjar en tots els trens SNCB.

Aquesta targeta és vàlida en combinació amb una targeta d’identificació de fotografies, que ha d’incloure l’edat del titular.

Abonament estàndard

Els ciutadans belgues poden adquirir l’abonament estàndard, i gaudir de viatges il·limitats en la mateixa ruta. En altres paraules, pel preu de 10 mesos de subscripció, poden viatjar en ambdues direccions tantes vegades com desitgin.

Entrada de cap de setmana

L’entrada de cap de setmana és vàlida de divendres a diumenge, amb una 50% descompte en qualsevol destinació a Bèlgica. Tan, a partir de 7 divendres a la tarda, podeu viatjar a qualsevol lloc de Bèlgica, a la 1a o 2a classe. A més, aquests termes especials s'estenen fins al dia festiu també.

Preus del tren de Brussel·les a Gant

Preus del tren d'Anvers a Gant

Preus del tren de Halle a Gant

Preus del tren de Bruges a Gant

 

Quant de temps abans d’arribar la sortida de l’SNCB?

És difícil precisar amb exactitud, però Save A Train us aconsella arribar-hi 30 minuts abans de l’hora de sortida. Amb aquest termini, també tindreu prou temps per comprar les coses que necessiteu fes el teu viatge en tren el més còmode possible.

 

Quin és l’horari del tren SNCB?

Podeu informar-vos en temps real a la nostra pàgina d'inici a Salvar un tren l’horari del tren SNCB, Només heu d'escriure la vostra ubicació actual i la destinació desitjada, i us mostraríem la informació.

Preus del tren de Brussel·les a Lieja

Preus del tren d'Anvers a Dinant

Preus del tren de Gant a Dinant

Preus del tren de Lieja a Dinant

 

Quines estacions serveix SNCB?

L'estació de SNCB a Brussel·les és Brussel·les – central, que es troba al cor de Bèlgica.

Una altra estació central de SNCB és a Anvers, Trens SNCB sortir i arribar des de l’estació central d’Anvers, a prop del preciós hotel Blue Astrid. Antwerp Central és el segona estació de tren més concorreguda a Bèlgica.

Els trens SNCB surten a Gant des de la Gant Saint Pieters estació, que és la tercera ciutat més gran de Bèlgica i la més gran de Flandes.

feudal, feudal Guillemins és l’estació central de ferrocarril de l’SNCB. per tant, L'estació de tren de Lieja connecta Bèlgica amb els països veïns, convertint-la en una de les estacions de tren més transitades de Valònia. d'altra banda, si teniu previst viatjar a Alemanya, França, Luxemburg, o els Països Baixos de Bèlgica, és millor reservar els bitllets de tren SNCB amb antelació.

usat (Bruges – El mateix nom de ciutat en un altre idioma popular) L'estació de ferrocarril és una altra estació de tren de l'SNCB a Flandes. Per exemple, de Bruges, podeu demanar el bitllet de tren a un altre destinacions populars a Bèlgica: Gant, Anvers, i Brussel·les en menys d’una hora. L'estació de tren de Bruges és a 20 minuts a peu de la centre de la ciutat, i la bella plaça Old City Markt.

L'estació de tren SNCB a Lovaina és l'estació de tren principal de la regió del Brabant Flamenc a Bèlgica. Aquesta concorreguda estació de tren connecta la regió flamenca amb altres regions i és una de les millors 5 estacions de tren més transitades de Bèlgica. així, tu pots viatge en tren a Brussel·les, Aeroport de Brussel·les, Lovaina, Anvers, i bàsicament qualsevol ciutat de Bèlgica.

Malines o Malines, a la ciutat de Malines, és també una de les estacions de tren SNCB centrals a Bèlgica. Trobareu aquí 10 plataformes, que serveix línies de trens interurbans, inclòs l’aeroport de Brussel·les des d’Anvers. A més, podeu comprar els vostres bitllets SNCB a Amsterdam, i Luxemburg, via Anvers i Brussel·les.

 

Preguntes freqüents sobre SNCB

S’admeten bicicletes a bord Trens SNCB?

Es permeten bicicletes als trens SNCB. Si teniu una bicicleta plegable, després podeu pujar-hi al tren, sense cap cost. malgrat això, els altres tipus de bicicletes us costaran un suplement de 4 € al bitllet de tren.

Els nens viatgen gratis als trens SNCB?

si, però només fins a una certa edat. Nens menors de l'edat 12 viatjarà gratuïtament si s’acompanya d’un passatger adult.

S’admeten animals de companyia als trens SNCB?

si, podeu portar la vostra mascota al tren, per 3 € per viatge. malgrat això, la mascota ha d’estar sobre un plom o dins d’una bossa, o cistella.

Quins són els procediments d'embarcament per a SNCB?

Algunes estacions tenen pantalles electròniques que revelen la formació dels trens. Més lluny, utilitzeu-les per comprovar les zones on estarà el número de l’autocar del tren quan arriba un tren.

Preguntes més freqüents sobre SNCB més sol·licitades – He de demanar un seient amb antelació a SNCB?

Vostè llauna reserva a esa les per endavant al domèstic SNCB trens. Vostè voluntat aconseguir un personal seient després de fer una reserva, però això no és imprescindible.

Hi ha internet Wi-Fi a l’interior de l’SNCB?

No. No hi ha gratis Wi-Fi Internet als trens SNCB. Podeu gaudir de Wi-Fi gratuïta a les estacions de tren de SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Si heu llegit fins a aquest punt, ara ja coneixeu tot el que necessiteu saber sobre els vostres trens SNCB i esteu a punt per comprar el vostre bitllet SNCB Salvar un tren.

 

Tenim bitllets de tren per a aquests operadors ferroviaris:

DSB Denmark

DSB danès

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bèlgica

intercity trains

Trens interurbans

SJ Sweden Trains

SJ Suècia

NS International Cross border trains

NS Internacional Països Baixos

OBB Austria logo

OBB Àustria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Noruega

Switzerland Sbb railwaySBB Suïssa CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

aprofundeix

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Alemanya

European night trains by city night line

Els trens nocturns

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Alemanya

Czech Republic official Mav railway operator

Mav txec

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia logotip d'euril

Eurail

 

Voleu incorporar aquesta pàgina al vostre lloc? Clica aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dca– (Navega cap avall per veure el codi d'inserció), O simplement podeu enllaçar directament a aquesta pàgina.

Copyright © 2021 - Salvar un tren, Amsterdam, països Baixos
No vagi sense un present - Cupons i notícies !