Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/04/2020)

Whooshing ääni juna vetäminen asemalle, ja mahdollisuus saada päälle ja menossa jonnekin täysin odottamatonta. Voitteko kuvitella mitään parempaa kuin kuuluisa ja historiallinen juna reitit?

Junat ovat muistutus kultakauden matka. Kun ihmiset menivät matkustavat kuukausia kerrallaan ja hevoset olivat mahdollisesti mukana. Matkailu ei ollut kyse välitöntä mielihyvää ja vain innolla määränpäähän.

Ei, matkustaminen tarkoitti nauttia matkasta. Pakkaus arkut, ja mahdollisesti kompassi ja useita hyviä karttoja. Travel tarkoitti menossa paikkaan, jossa tiesit kukaan, jossa jopa ilma tuntui oudolta ja kirjeen kotiin voi vain saapua kuluttua takaisin.

Kunnianosoituksena antoisana kuljetusmuoto, Save A Train tuo sinulle luettelon kuuluisista ja historiallisista junan reitit sinun tulisi valita 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

Lontoosta Venetsian Orient Express – Pisin Famous ja historialliset Train Reitit

Tämä ei varmasti tuplata niin aikaisempiin! Tämä on ehkä kaikkein kuuluisin ja historiallinen juna Reitit ja romanttinen juna reitti maailmassa. Se lähtee Pariisista matkalla Bysantin kaupungissa Istanbulissa. Voisit tavallisella välille SaveATtrain matkustaa tätä reittiä, tai valita hohdokas vaihtoehto ja hypätä Orient Express. Juonittelua Tämän luksusta juna oli tunnetusti inspiroi Agatha Christie. Nykyään se ei enää toiminnallisia alkuperäisessä muodossaan mutta sen henki elää edelleen Belmond Venetsian Simplonin Orient Express. On kaksi junaa, itse asiassa, yksi vaunut vuodelta 1920 ja 30s ja toinen on historiallinen brittiläinen Pullman juna.

Uusi reitti tuulet matkalla Lontoo Venetsiaan, toisinaan myös muista kohteisiin Euroopassa, ja kerran-a-vuosi alkuperäisen Paris-Istanbulin matkaa elokuussa.

Milano – Venetsia junaliput

Lippuja Firenzestä Venetsiaan

Bologna – Venetsia junaliput

Rooma – Venetsia junaliput

 

Hampuri Kööpenhamina

Sinun pitäisi matkustavat junassa joka voidaan kuljettaa lautalla. Tämä on varmasti yksi tunnetuimmista ja historiallisten juna reitit sinun tulisi valita 2019!

Niin, mitä tapahtuu kun saat Ferry? Onneksi junamatkustajien voivat saada junasta ja nauttia maisemista kun kyytiin lautta. Tulet ylittää Itämeri sisään 45 minuutit. Koko junamatka kestää 4 tuntia ja 45 minuutit. Kööpenhamina ja sen avattuja sidottuja ruis voileipiä ja uskomaton designissa on kohtuullinen junalippu päässä vilkkaalta Hampuri, Saksa että voit tietenkin, ostaa meiltä, sinulla on painike tämän blogikirjoituksen lopussa.

Hampuri Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Berliini Kööpenhamina Junat

 

Glacier Express - Sveitsi

Connecting kaksi Sveitsin kauneimmista vuori lomakohteet, Zermatt ja St Moritz, Glacier Express on kaikkein rentouttava tapa nauttia upeista maisemista Sveitsin Alppien. Miksi ovat valinneet tämän yhdeksi tunnetuimmista ja historiallisista juna reitit sinun tulisi valita 2019?

Matkustaminen itään Zermatt, Päivän mittainen matka kannet 91 tunnelit ja 291 siltoja koska se vierii ohi eteläisen Sveitsin alppiniityt, koskematon vuoristojärvet, ja kuva-täydellinen kylää. Keskeistä matkan kuuluu Oberalp Pass, korkein piste ratsastaa 6706 jalkaa. Toinen on kuuluisa Landwasserin maasilta - upea kuusi kaaren rakenne seisova 200 jalat ja törmäyksestä tunneli leikattu suoraan vuoren.

Zurich Zermattiin Junat

Geneve Zermattiin Junat

Interlaken Zermattiin Junat

Liput Zermatt - Luzern

 

 

West Highland Line, Glasgow Mallaig - Skotlanti

Olemme parhaillaan koukkuun tv-sarja Outlander, joka keskittyy vanhan koulukunnan Skotlanti Highlanders. Joten ei ole ihme, tämä on luettelossa Famous ja historialliset Train Reitit. West Highland Line on erinomainen tapa kokea maan villi, länsirannikolla. Kun juna lähtee Glasgow - Skotlannin suurin kaupunki - kaupunkikuvaan nopeasti sortuu vehmas glens ja rauhallinen Loch. Nimike pohjoiseen, West Highland Line kulkee kauko erämaassa Rannoch Moor. Sen jälkeen kulkee jyrkät Ben Nevis, koskettaa alas Fort William. Kytkentä suuntaan ja liikkuu länteen, juna kulkee Glenfinnan Viaduct (esillä Harry Potter-elokuva sarja) ennen saapumistaan ​​vilkas satama Mallaig.

Lontoo - Amsterdam liput

Lontoo – Lontoo junaliput

Pariisi – Lontoo junaliput

Bryssel – Lontoo junaliput

 

Kuuluisa ja historiallinen juna reitit Englannissa

Junamatkustus oli yksi suuri brittiläinen osuudet viktoriaaniset. 1900-luvulla, rautatie innostusta ja rautatien harrastajat näyttävät lisääntyneet lähes yhtä nopeasti kuin rautatiet itse. Historiallinen höyry junat, erityinen luonnonkaunis matkat, ja kapearaiteinen rautatiet on palautettu. Tässä, löydät joitakin parhaista höyryjuna ja perintö rautatiematkat. Etsi ne Länsi maakunnat Cornwallin, Devon, Somerset, ja Dorset.

Koska monet näistä junien palautetaan höyry junat, Save A Train ei tarjoa lippuja niihin. kuitenkin, teemme tarjota paras hinta päästäksesi sinne ja sieltä pois Yhdistynyt kuningaskunta.

 

 

Haluavat kokea kuuluisa ja historiallinen juna reitit?

Pään yli Tallenna juna ja varata lippu 3 minuutit.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-historical-train-routes%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)