Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete de tren ieftine și prețuri de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren Trenitalia ieftine și Trenitalia prețuri de călătorie și beneficii.

 

Subiecte: 1. Trenitalia by Highlights Train
2. Despre Trenitalia 3. Obiective de top pentru a obține un bilet de tren Trenitalia ieftin
4. Cât costă biletele Trenitalia 5. Rute de călătorie: De ce este mai bine să luați Trenitalia, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre economia standard, premiu, Afaceri și Executive pe Trenitalia 7. Există un abonament Trenitalia
8. Cu cât înainte de plecarea Trenitaliei să sosească 9. Care sunt programele trenului Trenitalia
10. Ce stații sunt deservite de Trenitalia 11. Întrebări frecvente despre Trenitalia

 

Trenitalia by Highlights Train

  • Compania Trenitalia a fost lansată pe 1 iunie 2000.
  • În 2005, cel sageata rosie 1000, Trenitalia a fost lansată cea mai rapidă linie de tren. Viteza pe care Frecciarossa 1000 ajunge la este de 300 km pe oră.
  • Cea mai mare rută internațională de tren este între Geneva și Milano și este necesară 4 ore la bordul Trenitaliei.
  • Trenitalia operează servicii și conexiuni cu trenuri pe distanțe lungi și trenuri regionale către oriunde în Italia.

 

Despre Trenitalia

Trenul de mare viteză Trenitalia este un serviciu care face legătura de la nord la sud și de la est la vest în Italia și, de asemenea, Italia cu Elveția, Franţa, Austria, și Germania.

The trenuri trenitalia circulă cu până la 3oo km pe oră pe liniile de tren de mare viteză.

În doar 3 ore puteți călători de la Milano la Roma și de la Milano la Bologna în 1 ora.

Trenitalia high-speed train

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru Trenitalia

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Obiective de top pentru a obține un bilet de tren Trenitalia ieftin

Numărul 1: Rezervați biletele Trenitalia în avans cât puteți

Bilete Trenitalia sunt disponibile între 2 la 4 cu luni înainte de data plecării. Dacă rezervați un bilet Trenitalia în avans vă garantează că veți primi cele mai ieftine bilete, care sunt foarte limitate. Biletele de tren cresc în preț pe măsură ce vă apropiați de ziua călătoriei, deci pentru a putea economisiți bani la achiziționarea biletului de tren, comandați cât mai mult în avans.

Numărul 2: Călătoriți cu Trenitalia în perioade în afara vârfului

Biletele Trenitalia sunt mai ieftine în orele de vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul zilei și mijlocului săptămânii călătoriile cu trenul (marţi, miercuri, și joi) ofera adesea cele mai ieftine preturi. Pentru cele mai bune prețuri, nu luați trenuri Trenitalia dimineața devreme și seara devreme în timpul săptămânii (datorită multor călători de afaceri). Evitați dacă este posibil să luați trenuri Trenitalia în serile de vineri și duminică (favorabil pentru escapadele de weekend) iar în timpul sarbatorile publice si, de asemenea, in perioada sarbatorilor scolare pentru că, cu aceste ocazii, prețurile biletelor Trenitalia au scăzut.

Numărul 3: Comandați biletele pentru Trenitalia atunci când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Serviciul de trenuri Trenitalia este la cerere mare. Biletul de tren Trenitalia Base poate fi schimbat și modificat fără restricții, iar biletul Economy Standard poate fi modificat o singură dată înainte de data plecării trenului. Nu puteți schimba sau rambursa celelalte bilete Trenitalia, dar există forumuri pe internet care vă pot vinde biletul Trenitalia la mâna a doua. Recomandare Salvați un tren pentru Trenitalia calatorie este să rezervați când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie.

Numărul 4: Cumpărați-vă biletele Trenitalia de la Save A Train

Salvați un tren are cele mai mari oferte de bilete de tren din Europa și din întreaga lume, găsim cele mai ieftine bilete Trenitalia. Suntem conectați la mulți operatori feroviari, iar algoritmii noștri de tehnologie vă oferă întotdeauna cel mai ieftin bilet Trenitalia din Italia cu combinații de alți operatori de tren către alte destinații. De asemenea, putem găsi alternative la trenurile Trenitalia.

Bilete de la Bari la Fasano

Bilete de la Taranto la Fasano

Bilete de la Milano la Florența

Bilete de la Veneția la Milano

 

Cât costă biletele Trenitalia?

