Jotta junalippu NYT

Halvat Eurostar-junaliput ja matkahinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat Eurostar-junaliput ja Eurostar-matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. Eurostar by Train Highlights
2. Tietoja Eurostarista 3. Tärkeimmät käsitykset edullisen Eurostar-junalipun saamiseksi
4. Kuinka paljon Eurostar-liput maksavat 5. Miksi on parempi ottaa Eurostar-juna, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitkä ovat standardin väliset erot?, Standard Premier ja Business Premier Eurostarilla 7. Onko Eurostar-liittymä?
8. Kuinka kauan ennen lähtöä saapua 9. Mitkä ovat Eurostar-juna-aikataulut
10. Mitkä asemat palvelevat Eurostar 11. Eurostarin UKK

 

Eurostar by Train Highlights

  • Eurostar-yhtiö aloitti toimintansa 14. marraskuuta 1994
  • Yksi nopeimmista junista Euroopassa on Eurostar, Eurostarin saama nopeus on 320 km tunnissa
  • Eurostar Channel Tunnel on 50.45 km pitkä tai 31.5 mailia. Se vastaa 169 Eiffel-tornit on pinottu päällekkäin
  • 2h15 matka-ajan Pariisin ja Lontoon välillä Eurostarilla
  • Matkustaessasi Eurostarin kanssa Isosta-Britanniasta Eurooppaan, sinulla on 1 tunti taaksepäin
  • Kanaalitunnelin ylitys vie 35 minuutit

 

Tietoja Eurostarista

Eurostar-suurnopeusjunat on palvelu, joka yhdistää Länsi-Euroopan Lontooseen ja Kentiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhteydet Euroopasta ovat Pariisi ja Lille Ranskassa, Bryssel, ja Antwerpenissä Belgiassa, Rotterdam ja Amsterdam Alankomaissa. Myös, pääset junalla Lontoosta Pariisin Disneylandiin (Marne La Vallee Chessy -rautatieasema) ja myös kausikohteet Ranskassa, kuten Marseille ja Moutiers Ranskan Alpeilla. Kaikki Eurostar-junat ylittävät Kanaalin Kanaalitunnelin kautta.

The Eurostar-junapalvelu junat matkustavat jopa 320 km tunnissa suurnopeusjunilla. Eurostar aloitti toimintansa vuonna 2006 1994, uusia linjoja on rakennettu Belgiassa ja Isossa-Britanniassa vähentämään matka-aikoja Eurostar-kohteiden välillä. Kaksivaiheinen Channel Tunnel Rail Link -projekti saatiin päätökseen 14. marraskuuta 2007, kun Eurostarin Lontoon terminaali siirrettiin Waterloo International - yhtiöltä Lontoon St Pancras International juna-asema.

 

Eurostar train

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junalla lippuja Eurostariin

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Tärkeimmät käsitykset edullisen Eurostar-junalipun saamiseksi

Määrä 1: Varaa Eurostar-liput etukäteen niin paljon kuin mahdollista

Eurostar-junaliput ovat saatavana välillä 3 kuukautta - 6 kuukautta ennen junan lähtöä. Varaamalla junaliput etukäteen, varmista, että saat halvimmat liput ja halvimmat Eurostar-junaliput ovat erittäin rajalliset. Eurostar-junien lippujen hinnat nousevat, kun saavut lähellä matkustuspäivää, niin jotta säästää rahaa junalippujen ostossa, tilaa niin paljon kuin mahdollista etukäteen.

Määrä 2: Eurostarin matkustaminen ruuhka-aikoina

Eurostar, lippujen hinnat ovat halvemmat ruuhka-aikoina, viikon alussa, ja päivällä. Viikon keskellä junamatkoja (tiistai, Keskiviikko ja torstai) tarjoaa usein halvimmat hinnat. Parhaaseen hintaan, älä ota Eurostaria aikaisin aamulla ja varhain illalla viikon aikana (monien liikematkustajien takia), Vältä myös Eurostar-ajoja perjantai- ja sunnuntai-iltaisin (suotuisa viikonloppumatkoille), aikana juhlapyhinä ja myös koulujen loma-aikoina hinnat nousevat nopeasti.

