Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Apel la toți adepții și căutătorii de aventuri! Vrei să știi care sunt cele mai bune puncte de pornire pentru drumeții și cum să ajungi acolo cu trenul?? Apoi, sunteți în locul potrivit!

 

CELE MAI BUNE PUNCTE START drumeții: CINCI TERRE COSTIER TRAIL - ITALIA

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Drumeții în Cinque Terre este una dintre cele mai bune lucruri de făcut în Italia, și unul dintre cele mai bune puncte de pornire pentru drumeții. trasee pentru drumeții sunt printre cele mai frumoase din Europa și, dacă sunteți un iubitor în aer liber sau doar cineva care vrea unele exercițiu între decadent mese italiene, este una dintre cele mai satisfăcătoare modalități de a te bucura de Italia coasta spectaculoasă.

Dar atunci când o excursie pe jos Cinque Terre trebuie să vii pregătit. De la înțelegerea dificultăților de traseu pentru a împacheta lucrurile potrivite și de a merge la momentul corect al anului, fiind bine informat va face diferența între o excursie de schimbare a vieții și o slog obositoare.

Cum se ajunge acolo cu trenul:

Odată ajuns în Italia, cu ajutorul Save A Train, trenul este în continuare cel mai bun mod de a ajunge la Cinque Terre. Există un tren local, cel Cinque Terre Express tren, care se desfășoară de-a lungul coastei între stații Centrale din La Spezia și Levanto. Se oprește la toate cele cinci orașe (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), și va trebui să-l ia să se deplaseze între ele odată ce ești în zonă (cu excepția cazului în care optați pentru o excursie pe jos pe trasee des-provocatoare). Ca de vară 2016, costul Cinque Terre Express este de 4 € pe călătorie. In timpul afara sezonului, de obicei, de la noiembrie-martie, costul scade la 1,80 €. Acest tren nu oferă locuri rezervate.

• Venind de la Florența sau Roma: Există câteva trenuri directe pe zi de la Novella Firenze Santa Maria către La Spezia Centrale; altele necesită să schimbe trenurile în Pisa. Prețurile încep de la 13,50 €. La La Spezia, schimba pentru Cinque Terre Express.

Florența Trenurile Levanto

Florența către trenuri La Spezia

Roma Trenurile La Spezia

Roma Trenurile Levanto

 

CELE MAI BUNE PUNCTE START drumeții: EAGLES WALK - AUSTRIA

The Plimbarea Vulturului este făcut din 23 etape legate, care urmează un traseu care iti taie respiratia prin Tirol. Cele mai bune puncte de pornire pentru drumeții din regiune, multe secțiuni pot fi accesate cu ușurință cu mașina de cablu și completat ca un plin- sau jumătate de zi tur. Am dori să vă prezentăm secțiunea noastră favorită a acestui blog.

Fie că sunteți de planificare o excursie pe zi sau un multi-săptămână Adventure din munţi, veți găsi Eagle Walk pentru a fi un mare experiență în aer liber. Acesta oferă oportunități de neegalat de a explora, experienţă, și conectați cu natura.

Alegerea noastra de top: Lacul Zireiner See

O plimbare de jumătate de zi pentru excursioniști ocazionali. De la Kramsach în partea de jos Inn Valley, ia telescaunul la casa Sonnwendjochbahn. O scurtă plimbare duce la idilic Zireiner lac, care este situat într-o vale de aproape 1.800 de metri deasupra nivelului mării - un loc minunat pentru a răcori în fierbinte vară luni. Plimbarea continuă să Zireiner Alm pășune (1,698m) înainte de a reveni la partea de sus a telescaunului, permițându-vă să călărească înapoi în jos, în valea Inn.

Cum se ajunge acolo cu trenul:

Este ușor de voiaj din Marea Britanie la Austria cu trenul. Puteți merge de la Londra la Viena, Salzburg sau Innsbruck într-o singură zi de tren de mare viteză. Sau să ia un prânz Eurostar de la Londra la Bruxelles, un Thalys de mare viteză tren la Koln, și excelent Nightjet tren de dormit la Innsbruck, Linz, sau Viena peste noapte. Odata acolo, obtinerea de la Tirol este ușoară prin rețeaua sa globală de publice transport. Este ușor să călătorească în jurul regiunii cu ajutorul trenurilor. Excursioniștii care doresc să-și asume o parte sau toate Eagle Walk poate avea acces la punctele de început și de sfârșit ale fiecărei etape, folosind transportul public local.

Londra Trenurile Bruxelles

Bruxelles la trenuri Koln

Koln la trenuri Viena

Koln pentru trenuri Innsbruck

 

CELE MAI BUNE PUNCTE START drumeții: CAMINO DE SANTIAGO - SPANIA

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Camino este cunoscut în limba engleză ca mod de St James. Toate rutele Camino de pelerinaj duce la Santiago de Compostela ca acest lucru este în cazul în care rămâne de St James, (Santiago), au fost descoperite în secolul al IX-lea. Pelerinajul a fost popular în al 10-lea, 11al, secolele XII și apoi a scăzut încet în popularitate.

Până în secolul 20, aproape nimeni nu a fost de mers pe jos oricare dintre rutele. Apoi, la sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980 traseul a devenit de interes pentru câteva. Ei au început să scrie și harta rutelor din nou.

În secolul 21, ideea unui pelerinaj este, probabil, ciudat. in orice caz, efortul de a merge pe jos timp de o lună și de a fi deconectat de dispozitivele moderne este imens de eliberator.

Rutele Camino:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria este orașul preferat de pelerini ca punctul în care se angajeze pe Camino de Santiago. Din mai mult 300,000 pelerinii care călătoreau în Santiago de Compostela 2017, niste 60% a ales să urmeze Camino Frances. Și mai mult 80,000 dintre ei au ales Sarria ca punct de plecare. Principalul motiv pentru alegerea Sarria este că oferă distanța minimă necesară pentru ca pelerinii să primească Compostela (certificatul Pelerinului). Distanța până la Santiago pot fi acoperite în doar cinci etape și se mândrește cu un număr mare de opțiuni de cazare și servicii pentru pelerini. Sarria este ușor pentru a ajunge la mijloacele de transport public din diferite părți ale Spaniei.

Cum se ajunge la Sarria cu trenul:

Trenul este una dintre cele mai confortabil opțiuni în cazul în care călătoriți de la Madrid la Sarria. Există o directă conexiune care părăsește stația de tren Chamartin Madrid de două ori pe zi, cu călătorie timp de aproximativ șase ore în. în plus, există diverse trenuri care se conectează la Madrid, cu Santiago de Compostela și Lugo, Galiciană orașe din care este foarte ușor pentru a ajunge la Sarria, cu mai multe legături directe în fiecare zi. Puteți consulta toate timpurile și frecvențele prin contactarea Renfe, Compania Națională de tren din Spania.

Trenul este, de asemenea, cea mai bună opțiune atunci când călătoriți de la Barcelona. Există legături zilnice directe de la Barcelona (sau puteți schimba la Monforte de Lemos), cu trenuri în timpul zilei (dacă combina AVE sau de mare viteză cu trenul Distanta lunga Opțiuni) și trenuri de noapte. Durata medie de călătorie de la Barcelona este 12 ore. Trenul de la Barcelona la Sarria, de asemenea, se conectează cu alte orașe importante, inclusiv Tarragona, Lleida, Zaragoza, Pamplona, Vitoria, Burgos, Palencia, și Leon.

De la Santiago de Compostela, Renfe oferă două trenuri zilnice spre Sarria: unul la 5 p.m (timpul de călătorie de două ore); și la 6.07 p.m (cu un timp de călătorie de aproape patru oră).

de la Lugo, cel tren este, de asemenea, opțiunea cea mai confortabilă. Renfe oferă numeroase conexiuni zilnice pe care le va primi de la Sarria de la Lugo 30 minute.

 

CELE MAI BUNE PUNCTE START drumeții: WESTWEG TRAIL - GERMANIA

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Se poate spune că traseul Westweg este originea tuturor trasee de drumeții germane pe distanțe lungi. A devenit prima cale desemnată de acest gen din nou în 1900. De atunci, traseul a crescut pentru a acoperi o distanță de 177 mile (285 kilometri) - începând din Pforzheim în partea de nord și se termină în Basel în partea de sud.

Spre deosebire de Mittelweg și Ostweg, Westweg te duce cea mai mare parte, prin partea de vest a munților. Și, după cum te duci, vă va asista la diversitatea naturală a cea mai largă gamă de munte german scăzut. Dense de brad si molid păduri. Aceasta este ceea ce dă gama muntelui numele său, întinderi lipsite de copaci, în nordul Padure neagra. lacuri de munte liniștite, panoramic coame de rocă, vai glaciare, și munți.

Intre, vei urca cele mai înalte vârfuri din nou și din nou. Ai o excursie pe jos pe platoul Hornisgrinde și vizita Belchen și Hochblauen. Bucurați-vă de vedere pe Schliffkopf și cutreieră Moor de mare în jurul Hohloh. Un adevărat punct ridicat de ascensiuni, desigur, va fi ascensiunea Feldberg. Cel mai înalt munte din Pădurea Neagră.

Cum se ajunge la Westweg cu trenul:

Cele mai multe întinderi de drumeții pot fi împărțite în distanțe ușoare. Asta pentru că cele mai multe sate de-a lungul trasee montane pot fi a ajuns bine cu trenul. Mare ajutor pentru planificarea excursie pe jos este harta generală gratuit de Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrasse 23, 79104 Freiburg, www.blackforest-tourism.com). Afișează toate rutele de tren și autobuz pentru KONUS din regiune și nu numai.

în plus, multe comunități au sfaturi speciale pentru drumeții și excursii de o zi pentru oaspeții lor Konus. Dacă planificați o ședere mai lungă ar putea fi util pentru a obține un SchwarzwaldCard precum. Acest card este o investiție bună dacă utilizați reducerile conectate la card intensiv.

Offenburg la trenuri Freiburg

Stuttgart la trenuri Freiburg

Leipzig la trenuri Freiburg

Nürnberg la trenuri Freiburg

 

 

Gata pentru a pune pe cizme de drumeții și se bucură de unele drumeții natură? Rezervați-vă trenul în câteva minute și fără taxe suplimentare la Salvați un tren!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)