Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Φτηνά εισιτήρια τρένου SNCB και τιμές ταξιδιού

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για Φτηνά εισιτήρια τρένου SNCB και SNCB τιμές ταξιδιού και πλεονεκτήματα.

 

Θέματα: 1. SNCB με αμαξοστοιχίες
2. Σχετικά με την SNCB 3. Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου SNCB
4. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια SNCB 5. Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε τρένα SNCB, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο
6. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης τάξης? 7. Υπάρχει συνδρομή SNCB
8. Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του SNCB για να φτάσει 9. Τι είναι το χρονοδιάγραμμα τρένων SNCB
10. Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την SNCB 11. Συχνές ερωτήσεις SNCB

 

SNCB με αμαξοστοιχίες

  • Η εθνική εταιρεία τρένων, SNCB, εξυπηρετεί 244 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.
  • Κάθε μέρα, παίρνει η εθνική εταιρεία τρένων 61 χιλιάδες άτομα στο Βέλγιο και στους προορισμούς τους σε όλη την Ευρώπη.
  • Η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας του Βελγίου στη χώρα.

Σχετικά με την SNCB

Η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία του Βελγίου, SNCB, ιδρύθηκε το 1926.

Προσφορές SNCB σιδηροδρομικές υπηρεσίες στο Βέλγιο και σε όλη την Ευρώπη. Με το σωστό εισιτήριο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καλύτερα μέρη διακοπών στην Ευρώπη. Με διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων και συνδρομές σε κάρτες, Το SNCB εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων.

Τα τρένα συχνάζουν στις Βρυξέλλες – Γάνδη, Αμβέρσα – μεταχειρισμένα, Βρυξέλλες – Ναμούρ. Μπορείτε επίσης να φτάσετε σε γειτονικές χώρες στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας τρένα SNCB.

Σε όλη την εταιρεία, κοντά σε 20,000 οι εργαζόμενοι που εργάζονται στα δίκτυα σιδηροδρόμων και λεωφορείων διασφαλίζουν ότι οι επιβάτες φθάνουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους καθημερινά.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Παω σε Αποθήκευση αρχικής σελίδας τρένου ή χρησιμοποιήστε αυτό το widget για αναζήτηση εισιτήρια τρένων για SNCB

Αποθήκευση μιας εφαρμογής για τρένο iPhone iOS

Αποθήκευση μιας εφαρμογής Android Train

 

Save A Train

Προέλευση

Προορισμός

Ημερομηνία αναχώρησης

Ημερομηνία επιστροφής (Προαιρετικός)

Ενήλικος (26-59):

Νεολαία (0-25):

Αρχαιότερος (60+):


 

Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου SNCB

Αριθμός 1: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας SNCB εκ των προτέρων όσο μπορείτε

Η τιμή του Εισιτήρια τρένου SNCB αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημέρα του ταξιδιού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας κράτηση για τα εισιτήρια τρένου SNCB όσο το δυνατόν περισσότερο από την ημέρα αναχώρησης. Τα εισιτήρια τρένου SNCB είναι διαθέσιμα ήδη από το 3 προς την 6 μήνες πριν από την αναχώρηση του τρένου. Η κράτηση νωρίς διασφαλίζει ότι θα έχετε τα πιο οικονομικά εισιτήρια τρένου SNCB. Περιορίζονται επίσης σε αριθμό, οπότε όσο πιο γρήγορα παραγγείλετε, το φθηνότερο για εσάς. Για να εξοικονομήσετε χρήματα σε εισιτήρια τρένου SNCB, αγοράστε τα εισιτήριά σας το συντομότερο δυνατόν.

Αριθμός 2: Ταξιδέψτε με SNCB σε περιόδους εκτός αιχμής

Τα εισιτήρια τρένου SNCB είναι φθηνότερα κατά τις περιόδους εκτός αιχμής, στην αρχή της εβδομάδας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε φθηνότερα εισιτήρια τρένων μέσα στην εβδομάδα. Την Τρίτη, Τετάρτη, και Πέμπτη, Τα εισιτήρια τρένου SNCB είναι τα πιο οικονομικά. Λόγω του όγκου των ταξιδιωτών που ταξιδεύουν για εργασία το πρωί και το βράδυ, τα εισιτήρια τρένου κοστίζουν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Είναι πολύ φθηνότερο να ταξιδεύετε ανά πάσα στιγμή μεταξύ του μετά το πρωί και πριν το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα είναι μια άλλη περίοδος αιχμής για τα τρένα, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Οι τιμές των εισιτηρίων τρένου SNCB αυξάνονται επίσης δημόσιες αργίες και σχολικές αργίες.

Αριθμός 3: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για SNCB όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας

Τρένα SNCB έχουν υψηλή ζήτηση, και με μικρό ανταγωνισμό, επί του παρόντος παραμένουν η κορυφαία επιλογή για τρένα στο Βέλγιο. Η SNCB έχει την πολυτέλεια να θέτει περιορισμούς εισιτηρίων τρένου, όπως αυτός που απαγορεύει την ανταλλαγή εισιτηρίων ή επιστροφές χρημάτων, εκτός εάν πρόκειται για επιχειρηματικό τύπο εισιτηρίου. Παρόλο που υπάρχουν ακόμα ιστότοποι φόρουμ όπου μπορείτε να πουλήσετε τα εισιτήριά σας από δεύτερο χέρι σε άτομα, Η SNCB δεν επιτρέπει πωλήσεις εισιτηρίων από δεύτερο χέρι. Πώς σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα? Παραγγείλετε το εισιτήριό σας μόνο όταν είστε βέβαιοι για το πρόγραμμά σας θα σας γλιτώσει από την κράτηση ενός εισιτηρίου δύο φορές, επειδή κάτι προέκυψε και δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το αρχικό εισιτήριο.

Αριθμός 4: Αγοράστε τα εισιτήριά σας SNCB στο Save A Train

Το Save a Train έχει το μεγαλύτερο, το καλύτερο, και οι φθηνότερες προσφορές για εισιτήρια τρένου στην Ευρώπη. Η σχέση μας με πολλούς σιδηροδρομικούς φορείς, τις πηγές εισιτηρίων τρένου, και οι γνώσεις μας για τους αλγόριθμους τεχνολογίας παρέχουν στο Save A Train πρόσβαση στις φθηνότερες προσφορές εισιτηρίων τρένου. Δεν προσφέρουμε μόνο φτηνές προσφορές εισιτηρίων τρένου μόνο για SNCB; παρέχουμε το ίδιο για άλλες εναλλακτικές λύσεις έναντι της SNCB και υπερηφανευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην αγορά σιδηροδρόμων.

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Αμβέρσα

Τιμές τρένων από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα

Τιμές τρένου από Λιλ προς Αμβέρσα

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Αμβέρσα

 

SNCB Train in Station

 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια SNCB?

Τα εισιτήρια SNCB ξεκινούν από 2,5 € έως και 20 € για ένα μόνο τρένο. ο τιμή εισιτηρίου τρένου SNCB εξαρτάται από το είδος του εισιτηρίου που αγοράζετε και πότε επιλέγετε να ταξιδέψετε:

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή Ταξίδι μετ επιστροφής
Πρότυπο € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Πρώτη τάξη € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε τρένα SNCB, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο

1) Φτάνετε στο κέντρο της πόλης. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των τρένων SNCB σε σύγκριση με αεροπλάνα. Τρένα SNCB και όλα τα άλλα ταξίδια με τρένο από οπουδήποτε στο πόλη στο κέντρο της επόμενης πόλης. Σας εξοικονομεί χρόνο και το κόστος μιας καμπίνας από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης. Με στάσεις τρένου, είναι πιο εύκολο να φτάσετε οπουδήποτε στην πόλη στην οποία κατευθύνεστε. Δεν έχει σημασία από πού ταξιδεύετε, Βρυξέλλες, Αμβέρσα, μεταχειρισμένα, ή Λιέγη, Οι στάσεις στο κέντρο της πόλης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των τρένων SNCB!

