Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 04/11/2022)

Η Ευρώπη είναι το σπίτι σε μια σειρά από πολιτιστική ιστορία και εκπληκτική αρχιτεκτονική, περισσότερα από τα οποία αποτυπώνεται μέσα από την τεράστια συλλογή της ηπείρου των τόπων λατρείας. Γι 'αυτό και σήμερα, έχουμε στρογγυλοποίηση προς τα πάνω 3 που θεωρούμε ότι είναι απόλυτο must-βλέπει, καλύπτει παγκοσμίου φήμης κτίρια σε όλη μερικές από τις πιο διάσημες πόλεις της Ευρώπης.

 

1. Βασιλική του Αγίου Πέτρου, Η πόλη του Βατικανού

Βρίσκεται εντός των τειχών της μικρότερο έθνος στον κόσμο, Η πόλη του Βατικανού, Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της τέχνης. Τώρα το σημαντικό πόλο έλξης σχέδιο 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, αυτό το εκπληκτικό δομή προσφέρει θέα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα συνδυασμό πλούσια ιστορική τέχνης, μαρμάρινες στήλες, και έναν εμβληματικό θόλο με επένδυση από μωσαϊκό, σχεδιασμένο από τον Μιχαήλ Άγγελο (το οποίο μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή του, θα πρέπει να τολμήσει να αναλάβει το 491 βήματα στην πορεία!).

Αν και αυτό είναι μια τέτοια δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες, εξακολουθεί να υπάρχει ένα αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα επιβληθεί ότι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν από την επίσκεψη. Θα πρέπει να φορούν μακρύ παντελόνι (σημαίνει ότι δεν υπάρχει σορτς, ανεξάρτητα από το πόσο ζεστό ότι η ιταλική ήλιος είναι), με τις γυναίκες επιτρέπεται να φορούν φούστες μεγαλύτερο από το μήκος του γόνατος. Οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται από όλα τα φύλα ανά πάσα στιγμή.

Βασιλική του Αγίου Πέτρου είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7-7μμ τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο και 7 6μμ από Οκτώβριο έως Μάρτιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη (αν και υπάρχουν εισαγωγή τελών για εισιτήριο τμήματα, όπως του Αγίου Πέτρου Υπουργείο Οικονομικών και το θόλο του Αγίου Πέτρου), ωστόσο, Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ουρές μπορεί να είναι μακρά, λόγω των σαρωτών αεροδρομίου στιλ και την ασφάλεια θα πρέπει να περάσει μέσα από το πρώτο.

Μιλάνο στη Ρώμη τρένα

Φλωρεντία στη Ρώμη τρένα

Πίζα προς Ρώμη τρένα

Νάπολη στη Ρώμη τρένα

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Τζαμί του Sultan Ahmed (Το Μπλε Τζαμί), Κωνσταντινούπολη

Βρίσκεται σε διηπειρωτικές πόλη της Τουρκίας, Κωνσταντινούπολη, το Τζαμί του Sultan Ahmed είναι συνήθως αναφέρεται ως το Μπλε Τζαμί λόγω της μοναδικής μπλε εσωτερικό του. Χτισμένο από τον Οθωμανό σουλτάνο Αχμέτ εγώ μεταξύ 1609 και 1616, αυτό το εντυπωσιακό δομή λειτουργεί τόσο ως ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και ένα ενεργό τόπος λατρείας, που σημαίνει ότι το τζαμί είναι κλειστό για να μη προσκυνητές κατά τη διάρκεια των πέντε καθημερινές προσευχές – οι ώρες προσευχής μπορούν να ελεγχθούν εδώ πριν από την επίσκεψή σας.

Υπάρχει ένα αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα που όλοι οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν πριν από την είσοδο του τζαμιού. Πρώτα, παπούτσια πρέπει να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί σε διάφανη πλαστική σακούλα που παρέχεται από το τζαμί δωρεάν – τότε έχετε την επιλογή να αφήσει τα παπούτσια σας σε μια cubby τρύπα ή να μεταφέρουν την τσάντα μαζί σας. Όταν πρόκειται για τα ρούχα σας, οι άνδρες θα πρέπει να επιλέξουν για χαλαρά ρούχα και να διασφαλίσει τα πόδια τους καλύπτονται, αποφεύγοντας αντικείμενα όπως γιλέκα και σορτς. Οι γυναίκες θα πρέπει επίσης να φορούν φαρδιά ρούχα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα χέρια τους, πόδια, και τα μαλλιά καλύπτονται σε όλα τα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες αναμένεται να φορούν μαντίλα, όταν στο εσωτερικό και, καθώς αυτό μπορεί να είναι μια νέα έννοια για πολλούς μη μουσουλμάνους της Δυτικής επισκέπτες, συνιστούμε τη μάθηση πώς να φορούν σωστά αυτό το μικρό απαραίτητη ενδυμασία πριν ταξιδέψετε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη (αν και μια μικρή δωρεά για να συμβάλει στη γενική συντήρηση του κτιρίου ενθαρρύνεται κατά την έξοδο) και, μια φορά μέσα, φωτογράφηση με φλας επιτρέπεται, που σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να πάρετε την αφθονία των στιγμιότυπα από εντυπωσιακό εσωτερικό του τζαμιού. Φυσικά, είναι αυτονόητο, ότι το Τζαμί του Sultan Ahmed είναι ακόμα ένα ενεργό μέρος της λατρείας, να είστε βέβαιος να παραμείνει ήσυχο και με σεβασμό τόσο του κτιρίου και κάθε προσκυνητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Η Βασιλική της Sagrada Familia, Βαρκελώνη

La Sagrada Familia Βασιλική έχει γίνει μια εικονική ισπανική ορόσημο, παρά το γεγονός ότι το κτίριο είναι ακόμα υπό κατασκευή – αν και το έργο ξεκίνησε το 1882, είναι προς το παρόν δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2026! παρ 'όλα αυτά, αυτό το ημι-ολοκληρωμένο ναός Ρωμαιοκαθολική είναι ήδη ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, γεγονός που το καθιστά αδιαμφισβήτητο must-βλέπε έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ανοικτό σε churchgoers και των επισκεπτών από τον 19ο αιώνα, Η Βασιλική της Sagrada Familia που λαμβάνει 4.5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και τώρα λειτουργεί ένα εισιτήριο σύστημα εισόδου ως αποτέλεσμα – Αυτά είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω Διαδικτύου έως και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία της επίσκεψής σας. Τα εισιτήρια αυτά λειτουργούν σε σταθερές ώρες εισόδου ως μέσο για τη μείωση του υπερπληθυσμού, ωστόσο, μόλις είστε μέσα, είστε ελεύθεροι να περάσετε όσο χρόνο θέλετε θαυμάζοντας το εντυπωσιακό εσωτερικό. Σας προτείνουμε να επιτρέπει τουλάχιστον 2 ώρες για να λάβουν κατάλληλα σε αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια υπηρεσία εκκλησία, μάζα που πραγματοποιήθηκε στις 9 το πρωί κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο 8 μ.μ., διαρκής 1 ώρα και διεξάγεται σε πολλές γλώσσες.

La Sagrada Familia Βασιλική εφαρμόζει επίσημα το πρότυπο κώδικα ντυσίματος για Ρωμαιοκαθολική εκκλησίες, ωστόσο, Αυτό δεν τείνει να επιβληθεί ως αυστηρά όσο και στο Τζαμί του Sultan Ahmed ή τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Αυτό που είπε, εξακολουθεί να είναι η σύστασή μας να ακολουθήσουν αυτό το ενδυματολογικό κώδικα όποτε είναι δυνατόν, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αρθεί κάθε καπέλα με την έναρξη, φορούν κατάλληλα ανώτατα ρούχα του σώματος που καλύπτει τους ώμους σας, πίσω, και στομάχι και φθορά legwear ότι καλύπτει κάτω από το μηρό.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Η Ευρώπη είναι το σπίτι για πολλές ομορφα μερη λατρείας που συμπυκνώνουν πραγματικά την απαράμιλλη δύναμη της αρχιτεκτονικής και θρησκευτικής έμπνευσης. Για να δείτε αυτά τα σημεία από πρώτο χέρι, ταξίδια στην ήπειρο με το τρένο και κάνετε κράτηση με Save A Train Αυτά είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω Διαδικτύου έως και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία της επίσκεψής σας.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “3 Της Ευρώπης πρέπει να δούμε τόπους λατρείας” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://Αυτά είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω Διαδικτύου έως και δύο μήνες πριν από την ημερομηνία της επίσκεψής σας ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας στην σελίδα μας με το παραπάνω σύνδεσμο ή χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο embed.ly.
  • Στο παρακάτω link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, αυτή η σύνδεση είναι για τα αγγλικά διαδρομές σελίδων προορισμού, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το tr σε γαλλικά ή τα γερμανικά και περισσότερες γλώσσες της επιλογής σας.