Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

Napoli este un minunat, orașul italian chintesența. Acesta este umplut cu dealuri, clădiri vechi, și alte minuni mici și drăguț. Acesta este, în esență perfect orașul italian pentru oricine care vrea să experimenteze spiritul autentic italian și cele mai bune excursii de o zi de la Napoli.

in orice caz, că nu este totul. Trebuie să du-te la Napoli pentru pizza magnifice ei fac. Pizza nu sunt de zi cu zi un fel puteți găsi oriunde în lume. Napoli pizza este ceva unic și are un gust care nu poate fi compensată.

Dar noi digresiune. Dacă vă aflați în Napoli, nu ar trebui să-și petreacă tot timpul minunându-se de frumusețea orașului și mănâncă pizza lor glorios. De asemenea, trebuie să vizitați împrejurimile. Acest lucru se datorează faptului că Napoli are unele dintre cele mai frumoase împrejurimile în toate Italia. Din ruinele Pompeiului masive la pitoresc și de înțeles celebru coasta Amalfi - puteți vedea o mulțime.

Avand in vedere, ne-am gândit să vă ajutăm oferindu-vă lista finală a celor mai bune șapte excursii de o zi de la Napoli, Italia. Sa incepem:

 

1. Unul dintre cele mai bune excursii de o zi la Napoli: Ruinele Herculaneum

Ne-am dorit să înceapă nu cu evidente, dar mai puțin evidente. Herculaneum este mai puțin celebru vărul lui Pompei. Acum celebru 79 AD erupția Muntelui Vezuviu a distrus atât Pompei și Herculaneum vecine.

in orice caz, astăzi, toate onorurile merg la Pompei. Aproape fiecare persoană din lume știe ce este Pompei, dar foarte puțini știu despre Herculaneum. Aceasta este o rușine mare, dacă ne întrebați.

Pentru inceput, Herculaneum este mai conservat. Când ajungi acolo, veți găsi cele mai multe case și alte monumente aproape intacte.

Al doilea, Herculaneum este rar aglomerat. Așa cum am spus deja, aceste ruine sunt mai puțin cunoscute și sunt vizitate în număr mai mic. De asemenea, este mai mic și mai ușor pentru a vedea mai în detaliu.

O vizită în Herculaneum este foarte ușor, la fel de trenuri du-te la ea de la Napoli la fiecare oră sau cam asa ceva. Nici măcar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la momentul în care va avea o multime de ea pentru a vedea aceste ruine.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompei

Chiar dacă Herculaneum este mai frumos, În opinia noastră, nu se poate pierde Pompei. Bine, cele mai bune excursii de o zi de la Napoli au întotdeauna să includă atât Pompei și Herculaneum.

Întregul oraș Napoli trăiește în umbra puternic Vezuviu. in orice caz, numai Pompei poate spune cu adevărat că știe puterea Vezuviului. Puteti vedea muntele atunci când în Pompei, și puteți înțelege cu adevărat puterea de vulcan activ numai în Europa.

Când te duci la Pompei, trebuie să fie gata. Locul este mai masiv decât majoritatea oamenilor cred, deci va trebui să mergi acolo cât mai curând posibil. Pe deasupra, dacă te duci în vara, este foarte cald, astfel încât va trebui să aducă o mulțime de apă.

in orice caz, ajunge la Pompei este cea mai ușoară parte. Puteți ajunge repede la Napoli prin tren, care merge acolo pe tot parcursul zilei.

Napoli la trenuri Pompei

Torre Del greacă Trenurile spre Pompei

Pompei Trenurile Nocera Lower

Trenurile spre Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Unul dintre cele mai bune excursii de o zi la Napoli: muntele Vezuviu

Natural, nici o vizită la Napoli poate fi completă fără a vedea Vesuvius. Tu pur și simplu nu se poate merge fără să vadă ea din cauza dimensiunii sale masive, care poate fi văzut de aproape oriunde în Napoli.

in orice caz, puteti experimenta cel mai bine nu de departe, dar de în picioare pe ea. Muntele este foarte inalt, dar puteți lua în continuare un tur organizat și o excursie pe jos într-o oră sau mai puțin. Veți găsi o provocare, dar experiența te va ajunge la partea de sus este în întregime în valoare de ea.

Pentru a ajunge la Muntele Vezuviu, tot ce ai nevoie este de a lua un tren rapid de la Napoli, care vă duce în partea de jos la stația de Ercolano Scavi. Apoi, va trebui să ia una dintre Vesuvio Express autobuze care merg la punctul de plecare al moderat excursie pe jos o provocare.

Trenurile spre Salerno Mercato San Severino

Pescara la trenuri Napoli

Bracciano la trenuri Manziana

Santa Marinella la trenuri Bracciano

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano pe Coasta Amalfi

Intregul Coasta Amalfi este doar cerșit pentru a fi văzut. Odată ce te duci acolo, iti dai seama repede de ce. Stâncile masive sunt inspira venerație, și frumusețea mării este de nedescris.

Trebuie să ia trenul plimbare fie Sorrento sau Salerno. Apoi, puteți lua un autobuz sau închiria o mașină pentru a merge peste drumuri mici care traversează coasta Amalfi.

Positano este chiar în mijlocul coastei și este cel mai oraș frumos pe el. Dacă ați văzut vreodată poze cu orașe de pe Coasta Amalfi, ați văzut cel mai probabil Positano. Faima care înconjoară orașul este meritat, ca peisajul este uluitoare.

Bari Trenurile Napoli

Trenurile de putere către Napoli

Salerno la trenuri Napoli

Taranto la trenuri Napoli

 

 

5. Unul dintre cele mai bune excursii de o zi la Napoli: Sorrento

Sorento este un oraș mic, care se află pe partea opusă a coastei Amalfi. Astfel, este mai aproape de Napoli, și puteți ajunge, de asemenea, foarte usor-l prin tren local linii.

Orașul se mândrește cu un cuplu de plaje izbitoare și un oraș vechi magnific. Majoritatea oamenilor du-te la Sorrento, nu pentru marea și stâncile terifiante, ci pentru istorie. Sorrento este într-adevăr un oraș italian vechi chintesența. Este mult mai mică decât Napoli și are ca adevăratul spirit italian doar mici orașe vechi italiene de sud pot avea.

Pe deasupra, tu ar trebui vizita cu siguranta Sorrento pe una dintre cele mai bune excursii de o zi de la Napoli dvs. din cauza Capri. Insula Capri este aproape și este de departe una dintre cele mai frumoase insule mici pe care le va vedea vreodată.

Foggia la trenuri Napoli

Tivoli la trenuri Napoli

Temoli la trenuri Napoli

Lecce la trenuri Napoli

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Insula Ischia

Mai multe tipuri de insule superbe de surround Napoli. in orice caz, de departe cea mai frumoasă este Ischia, și iată de ce:

  • Ischia este cea mai mare insulă din Golful Napoli
  • Ischia are toate: plaje, ape termale, restaurante, și clădiri magnifice

Acesta este cel mai bun loc de relaxare în Napoli. Puteți obține, de asemenea, să-l rapid de a lua o barca din centrul orașului Napoli.

Salerno la trenuri Maratea

Bari Trenurile Maratea

Napoli la trenuri Maratea

Trenurile de putere către Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Palatul Regal din Caserta: Versailles-italian

Ei nu numesc acest masiv 1200 palat cameră Versailles italiană pentru nimic. Palatul este umplut cu scări monumentale și este Patrimoniul Mondial UNESCO. Veți găsi, de asemenea, apartamente regale generoase și o colecție de presepi - Crăciun Cribs Napoli.

În întregime, nu se poate merge prost, vizitând acest palat masiv. Puteți lua un tren de la gara centrală din Napoli și ieși la stația Caserta. Palatul este doar o scurtă plimbare după aceea.

Napoli la trenuri Caserta

Salerno la trenuri Caserta

Puterea de a Trenurile Caserta

Bari Trenurile Caserta

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Asa de, acolo le-au, cele mai bune șapte excursii de o zi de la Napoli. Dacă doriți să experiență cu adevărat frumusețea Napoli, aveți nevoie pentru a merge pe toate aceste călătorii. De asemenea, dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să contactați Salvați un tren.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “7 Cele mai bune excursii zi, de la Napoli, în Italia” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)