2) Το ταξίδι με αεροπλάνα απαιτεί να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον αρκετές ώρες πριν από την ώρα της πτήσης σας. Θα πρέπει να υποβληθείτε σε ελέγχους ασφαλείας προτού σας επιτραπεί να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Με τρένα SNCB, απλά πρέπει να είσαι στο σταθμό λιγότερο από 30 λεπτά νωρίτερα. Όταν σκεφτείτε επίσης τον χρόνο που χρειάζεται για να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα τρένα SNCB είναι καλύτερα από άποψη συνολικός χρόνος ταξιδιού.

3) Στην επιφάνεια, Η τιμή των εισιτηρίων τρένου SNCB φαίνεται να είναι πιο δαπανηρή από τα αεροπορικά εισιτήρια προϋπολογισμού. Ωστόσο, όταν συγκρίνετε όλες τις σχετικές χρεώσεις, Τα εισιτήρια τρένου SNCB έχουν καλύτερη τιμή. Με άλλα κόστη, όπως τέλη αποσκευών που δεν χρειάζεται να πληρώσετε στα τρένα, ταξιδεύοντας με SNCB είναι σίγουρα το καλύτερο.

4) Τα τρένα είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον όταν συγκρίνετε τρένα και αεροπλάνα, τρένα θα βγαίνουν στην κορυφή. Τα αεροπλάνα μολύνουν έντονα την ατμόσφαιρα με τα υψηλά επίπεδα άνθρακα που εκπέμπουν. Τα τρένα σε σύγκριση προσφέρουν πολλά λιγότερη ρύπανση από άνθρακα από τα αεροπλάνα.

Βρυξέλλες Μπριζ τρένα

Αμβέρσα στο Μπριζ τρένα

Halle δύο τρένα Μπριζ

Γάνδη στο Μπριζ τρένα

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης τάξης?

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων SNCB για διαφορετικούς προϋπολογισμούς και τύπους ταξιδιωτών. Μπορείτε να αγοράσετε το κανονικό εισιτήριο για την 1η ή τη δεύτερη τάξη. Για παράδειγμα, η 2η τάξη ταιριάζει καλύτερα για μεγάλα ταξίδια και ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Αλλά εάν ψάχνετε ένα μέρος για να τεντώσετε τα πόδια σας ή είστε επαγγελματίας ταξιδιώτης και θέλετε να εργαστείτε ενώ ταξιδεύετε, τότε η 1η τάξη είναι ιδανική για εσάς.

 

 

Υπάρχει συνδρομή SNCB?

Για πολίτες του Βελγίου, υπάρχουν διάφοροι τύποι συνδρομών, το εισιτήριο Unlimited Season, και την τυπική σεζόν. Για τους Διεθνείς προτείνουμε να αγοράσετε πολύ καιρό εκ των προτέρων και στη συνέχεια θα έχετε τη φθηνότερη επιλογή.

Και οι δύο κάρτες μπορούν να αγοραστούν στο:

– Μετρητές εισιτηρίων SNCB.

– Εφαρμογή SNCB.

Εισιτήρια Standard SNCB:

Το βασικό εισιτήριο είναι το πιο ευέλικτο εισιτήριο τρένου που προσφέρει η SNCB. Ετσι, μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε στο Βέλγιο με ένα τυπικό εισιτήριο τρένου. Πρέπει να σημειώσετε ότι τα τυπικά εισιτήρια αγοράστηκαν στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να επιστραφεί. Ωστόσο, εάν υπήρξε αλλαγή στα σχέδια, μπορείτε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το εισιτήριο στα γκισέ εισιτηρίων. Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, μια ημέρα πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας, ή για 30 λεπτά μετά την αγορά του εισιτηρίου.

Μεγάλο οικογενειακό εισιτήριο

Όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικές εκπτώσεις στα εισιτήρια SNCB. Για παράδειγμα, παιδιά κάτω 12 ταξίδια δωρεάν, και μέχρι 50% σε τυπικά εισιτήρια για ενήλικες και παιδιά άνω 12. Εξάλλου, με αυτό το εισιτήριο, μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλα τα τρένα SNCB.

Αυτή η κάρτα ισχύει σε συνδυασμό με μια ταυτότητα με φωτογραφία, που θα πρέπει να περιλαμβάνει την ηλικία του κατόχου.

Εισιτήριο τυπικής περιόδου

Οι Βέλγοι πολίτες μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο Standard Season, και απολαύστε απεριόριστα ταξίδια στην ίδια διαδρομή. Με άλλα λόγια, για την τιμή των 10 συνδρομή μηνών, μπορούν να ταξιδέψουν και προς τις δύο κατευθύνσεις όσες φορές επιθυμούν.

Εισιτήριο Σαββατοκύριακου

Το εισιτήριο Σαββατοκύριακου ισχύει την Παρασκευή-Κυριακή, με 50% έκπτωση σε οποιονδήποτε προορισμό στο Βέλγιο. Έτσι, ξεκινώντας από 7 μ.μ. την Παρασκευή, μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε στο Βέλγιο, στην 1η ή 2η τάξη. Επιπλέον, Αυτοί οι ειδικοί όροι επεκτείνονται στο αργία επισης.

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Γάνδη

Τιμές τρένου από Αμβέρσα προς Γάνδη

Τιμές τρένου από Halle to Ghent

Τιμές τρένου Μπριζ προς Γάνδη

 

Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση του SNCB για να φτάσει?

Είναι δύσκολο να ακριβείς ακριβώς, αλλά το Save A Train σας προτείνει να φτάσετε 30 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησής σας. Με αυτό το χρονικό πλαίσιο, θα έχετε επίσης αρκετό χρόνο για να αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε κάντε το ταξίδι σας με το τρένο όσο πιο άνετη γίνεται.

 

Τι είναι το χρονοδιάγραμμα τρένων SNCB?

Μπορείτε να μάθετε σε πραγματικό χρόνο στην αρχική σελίδα μας στο Save A Train το χρονοδιάγραμμα αμαξοστοιχίας SNCB, Απλώς πληκτρολογήστε την τρέχουσα τοποθεσία σας και τον επιθυμητό προορισμό, και θα σας δείξουμε τις πληροφορίες.

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Λιέγη

Τιμές τρένου από Αμβέρσα προς Dinant

Τιμές τρένου από Γάνδη προς Dinant

Τιμές τρένου Λιέγη σε Dinant

 

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την SNCB?

Ο σταθμός SNCB των Βρυξελλών είναι οι Βρυξέλλες – Κεντρικός, που βρίσκεται στην καρδιά του Βελγίου.

Ένας άλλος κεντρικός σταθμός SNCB βρίσκεται στην Αμβέρσα, Τρένα SNCB αναχώρηση και άφιξη από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αμβέρσας, κοντά στο όμορφο ξενοδοχείο Blue Astrid. Το Antwerp Central είναι το δεύτερο πολυάσχολο σιδηροδρομικό σταθμό στο Βέλγιο.

Τα τρένα SNCB αναχωρούν στη Γάνδη από το Γάνδη Saint Pieters σταθμός, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο Βέλγιο και η μεγαλύτερη στη Φλάνδρα.

Προθυμώς, Προθυμώς Το Guillemins είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός SNCB. Επομένως, Ο σιδηροδρομικός σταθμός Λιέγη συνδέει το Βέλγιο με γειτονικές χώρες, καθιστώντας το έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Βαλλωνία. Εξάλλου, εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, ή τις Κάτω Χώρες από το Βέλγιο, καλύτερα να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων τρένου SNCB πολύ νωρίτερα.

μεταχειρισμένα (Μπριζ – Το ίδιο όνομα πόλης σε άλλη δημοφιλή γλώσσα) Ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι ένας άλλος πολυάσχολος σιδηροδρομικός σταθμός SNCB στη Φλάνδρα. Για παράδειγμα, από την Μπριζ, μπορείτε να παραγγείλετε το εισιτήριο τρένου σας σε άλλο δημοφιλείς προορισμούς στο Βέλγιο: Γάνδη, Αμβέρσα, και τις Βρυξέλλες σε λιγότερο από μία ώρα. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Μπριζ βρίσκεται στο a 20 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, και την όμορφη πλατεία της Παλιάς Πόλης Markt.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός SNCB στο Leuven είναι ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός στην περιοχή της Φλαμανδικής Μπραμπάντ στο Βέλγιο. Αυτός ο πολυσύχναστος σιδηροδρομικός σταθμός συνδέει τη φλαμανδική περιοχή με άλλες περιοχές και είναι από τις κορυφαίες 5 πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Βέλγιο. Ετσι, μπορείς ταξίδι με τρένο στις Βρυξέλλες, Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Leuven, Αμβέρσα, και βασικά οποιαδήποτε πόλη στο Βέλγιο.

