Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Halvat eurooppalaiset kohteet ovat kuuma aihe. Ensinnäkin, turistit Euroopassa näkee kaiken suuren kahvilat kohtaan kauniita rantoja. Seurauksena kaupungeista kuten Venetsia, Rooma, ja Paris miljoonia turisteja matka Eurooppaan joka vuosi. Olemme luoneet listan halvimmista Euroopan kohteisiin lukijoillemme. Tämä luettelo sisältää ohjeet sinne junalla.

 

Halvin European Destinations

 

Porto, Portugali on ensimmäinen Taloudellinen Eurooppalaiset matkailun

Huomattavin noin Porto on sen’ uskomatonta viinit. Tämä halpa Euroopan kohteisiin meren on eurooppalainen mini-metropoli. Porto on suuri kulttuuri ja samoin on hyvä niille, jotka rakastavat ulkona. museoissa ja arkkitehtuurista halpoja Euroopan kohteeseen ovat jumalallisia. Varmasti, paikka vierailla.

Ohjeet siitä, miten pääset Portoon Sao Benton asemalle junalla tulla Save A Train.

 

 

Sevilla, Espanja

Sevilla on rento kaupunki. Nauti iltapäiväsiestasta. juutalainen, kristillinen, ja islamilainen kulttuuri. Muinaisia kirkkoja ja ghettojen päivän aikana. Ruoka on herkullista, varsinkin tapaksia. Improvisoitu kitara musiikkia kadut kaappaa rentouttava tunnelma Sevillan. Tämä halpa Euroopan kohteista kaupunki on luultavasti paras viehätys Euroopassa ja rikas historia.

Saat ohjeita ja hinnat, miten päästä Sevilla Pyhät messut rautatieasemalle katso Tallenna A Train sivusto.

 

 

Valencia, Espanja

Valencia on 3 upeita rantoja. Tuloksena, sillä on upeita ulkoilma-aktiviteetteja. Halvat Euroopan kansallispuisto on loistava paikka patikointiin. Lähellä sijaitseva La Albuferan kansallispuisto on loistava paikka patikointiin. Foodies myös rakkaus Valencia sen tuoretuotteet.

Ohjeet siitä, miten pääset Valenciaan asema pohjoisesta kirjoita Save A Train -sivusto.

 

 

Istanbul, Turkki on viimeinen halpa Euroopan kohteemme

Toinen hämmästyttävä ja halpa kaupunki on Istanbul. Koska Turkin pääkaupungissa yhdistää Euroopan ja Aasian. Rikas kulttuuriperintö, kaunista arkkitehtuuria, ja eksoottisia maisemia. Kupolien taivaanrannat ja ihana sininen meri-juoksu Istanbulin rinnalla. Tämä kaupunki on suuri aisteille upeat näkymät, tuoksuu, ja kuulostaa koko pääkaupungista. Suosittu ruoka täällä on döner kebab ja Turkin makeita herkkuja, jotka voivat olla ostetut kaduilla. Kaikki edellä mainitut voidaan kokea hyvin kohtuullisilla hinnoilla

Ohjeet Istanbulin Sirkeci -asemalle pääsemiseksi ovat Save A Train -sivustolla.

 

 

Varaa seuraava junamatkan kanssamme

Suunnitteletko matkaa edullisiin Euroopan kohteisiin? Mikset 3 minuuttia löytää halvin junamatkat. Kirjautua sivuillamme nyt ja saat parhaat tarjoukset, nopea ja helppo. Hyväksymme kaikki yleisimmät maksutavat.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcheap-european-destinations%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)