Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Europa găzduiește o serie de istorie culturală și arhitectura uluitoare, cea mai mare parte care este captat prin vasta colectie continent de locuri de cult. De aceea, astăzi, ne-am rotunjit 3 pe care le considerăm a fi absolut necesar vede, acoperind clădiri de renume mondial la unele dintre cele mai renumite orase din Europa.

 

1. Bazilica Sfântul Petru, Orasul Vatican

Situat în interiorul zidurilor mai mică națiune din lume, Orasul Vatican, Bazilica Sfântul Petru este, fără îndoială, una dintre cele mai mari ispravi civilizației de arhitectură și artă. acum, o atracție majoră desen 10 milioane de vizitatori pe an, această structură uimitoare are vedere spre Piața San Pietro și oferă o combinație opulente de artă istorică, coloane de marmură, și o cupolă iconică căptușită cu mozaic proiectată de Michelangelo (pe care o puteți urca la partea de sus, ar trebui să îndrăznești să-și asume 491 pași de-a lungul drum!).

Deși acest lucru este un astfel de loc popular printre turisti, există încă un cod vestimentar strict aplicate pe care ar trebui să fie conștienți de înainte de a vizita. Trebuie să poarte pantaloni lungi (ceea ce înseamnă nu pantaloni scurți, indiferent de cât de cald, care soarele italian este), cu femeile permis să poarte fuste mai mult decât lungimea genunchiului. Umerii trebuie să fie, de asemenea, acoperite de toate genurile, în orice moment.

Bazilica Sfântul Petru este deschis zilnic de la 7 am-7pm în aprilie-septembrie și 7 am-6pm din octombrie-martie. Intrarea este gratuită (deși există taxe de admitere pentru secțiunile ticketed, cum ar fi Trezoreria Sf Petru și Domul Sf Petru), in orice caz, să fie conștienți de faptul că cozile de așteptare poate fi lung, datorită scanere stil de aeroport și de securitate, trebuie să treacă prin mai întâi.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Moscheea Sultanului Ahmed (Moscheea Albastră), Istambul

Situat în orașul transcontinentală din Turcia, Istambul, Ahmed Moscheea Sultanului este denumit în mod obișnuit ca Moscheea Albastră din cauza interior albastru unic. Construit de sultanului otoman Ahmed I între 1609 și 1616, această structură impresionantă acționează atât ca o atracție turistică majoră și un loc activ de cult, ceea ce înseamnă că moscheea este închis pentru non-închinători în timpul celor cinci rugaciuni zilnice – timpul de rugăciune poate fi verificat aici înainte de a vizita.

Există un cod vestimentar strict pe care toți vizitatorii trebuie să adere înainte de intrarea în moschee. in primul rand, pantofii trebuie să fie îndepărtate și plasate în punga de plastic transparent furnizată de către gratuit moschee plată – aveți apoi opțiunea de a lăsa pantofii într-o gaură tihnite sau transporta geanta cu tine. Când vine vorba de îmbrăcăminte,, oamenii ar trebui să opteze pentru haine largi și să asigure picioarele lor sunt acoperite, evitarea obiectelor precum veste și pantaloni scurți. De asemenea, femeile ar trebui să poarte haine largi, în timp ce își asigură brațele, picioare, și părul sunt acoperite la toate punctele. Acest lucru înseamnă că femeile sunt de așteptat să poarte un văl atunci când în interiorul și în, deoarece acest lucru poate fi un concept nou pentru mulți vizitatori occidentali non-musulmane, vă recomandăm să învățați cum să poarte în mod corect acest lucru esențial haine modeste înainte de a călători.

Intrarea este gratuită (deși o mică donație pentru a contribui la întreținerea generală a clădirii este încurajată la ieșire;) și, o dată în interiorul, fotografierea cu bliț este permisă, ceea ce înseamnă că ești liber să ia o multime de snaps de interior impresionant moschee lui. Natural, nu încape vorbă, că, Ahmed Moscheea Sultanului este încă un loc activ de cult, să fie sigur să rămână liniștit și respectuos atât a clădirii și orice închinători în timpul vizitei.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Bazilica Sagrada Familia, Barcelona

La Sagrada Familia Basilica a devenit un reper iconic spaniol, în ciuda faptului că clădirea este încă în construcție – deși activitatea a început în 1882, nu este de așteptat în prezent să fie finalizată până la 2026! cu toate acestea, această biserică semicompletă romano-catolică este deja o capodopera arhitecturala, ceea ce face un punct de atractie incontestabil se vedea must pentru vizitatori din întreaga lume.

Deschis la biserică și vizitatori din secolul al 19-lea, Sagrada Familia Bazilica va primeste 4.5 milioane de vizitatori în fiecare an, iar acum opereaza un sistem de intrare bilet ca rezultat – acestea sunt disponibile pentru cumpărare online cu până la două luni înainte de data vizitei dumneavoastră. Aceste bilete lucra la orele de intrare fixe, ca mijloc de reducere a supraaglomerare, in orice caz, odată ce ești în interior ești liber să-și petreacă atâta timp cât doriți admirand impresionant interior. Vă recomandăm să alocați cel puțin 2 ore pentru a lua în mod corespunzător în această minune arhitecturala. Pentru vizitatorii care doresc să participe la un serviciu de biserică, Masa are loc la orele 9 în fiecare duminică și în fiecare sâmbătă 8pm, durată 1 oră și se desfășoară în mai multe limbi.

La Sagrada Familia Basilica pune în aplicare în mod oficial codul vestimentar standard pentru biserici romano-catolice, in orice caz, acest lucru nu tinde să fie strict aplicate, deoarece este la Moscheea Sultanului Ahmed sau Bazilica Sfântul Petru. Acestea fiind spuse, este încă recomandarea noastră de a urma acest cod vestimentar ori de câte ori este posibil, ceea ce înseamnă că ar trebui să elimine orice headwear la intrare, poarte îmbrăcăminte corespunzătoare părții superioare a corpului, care acoperă umerii, înapoi, și stomac și uzură, care acoperă mai jos vestimentare pentru picioare coapsei.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Europa este acasa, la multe locuri frumoase de cult, care încapsulează cu adevărat puterea de neegalat de arhitectură și inspirație religioasă. Pentru a vedea aceste pete de primă mână, de călătorie pe continent cu trenul rezervați cu Salvați un tren pentru a nu lăsa piatra răsturnată în numeroasele obiective și atracții ale Europei.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “3 Musturilor de-a vedea locații din Europa de cult” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în pagina noastră cu link-ul de mai sus sau de a folosi link-ul embed.ly.
  • În următorul link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, acest link este pentru limba engleză rute pagini de destinație, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, și puteți schimba tr FR sau deselectați și mai multe limbi alese de dvs..