Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Niin monia korkeita profiileja, yleistajuinen maissa, kuten Ranska, Saksa, ja Sveitsi, ei ihme Itävalta ei ole saada mahdollisimman paljon huomiota! kunnossa, Italia koskaan putosi pois kartalta, mutta Junareitti Itävallasta Italiaan varma on laiminlyöty. Mutta, se on tulossa muutos! Itävalta ja Italia rautateitse ovat yksi uskomattomia kokemuksia sinun koskaan päästä todistamaan.

Niiden viehättävä vuoristokylissä, lumoavaa luonnon nähtävyydet, ja majesteettinen kaupunki arkkitehtuuri, saat hämmästyttävä Euroopan kiertue. Junat Itävallassa ovat pisimmällä koko Euroopassa, yöjunat ovat huippukunnossa (muuten, yöjunissa on kaikki samat reitit päivänselvä junat eivät), useimmat eivät vaadi kehittynyttä varauksia ja ovat erittäin mukavat!

Niin, älä odota enää: alkaa tutkia Itävalta ja Italia rautateitse käymällä näitä kauniita kaupunkeja:

 

Aloita Itävalta ja Italia rautateitse matka Vienna

Aloita Itävalta ja Italia rautateitse jännittävää tarkistamalla Itävallan majesteettisen pääoman ensimmäinen. Wien huokuu historia, viehätys ja selittämätön kauneus!

Häivy liottamalla Itävallan museot päivässä, kokeilla perinteisiä Wien kahvi ja sacherkakkua että räjäyttää mielesi! Tutustu Wienin kaikkien aikojen suosikit kuten Wienin valtionoopperassa ja Schönbrunnin linnan (ne ovat ehdoton must see!). Riippuen junan reitti, jonka haluat ottaa, joko mennä Salzburgiin ja Hallstatt suora tai päätä kohti Graz.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

 

Mene Graz

Koska Wien-Graz on suora radan, pysähtyä Graz ja Klagenfurt matkalla Wienistä Venetsiaan. Älä jätä Graz käymättä Schlossberg. Tämä on mäki keskellä kaupunkia tunnettu kuuluisista kellotorni ja linnoitus. Jos olet sisällä hyvässä kunnossa, kiipeä portaat Schlossbergplatzista tai käytä hissiä. Aivan vieressä Schlossbergplatz on historiallinen Kastner und Ohler ostokset keskus - tarkistaa niiden katto kahvila.

Matkalla on asemalle, kävele keskustan kaduilla, ja yritä yksi parhaista jäätelön koskaan! “ice Geissler” in Sporgasse tuottaa luomujäätelöä joka tulee lukemattomia makuja ja on erittäin herkullinen! Oman Itävalta ja Italia rautateitse matka etsii minuutti-, eikö?

Graz Innsbruck Junat

Wien Graz Junat

Wienistä Salzburg Junat

 

Venetsia on mahdollista junamatka kun teet Itävallassa ja Italiassa Junalla

 

Tutustu Venetsia

Seuraava pysäkki Itävallassa ja Italiassa rautateitse on Venetsia, Kun saavutat Italiassa, olet antanut maa gorgeousness! Majoitus Venetsia on melko kallista, joten se toimii eduksesi jos olet oleskelevat vain yhden päivän. Älä tuhlaa aikaa, mutta eivät niin paljon kuin mahdollista tässä lyhyessä ajassa. A gondoli veneretki on välttämätöntä! Tiedoksi, se on myös erittäin kallista. Odottaa maksaa noin 80 Euroa 30 minuutin gondoli kiertue ja noin 120 EUR varten 45 minuutti yksi. Sitten, mennä tarkistaa Ponte di Rialto - yksi kuuluisa siltojen Venetsiassa. Se ulottuu Grand Canal, ja se on lähellä Ponte di Rialto. Matkalla rautatieasemalle, nautittavuus häikäisevän kaunis Piazza San Marco, eli Pyhän Markuksen Neliö.

Bolzano Venetsiaan Junat

Wien Venetsiaan Junat

Trieste Venetsia Junat

Udine Venetsiaan Junat

 

Ja lopettaa Itävallassa ja Italiassa Junalla Firenzen

Teidän Itävalta ja Italia rautateitse kiertue, saat todennäköisesti pysähtyä Firenzessä. Päivä tai kaksi tässä kaupungissa täynnä historiallisia, taiteellinen, ja uskonnollinen merkitys on puhdasta taikuutta. Ensimmäisiä asioita nähdä ovat basilika ja luostarit Santa Maria Novella. He ovat loistava ja lähellä rautatieasemaa! Siellä on myös kaunis aukio, joka on käytännössä aina täynnä ihmisiä. Sitten, siirtyä päin upea Santa Maria del Fioren ja sen valtava kupoli. Tutustu Santa Croce ja San Lorenzon kirkko ja Medici kappelit samoin.

Pidä tauko Itävallasta ja Italiasta rautatieliikenteellä ja pää San Lorenzo nopeaa ja herkullinen ateria! Nämä markkinat on paikalliset suosikki paikka tehdä ostoksia ja välipala! Niin, Ehkä ostaa jonkun matkamuistoksi jälkeen olisit nauttinut lounas? Joo! Älä jätä Firenze käymättä Uffizin, Accademia, Palazzo Vecchio, ja Pitti. Nämä ovat tärkeimmät museot kaupungissa. Myös, käydä viereiseen Boboli Gardens, kauneimmista puutarhoista näet koskaan.

Seuraava pysäkki on Rooma. Hyvin, tiedät mitä tehdä siellä ... ja jos et tutustu Italiassa pinterest levyt.

Rooma Firenze Junat

Bologna Firenze Junat

Livorno Florence Junat

Ravenna Florence Junat

 

Saat upeimmat Itävallassa ja Italiassa rautateitse kokemus, kirjautua Save Junan että nopein ja budjetti sopiva tapa saada junalippuja!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)