Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/12/2021)
Eurooppa on tunnettu muun muassa, sen arkkitehtoniset ja historialliset luostarit joilla on historiallista merkitystä maailmassa.

 

Noravank, Vayots Dzorin maakunta (Armenia)

Noravank on yksi historiallinen ja ikonin luostari komplekseja Vayots Dzor maakunnassa. Kirkkoa ympäröivät terävät punaiset kivet, ja dramaattisia maisemia on yksi parhaista syitä tutustu Armenia. Historiallinen Noravank oli rakennettu sen 13th - luvulta ja tarkoittaa "Uusi Luostari" Armenian. Luostari tuli kulttuurin ja koulutuksen keskus Armenian.

Noravank-Armenia

Tatev Luostari, Maakunnassa Syunik (Armenia)

Tatev on yksi jalokiviä Armenian arkkitehtuuri. Luostari rakennettiin 9.-13. Vuosisadalla koulutuskeskus ja sillä on historiallinen merkitys Armenian historialle. Nimi luostari on mielenkiintoinen alkuperä. Siellä on mukava ja herkkä legenda mestari, joka on rakennettu luostari. Hän oli innokas näkemään hänen mestariteos taivaalta ja jotka haluavat olla siivet pyysi Jumalaa antamaan hänelle siivet.

Jumala kuunteli hänen rukouksiinsa ja antoi hänelle toivottavaa siivet. Sana ”tatev” on käännetty "antaa siivet". Kun olet vierailla luostarissa tunnet todellista merkitystä. Luostari ympäröi syviä rotkoja joka puolelta. Armenialaisen kirkon ollut merkittävä rooli armenialaiset uskonnon ja kulttuurin. Ant tyyppi Armenian alueellisten kiertue antaa sinulle mahdollisuuden tutustua vanhin maa.

Siivet-Tatev-in-Armenia

pyhä perhe, Barcelona (Espanja)

pyhä perhe on kaikkein vieraili ikonin kirkko Espanjassa. Rakentamisen muistomerkki virallisesti alkoi 1882. Arkkitehti Francisco de Paula del Villar on suunniteltu klassiseen goottilaiseen tyyliin. Mutta, sisään 1883 Antoni Gaudi muutti projektia ja rakensi moderni arkkitehtuuri joka on kuuluisa maailmassa. Rakennus valmistuu vuonna 2026, satavuotisjuhla Antoni Gaudin kuoleman.

Arkkitehti oli suunnitellut rakentaa 12 tornit, omistettu Jeesuksen Kristuksen ja Opetuslapset, yksi Jeesuksen äidille, neljä muistoksi Evankelistat. Tällä hetkellä, suorittanut kahdeksan tornia. Kirkon sisällä, Gaudi suunnitteli pylväät ohuiksi puunrungoiksi, jotka tekevät metsätyylistä. Vuodesta temppelin huipulle, voit nähdä vaikuttava näköala kaupungin.

Sagrada-Family-Barcelona

Borgund Stave, Borgund (Norja)

Sauvakirkko on Norjan mahtavin maamerkki. Se on rakennettu vuonna 1180 ja on omistettu Apostoli Andreaksen. Tämäntyyppiset kirkot ovat Norjan arkkitehtuurin tärkeimpiä muistomerkkejä. Jotkut sen herkkä ominaisuuksia ovat näyttävästi veistetty portaalit ja ristit ja kaiverruksia lohikäärmeen päitä katot. Tämä tyyli levisi Skandinaviassa ja käyttää myös isoon-Britanniaan.

Alueella on rikas historiallinen perintö. Vindhellavegen on lähellä kirkkoa ja ehdottaa, kaunis kävely mahdollisuuksia. Tämä historiallinen tie sai "Norjan kaunein polku" by the Norwegian Public Roads Administration 2014.

Borgund-Stave

Duomo, Milano (Italia)

Duomo sijaitsee Milanon pohjoisosassa, tämä suurin katedraali on yksi kaikkein mahtava ja houkutteleva rakenteiden maailmassa. Herra ja Milanon arkkipiispa haluavat rakentaa ainutlaatuinen katedraali joka saisi kansan tuntemaan Jumalan kirkkauden ja kaupunkiyhteyden. Duomon rakentamiseen osallistui rakentajia, käsityöläiset, ja käsityöläisiä kaikkialta Euroopasta. Jokaisen työntekijän kokemus ja ahkeruus auttoivat luomaan Kansainvälinen Gothic Duomo.

Tämä tyyli on ominaista korkeus ja dramaattinen koriste. Noin rakenne on ohi 3400 patsaat, 135 gargoyles, ja 700 marmori lukuja, jotka luonnehtivat Duomo. Vuodesta korkein huippu, jossa voit kiivetä portaita tai hissillä, näet komea Madonnia, golden edustus patsas Mary ja selkeisiin päivinä voit nauttia henkeäsalpaavat näkymät Milanosta.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Verona Milano Junat

 

Duomo-Milanon

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Islanti)

Hallgrimskirkja kirkko on Reykjavikin korkein ja suurin rakennus, ja se on nähtävissä kaikkialla kaupungissa. Kirkko on 74,5 metriä korkea ja turistit voi tulla kirkkoon ja nauttia monumentaalinen näkymä. Rakennuksen rakentaminen alkoi vuonna 1945 ja valmistui vuonna 1986. Modernistinen kirkko oli samanlainen kuin basalttilaava, kun laava jäähtyy kallioon.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Putket ovat kaukana neljä käsikirjat ja pedaali. On 102 joukkoon, 72 pysähtyy, ja 5275 putket ja on 15 metriä pitkä, punnita yli 25 sävyjä. Rakennus on tehokas ja pystyy täyttö pyhä ja valtava tilaa. Rakentamisen elin oli valmis 1992 ja on käytetty erilaisia tallenteita.

 

Oletko valmis tapaamaan joitakin Ikonin Kirkot Ja Luostarit Euroopassa? Voit saada kaikki nämä kohteet helposti avulla Tallenna juna ! Ilman piilotettuja ylimääräisiä maksuja, sinulla on enemmän viettää mahtava ratsastaa ja hyviä aikoja!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)