Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete de tren SNCB ieftine și prețuri de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren ieftine SNCB și Prețuri de călătorie SNCB și avantaje.

 

Subiecte: 1. SNCB cu trenul Repere
2. Despre SNCB 3. Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren SNCB ieftin
4. Cât costă biletele SNCB 5. De ce este mai bine să luați trenuri SNCB, și nu călătoriți cu avionul
6. Care este diferența dintre prima și a doua clasă? 7. Există un abonament SNCB
8. Cu cât timp să ajungă plecarea SNCB 9. Care este orarul trenului SNCB
10. Care stații sunt deservite de SNCB 11. Întrebări frecvente despre SNCB

 

SNCB cu trenul Repere

  • Compania națională de trenuri, SNCB, servește 244 milioane de pasageri anual.
  • In fiecare zi, compania națională de tren ia 61 mii de persoane în Belgia și către destinațiile lor din toată Europa.
  • Compania națională de căi ferate este cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate din Belgia din țară.

Despre SNCB

Compania Națională de Căi Ferate din Belgia, SNCB, a fost stabilit în 1926.

Oferte SNCB servicii feroviare în Belgia și în toată Europa. Cu biletul potrivit, puteți vizita tot ce este mai bun locuri de vacanta in Europa. Cu diferite categorii de bilete și abonamente la card, SNCB satisface nevoile tuturor.

Trenurile frecventează Bruxelles-ul – Gent, Anvers – folosit, Bruxelles – Namur. De asemenea, puteți ajunge în țările vecine din Europa folosind trenurile SNCB.

În întreaga corporație, aproape de 20,000 angajații care lucrează la rețelele feroviare și de autobuz se asigură că pasagerii ajung în siguranță la destinații în fiecare zi.

 

Cheap SNCB Train Tickets

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru SNCB

Salvați un tren iPhone App pentru iOS

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren SNCB ieftin

Numărul 1: Comandați-vă biletele SNCB în avans cât puteți

Pretul Bilete de tren SNCB crește pe măsură ce ziua călătoriei se apropie. Vă puteți economisi niște bani rezervând biletele de tren SNCB cât mai departe posibil din ziua plecării. Biletele de tren SNCB sunt disponibile încă din 3 la 6 cu câteva luni înainte de plecarea trenului. Rezervarea devreme vă asigură că veți obține cele mai eficiente bilete de tren SNCB. De asemenea, sunt limitate ca număr, deci cu cât comanzi mai repede, mai ieftin pentru tine. Pentru a economisi bani la biletele de tren SNCB, cumpărați biletele cât mai curând posibil.

Numărul 2: Călătoriți cu SNCB în perioadele de vârf

Biletele de tren SNCB sunt mai ieftine în perioadele off-vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul orelor de zi. Puteți fi sigur că veți obține bilete de tren mai ieftine în săptămână. Marti, miercuri, și joi, Biletele de tren SNCB sunt cele mai economice. Din cauza volumului călătorilor de afaceri care fac naveta dimineața și seara, biletele de tren costă mai mult în aceste ore. Este mult mai ieftin să călătoriți oricând între dimineața de după și înainte de naveta de seară. Weekend-urile sunt o altă perioadă de vârf pentru trenuri, mai ales vineri și sâmbătă. Și prețurile biletelor de tren SNCB cresc sărbătorile publice și sărbătorile școlare.

Numărul 3: Comandați-vă biletele pentru SNCB atunci când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Trenuri SNCB sunt la cerere mare, și cu puțină concurență, în prezent rămân cea mai bună alegere pentru trenurile din Belgia. SNCB își poate permite să stabilească restricții privind biletele de tren, cum ar fi cea pe care o au, care interzice schimbul de bilete sau rambursările, cu excepția cazului în care este tipul de bilet Business. Chiar dacă există încă site-uri pe forum unde puteți vinde bilete la mâna a doua către oameni, SNCB nu permite vânzarea de bilete la mâna a doua. Cum vă ajută acest lucru să economisiți bani? Comandați biletul doar atunci când sunteți sigur că programul vă va salva de la rezervarea unui bilet de două ori, deoarece a apărut ceva și nu puteți utiliza biletul original.

Numărul 4: Cumpărați biletele SNCB pe Save A Train

Salvați un tren are cea mai mare, cel mai bun, și cele mai ieftine oferte pentru biletele de tren din Europa. Relația noastră cu mulți operatori feroviari, sursele biletului de tren, și cunoștințele noastre despre algoritmii tehnologici oferă Save A Train acces la cele mai ieftine oferte de bilete de tren. Nu oferim doar oferte ieftine de bilete de tren numai pentru SNCB; oferim același lucru și pentru alte alternative la SNCB și ne mândrim cu cel mai bun serviciu pentru clienți de pe piața feroviară.

Prețuri trenuri Bruxelles - Anvers

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Anvers

Prețuri trenuri Lille - Anvers

Prețurile trenurilor de la Paris la Anvers

 

SNCB Train in Station

 

Cât costă biletele SNCB?

Biletele SNCB încep de la 2,5 EUR până la 20 EUR pentru o singură călătorie cu trenul. The prețul unui bilet de tren SNCB depinde de ce tip de bilet cumpărați și când alegeți să călătoriți:

Bilet dus Dus-întors
Standard € 2,50 – € 15.00 15 € – 30 €
Clasa întâi € 10.50 – 20 € 21 € – 46 €

 

De ce este mai bine să luați trenuri SNCB, și nu călătoriți cu avionul

1) Ajunși în centrul orașului. Acesta este un avantaj al trenurilor SNCB în comparație cu avioanele. Trenuri SNCB și toate celelalte călătorii cu trenul de oriunde din oraș spre centru al orașului următor. Vă economisește timp și costul unui taxi de la aeroport la centrul orașului. Cu stații de tren, este mai ușor să ajungeți oriunde în orașul către care vă îndreptați. Nu contează de unde călătoriți, Bruxelles, Anvers, folosit, sau Liege, stațiile din centrul orașului sunt un avantaj major al trenurilor SNCB!

2) Călătoria cu avioanele necesită să fiți la aeroport cu cel puțin câteva ore înainte de ora dvs. de zbor. Va trebui să parcurgeți verificările de securitate înainte să vi se permită să urcați în avion. Cu trenuri SNCB, trebuie doar să fii la gară mai puțin de 30 cu câteva minute înainte. Când aveți în vedere, de asemenea, timpul necesar pentru a face naveta de la aeroport la centrul orașului, veți realiza că trenurile SNCB sunt mai bune în ceea ce privește timpul total de călătorie.

3) La suprafață, prețul biletelor de tren SNCB pare să fie mai costisitor decât biletele de avion bugetare. in orice caz, când comparați toate taxele implicate, Biletele de tren SNCB au o ofertă mai bună. Cu alte costuri, cum ar fi taxele pentru bagaje pe care nu trebuie să le plătiți în trenuri, călătorind cu SNCB este cu siguranță cel mai bun.

4) Trenurile sunt mai ecologice când compari trenuri și avioane, trenurile ar ieși deasupra. Avioanele poluează puternic atmosfera cu nivelurile ridicate de carbon pe care le degajă. În comparație, trenurile oferă multe mai puțin poluare cu carbon decât avioanele.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Care este diferența dintre prima și a doua clasă?

Există diferite clase de bilete SNCB pentru diferite bugete și tipuri de călători. Puteți achiziționa biletul standard pentru clasa I sau a II-a. De exemplu, clasa a II-a se va potrivi mai bine pentru călătorii lungi și călătorii de buget. Dar dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a vă întinde picioarele sau sunteți un călător de afaceri și doriți să lucrați în timp ce călătoriți, atunci clasa I este ideală pentru tine.

 

 

Există un abonament SNCB?

Pentru cetățenii belgieni, există diferite tipuri de abonamente, abonamentul nelimitat, și Sezonul Standard. Pentru internaționali vă sugerăm să cumpărați cu mult timp în avans și atunci veți avea cea mai ieftină opțiune.

Ambele cărți pot fi cumpărate de la:

– Ghișee de bilete SNCB.

– Aplicația SNCB.

Bilete SNCB standard:

Biletul standard este cel mai flexibil bilet de tren oferit de SNCB. Prin urmare, poți călători oriunde în Belgia cu un bilet de tren standard. Trebuie să rețineți că biletele standard cumpărate online, nu poate fi rambursat. in orice caz, dacă a existat o modificare a planurilor, puteți rambursa sau schimba biletul la ghișeele de bilete. în plus, acest serviciu este disponibil, cu o zi înainte de data plecării, sau pentru 30 minute după ce ați cumpărat biletul.

Bilet de familie mare

Toți membrii familiei se pot bucura de reduceri excelente la biletele SNCB. De exemplu, copii sub 12 călătoresc gratuit, și până la 50% la bilete standard pentru adulți și copii peste 12. în plus, cu acest bilet, puteți călători cu toate trenurile SNCB.

Acest card este valabil în combinație cu o carte de identificare a fotografiei, care ar trebui să includă vârsta titularului.

Abonament standard

Cetățenii belgieni pot achiziționa abonamentul standard, și bucurați-vă de călătorii nelimitate pe același traseu. Cu alte cuvinte, pentru prețul de 10 abonament de luni, pot călători în ambele direcții de câte ori doresc.

Bilet de weekend

Biletul de weekend este valabil vineri-duminică, cu 50% reducere la orice destinație din Belgia. Asa de, începând de la 7 vineri, puteți călători oriunde în Belgia, la clasa I sau a II-a. în plus, acești termeni speciali se extind la sărbătoare publică de asemenea.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Gent

Prețurile trenurilor din Anvers către Ghent

Prețuri trenuri Halle - Ghent

Prețuri trenuri Bruges - Ghent

 

Cu cât timp să ajungă plecarea SNCB?

Este dificil de precizat cu exactitate, dar Salvați un tren vă sfătuiește să ajungeți 30 minute înainte de ora de plecare. Cu acest interval de timp, veți avea, de asemenea, suficient timp pentru a face cumpărături pentru lucrurile de care aveți nevoie fă-ți călătoria cu trenul cât mai confortabil.

 

Care este orarul trenului SNCB?

Puteți afla în timp real pe pagina noastră de pornire Salvați un tren orarul trenului SNCB, Trebuie doar să introduceți locația curentă și destinația dorită, și vă arătăm informațiile.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Liege

Prețurile trenurilor din Anvers către Dinant

Prețurile trenului Gent - Dinant

Prețurile trenurilor Liege-Dinant

 

Care stații sunt deservite de SNCB?

Stația SNCB din Bruxelles este Bruxelles – Central, care se află în inima Belgiei.

O altă stație centrală SNCB se află în Anvers, Trenuri SNCB pleacă și ajunge din Gara Centrală din Anvers, aproape de frumosul hotel Blue Astrid. Anversul Central este a doua cea mai aglomerată gară în Belgia.

Trenurile SNCB pleacă în Gand de la Gent Saint Pieters statie, care este al treilea oraș ca mărime din Belgia și cel mai mare din Flandra.

vasal, vasal Guillemins este gara centrală SNCB. Prin urmare, Gara Liege face legătura dintre Belgia și țările vecine, făcându-l una dintre cele mai aglomerate gări din Valonia. în plus, dacă intenționați să călătoriți în Germania, Franţa, Luxemburg, sau Olanda din Belgia, ar fi bine să vă rezervați biletele de tren SNCB cu mult timp în avans.

folosit (Bruges – Același nume de oraș într-o altă limbă populară) gara este o altă gară aglomerată SNCB din Flandra. De exemplu, din Bruges, îți poți comanda biletul de tren către altul destinații populare în Belgia: Gent, Anvers, și Bruxelles în mai puțin de o oră. Gara din Bruges este la o 20 minute de mers pe jos de centrul orasului, și frumoasa piață Old City Markt.

Gara SNCB din Leuven este principala gară din regiunea Brabantului Flamand din Belgia. Această stație de tren aglomerată conectează regiunea flamandă cu alte regiuni și este una dintre topuri 5 cele mai aglomerate gări din Belgia. Prin urmare, poti călătorie cu trenul la Bruxelles, Aeroportul din Bruxelles, Leuven, Anvers, și practic orice oraș din Belgia.

Mechelen sau Malinas, în orașul Mechelen, este, de asemenea, una dintre gările SNCB centrale din Belgia. Veți găsi aici 10 platforme, care deservesc liniile de tren Intercity, inclusiv Aeroportul Bruxelles din Anvers. în plus, vă puteți achiziționa bilete SNCB la Amsterdam, și Luxemburg, prin Anvers și Bruxelles.

 

Întrebări frecvente despre SNCB

Sunt permise biciclete la bord Trenuri SNCB?

Bicicletele sunt permise în trenurile SNCB. Dacă aveți o bicicletă pliabilă, apoi o poți urca în tren, fara nici un cost. in orice caz, celelalte tipuri de biciclete vă vor costa un supliment de 4 EUR la biletul de tren.

Copiii călătoresc gratuit cu trenurile SNCB?

da, dar numai până la o anumită vârstă. Copiii mai mici de vârsta de 12 va călători gratuit atunci când este însoțit de un pasager adult.

Sunt acceptate animale de companie pe trenurile SNCB?

da, îți poți aduce animalul de companie în tren, pentru 3 € per călătorie. in orice caz, animalul de companie trebuie să fie pe plumb sau într-o pungă, sau coș.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru SNCB?

Unele stații au afișaje electronice care dezvăluie formarea trenurilor. Mai departe, folosiți-le pentru a verifica zonele în care va fi numărul autocarului când vine un tren.

Cele mai solicitate întrebări frecvente SNCB – Trebuie să comand un loc în avans pe SNCB?

Tu poate sa rezervă A stiula în avans pe casnic SNCB trenuri. Tu voi obține un personal scaun după ce ați făcut o rezervare, dar aceasta nu este o necesitate.

Există internet Wi-Fi în interiorul SNCB?

Nu. Nu este Gratuit Wifi internet pe trenurile SNCB. Vă puteți bucura de Wi-Fi gratuit în gările SNCB.

 

SNCB tickets are available for these trains

 

Dacă ați citit până acum, acum știți tot ce trebuie să știți despre trenurile dvs. SNCB și sunteți gata să cumpărați biletul de tren SNCB pe Salvați un tren.

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railwaySBB Elveția CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operatorTrenitalia sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sncb%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !