Bestil en togbillet NU

Billige Eurostar togbilletter og rejsepriser

Her kan du finde alle oplysninger om Billige Eurostar togbilletter og Eurostar rejsepriser og fordele.

 

Emner: 1. Eurostar med toghøjdepunkter
2. Om Eurostar 3. Bedste indsigt for at få en billig Eurostar-togbillet
4. Hvor meget koster Eurostar-billetter 5. Hvorfor er det bedre at tage Eurostar-toget, og ikke rejse med fly
6. Hvad er forskellene mellem Standard, Standard Premier og Business Premier på Eurostar 7. Er der et Eurostar-abonnement
8. Hvor længe før afgangen skal ankomme 9. Hvad er Eurostar-togplanerne
10. Hvilke stationer betjenes af Eurostar 11. Ofte stillede spørgsmål om Eurostar

 

Eurostar med toghøjdepunkter

  • Eurostar-selskabet blev lanceret den 14. november 1994
  • Et af de hurtigste tog i Europa er Eurostar, Den hastighed, som Eurostar kommer til, er 320 km i timen
  • Eurostar Channel Tunnel er 50.45 km lang eller 31.5 miles. Det svarer til 169 Eiffeltårne ​​stablet oven på hinanden
  • 2h15 rejsetid mellem Paris og London ombord på Eurostar
  • