Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Soittaminen kaikille seikkailunhakijoille ja etsijöille! Haluatko tietää, mitkä ovat parhaat retkeilyn aloituspisteet ja miten sinne pääsee junalla? Sitten olet oikeassa paikassa!

 

Parhaista vaellus alkupiste: VIISI TERRE COASTAL TRAIL - ITALIA

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Vaellus Cinque Terre on yksi parhaista asioita Italiassa, ja yksi parhaista vaellus aloituskohtaan. Retkeilyreitit ovat kauneimmat Euroopassa ja jos olet ulkona rakastaja tai vain joku, joka haluaa treenata välillä dekadentti italialaisia ​​aterioita, se on yksi palkitsevimmista tavoista nauttia Italiassa upea rannikko.

Mutta kun vaeltaa Cinque Terre sinun täytyy tulla valmis. Ymmärtämästä polku vaikeuksia pakkaus oikeita asioita ja menossa oikeaan aikaan vuodesta, on hyvin perillä tekee eroa elämää muuttava vaellus ja wearying punnertaa.

Miten saada sinne junalla:

Kerran Italiassa, avulla Save A Train, juna on edelleen paras tapa päästä Cinque Terre. Siellä on paikallisjuna, sen Cinque Terre Pikajuna, joka kulkee pitkin rannikkoa välillä asemat Centrale La Spezian ja Levanto. Se pysähtyy lainkaan viidessä kaupungissa (Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola, Riomaggiore), ja sinun täytyy ottaa se siirtää niiden välillä kun olet alueella (ellet vaeltaa on Usein haastavia polkuja). Kuten kesän 2016, kustannukset Cinque Terre Express on 4 € per matka. Aikana sesongin, tyypillisesti marraskuusta maaliskuuhun, kustannus putoaa € 1,80. Tämä juna ei tarjoa Paikkojenvaraus.

• Saapuvat Firenzessä tai Rooma: On olemassa muutamia suoria junaa päivässä päässä Firenzen Santa Maria Novella asemalta La Spezia Centrale; toiset vaativat voit vaihtaa junaa Pisa. Hinnat alkaen 13,50 €. La Spezia, muuttua Cinque Terre Express.

Firenze Levanto Junat

Firenze La Spezia Junat

Rooma La Spezia Junat

Rooma Levanto Junat

 

Parhaista vaellus alkupiste: Eagles WALK - ITÄVALTA

The Kotkan kävely on tehty 23 liittyvät vaiheet, jotka seuraavat hengästyttävä reitti läpi Tirol. Parhaista vaellus aloituspaikkojen alueella, monet osat voidaan helposti köysiradalla valmistui täytenä- tai puoli päivää kiertue. Haluamme esitellä teille suosikki osa tämän blogin.

Olitpa suunnittelu päivän vaellukselle tai usean viikon seikkailu vuoret, löydät Eagle Walk olla suuri ulkoilmakokemuksestasi. Se tarjoaa vertaansa vailla mahdollisuuksia tutkia, kokea, ja yhteyden luontoon.

Meidän Top Pick: Järvi Zireiner See

Puolen päivän kävely satunnaisille retkeilijöille. Vuodesta Kramsach Ala Inntalin, ottaa tuolihissi Sonnwendjoch talon. Lyhyen kävelymatkan päässä on idyllinen Zireiner järven, joka sijaitsee laaksossa lähes 1800-metriä merenpinnan yläpuolella - hyvä paikka vilvoitella kuuman kesä kuukaudet. Kävelymatka jatkuu Zireiner Alm laitumelle (1,698m) ennen paluuta huipulle tuolihissi, jolloin voit ajaa takaisin alas Inntalin.

Miten saada sinne junalla:

Se on helppo matkustaa Britanniasta Itävalta junalla. Voit siirtyä Lontoo Wieniin, Salzburg tai Innsbruck yhdessä päivässä pikajuna. Tai ottaa lounasaikaan Eurostar Lontoosta Brysseliin, Thalys nopea kouluttaa kohtaan Köln, ja erinomainen Nightjet nukkuja juna Innsbruck, Linz, tai Wien yön. Kerran siellä, pääsemisestä Tirol on helppoa sen kattava julkisten kuljetus. On helppo matkustaa ympäri aluetta käyttää junia. Vaeltajat haluavat ottaa osittain tai kokonaan Eagle Walk pääsee aloituspiste ja päätepiste jokaisen vaiheen käyttäen paikallisia joukkoliikenteen.

Lontoosta Brysseliin Junat

Bryssel Köln Junat

Köln Wien Junat

Köln Innsbruck Junat

 

Parhaista vaellus alkupiste: CAMINO DE SANTIAGO - ESPANJA

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Camino tunnetaan Englanti kuin tie St James. Kaikki Camino pyhiinvaelluksen reitit johtavat Santiago de Compostela, koska tämä on silloin edelleen St James, (Santiago), löydettiin yhdeksännellä vuosisadalla. Pyhiinvaellus oli suosittu 10th, 11th, ja 12-luvuilla, ja sitten suosio laski hitaasti.

Vuoteen 20-luvulla, lähes kukaan käveli mitä tahansa reittiä. Sitten 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa reitin tuli kiinnostaa muutama. Ne alkoi kirjoittaa ja kartta reitit uudelleen.

21. vuosisadalla, ajatus pyhiinvaelluksen on ehkä viehättävä. kuitenkin, Kuukauden kävely ja irrotus moderneista laitteista on äärimmäisen vapauttavaa.

Camino Reitit:

 

Camino Spain possible Routes

 

Sarria on kaupungin parempana pyhiinvaeltajat kuin kohdassa, jossa ne lähtevät Camino de Santiago. Enemmän kuin 300,000 pyhiinvaeltajat että matkusti Santiago de Compostela 2017, jonkin verran 60% oli asettunut Camino Frances. Ja yli 80,000 heistä valitsi Sarria pitävät lähtökohtana. Tärkein syy Sarrian valitsemiseen on se, että se tarjoaa vähimmäisetäisyyden, joka vaaditaan pyhiinvaeltajille Compostelan palkitsemiseksi (Pilgrim varmenne). Matkaa Santiago voidaan kattaa vain viisi vaihetta ja on suuri joukko majoitusvaihtoehdot ja palvelut pyhiinvaeltajien. Sarria on helppo päästä julkisilla liikennevälineillä Eri puolilla Espanjaa.

Miten päästä Sarria junalla:

Juna on yksi mukava vaihtoehtoja, jos olet matkalla Madridista Sarria. On suora yhteys joka jättää Madridin Chamartínin rautatieaseman kahdesti päivässä, kanssa matka aika noin kuusi tuntia. Lisäksi, on olemassa erilaisia ​​junia, jotka yhdistävät Madrid Santiago de Compostela ja Lugo, Galician kaupungeissa josta se on erittäin helppo päästä Sarria, useita suoria yhteyksiä päivittäin. Voit kuulla kaiken aikaa ja taajuudet ottamalla yhteyttä Renfe, Espanjan kansallinen junayhtiöllä.

Juna on myös paras vaihtoehto matkustettaessa päässä Barcelonasta. On päivittäin suoria linkkejä Barcelona (tai voit muuttaa milloin Monforte de Lemos), junien päivällä (jos yhdistää AVE tai suurnopeusjunien kanssa Pitkä välimatka vaihtoehtoja) ja yöjunat. Keskimääräinen matka aika Barcelona on 12 tuntia. Juna Barcelonasta Sarria yhdistää myös muihin suuriin kaupunkeihin kuten Tarragona, lleida, Zaragoza, Pamplona, vitoria, Burgos, Palencia, ja Leon.

Santiago de Compostela, Renfe tarjoaa kaksi päivittäistä junia Sarria: yksitellen 5 pm (kahden tunnin matka-aikaa); ja klo 6.07 pm (ja matka kestää lähes neljä tuntia).

Vuodesta Lugo, sen kouluttaa on myös mukavin vaihtoehto. Renfe tarjoaa lukuisia päivittäiset yhteydet joka vie sinut Sarria alkaen Lugo 30 minuutit.

 

Parhaista vaellus alkupiste: WESTWEG TRAIL - SAKSA

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Voidaan sanoa, että Westweg reitti on peräisin kaikkien saksalaisten pitkän matkan retkeilyreitit. Siitä tuli ensimmäinen nimetty polun lajissaan takaisin 1900. Siitä lähtien, polku on kasvanut kattamaan etäisyyden 177 mailia (285 kilometriä) - alkaen Pforzheim pohjoisessa ja päättyy Baselissa etelässä.

Toisin kuin Mittelweg ja Ostweg, Westweg vie enimmäkseen länteen vuorten. Ja kuten mennä, voit todistaa luonnon monimuotoisuuden Saksan suurin vuorijonoa. Tiheä ja kuusesta metsät. Juuri tämä antaa vuorijono nimensä, puuttomien lakeuksilla pohjoisella Musta metsä. Hiljainen vuoristojärvet, panoraama kallio vaakunat, hyinen laaksot, ja vuoret.

Välissä, voit kiivetä korkeimmat huiput uudelleen ja uudelleen. Vaellukselle yli ylätasangolla Hornisgrinde ja vierailla Belchenin ja Hochblauen. Nauti näkymä Schliffkopf ja vaeltaa suuri nummi ympäri Hohloh. Todellinen kohokohta vaellukselle, tietysti, tulee olemaan nousu Feldberg. Korkein vuori Schwarzwaldin.

Miten päästä Westweg junalla:

Useimmat vaellusosuudet voidaan jakaa hallittaviin etäisyyksiin. Tämä johtuu siitä eniten kyliä pitkin retkeilyreitit voi olla pääsi hyvin junalla. Suurta apua suunniteltaessa vaellus on yleisen kartta maksutta ja Schwarzwald Tourismus GmbH (Ludwigstrase 23, 79104 freiburg, www.blackforest-tourism.com). Se näyttää kaikki KONUS-juna- ja bussireitit alueella ja sen ulkopuolella.

Lisäksi, monet yhteisöt ovat erityisiä vinkkejä retket ja päiväretket heidän KONUS vieraille. Jos aiot pidempäänkin voisi olla hyödyllistä saada SchwarzwaldCard samoin. Tämä kortti on hyvä sijoitus, jos käytät alennuksia kortista intensiivisesti.

Offenburg Freiburg Junat

Stuttgart Freiburg Junat

Leipzig Freiburg Junat

Nürnberg Freiburg Junat

 

 

Valmis laittaa vaelluskengät ja nauttia luonto vaellus? Varaa juna muutamassa minuutissa ja ilman ylimääräisiä maksuja Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)