Määrä 3: Tilaa lippusi Eurostariin, kun olet varma matkasuunnitelmastasi

Eurostar-junien palvelu on kysyntää ja on tällä hetkellä, Ainoa Eurostar-rautatieyhtiö liikennöi junia Englannin kanaalin tunnelissa, siksi, ei ole kilpailua. Eurostar on ainoa junaoperaattori Englannin ja Länsi-Euroopan välisillä reiteillä. Vain Business Premier Type -junalippuja voi vaihtaa, muita junalippuja ei voida vaihtaa tai palauttaa, mutta Internetissä on foorumeita, joissa voit myydä junalippusi käytettynä. Niin, Tallenna junasuositus kohteelle Eurostar-matka on varata, kun olet varma matka-aikataulustasi.

Määrä 4: Osta Eurostar-liput Tallenna juna -tuotteelta

Save A Train tarjoaa suurimmat junaliput Euroopassa ja muualla maailmassa, ja voimamme takia, löydämme halvimmat Eurostar-liput. Olemme yhteydessä moniin rautatieyrityksiin ja lähteisiin, ja tekniikkaalgoritmejamme tarjoavat sinulle aina halvimmat Eurostar-liput ja joskus muiden junaoperaattorien yhdistelmien kautta muihin kohteisiin. Saatamme löytää vaihtoehtoja myös Eurostarille.

 

Lontoon Amsterdam Lontooseen

Pariisi – Lontoo junaliput

Berliini – Lontoo junaliput

Bryssel – Lontoo junaliput

 

Kuinka paljon Eurostar-liput maksavat?

Lippujen hinnat voivat alkaa 35 eurosta tarjousajankohdalta, mutta voivat nousta 310 euroon viime hetkellä. Eurostar hinnat riippuvat valitsemastasi luokasta. Tässä on yhteenvetotaulukko luokan keskimääräisistä hinnoista Lontoo-Pariisi / London-Bryssel / Lontoo-Amsterdam matkat:

Menolippu Meno-paluu matka
standardi 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
Business Premier 310 € 600 €

 

Lontoosta Brysseliin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Lille kaupunkiin Lontoo junalla

Lontoosta kaupunkiin Amsterdam junalla

 

Miksi on parempi ottaa Eurostar-juna, eikä matkusta lentokoneella?

1) Eurostar-matkan etuna on, että lähdet ja saapuu suoraan keskustaan ​​mihin tahansa kaupunkiin, josta matkustat, tämä on jotain, mikä on ainutlaatuista junille, joten jos matkustat Pariisista, Bryssel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille tai Lontoo, tämä on merkittävä etu Eurostarille. Kun se tulee Eurostar-hinnoittelu, se yleensä vaihtelee. Joidenkin tarjousten avulla saat halpoja Eurostar-lippuja. Mutta viime päivinä ennen lähtöä, hinnat nousevat. Jos pidät sujuvasta matkustamisesta, Eurostar on sinua varten!

2) Lentokoneella matkustettaessa on noudatettu lentokentän turvamenettelyjä, ja se tarkoittaa, että sinun on oltava ainakin 2 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöäsi, Eurostarin kanssa sinun on oltava oikeudenmukainen 1 tunti etukäteen. Myös, sinun on työstettävä lentokentälle kaupungin keskustasta. Joten jos lasket koko matkan ajan, Eurostar voittaa aina koko matka-ajan.

3) Joskus junahinnat ovat lipun nimellisarvoa korkeammat kuin lentokoneella, mutta vertailun tulisi sisältää, kuinka paljon maksaa kuljetusvälineiden kuljettaminen lentokentälle, lisäksi joissain tapauksissa saat myös vapaa-aikaa, kun matkustaa Eurostarilla, ja viimeiseksi Eurostarilla sinulla ei ole matkatavarakuluja.

4) Lentokoneet ovat yksi syistä planeettamme korkeampaan saastumiseen, vertailutasolla, junat ovat paljon ympäristöystävällisempi, ja jos vertaat lentokoneita junamatkoihin, junamatka on 20x vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin lentokoneissa.

easyjet vs eurostar

 

Lippuja Luxemburg Lontooseen

Antwerpen – Lontoo liput

Rotterdam – Lontoo liput

Lontoo – Lontoo liput

 

Mitkä ovat standardin väliset erot?, Standard Premier, ja Business Premier Eurostarilla?

Eurostar-junissa on useita luokan palveluita, jotka rakennetaan mihin tahansa budjettiin, ja minkä tahansa tyyppisiä matkustajia, olitpa liikematkustaja tai vapaa-ajan tai molemmat 🙂

Eurostar-liput:

The Eurostar Standard -lippu on halvin kaikista hinnoista. Junalippu on parasta varata etukäteen, koska normaaliliput ovat alhaiset – ne myyvät nopeasti. Matkustajat, joilla on vakiolippu, voivat ottaa 2 matkalaukut + 1 matkatavarat ilmaiseksi. Eurostar-lippujen matkustajat voivat myös nauttia ilmaisesta langattomasta WiFi- ja istuinvalinnasta. Tavallisia lippuja ei useimmiten palauteta.

Ensiluokkaiset Eurostar-liput:

Tämä lippuluokka on kalliimpaa kuin tavallinen Eurostar-lipputyyppi, sen Premier Standard -lippu tarjoaa lisäpalveluita. Edellä kirjoitettujen standardilippujen etujen lisäksi, Premier Standard -liput tarjoavat mukavammat paikat, joissa on enemmän jalkatilaa, laaja valikoima lehtiä ja ilmaisia ​​sanomalehtiä, ja saat tarjoillaan kevyen aterian ja juomia istuimellesi Eurostarilla. Premier Standard -liput ovat muokattavissa maksua vastaan ​​määränpäästäsi riippuen.

Business Premier Eurostar -liput:

The Eurostar Business Premier -lippu Ostajat voivat nauttia kaikista eduista, jotka olemme kirjoittaneet yllä, mutta myös, Eurostar Business Premier -matkustajat hyötyvät siitä 3 matkalaukkujen sijaan 2, ylellinen kuuma menu, jonka on suunnitellut kuuluisa kokki Raymond Blanc, Business Premier -matkustajat voivat nauttia aulasta ennen nousua junaan matkalla Lontooseen tai Lontoosta, lisäksi vain erityinen sisäänkirjautuminen 10 minuuttia ja taksivarauspalvelu vain heille. Ennenkaikkea, tämäntyyppinen Eurostar Business Premier -junalippu mahdollistaa joustavan matkustamisen: voit muokata ja peruuttaa matkasi, ennen lähtöä tai jopa 60 päivää lähtöäsi, kaikki ilman lisämaksua.

 

Onko Eurostar-liittymä??

Ei, ja päinvastoin, Eurostaria tuetaan vain pisteestä pisteeseen, eikä sitä tueta missään matkakortissa, mutta jos matkustat paljon Eurostarilla, voit liittyä Eurostar Clubiin, tämä on kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa sinulle kerätä junamatkustuspisteitä, jotta voit lunastaa nämä pisteet lippuiksi tai alennuksiksi. Sinä ansaitset 1 piste jokaisesta kuluttamasi 1 punta kohden ja nämä pisteet oikeuttavat sinut erityisiin etuoikeuksiin:

– From 200 pistettä: Saat Eurostar-liput alennettuun hintaan.

– Jos saat 500 pistettä: voit saada 1 junapalvelun päivitys.

– Ja jos onnistuit tavoittamaan 1,000 pistettä: voit lunastaa 1,000 osoittaa edestakaiseen matkaan Eurostar Lontooseen mistä tahansa Länsi-Euroopasta.

 

Kuinka kauan ennen lähtöä saapua?

Saadaksesi Eurostar ja ole oikeaan aikaan, rautatie suosittelee saapumista ainakin 1 Tuntia ennen Eurostar-junaasi lähtöä. Me Save A Trainissa, koska matkustimme paljon Eurostarin junissa, että tämä on tarpeeksi aikaa ja jos jono passintarkastuksessa ei ole pitkä, voit myös nauttia kaupoista ja hankkia tarvitsemasi tavarat Junamatka on mahdollisimman sujuva.

 

Lontoosta Marseillen juniin

Lontoosta Moutiers-juniin

Haag Lontoo Junat

Lontoosta Bourg Saint Maurice -juniin

 

Mitkä ovat Eurostar-juna-aikataulut?

Tämä on vaikea kysymys, johon Save A Train voi vastata reaaliajassa, mene kotisivullemme ja kirjoita alkuperä ja kohde, ja voit löytää tarkimman Eurostar-juna-aikataulut on, Sieltä on junia 7 aamulla 9 illalla mille tahansa Eurostar-reiteille ja miehitetyimmille reiteille, kuten Pariisi Lontooseen tai Lontoo Pariisiin, sinulla on Eurostar-junia joka tunti puolen tunnin välein, sinun on vain valittava oikea Eurostar-lippu, joka on mukava matka-aikataulullesi.

 

Lontoo kaupunkiin Antwerpen junalla

Lontoo – Rotterdam junalla

Lentoliput Disneyland Marne-la-Vallee - Lontoo

Lontoo – Lille junalla

 

Mitkä asemat palvelevat Eurostar?

Eurostarin Pariisin rautatieasema on nimetty Paris Gare du Nord, rautatieasema sijaitsee Pariisin 10. kaupunginosassa, mikä on +-30 minuutin kävelymatkan päässä Notre Damen katedraalista. Ottaa Eurostar, sinun on tultava asemalle ja mennä ylös 1 kerros Gare du Nordin sisällä liukuportaiden avulla, jotka sijaitsevat aseman keskellä.

Pariisin Disneylandissa, Eurostar saapuu asemalle Marne La Vallee Chessy, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Disneyland-lomakeskuksesta ja Disneyland-hotelleista. Aseman sisällä on vasemmanpuoleinen matkatavarasäilytys ja voit mennä nauttimaan puistosta huolehtimatta arvokkaasta lastistasi.

Lontoossa, Nykyään Eurostar-junat lähtevät ja saapuvat St Pancrasin kansainvälinen asema, sijaitsee Lontoon keskustasta pohjoiseen. Ennen 2007, Eurostar-junat saapuivat aiemmin Lontoon Waterloo-asemalle.

The Bryssel Midi-Zuid (Etelä-Bryssel) asema sijaitsee Brysselin keskustassa, mutta varmista, että ymmärrät tarvitsemasi Bryssel Midi-Zuid eikä Brysselin keskusasemaa, Bryssel Midi-Zuid -rautatieasemalla on 22 junat laiturit, ja Eurostar-lipputoimisto sijaitsee lähellä alustaa 8. Eurostar-junalipun avulla voit matkustaa vapaasti Bryssel Midi Zuidin ja Brysselin keskustan välillä.

Amsterdamin keskusta (Amsterdamin päärautatieasema) sijaitsee Amsterdamin keskustassa aivan joen vieressä, kun poistut rautatieasemalta, näet Amsterdamin pääkadun täynnä nähtävyyksiä, kuten Madame Tussauds, eikä sieltä myös punaisten lyhtyjen alue. Kuten monissa suurissa rautatieasemissa Euroopassa, sinulla on matkatavaravarastoja, jotka avautuvat aikaisin ja sulkeutuvat myöhään, jos haluat vain vierailla 1 päivää tai ennen kuin voit kirjautua sisään hotellissa.

Lillessä, sinulla on 2 rautatieasemat eivät ole kaukana toisistaan, mutta sinun on muistettava Eurostar-terminaali Lillessä, on Lille Eurooppa eikä Lille Flandres, mutta vaikka tekisit tämän helpoksi tehdä virhe, rautatieasemat ovat 5 minuutin päässä toisistaan.

Antwerpenin keskusasema missä nouset Eurostariin Antwerpenissä Belgian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Jos matkustat Antwerpenistä, suosittelemme, että tulet todellakin rautatieasemalle suositeltua pidempään 1 Tuntia ennen lähtöä, koska tämä rautatieasema on voittanut palkintoja koristeluun ja arkkitehtuuri ja sillä on 5 lattiat ja se on niin mukava navigoida siinä.

Kun matkustetaan Rotterdamista ja Rotterdamiin, käytät Rotterdamin keskusasema tai sen hollannin nimessä Rotterdam Central, tämä rautatieasema on rakennettu kuin pieni ostoskeskus sisältäpäin, joten voit nauttia mukavista ostoksista ennen ja jälkeen Eurostar-matka.

 

Eurostarin UKK

Mitä minun pitäisi tuoda mukaani Eurostariin?

Eurostar-matkaasi osallistuminen on välttämätöntä, mutta sen päällä sinun tulisi varmistaa, että sinulla on Eurostar-matkustusasiakirjasi mukanasi, toinen pakollinen on voimassa oleva passi ja se on aina hyvä, että sinulla on matkavakuutus.

Mikä yritys omistaa Eurostarin?

Yritys, joka omistaa Eurostarin, ei ole yllättävää Eurostar International Limited, 55% SNCF: n omistama, 30% CDPQ Kanada, 10% Federated Hermes ja loput kuuluvat Belgian rautateille, SNCB.

Eurostarin usein kysyttyjä kysymyksiä siitä, mihin voin mennä Eurostarin kanssa?

Pariisin lisäksi, Lontoo, Amsterdamin ja Bryssel, Rotterdam, ja Lille, Eurostarilla on myös kausilinjoja. Kesäkaudella, heinäkuusta syyskuuhun, Jotkut Eurostar-junat menevät suoraan Avignoniin ja Marseilleen, talvikuukausina, joulukuusta huhtikuuhun, Eurostarin junat voivat mennä suoraan Alppien hiihtoalueille, kuten Moutiers tai Bourg St Maurice, jotka ovat tärkeimmät kaupungit, joista mennä hiihtokeskuksiin, kuten La Plange, Niiden valitseminen, Tignes ja Val Thorens.

Mitkä ovat Eurostarin lennolle pääsyn menettelyt?

Kun pääset rautatieasemalle ja nimetylle alueelle, skannaat Eurostar-lippuasi, Nykyään ihmiset mieluummin käyttävät QR-koodia, mutta sinulla voi myös olla kopio junalippustasi mukanasi ja skannata se, sitten sinun on suoritettava turvatarkastus (jotka ovat paljon nopeampia kuin lentokentillä), siirry passitarkistukseen ja ylitä rajat, ja sitten kävelet junallasi ja tapaan, jolla sinulla on useita kauppoja tai Eurostar-lounge, seuraavassa videossa voit nähdä koko prosessin saapumisesta rautatieasemalle siihen asti, kun nouset Eurostar-junaasi.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Mitä palveluita Eurostarilla?

Eurostar-junassa on paikka, joka on omistettu juomille ja kevyelle ruoalle Eurostar-junissa, Valikko sisältää voileipiä, suklaa hiput, välipalat, suklaapatukat, kahvi, kuumaa suklaata tai teetä. Voit sitten syödä ja juoda tässä ravintolarautatievaunussa tai viedä ostoksesi takaisin istuimellesi. Voit käyttää sähköpaikkoja istuimesi vieressä Eurostarin junissa.

Kuinka pääsen London St. Pancras International ottaa Eurostar-junan?

Kuten kaikissa Lontoon kuljetustarpeissa, Lontoon metroaseman käyttäminen päästäksesi St Pancrasin kansainväliseen asemaan on yksinkertaisin tapa. Kuusi erilaista metrolinjaa saavuttaa Kings Crossin aseman ja sieltä voit kävellä jalka St Pancras Internationaliin muutamassa minuutissa. Lontoo St Pancras International on myös vain muutaman minuutin päässä Eustonin rautatieasemalta, jos olet tulossa Lontoon eteläpuolelta.

Onko mahdollista ottaa Eurostar-junat Lontoon ja Amsterdamin välillä?

Huhtikuusta lähtien 2018, kiitos Eurostarille, Voit matkustaa Lontoon ja Amsterdamin välillä noin 3-4 tuntia, eikä tarvitse muuttaa junia Brysselissä, vaikka jotkut Eurostar-junista kuljettavat Lontoosta Amsterdamiin, pysähtyä Brysselissä, mutta se riippuu ostamasi Eurostar-lipuista.

Useimmin pyydetyt Eurostar-kysymykset – Pitääkö minun varata paikka etukäteen Eurostarilla?

Kun ostat Eurostar-junalipun, paikka varataan sinulle automaattisesti, kun teet varauksen. Ja jos siellä on vapaita paikkoja, kun olet junalla, sinulla on oikeus liikkua, jotta sinulla olisi eri tila.

Onko Eurostarissa WiFi-internetyhteys??

Voit nauttia Ilmainen WiFi-internet kaikissa Eurostar-junissa ja kaikki matkakurssit, kun ostat Eurostar-liput etukäteen.

 

Jos pääsit niin pitkälle, tiedät kaiken, mitä sinun on tiedettävä Eurostar-junista, ja olet valmis ostamaan Eurostar-junalippusi SaveATrain.com

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !