Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 31/03/2021)

Frustrările și pierderea de timp a cozilor de check-in la aeroport și blocajele de trafic către aeroport sunt prea bine cunoscute de către călătorii de afaceri. Indiferent dacă aveți de gând pe scurt călătorie de afaceri sau cu trenul unul care va mai dura câteva ore sau zile, tren de călătorie de afaceri este de multe ori mai ieftin și mai rapid decât alte forme de călătorie. Dar viteză și de cost nu sunt singurele avantaje din transportul feroviar. Vezi toate avantajele de mai jos.

 

Femeie zambitoare în timp ce faci afaceri de tren de călătorie

Economiseste bani:

Cercetarea relevă faptul că cele mai populare -Legate de afaceri Metoda de călătorie cu trenul, împotriva călătoriilor aeriene și mașini de închiriat. Tren călătorie de afaceri este cel mai rapid mod de transport pentru mai mult de jumătate din călătoriile (o singura data check-in aer și orele de sosire au fost luate în considerare) și costă aproape o cincime din Preț de zbor și o treime din conducere la destinație.

călătorii de afaceri iar cumpărătorii de călătorii corporative au ocazia de a reduce costul călătoriei chiar rezerva bilete în continuare și într-un mod care face calatoria cat mai convenabile pentru pasagerul. Încerca rezervare online bilete de tren cu SaveATrain și planificare în avans este cel mai bun mod de a obține oferte uimitoare!

Rimini Trenurile Milano

Roma Trenurile Milano

Torino la trenuri Milano

Veneția Trenurile Milano

 

Maximizați-vă timpul când călătoriți cu trenul:

Cand tu călătorie cu trenul, veți avea opțiunea de a rezerva un Scaun de masă în avans, ceea ce înseamnă că puteți continua să lucreze în timp ce călătoriți, maximizarea timpului de la birou!

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

întârzieri:

Verificați ultimele dvs. călătorie informații on-line sau înregistrare pentru notificări prin SMS. Vei fi notificat cu privire la orice întârzieri sau probleme pe traseu înainte de a pleca pentru statie.

Salerno la trenuri Florența

Lecce la trenuri Florența

Bari la trenuri Roma

Genoa la trenuri Florența

 

Tren Business Travel Saloanele:

Unele gări oferă saloane de clasă de afaceri în cazul în care clienții se pot relaxa cu prioritate și de acces WiFi și de lucru spații. Ajungand pentru călătoria dvs. un pic mai devreme? Profitați de aceste spații pentru a obține ceva de lucru făcut în timp ce așteptați.

Koln la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

WIFI:

Train travel can offer many facility-based advantages for its călătorii de afaceri. Un exemplu în acest sens ar putea include în stație și pe tren Wi-Fi. Acest lucru permite pasagerilor să rămână conectat în timp ce în mișcare. Ceva care nu este posibilă în cazul în care călătoresc cu mașina.

Schiphol la trenuri Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Una dintre cele mai bune moduri de a începe chiar dvs. de călătorie de afaceri de tren este prin cumpararea biletele de tren on-line, utilizând Save-A-Train !

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)