Prețurile biletelor Trenitalia, de exemplu, pot începe de la 21 EUR în momentul promovării, dar pot ajunge la 97 EUR în ultimul moment. Prețurile biletelor Trenitalia depinde de clasa pe care o alegeți și aici este un tabel sumar al prețurilor medii pe clasă pentru un Roma-Napoli / Roma – Milano / Milano – Călătoriile cu trenul din Florența:

Bilet dus Dus-întors
Standard 21 € – 70 € 40 € – 130 €
premiu 42 € – 90 € 78 € – 172 €
Afaceri 47 € – 97 € 90 € – 190 €

 

Bilete de la Milano la Napoli

Bilete de la Florența la Napoli

Bilete de la Veneția la Napoli

Bilete de la Pisa la Napoli

 

Rute de călătorie: De ce este mai bine să luați Trenitalia, și nu călătoriți cu avionul?

1) Avantajul trenurilor Trenitalia începe cu faptul că puteți pleca și ajunge direct în centrul orașului în oricare dintre orașele din care călătoriți.. Cu siguranță, acest lucru este foarte unic trenurilor, mai ales dacă călătoriți cu trenul din Roma, Milano, Florenţa, Geneva, sau Monaco, este un beneficiu major pentru Trenitalia. Datorită faptului că călătoria este directă spre centrul orașului, evitați blocajele de trafic și nu este nimic mai rău decât să fiți blocați în trafic în vacanță.

Când vine vorba de Trenitalia bilete de tren de stabilire a prețurilor, prețurile tind să varieze destul de des. Unele promoții vă permit să obțineți bilete de tren ieftine, dar în ultimele zile înainte de plecare, prețurile sunt din ce în ce mai mari, deci dacă vă place să călătoriți fără probleme, Trenitalia este pentru tine!

2) Călătoria cu avionul are proceduri de securitate a aeroportului. Asta înseamnă că trebuie să fiți cel puțin 2 cu câteva ore înainte de plecarea programată. Cu Trenitalia, trebuie să ajungeți doar 30 cu câteva minute înainte. De asemenea, trebuie să faceți naveta spre aeroport din centrul orașului. Asa de, dacă socotești tot timpul călătoriei, Trenitalia câștigă întotdeauna în timpul total de călătorie și, de asemenea, la preț, dacă vă calculați timpul ca bani.

3) Uneori, prețurile biletelor Trenitalia sunt mai mari decât cele ale unui avion pe valoarea nominală a biletului, dar comparația ar trebui să includă cât costă să iei orice mijloc de transport la aeroport. in afara de asta, in unele cazuri, primești și timp liber când călătorind cu trenurile Trenitalia și în sfârșit cu Trenitalia, nu aveți taxe pentru valize.

4) în cele din urmă, Avioanele sunt unul dintre motivele poluării aerului, la nivel de comparație, Trenurile Trenitalia sunt mult mai ecologic, și dacă comparați un avion cu o călătorie cu trenul, călătoria cu trenul este cu 20 de ori mai puțin poluator de carbon decât avioanele.

Bilete de la Milano la Genova

Bilete de la Roma la Genova

Bilete de la Florența la Genova

Bilete de la Veneția la Genova

 

Care sunt diferențele dintre economia standard, premiu, Afaceri, și Executiv pe Trenitalia?

Trenitalia oferă mai multe servicii de clasă de bilete de tren care sunt create pentru orice buget și tip de călător, indiferent dacă ești un călător de afaceri, timp liber, sau amândouă.

Principala diferență între clasele de bilete de tren Trenitalia este inflexibilitatea modificărilor biletelor, prețurile, și servicii. În plus, un bilet de tren Economy standard este cel mai ieftin și mai flexibil mod de a călători în Italia.

Bilete Standard Trenitalia Economy:

Trenitalia Bilet de tren Standard Economy este cea mai ieftină dintre toate tarifele Trenitalia. Cel mai bine este să rezervați acest bilet de tren în avans, deoarece biletele de bază sunt mici – se vând repede. Călătorii care dețin un bilet de tren standard pot lua valize care se încadrează în spațiul pentru bagaje, gratuit și își pot anula biletul de tren înainte de plecare și pot primi o rambursare parțială (taxa de deducere a 20%).

Bilete Economy Premium Trenitalia:

Această clasă de bilete de tren este mai scumpă decât tipul biletului Trenitalia Standard, cel Biletul Economy Trenitalia Premium oferă servicii suplimentare. Acest tip de bilet de tren este disponibil în trenurile de mare viteză Trenitalia și permite schimbarea orei și datei o singură dată înainte de data plecării.

Pe lângă avantajele biletelor de tren standard, Biletele Trenitalia Economy Premium oferă locuri mai frumoase, cu mai mult spațiu pentru picioare și locuri înclinate pe călătorii pe distanțe lungi. Mai presus de toate, există trei meniuri alimentare pe care le puteți alege și o masă ușoară și băuturi vor fi servite pe scaunul dvs. la bordul trenurilor Trenitalia.

Bilete Business Treintalia:

The Trenitalia Bilet de afaceri cumpărătorii se pot bucura de toate avantajele pe care le-am scris mai sus, pasagerii Trenitalia Business Premier beneficiază de multe pungi de bagaje, scaune ergonomice confortabile din piele, sala de picioare extinsă, și trei meniuri culinare din care să alegi. în plus, aveți ziduri pentru confidențialitate și o zonă liniștită în zonele destinate afacerilor din trenurile Trenitalia.

Bilete Executive Treintalia:

The Biletul Trenitalia Executive cumpărătorii se pot bucura de toate avantajele menționate mai sus, în plus față de scaune mai largi ergonomice înclinate din piele pentru a-și pune capul și a se bucura confortabil de priveliștile Italiei.

 

Există un abonament TrenitaliaTION?

Există un Pass pentru Italia, dar este recomandat ca o opțiune ieftină numai dacă intenționați să antrenați călătoriile 14 zile, abonamentul permite explorarea Italiei cu trenul cu treceri speciale. Sunt 3 niveluri de trecere disponibile: Uşor, Confort, și Executive și puteți selecta numărul de călătorii care variază de la 3 la 10 și alegeți tipul de tren de la Frecce de mare viteză la intercity și EuroCity.

Trecerea este disponibilă în format de hârtie și trebuie activată în interior 11 luni din ziua cumpararii.

 

Cu cât înainte de plecarea Trenitaliei să sosească?

Pentru a vă lua trenul Trenitalia și a fi corect la timp, calea ferată recomandă sosirea cel puțin 30 cu câteva minute înainte de plecarea trenului. Într-adevăr, la Salvați un tren, credeți că este suficient timp și vă puteți bucura, de asemenea, de magazine și de a obține acele articole de care aveți nevoie pentru călătoria cu trenul să fie cât mai lină posibil.

 

Trenitalia tickets

 

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

Care sunt programele trenului Trenitalia?

Aceasta este o întrebare dificilă, dar la care Salvați un tren poate răspunde în timp real și în timp real. În detaliu accesați pagina noastră de pornire, tastați originea și destinația în Italia, și puteți găsi cele mai precise Programul de tren Trenitalia Sunt. Trenurile Trenitalia circulă încă din timp 6 sunt la 11 seara de la Milano la Bologna, pentru a clarifica majoritatea trenurilor Trenitalia circulă până seara târziu, cu un tren care pleacă la fiecare jumătate de oră sau cam așa ceva.

Bilete de la Milano la Veneția

Bilete Padova - Veneția

Bilete de la Bologna la Veneția

Bilete de la Roma la Veneția

 

Ce stații sunt deservite de Trenitalia?

Trenitalia acoperă toată Italia, in orice caz, principalele stații naționale sunt Milano, Roma, Veneția, Napoli, Torino, Bologna, Geneva, Florenţa, și Verona. Sunt 11 stații internaționale: 5 Stațiile de tren Trenitalia din Elveția și 6 stații în Franța și câteva în Austria și Germania și Croația. Deci, evident, ați putea călători confortabil și rapid prin frumosul european și puteți admira priveliștile italiene fără a pierde nimic!

Gara centrală din Milano este situată în cel mai aglomerat Piazza Duca d'Aosta. Gara este impresionantă din punct de vedere arhitectural și înconjurată de zgârie-nori. Așa că, în timp ce aștepți să urci la trenul Trenitalia, poți să te plimbi și să admiri sculpturile minunate.

Termini din Roma este una dintre cele mai mari stații de tren din Europa. Este situat chiar vizavi de băile lui Dioclețian din Roma antică. Intrarea în terminal este de la Piazza dei Cinquecento. Sunt 29 platformele terminalului și ale casei de bilete Trenitalia se află în holul stației.

Gara din Florența, Santa Maria Novella, se află la o scurtă plimbare de Duomo și de atracțiile majore din Orașul Vechi din Florența. Stația poartă numele bisericii Santa Maria Novella chiar peste intrarea ei. Asa de, ai putea fura cu ușurință câteva momente mai frumoase în orașul Vechi, înainte de a continua pe următoarea aventură în Italia.

Terminalul din Napoli este la est de orașul vechi. Dacă intenționați să faceți unele excursii de o zi din Napoli la Pompeii sau Sorrento, atunci cu siguranță vă veți opri la gara din Napoli pentru călătoria cu trenul.

Dacă nu sunteți sigur ce gară să alegeți în orașul pe care îl vizitați, am realizat pe site-ul nostru toate stațiile la majoritatea marilor orașe, deci algoritmul nostru va alege pentru dvs. stația potrivită de plecare și de la sosire.

 

Întrebări frecvente despre Trenitalia

Ce ar trebui să aduc cu mine la Trenitalia?

La fel de important este să te aduci la călătoria cu Trenitalia este esențial. Pe deasupra, asigurați-vă că aveți documentul dvs. de călătorie Trenitalia pe telefon sau tipărit, iar un pașaport valid este obligatoriu și este întotdeauna bine să ai o asigurare de călătorie.

Ce companie deține Trenitalia?

Trenitalia este deținut de guvernul italian și face parte din FS Italiane Group.

Trenitalia Întrebări frecvente despre unde pot merge cu Trenitalia?

Regional, mitropolit, și trenuri internaționale, Trenurile Trenitalia vă pot duce oriunde în Italia și în anumite țări care au granițe cu Italia. De exemplu, cu trenuri de mare viteză Trenitalia puteți călători în Franța și Elveția.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru Trenitalia?

Rezervarea biletelor de tren și îmbarcarea la Trenitalia nu a fost niciodată mai ușoară. Puteți cumpăra cu ușurință biletul Trenitalia în ultima clipă online și până la 1 cu o oră înainte de plecarea trenului. Pentru îmbarcare, tot ce aveți nevoie este un pașaport și, de asemenea, să prezentați codul PNR (6-cod digital). Pentru a clarifica, codul PNR vă este trimis în e-mailul de confirmare a rezervării cu e-biletul. Nu trebuie să imprimați biletul de tren în avans, deoarece este disponibil pe mobil și atașat la e-mailul de confirmare, iar controlorul trenului poate verifica și biletul pe nume în cel mai rău caz.

Ce servicii pe Trenitalia?

Trenurile Trenitalia au un cafe-bar desemnat în tren, care este dedicat băuturilor și alimentelor ușoare. Meniul include sandvișuri, fulgi de ciocolată, snacks-uri, tablete de ciocolata, cafea, ciocolată caldă, și ceai și apoi puteți mânca și bea în această mașină de cale ferată a restaurantului sau puteți lua ceea ce ați cumpărat înapoi. Dacă călătorești în afaceri, premiu, sau clasa întâi puteți alege o băutură de bun venit gratuită dintr-o opțiune de 9 băuturi disponibile și un dulce, cimbru, sau gustare fără gluten. La toate trenurile Trenitalia, există locuri de alimentare lângă scaunul dumneavoastră.

Întrebări frecvente despre Trenitalia – Trebuie să rezerv un loc în avans pe Trenitalia?

Când rezervați un bilet Trenitalia, un loc este alocat automat și nu puteți rezerva un loc special atunci când faceți rezervarea. Dacă există locuri libere când sunteți în tren, aveți voie să vă deplasați, schimba scaunele, și au un spațiu diferit.

Există internet WiFi în Trenitalia?

Când cumpărați biletele Trenitalia în avans, te poti bucura Internet WiFi gratuit la toate trenurile și clasele de tren Trenitalia frecciarossa.

 

Trenitalia tickets

 

În concluzie, dacă ai ajuns până aici, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile Trenitalia și sunteți gata să achiziționați biletul de tren Trenitalia pe SaveATrain.com.

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Trenuri interurbane

SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs.? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-trenitalia%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, îi puteți ghida direct către paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml și aveți posibilitatea să modificați / de la / fr sau / es și mai multe limbi.
Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !