Поръчка билет за влака СЕГА

Евтини билети за влакове SNCB и цени за пътуване

Тук можете да намерите цялата информация за Евтини билети за влак SNCB и SNCB цени за пътуване и предимства.

 

Теми: 1. SNCB от Акценти на влака
2. Относно SNCB 3. Топ прозрения, за да получите евтин билет за влак SNCB
4. Колко струват билетите на SNCB 5. Защо е по-добре да вземете влакове SNCB, и не пътувайте със самолет
6. Каква е разликата между първия и втория клас? 7. Има ли абонамент за SNCB
8. Колко време преди пристигането на SNCB 9. Какво е разписанието на влаковете на SNCB
10. Кои станции се обслужват от SNCB 11. Често задавани въпроси за SNCB

 

SNCB от Акценти на влака

  • Националната железопътна компания, SNCB, служи 244 милиона пътници годишно.
  • Всеки ден, националната влакова компания взема 61 хиляди души в Белгия и до техните дестинации в цяла Европа.
  • Националната железопътна компания е най-големият доставчик на услуги за мобилност в Белгия в страната.

Относно SNCB

Националната железопътна компания на Белгия, SNCB, е създадена през 1926.

SNCB предлага железопътни услуги в Белгия и в цяла Европа. С правилния билет, можете да посетите всичко най-добро места за почивка в Европа. С различни категории билети и абонаменти за карти, SNCB отговаря на нуждите на всеки.

Влаковете са чести в Брюксел – Гент, Антверпен – употребяван, Брюксел – Намюр. Можете също така да стигнете до съседни страни в Европа с влакове SNCB.

В цялата корпорация, близо до 20,000 служителите, работещи в железопътната и автобусната мрежа, гарантират, че пътниците безопасно стигат до дестинациите си всеки ден.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Отидете на Запазване на начална страница с влак или използвайте тази джаджа за търсене влакове билети за SNCB

Запазете приложение за влак iPhone iOS

Приложение за Android Save A Train

 

Запазете влак

произход

Дестинация

Дата на заминаване

Дата на връщане (по избор)

възрастен (26-59):

младежта (0-25):

Старши (60+):


 

Топ прозрения, за да получите евтин билет за влак SNCB

номер 1: Поръчайте своите билети за SNCB предварително, доколкото можете

Цената на SNCB билети за влак се издига с наближаването на деня на пътуването. Можете да си спестите малко пари, като резервирате своите билети за влак SNCB възможно най-далеч от деня на тръгване. Билети за влак SNCB са на разположение още от 3 да се 6 месеци преди отпътуване с влак. Ранното резервиране гарантира, че получавате най-рентабилните билети за влак SNCB. Те също са ограничени по брой, така че колкото по-рано поръчате, толкова по-евтино за вас. За да спестите пари от билети за влак SNCB, купете билетите си възможно най-скоро.

номер 2: Пътуване с SNCB през извън пиковите периоди

SNCB билети за влак са по-евтини по време на извън пиковите периоди, в началото на седмицата, и през денонощието. Можете да сте сигурни, че ще получите по-евтини билети за влак в рамките на седмицата. Във вторник, сряда, и четвъртък, SNCB билетите за влак са най-икономичните. Поради обема на бизнес пътниците, които пътуват сутрин и вечер на работа, билетите за влак струват повече през тези часове. Далеч по-евтино е да пътувате по всяко време между след утрото и преди вечерното пътуване до работното място. Уикендите са друг пиков период за влаковете, особено в петък и събота. Цените на билетите за влакове SNCB също се увеличават официални празници и училищни ваканции.

номер 3: Поръчайте билети за SNCB, когато сте сигурни в графика си за пътуване

SNCB влакове са с голямо търсене, и с малко конкуренция, в момента те остават най-добрият избор за влакове в Белгия. SNCB може да си позволи да зададе ограничения за билети за влак като този, който има, който забранява обмяната или възстановяването на билети, освен ако това не е бизнес тип билет. Въпреки че все още има форумни уебсайтове, където можете да продавате билетите си втора ръка на хора, SNCB не позволява продажба на билети втора ръка. Как това ви помага да спестите пари? Поръчайте билета си само когато сте сигурни в графика си, бихте ви спестили да резервирате един билет два пъти, защото се появи нещо и не можете да използвате оригиналния билет.

номер 4: Купете вашите билети за SNCB на Save A Train

Запазване на влак има най-голямото, най-доброто, и най-евтините оферти за билети за влакове в Европа. Връзката ни с много железопътни оператори, източниците на билети за влак, и нашите познания за технологичните алгоритми дават на Save A Train достъп до най-евтините оферти за билети за влак. Ние предлагаме не само евтини оферти за билети за влак само за SNCB; ние предлагаме същото за други алтернативи на SNCB и се гордеем с най-доброто обслужване на клиентите на железопътния пазар.

Цени на влакове от Брюксел до Антверпен

Цени на влакове от Амстердам до Антверпен

Цени на влаковете от Лил до Антверпен

Цени на влакове от Париж до Антверпен

 

SNCB Train in Station

 

Колко струват билетите на SNCB?

Билетите на SNCB започват от 2,5 евро до 20 евро за едно пътуване с влак. В цена на билет за влак SNCB зависи от вида на билета, който закупувате и кога решите да пътувате:

Еднопосочен билет Отиване и връщане
стандарт € 2,50 – € 15.00 15 евро – 30 евро
Първи клас € 10.50 – 20 евро 21 евро – 46 евро

 

Защо е по-добре да вземете влакове SNCB, и не пътувайте със самолет

1) Пристигате в центъра на града. Това е едно предимство на влаковете SNCB в сравнение със самолетите. SNCB влакове и всички други пътувания с влак от всяка точка на град до центъра на следващия град. Това ви спестява време и разходи за такси от летището до центъра на града. С спирки на влак, по-лесно е да стигнете до всяко място в града, към който се отправяте. Няма значение откъде пътувате, Брюксел, Антверпен, употребяван, или Лиеж, Спирките в центъра на града са основно предимство на влаковете SNCB!

2) Пътуването със самолети изисква да бъдете на летището поне няколко часа преди времето на полета. Трябва да преминете през проверки за сигурност, преди да ви бъде разрешено да се качите на самолета. С влакове SNCB, просто трябва да сте на гарата по-малко от 30 минути предварително. Когато имате предвид и времето, което ви отнема да пътувате от летището до центъра на града, ще разберете, че влаковете SNCB са по-добри от гледна точка общо време за пътуване.

3) На повърхността, цената на билетите за влак SNCB изглежда е по-скъпа от бюджетните самолетни билети. въпреки това, когато сравнявате всички включени такси, SNCB билети за влак имат по-изгодна цена. С други разходи като такси за багаж, които не е нужно да плащате във влакове, пътуване с SNCB със сигурност е най-доброто.

4) Влаковете са по-екологични когато сравнявате влакове и самолети, влакове щяха да излизат отгоре. Самолетите силно замърсяват атмосферата с високите нива на въглерод, които отделят. Влаковете в сравнение дават много по-малко замърсяване с въглерод отколкото самолетите.

Брюксел до Брюж Влаковете

Антверпен Брюж да Влаковете

Хале два влака в Брюж

Гент до Брюж Влаковете

 

Каква е разликата между първия и втория клас?

Има различни класове билети за SNCB за различен бюджет и видове пътници. Можете да закупите стандартния билет за 1-ви или 2-ри клас. Например, 2-ри клас ще подхожда по-добре за дълги пътувания и пътници с ограничен бюджет. Но ако търсите място за разтягане на краката си или сте бизнес пътник и искате да работите, докато пътувате, тогава 1-ви клас е идеален за вас.

 

 

Има ли абонамент за SNCB?

За граждани на Белгия, има различни видове абонаменти, неограничен абонаментен билет, и Стандартния сезон. За международни клиенти предлагаме да закупите дълго време предварително и тогава ще имате най-евтиния вариант.

И двете карти могат да бъдат закупени на:

– SNCB броячи на билети.

– Приложение SNCB.

Стандартни билети за SNCB:

Стандартният билет е най-гъвкавият билет за влак, който SNCB предлага. По този начин, можете да пътувате навсякъде в Белгия със стандартен билет за влак. Трябва да отбележите, че стандартните билети са закупени онлайн, не могат да бъдат възстановени. въпреки това, ако е имало промяна в плановете, можете да възстановите или замените билета на гишетата. В допълнение, тази услуга е достъпна, ден преди датата на заминаване, или за 30 минути след като сте закупили билета.

Голям семеен билет

Всички членове на семейството могат да се насладят на страхотни отстъпки за билети на SNCB. Например, деца под 12 пътувайте безплатно, и до 50% на стандартни билети за възрастни и деца над 12. освен това, с този билет, можете да пътувате във всички влакове SNCB.

Тази карта е валидна в комбинация с идентификационна карта за снимка, които трябва да включват възрастта на притежателя.

Стандартен сезонен билет

Белгийските граждани могат да закупят стандартния сезонен билет, и се наслаждавайте на неограничени пътувания по същия маршрут. С други думи, за цената на 10 месечен абонамент, те могат да пътуват в двете посоки колкото пъти пожелаят.

Уикенд билет

Уикенд билетът е валиден петък-неделя, с 50% отстъпка за всяка дестинация в Белгия. Така, започва в 7 вечерта в петък, можете да пътувате навсякъде из Белгия, в 1-ви или 2-ри клас. В допълнение, тези специални условия се разпростират върху официален празник също.

Цени на влакове от Брюксел до Гент

Цени на влакове от Антверпен до Гент

Цени на влакове от Хале до Гент

Цени на влакове от Брюж до Гент

 

Колко време преди пристигането на SNCB?

Трудно е точно точно, но Save A Train препоръчва да пристигнете 30 минути преди часа на заминаване. С тази времева рамка, ще имате и достатъчно време да пазарувате за неща, които трябва направете пътуването си с влак възможно най-удобни.

 

Какво е разписанието на влаковете на SNCB?

Можете да разберете в реално време на нашата начална страница на Запазете влак разписанието на влаковете на SNCB, Просто въведете текущото си местоположение и желаната дестинация, и бихме ви показали информацията.

Цени на влаковете от Брюксел до Лиеж

Цени на влакове от Антверпен до Dinant

Цени на влакове от Гент до Dinant

Цените на влаковете на Liege до Dinant

 

Кои станции се обслужват от SNCB?

Брюкселската гара на SNCB е Брюксел – централен, който се намира в сърцето на Белгия.

Друга централна станция SNCB е в Антверпен, SNCB влакове тръгват и пристигат от централната гара на Антверпен, в близост до красивия хотел Blue Astrid. Централен Антверпен е втора натоварена гара в Белгия.

Влаковете SNCB тръгват в Гент от Гент Сен Питърс станция, който е третият по големина град в Белгия и най-големият във Фландрия.

васал, васал Guillemins е централната жп гара на SNCB. Следователно, Жп гара Liege свързва Белгия със съседните страни, което го прави една от най-натоварените гари във Валония. освен това, ако планирате да пътувате до Германия, Франция, Люксембург, или Холандия от Белгия, по-добре резервирайте билетите си за влак SNCB доста предварително.

употребяван (Брюж – Същото име на град на друг популярен език) жп гара е друга натоварена жп гара SNCB във Фландрия. Например, от Брюж, можете да поръчате своя билет за влак на друг популярните дестинации в Белгия: Гент, Антверпен, и Брюксел за по-малко от час. Жп гара Брюж е на a 20 минути пеша от центъра на града, и красивия площад Стария град Markt.

Железопътната гара SNCB в Льовен е главната гара в района на Фламандски Брабант в Белгия. Тази оживена жп гара свързва фламандския регион с други региони и е една от най-добрите 5 най-натоварените гари в Белгия. По този начин, можеш пътуване с влак до Брюксел, Летище Брюксел, Льовен, Антверпен, и по принцип всеки град в Белгия.

Мехелен или Малинас, в град Мехелен, е и една от централните гари SNCB в Белгия. Ще намерите тук 10 платформи, обслужващи междуградски влакови линии, включително летище Брюксел от Антверпен. В допълнение, можете да закупите своите билети SNCB до Амстердам, и Люксембург, през Антверпен и Брюксел.

 

Често задавани въпроси за SNCB

Разрешени ли са моторите на борда SNCB влакове?

Велосипедите са позволени във влакове SNCB. Ако имате сгъваем велосипед, след това можете да се качите на влака, без никакви разходи. въпреки това, останалите видове велосипеди ще ви струват 4 евро към билета ви за влак.

Пътуват ли деца безплатно във влаковете на SNCB?

да, но само до определена възраст. Деца на възраст под 12 ще пътува безплатно, когато е придружен от възрастен пътник.

Разрешени ли са домашни любимци във влакове SNCB?

да, можете да доведете вашия домашен любимец във влака, за € 3 на пътуване. въпреки това, домашният любимец трябва да е на повод или в чанта, или кошница.

Какви са процедурите за качване на SNCB?

Някои станции имат електронни дисплеи, които разкриват образуването на влаковете. още, използвайте тези, за да проверите зоните, където ще бъде номерът на влака, когато идва влак.

Най-исканите често задавани въпроси за SNCB – Трябва ли да поръчам място предварително в SNCB?

Ти мога резерв а Знамв предварително на домашни SNCB влакове. Ти ще вземете личен седалка след като направите резервация, но това не е задължително.

Има ли Wi-Fi интернет в SNCB?

Не. Няма Безплатно Wi-Fi интернет във влаковете на SNCB. Можете да се насладите на безплатен Wi-Fi в жп гарите SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Ако сте чели до този момент, вече знаете всичко, което трябва да знаете за вашите влакове SNCB, и сте готови да закупите своя билет за влак SNCB Запазете влак.

 

Имаме билети за влак за тези железопътни оператори:

DSB Denmark

Датска ДСБ

Thalys railway

Талис

eurostar logo

Евростар

sncb belgium

SNCB Белгия

intercity trains

Междуградски влакове

SJ Sweden Trains

SJ Швеция

NS International Cross border trains

NS International Холандия

OBB Austria logo

OBB Австрия

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Лирия

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Норвегия

Switzerland Sbb railwaySBB Швейцария CFL Luxembourg local trains

CFL Люксембург

Thello Italy <> France cross border railway

задълбочава

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Германия

European night trains by city night line

Нощни влакове

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Германия

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Чешки

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia лого на eurail

Eurail

 

Искате ли да вградите тази страница във вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане), Или можете просто да свържете директно към тази страница.

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / fr на / nl или / es и повече езици.
Авторско право © 2021 - Запазете влак, Амстердам, Холандия
Не оставяйте без подарък - Вземи купони и новини !