Mechelen ή Malinas, στην πόλη Mechelen, είναι επίσης ένας από τους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς SNCB στο Βέλγιο. Θα το βρείτε εδώ 10 πλατφόρμες, εξυπηρετούν γραμμές τρένων Intercity, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου των Βρυξελλών από την Αμβέρσα. Επιπλέον, Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας SNCB στο Άμστερνταμ, και το Λουξεμβούργο, μέσω της Αμβέρσας και των Βρυξελλών.

 

Συχνές ερωτήσεις SNCB

Επιτρέπονται ποδήλατα επί του σκάφους Τρένα SNCB?

Τα ποδήλατα επιτρέπονται σε τρένα SNCB. Εάν έχετε αναδιπλούμενο ποδήλατο, τότε μπορείτε να το επιβιβαστείτε στο τρένο, χωρίς κόστος. Ωστόσο, Οι άλλοι τύποι ποδηλάτων θα σας κοστίσουν ένα συμπλήρωμα 4 € στο εισιτήριο τρένου σας.

Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν στα τρένα SNCB?

Ναί, αλλά μόνο έως μια συγκεκριμένη ηλικία. Παιδιά που είναι νεότερα από την ηλικία 12 θα ταξιδέψει δωρεάν όταν συνοδεύεται από ενήλικα επιβάτη.

Επιτρέπονται κατοικίδια σε τρένα SNCB?

Ναί, μπορείτε να φέρετε το κατοικίδιο ζώο σας στο τρένο, για 3 € ανά ταξίδι. Ωστόσο, το κατοικίδιο πρέπει να είναι μολύβδου ή σε σακούλα, ή καλάθι.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιβίβασης για SNCB?

Ορισμένοι σταθμοί διαθέτουν ηλεκτρονικές οθόνες που αποκαλύπτουν το σχηματισμό των αμαξοστοιχιών. Περαιτέρω, Χρησιμοποιήστε τα για να ελέγξετε τις ζώνες όπου θα βρίσκεται ο αριθμός του προπονητή της αμαξοστοιχίας όταν έρχεται μια αμαξοστοιχία.

Συνήθεις ερωτήσεις SNCB με τις περισσότερες αιτήσεις – Πρέπει να παραγγείλω μια θέση εκ των προτέρων στο SNCB?

Εσύ μπορώ Αποθεματικό ένα Ξέρωστο εκ των προτέρων στην εγχώρια SNCB τρένα. Εσύ θα πάρτε ένα προσωπικό έδρα μετά την κράτηση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Υπάρχει Wi-Fi internet στο SNCB?

Οχι. Δεν υπάρχει Ελεύθερος Wi-Fi Διαδίκτυο σε τρένα SNCB. Μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν Wi-Fi στους σιδηροδρομικούς σταθμούς SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Εάν έχετε διαβάσει σε αυτό το σημείο, τώρα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα SNCB και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου SNCB Save A Train.

 

Έχουμε εισιτήρια τρένου για αυτούς τους σιδηροδρομικούς φορείς:

DSB Denmark

Δανικά DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Βέλγιο

intercity trains

Τρένα Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Σουηδία

NS International Cross border trains

NS International Netherlands

OBB Austria logo

OBB Αυστρία

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Λυρία

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Νορβηγία

Switzerland Sbb railwaySBB Ελβετία CFL Luxembourg local trains

CFL Λουξεμβούργο

Thello Italy <> France cross border railway

Βαθαίνει

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Γερμανία

European night trains by city night line

νυχτερινά τρένα

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Γερμανία

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Τσεχική

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia λογότυπο eurail

Eurail

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης), Ή μπορείτε απλώς να συνδεθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / fr σε / nl ή / es και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !