Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 24/12/2021)
Europa este faimos printre altele lucruri pentru manastirile sale arhitecturale și istorice, care au o importanță istorică în lume.

 

Noravank, Vayots Dzor Provincia (Armenia)

Noravank este una dintre cele mai istorice și de cult monahal din Vayots Dzor provincia. Biserica este înconjurată de pietre roșii ascuțite, si peisaje dramatice este unul dintre cele mai bune motive pentru a exploreaza Armenia. Istoric Noravank a fost construit în cel 13al lea și mijloace "Noua Mănăstire" în armeană. Mănăstirea a devenit un culturală și educațională centrul de Armenia.

Noravank-in-Armenia

Manastirea Tatev, Syunik Provincia (Armenia)

Tatev este una dintre bijuteriile de arhitectura armeană. Mănăstirea a fost construită în secolele IX-XIII centru educațional și are o semnificație istorică pentru istoria armeană. Numele manastirii are o origine interesant. Există un frumos și sensibil legenda despre maestrul care a construit mănăstirea. El a fost dornici de a vedea capodopera lui din cer și care doresc să aibă aripi cerut lui Dumnezeu să-i dea aripi.

Dumnezeu a ascultat rugăciunile lui și i-a dat aripi de dorit. Cuvântul „Tatev“ este tradus ca "a da aripi". Odată ce ați vizita manastirea vă veți simți sensul real. Manastirea este inconjurata de chei adânci din toate părțile. Biserica Armeană a jucat un rol semnificativ în religia și cultura armenilor. tip de Ant tur al regiunii armene vă va oferi posibilitatea de a explora cea mai veche țară.

Aripile-Tatev-in-Armenia

Familie sacră, Barcelona (Spania)

Familie sacră este cel mai vizitat iconic biserica din Spania. Construcția monumentului a început în mod oficial 1882. Arhitectul Francisco de Paula del Villar a fost proiectat într-un stil gotic clasic. Dar, în 1883 Antoni Gaudi a schimbat proiectul și a construit un arhitectura moderna care este faimos în lume. Construcția ar putea fi finalizat în 2026, pentru centenarului de la moartea lui Antoni Gaudi.

Arhitectul a planificat pentru a construi 12 turnuri, dedicat lui Isus Hristos și Ucenicii, una către mama lui Isus, patru pentru a comemora Evangheliști. În prezent, au finalizat opt turnuri. În interiorul bisericii, Gaudi a proiectat coloanele în formă de trunchiuri subțiri de copaci care fac stilul pădurii. De la vârful templului, puteți vedea vederi impresionante a orașului.

Sagrada-Familia-Barcelona

Borgund Stave, Borgund (Norvegia)

Sipca biserica este cel mai minunat reper din Norvegia. Acesta este construit în 1180 și este dedicată Apostolului Andrei. Aceste tipuri de biserici sunt cele mai importante monumente iconice ale arhitecturii norvegiene. Unele dintre atributele sale delicate sunt extravagant portaluri sculptate și cruci și sculpturi de dragon pe capete acoperisuri. Acest stil a fost răspândit în Scandinavia și folosit în marea Britanie.

Zona este înconjurată de un bogat patrimoniu istoric. Vindhellavegen a situat lângă biserică și sugerează frumos posibilități de mers pe jos. Acest hotel istoric de drum a fost acordat "Norvegia e cea mai frumoasa cale" de la Administrația Drumurilor Publice norvegiene în 2014.

Borgund-Portativ

Domul, Milano (Italia)

Duomo este situat în partea de nord a Milano, acest mai mare catedrala este una dintre cele mai minunat și atractiv structuri din lume. Domnul și Arhiepiscopul Milanului doresc să construiască un catedrala unica asta ar face națiunea să simtă gloria lui Dumnezeu și legătura orașului. Construcția Duomo a implicat constructori, artizani, și meșteșugari din întreaga Europă. Fiecare lucrător experiență și diligență-au ajutat pentru a crea Gotic Internațional Duomo.

Acest stil este caracterizat prin înălțime și dramatice decor. În jurul structurii sunt peste 3400 statui, 135 gargui, și 700 marmura cifrele care caracterizează Duomo. De la cel mai înalt vârf, în cazul în care puteți urca pe scări sau cu liftul, veți vedea frumos Madonnia, aur reprezentare statuia Mariei și în zilele senine se pot bucura de vederi impresionante din Milano.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Verona Trenuri Milano

 

Duomo-Milano

Multe, Reykjavik (Islanda)

biserica Hallgrimskirkja este cea mai înaltă și cea mai mare clădire din Reykjavik și este vizibilă în tot orașul. Biserica a 74,5 metri mare și turiști poate intra în biserică și bucurați-vă de monumental vedere. Construcția clădirii a început în 1945 și a fost finalizat în 1986. Biserica modernistă era asemănătoare curgerilor de lavă bazaltică când lava se răcește în stâncă.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Conductele sunt la distanță de patru manuale si o pedala. Sunt 102 rândurile, 72 se oprește, și 5275 țevi și este 15 metri înalt, cântări peste 25 tonuri. Clădirea este puternic și capabil de umplere sfânt și spațiu imens. Construcția de organe a fost terminat în 1992 și a fost folosit pentru o varietate de înregistrări.

 

Ești gata pentru a vedea unele Iconic Biserici Și Mănăstiri Din Europa? Puteți obține toate aceste destinații cu ușurință cu ajutorul Salvați un tren ! Fără taxe suplimentare ascunse, veți avea mai mult să-și petreacă pe plimbari minunat și vremuri bune!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)