Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Φτηνά εισιτήρια τρένου Eurostar και τιμές ταξιδιού

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για Φτηνά εισιτήρια τρένου Eurostar και Τιμές ταξιδιού Eurostar και οφέλη.

 

Θέματα: 1. Eurostar με τα τρένα
2. Σχετικά με το Eurostar 3. Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου Eurostar
4. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια Eurostar 5. Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε το τρένο Eurostar, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο
6. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Standard, Standard Premier και Business Premier στο Eurostar 7. Υπάρχει συνδρομή στο Eurostar
8. Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση για να φτάσει 9. Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων της Eurostar
10. Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την Eurostar 11. Συχνές ερωτήσεις για το Eurostar

 

Eurostar με τα τρένα

  • Η εταιρεία Eurostar ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου 1994
  • Ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη είναι το Eurostar, Η ταχύτητα στην οποία φτάνει το Eurostar είναι 320 χιλιόμετρα την ώρα
  • Η σήραγγα Eurostar Channel είναι 50.45 χιλιόμετρα ή 31.5 μίλια. Αυτό είναι το αντίστοιχο του 169 Οι πύργοι του Άιφελ στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο
  • 2h15 του χρόνου ταξιδιού μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου στο Eurostar
  • Όταν ταξιδεύετε με το Eurostar από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ευρώπη, έχεις 1 ώρα πίσω στο χρόνο
  • Η διέλευση της σήραγγας της Μάγχης διαρκεί 35 λεπτά

 

Σχετικά με το Eurostar

Τα τρένα υψηλής ταχύτητας της Eurostar είναι μια υπηρεσία που συνδέει τη Δυτική Ευρώπη με το Λονδίνο και το Κεντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, Οι συνδέσεις από την Ευρώπη είναι το Παρίσι και η Λιλ στη Γαλλία, Βρυξέλλες, και Αμβέρσα στο Βέλγιο, Ρότερνταμ και Άμστερνταμ στις Κάτω Χώρες. Επίσης, μπορείτε να φτάσετε με τρένο από το Λονδίνο προς τη Disneyland του Παρισιού (Σιδηροδρομικός σταθμός Marne La Vallee Chessy) και επίσης εποχιακοί προορισμοί στη Γαλλία, όπως η Μασσαλία και οι Μουτιέρες στις γαλλικές Άλπεις. Όλα τα τρένα της Eurostar διασχίζουν το αγγλικό κανάλι μέσω του Channel Tunnel.

ο Υπηρεσία τρένων Eurostar τρένα ταξιδεύουν μέχρι 320 χιλιόμετρα την ώρα σε γραμμές τρένων υψηλής ταχύτητας. Από τότε που η Eurostar άρχισε να λειτουργεί το 1994, νέες γραμμές έχουν κατασκευαστεί στο Βέλγιο και το ΗΒ για τη μείωση των χρόνων ταξιδιού μεταξύ των προορισμών της Eurostar. Το έργο δύο σταδίων Channel Tunnel Rail Link ολοκληρώθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2007, όταν ο τερματικός σταθμός του Λονδίνου Eurostar μεταφέρθηκε από το Waterloo International στο Λονδίνο St Pancras International σιδηροδρομικό σταθμό.

 

Eurostar train

Παω σε Αποθήκευση αρχικής σελίδας τρένου ή χρησιμοποιήστε αυτό το widget για αναζήτηση εισιτήρια τρένων για το Eurostar

Αποθήκευση εφαρμογής για τρένο iPhone

Αποθήκευση μιας εφαρμογής Android Train

 

Save A Train

Προέλευση

Προορισμός

Ημερομηνία αναχώρησης

Ημερομηνία επιστροφής (Προαιρετικός)

Ενήλικος (26-59):

Νεολαία (0-25):

Αρχαιότερος (60+):


 

Κορυφαίες πληροφορίες για να αποκτήσετε ένα φτηνό εισιτήριο τρένου Eurostar

Αριθμός 1: Κλείστε τα εισιτήριά σας στο Eurostar εκ των προτέρων όσο μπορείτε

Εισιτήρια τρένου Eurostar είναι διαθέσιμα μεταξύ 3 μήνες έως 6 μήνες πριν από την αναχώρηση του τρένου. Κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων βεβαιωθείτε ότι έχετε τα φθηνότερα εισιτήρια και τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Eurostar είναι πολύ περιορισμένα. Οι τιμές των εισιτηρίων τρένων της Eurostar αυξάνονται στην τιμή καθώς πλησιάζετε στην ημέρα του ταξιδιού, έτσι για να εξοικονομήστε χρήματα για την αγορά εισιτηρίου τρένου, παραγγείλετε όσο το δυνατόν περισσότερο εκ των προτέρων.

Αριθμός 2: Ταξιδέψτε με το Eurostar σε περιόδους εκτός αιχμής

Eurostar, οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνότερες κατά τις ώρες αιχμής, στην αρχή της εβδομάδας, και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκδρομές με τρένο στη μέση της εβδομάδας (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) συχνά προσφέρει τις φθηνότερες τιμές. Για τις καλύτερες τιμές, Μην πάρετε το Eurostar νωρίς το πρωί και νωρίς το βράδυ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (λόγω πολλών επαγγελματιών ταξιδιωτών), αποφύγετε επίσης τις βόλτες της Eurostar την Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ (ευνοϊκή για αποδράσεις Σαββατοκύριακου), στη διάρκεια δημόσιες αργίες και επίσης κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών οι τιμές της Eurostar ανεβαίνει στα ύψη.

Αριθμός 3: Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για το Eurostar όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας

Η υπηρεσία τρένων Eurostar έχει μεγάλη ζήτηση και επί του παρόντος, Μόνο η σιδηροδρομική εταιρεία Eurostar εκμεταλλεύεται τρένα στη σήραγγα της Μάγχης, επομένως, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Η Eurostar που είναι ο μόνος φορέας τρένων στις γραμμές μεταξύ Αγγλίας και Δυτικής Ευρώπης έχει θέσει ορισμένους περιορισμούς εισιτηρίων τρένων. Μόνο εισιτήρια τρένου Business Premier Type μπορούν να αλλάξουν, Δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για τα άλλα εισιτήρια τρένου, αλλά υπάρχουν φόρουμ στο ίντερνετ όπου μπορείτε να πουλήσετε τα εισιτήρια τρένου σας μεταχειρισμένα. Έτσι, Αποθήκευση πρότασης τρένου για Ταξίδια Eurostar είναι να κάνετε κράτηση όταν είστε σίγουροι για το πρόγραμμα ταξιδιού σας.

Αριθμός 4: Αγοράστε τα εισιτήριά σας στο Eurostar στο Save A Train

Το Save A Train έχει τις μεγαλύτερες προσφορές εισιτηρίων τρένου στην Ευρώπη και παγκοσμίως, και λόγω της δύναμής μας, βρίσκουμε τα φθηνότερα εισιτήρια Eurostar. Είμαστε συνδεδεμένοι με πολλούς σιδηροδρομικούς χειριστές και πηγές και οι αλγόριθμοι τεχνολογίας μας σας δίνουν πάντα τα φθηνότερα εισιτήρια Eurostar και μερικές φορές με συνδυασμούς άλλων φορέων τρένων προς άλλους προορισμούς. Ενδέχεται επίσης να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για το Eurostar.

 

Εισιτήρια τρένου Άμστερνταμ προς Λονδίνο

Εισιτήρια τρένου από Παρίσι προς Λονδίνο

Εισιτήρια τρένου από Βερολίνο προς Λονδίνο

Εισιτήρια τρένων από Βρυξέλλες προς Λονδίνο

 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια Eurostar?

Οι τιμές των εισιτηρίων μπορούν να ξεκινούν από 35 € την ώρα της προσφοράς, αλλά μπορούν να φτάσουν τα 310 € την τελευταία στιγμή. Τιμές Eurostar εξαρτάται από την τάξη που επιλέγετε. Ακολουθεί ένας συνοπτικός πίνακας των μέσων τιμών ανά τάξη για ένα Λονδίνο-Παρίσι / Λονδίνο-Βρυξέλλες / Ταξίδια στο Λονδίνο-Άμστερνταμ:

Εισιτήριο χωρίς επιστροφή Ταξίδι μετ επιστροφής
Πρότυπο 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Πρότυπο Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Επιχειρήσεις Premier 310 € 600 €

 

Λονδίνο προς Βρυξέλλες με το τρένο

Το Λονδίνο στο Παρίσι με το τρένο

Λιλ προς Λονδίνο με το τρένο

Λονδίνο προς Άμστερνταμ με το τρένο

 

Γιατί είναι καλύτερο να πάρετε το τρένο Eurostar, και δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο?

1) Το πλεονέκτημα των ταξιδιών Eurostar είναι ότι πηγαίνετε και φτάνετε απευθείας στο κέντρο της πόλης σε οποιαδήποτε από τις πόλεις από τις οποίες ταξιδεύετε, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ μοναδικό στα τρένα, οπότε αν εκπαιδεύετε ταξίδια από το Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αμβέρσα, Λιλ ή Λονδίνο αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος για το Eurostar. Οταν πρόκειται για Τιμές Eurostar, συνήθως διαφέρει. Ορισμένες προσφορές σας επιτρέπουν να λάβετε φθηνά εισιτήρια Eurostar. Αλλά τις τελευταίες μέρες πριν την αναχώρηση, οι τιμές αυξάνονται. Αν σας αρέσουν τα ομαλά ταξίδια, Το Eurostar είναι για εσάς!

2) Το ταξίδι με αεροπλάνο έχει διαδικασίες ασφαλείας αεροδρομίου, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή σας, με το Eurostar πρέπει να είσαι δίκαιος 1 ώρα νωρίτερα. Επίσης, πρέπει να μετακινηθείτε στο αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης. Αν λοιπόν μετράτε ολόκληρο το χρόνο ταξιδιού, Η Eurostar κερδίζει πάντα συνολικό χρόνο ταξιδιού.

3) Μερικές φορές οι τιμές των τρένων είναι υψηλότερες από ό, τι με αεροπλάνο στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου, αλλά η σύγκριση πρέπει να περιλαμβάνει, Πόσο κοστίζει για να πάρετε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς στο αεροδρόμιο, Εκτός αυτού σε μερικές περιπτώσεις έχετε επίσης ελεύθερο χρόνο όταν ταξιδεύοντας με το Eurostar, και τέλος με την Eurostar δεν έχετε χρεώσεις αποσκευών.

4) Τα αεροπλάνα είναι ένας από τους λόγους για την υψηλότερη ρύπανση του πλανήτη μας, σε επίπεδο σύγκρισης, τρένα είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον, και αν συγκρίνετε αεροπλάνο με τρένο, το ταξίδι με το τρένο είναι 20 φορές λιγότερο ρυπογόνο άνθρακα από τα αεροπλάνα.

easyjet vs eurostar

 

Εισιτήρια Luxembourg To London

Εισιτήρια από Αμβέρσα προς Λονδίνο

Εισιτήρια για Ρότερνταμ προς Λονδίνο

Εισιτήρια Λυών προς Λονδίνο

 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Standard, Πρότυπο Premier, και Business Premier στο Eurostar?

Τα τρένα Eurostar έχουν πολλές υπηρεσίες κατηγορίας που κατασκευάζονται για οποιοδήποτε προϋπολογισμό, και κάθε είδους ταξιδιώτης, είτε είστε επαγγελματίας ταξιδιώτης είτε ταξιδεύετε αναψυχής είτε και τα δύο 🙂

Εισιτήρια Standard Eurostar:

ο Εισιτήριο Eurostar Standard είναι ο φθηνότερος από όλους τους διαθέσιμους ναύλους. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση αυτού του εισιτηρίου τρένου εκ των προτέρων, λόγω των χαμηλών τιμών των κανονικών εισιτηρίων – πουλάνε γρήγορα. Οι ταξιδιώτες που έχουν ένα τυπικό εισιτήριο μπορούν να πάρουν 2 βαλίτσες + 1 αποσκευές δωρεάν. Τα εισιτήρια επιβατών με τυπικά Eurostar μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi και επιλογή θέσεων. Τα τυπικά εισιτήρια συνήθως δεν επιστρέφονται.

Εισιτήρια Premier Standard Eurostar:

Αυτή η κατηγορία εισιτηρίων είναι πιο ακριβή από τον τύπο εισιτηρίου Standard Eurostar, ο Εισιτήριο Premier Standard προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες. Εκτός από τα πλεονεκτήματα των εισιτηρίων Standard που γράψαμε παραπάνω, Τα εισιτήρια Premier Standard προσφέρουν πιο όμορφα καθίσματα με περισσότερο χώρο για τα πόδια, Μια μεγάλη ποικιλία περιοδικών και εφημερίδων παρέχεται δωρεάν, και μπορείτε να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα και ποτό στη θέση σας στο Eurostar. Τα εισιτήρια Premier Standard μπορούν να τροποποιηθούν με χρέωση ανάλογα με τον προορισμό σας.

Εισιτήρια Business Premier Eurostar:

ο Εισιτήριο Eurostar Business Premier Οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα που γράψαμε παραπάνω αλλά και, Οι επιβάτες του Eurostar Business Premier θα επωφεληθούν 3 αποσκευές αντί για 2, ένα πολυτελές ζεστό μενού σχεδιασμένο από τον διάσημο σεφ Raymond Blanc, Οι επιβάτες του Business Premier μπορούν να απολαύσουν ένα σαλόνι πριν επιβιβαστούν στο τρένο στο δρόμο για το Λονδίνο ή από το Λονδίνο, επιπλέον ένα ειδικό check in μόνο 10 λεπτά και υπηρεσία κράτησης ταξί μόνο για αυτούς. Το πιο σημαντικό, Αυτός ο τύπος εισιτηρίου Eurostar Business Premier Train επιτρέπει ευέλικτα ταξίδια: μπορείτε να τροποποιήσετε και να ακυρώσετε το ταξίδι σας, πριν από την αναχώρησή σας ή έως 60 ημέρες μετά την αναχώρησή σας, όλα χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Υπάρχει συνδρομή στο Eurostar?

Οχι, και το αντίθετο, Το Eurostar υποστηρίζεται μόνο από εισιτήρια από σημείο σε σημείο και δεν υποστηρίζεται από κανένα ταξιδιωτικό πάσο, αλλά αν ταξιδεύετε πολύ με το Eurostar μπορείτε να εγγραφείτε στο Eurostar Club, Αυτό είναι ένα πρόγραμμα πίστης που σας προσφέρει να συλλέξετε πόντους ταξιδιού τρένου, ώστε να μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους σε εισιτήρια ή εκπτώσεις. Κερδίζεις, κερδίζετε 1 πόντο για κάθε £ 1 που ξοδέψατε και αυτοί οι πόντοι σας δίνουν δικαίωμα σε συγκεκριμένα προνόμια:

– Από 200 πόντους: Λαμβάνετε εισιτήρια Eurostar σε μειωμένες τιμές.

– Αν πάρεις 500 πόντους: μπορείς να πάρεις 1 αναβάθμιση υπηρεσίας τρένου.

– Και αν καταφέρατε να φτάσετε 1,000 πόντους: μπορείτε να εξαργυρώσετε 1,000 δείχνει ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής έως Eurostar προς Λονδίνο από οπουδήποτε στη Δυτική Ευρώπη.

 

Πόσο καιρό πριν από την αναχώρηση για να φτάσει?

Για να αποκτήσετε το Eurostar σας και να είστε σωστοί στην ώρα σας, ο σιδηρόδρομος συνιστά να φτάσετε τουλάχιστον 1 μία ώρα πριν αναχωρήσει το τρένο Eurostar. Εμείς στο Save A Train αφού ταξιδέψαμε πολύ με τα τρένα του Eurostar ότι αυτός είναι αρκετός χρόνος και αν η ουρά στον έλεγχο διαβατηρίων δεν θα είναι μεγάλη, Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα καταστήματα και να πάρετε αυτά τα είδη που χρειάζεστε για το ταξίδι με το τρένο να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

 

Τρένα Λονδίνο προς Μασσαλία

Τρένα Λονδίνο προς Moutiers

Η Χάγη στο Λονδίνο τρένα

Τρένα Λονδίνο προς Bourg Saint Maurice

 

Ποια είναι τα δρομολόγια τρένων της Eurostar?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση και μπορεί να απαντήσει σε Save A Train σε πραγματικό χρόνο, μεταβείτε στην αρχική μας σελίδα και πληκτρολογήστε την προέλευση και τον προορισμό σας, και μπορείτε να βρείτε το πιο ακριβές Προγράμματα τρένων Eurostar υπάρχουν, Υπάρχουν τρένα από 7 το πρωί έως 9 το βράδυ σε οποιαδήποτε από τις διαδρομές της Eurostar και στις πιο κατειλημμένες διαδρομές όπως το Παρίσι προς το Λονδίνο ή το Λονδίνο προς το Παρίσι, έχετε τρένα Eurostar που εκτελούνται κάθε ώρα μισή ώρα, απλά πρέπει να επιλέξετε το σωστό εισιτήριο Eurostar που είναι άνετο για το πρόγραμμα ταξιδιού σας.

 

Εισιτήριο τρένου Λονδίνο προς Αμβέρσα

Εισιτήριο τρένου Λονδίνο προς Ρότερνταμ

Εισιτήριο τρένου Disneyland Marne-la-Vallee προς Λονδίνο

Εισιτήριο τρένου Λονδίνο προς Λιλ

 

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από την Eurostar?

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Παρισιού για το Eurostar ονομάζεται Paris Gare du Nord, ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, το οποίο είναι +-30 λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Για να πάρετε το Eurostar, πρέπει να μπείτε στο σταθμό και να ανεβείτε 1 στο πάτωμα μέσα στο Gare du Nord χρησιμοποιώντας τις κυλιόμενες σκάλες που βρίσκονται στη μέση του σταθμού.

Στο Disneyland του Παρισιού, Η Eurostar φτάνει στο σταθμό Marne La Vallee Chessy, το οποίο βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τα Disneyland Resort και Disneyland Hotels. Υπάρχει αριστερός χώρος φύλαξης αποσκευών μέσα στο σταθμό και μπορείτε να απολαύσετε το πάρκο χωρίς να ανησυχείτε για το πολύτιμο φορτίο σας.

Στο Λονδίνο, Σήμερα τα τρένα Eurostar αναχωρούν και φτάνουν Διεθνής σταθμός St Pancras, βρίσκεται βόρεια του κέντρου της πόλης του Λονδίνου. Πριν 2007, Τα τρένα της Eurostar έφτασαν στο σταθμό Waterloo στο Λονδίνο.

ο Βρυξέλλες Midi-Zuid (Νότια Βρυξέλλες) Ο σταθμός βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών, αλλά βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε ότι χρειάζεστε Βρυξέλλες Midi-Zuid και όχι τον Κεντρικό Σταθμό των Βρυξελλών, Ο σιδηροδρομικός σταθμός Brussels Midi-Zuid διαθέτει 22 τρένα πλατφόρμες, και το γραφείο εισιτηρίων Eurostar βρίσκεται κοντά στην πλατφόρμα 8. Το εισιτήριο τρένου Eurostar σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ελεύθερα μεταξύ των Βρυξελλών Midi Zuid και Brussels Central.

Κεντρικό Άμστερνταμ (Κεντρικό Σταθμό του Άμστερνταμ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ, ακριβώς δίπλα στο ποτάμι, όταν φεύγετε από το σιδηροδρομικό σταθμό, Βλέπετε την κεντρική οδό του Άμστερνταμ γεμάτη αξιοθέατα, όπως η Madame Tussauds και όχι από εκεί και την περιοχή του κόκκινου φωτός. Όπως σε πολλούς μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ευρώπη, έχετε αποθήκες αποσκευών που ανοίγουν νωρίς και κλείνουν αργά αν θέλετε απλώς να το επισκεφτείτε 1 ημέρα ή πριν μπορείτε να κάνετε check-in στο ξενοδοχείο σας.

Στη Λιλ, έχεις 2 σιδηροδρομικοί σταθμοί που δεν απέχουν μεταξύ τους, αλλά πρέπει να θυμάστε το Τερματικό σταθμό Eurostar στη Λιλ, είναι Λιλ Ευρώπη και όχι η Λιλ Φλάνδρες, αλλά ακόμα κι αν το κάνετε εύκολο να κάνετε λάθος, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι 5 λεπτά μεταξύ τους.

Κεντρικός σταθμός της Αμβέρσας είναι όπου επιβιβάζεστε στην Eurostar στην Αμβέρσα τη 2η μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου, Εάν ταξιδεύετε από την Αμβέρσα, σας συνιστούμε να έρθετε πραγματικά στο σιδηροδρομικό σταθμό περισσότερο από το προτεινόμενο 1 μία ώρα πριν την αναχώρηση γιατί αυτό Ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει κερδίσει βραβεία για διακόσμηση και αρχιτεκτονική και έχει 5 δάπεδα και είναι τόσο ωραίο να πλοηγηθείτε σε αυτό.

Όταν ταξιδεύετε από και προς το Ρότερνταμ, θα χρησιμοποιείτε Κεντρικός σταθμός του Ρότερνταμ ή στο ολλανδικό του όνομα Κεντρικό Ρότερνταμ, Αυτός ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι χτισμένος σαν ένα μικρό εμπορικό κέντρο από μέσα προς τα έξω, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ωραία ψώνια πριν και μετά τις Ταξίδι Eurostar.

 

Συχνές ερωτήσεις για το Eurostar

Τι πρέπει να φέρω μαζί μου στο Eurostar?

Είναι απαραίτητο να βρεθείτε στο ταξίδι σας στο Eurostar, αλλά πάνω από αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το ταξιδιωτικό σας έγγραφο Eurostar, Ένα άλλο must-have είναι ένα έγκυρο διαβατήριο και είναι πάντα καλό να έχει ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ποια εταιρεία κατέχει το Eurostar?

Η εταιρεία που κατέχει το Eurostar, ονομάζεται με έκπληξη η Eurostar International Limited, 55% ανήκει στην SNCF, 30% CDPQ Καναδάς, 10% Η ομοσπονδιακή Ερμή και τα υπόλοιπα ανήκουν στους βελγικούς σιδηροδρόμους, SNCB.

Συχνές ερωτήσεις για το Eurostar Πού μπορώ να πάω με το Eurostar?

Εκτός από το Παρίσι, Λονδίνο, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες, Ρότερνταμ, και η Λιλ, Η Eurostar λειτουργεί επίσης εποχιακές γραμμές. Κατά τη θερινή περίοδο, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, μερικά τρένα Eurostar πηγαίνουν απευθείας στην Αβινιόν και τη Μασσαλία, ενώ κατά τους χειμερινούς μήνες, μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, Τα τρένα του Eurostar μπορούν να πάνε απευθείας σε περιοχές σκι στις Άλπεις, όπως οι Moutiers ή το Bourg St Maurice, οι οποίες είναι οι βασικές πόλεις για να πάτε από τα χιονοδρομικά κέντρα όπως το La Plange, Επιλέγοντας αυτά, Tignes και Val Thorens.

Ποιες είναι οι διαδικασίες επιβίβασης για το Eurostar?

Όταν φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό και την καθορισμένη περιοχή, σαρώσετε το εισιτήριό σας στο Eurostar, Σήμερα οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν τον κωδικό QR, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας ένα έντυπο αντίγραφο του εισιτηρίου τρένου σας και να το σαρώσετε, τότε πρέπει να περάσετε από έλεγχο ασφαλείας (που είναι πολύ πιο γρήγορα από ό, τι στα αεροδρόμια), πηγαίνετε στον έλεγχο διαβατηρίων και διασχίστε τα σύνορα και μετά περπατάτε στο τρένο σας και με τον τρόπο που έχετε πολλά καταστήματα ή το σαλόνι Eurostar, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία από την άφιξή σας στο σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι την επιβίβασή σας στο τρένο Eurostar.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Τι υπηρεσίες στο Eurostar?

Υπάρχει ένα μέρος στο τρένο Eurostar που είναι αφιερωμένο σε ποτά και ελαφριά φαγητά στα τρένα Eurostar, Το μενού περιλαμβάνει σάντουιτς, κομματάκια σοκολάτας, σνακ, μπάρες σοκολάτας, καφές, ζεστή σοκολάτα ή τσάι. Στη συνέχεια, μπορείτε να φάτε και να πιείτε σε αυτό το σιδηροδρομικό αυτοκίνητο του εστιατορίου ή να πάρετε ό, τι αγοράσατε πίσω στη θέση σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουλοχέρηδες δίπλα στο κάθισμα σας στα τρένα της Eurostar.

Πώς μπορώ να φτάσω στο London St. Η Pancras International παίρνει το τρένο Eurostar?

Όπως με κάθε ανάγκη μεταφοράς στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τον υπόγειο Λονδίνο για να φτάσετε στο St Pancras International Station είναι ο απλούστερος τρόπος. Έξι διαφορετικές γραμμές του μετρό φτάνουν στο σταθμό Kings Cross και από εκεί μπορείτε να περπατήσετε με τα πόδια μέχρι το St Pancras International σε λίγα λεπτά. Το Λονδίνο St Pancras International απέχει επίσης λίγα λεπτά από το σιδηροδρομικό σταθμό Euston εάν έρχεστε από το Νότιο του Λονδίνου.

Είναι δυνατόν να πάρετε τα τρένα Eurostar μεταξύ Λονδίνου και Άμστερνταμ?

Από τον Απρίλιο 2018, ευχαριστώ στο Eurostar, μπορείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνου και Άμστερνταμ περίπου 3-4 ώρες, και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τρένα στις Βρυξέλλες αν και μερικά από τα τρένα Eurostar από το Λονδίνο στο Άμστερνταμ, κάνει στάσεις στις Βρυξέλλες, αλλά αυτό εξαρτάται από τα εισιτήρια Eurostar που αγοράζετε.

Συνήθεις ερωτήσεις για το Eurostar με τις περισσότερες αιτήσεις – Πρέπει να κλείσω μια θέση εκ των προτέρων στο Eurostar?

Όταν αγοράζετε εισιτήριο τρένου Eurostar, μια θέση θα εκχωρηθεί αυτόματα σε εσάς όταν κάνετε την κράτησή σας. Και αν υπάρχουν δωρεάν θέσεις όταν βρίσκεστε στο τρένο, σας επιτρέπεται να μετακινηθείτε για να έχετε διαφορετικό χώρο.

Υπάρχει WiFi Internet στο Eurostar?

Μπορείς να απολαύσεις Δωρεάν Wi-Fi internet σε όλα τα τρένα Eurostar και όλα τα ταξίδια όταν αγοράζετε εισιτήρια Eurostar εκ των προτέρων.

 

Εάν φτάσατε σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τρένα Eurostar και είστε έτοιμοι να αγοράσετε το εισιτήριο τρένου Eurostar SaveATrain.com

 

Έχουμε εισιτήρια τρένου για αυτούς τους σιδηροδρομικούς φορείς:

DSB Denmark

Δανικά DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Βέλγιο

intercity trains

Τρένα Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Σουηδία

NS International Cross border trains

NS International Netherlands

OBB Austria logo

OBB Αυστρία

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Λυρία

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Νορβηγία

Switzerland Sbb railway

SBB Ελβετία

CFL Luxembourg local trains

CFL Λουξεμβούργο

Thello Italy <> France cross border railway

Βαθαίνει

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Γερμανία

European night trains by city night line

νυχτερινά τρένα

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Γερμανία

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Τσεχική

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

λογότυπο eurail

Eurail

 

Θέλετε να ενσωματώσετε αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό σας? Κάντε κλικ ΕΔΩ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης), Ή μπορείτε απλώς να συνδεθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / pl σε / nl ή / fr και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Save A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !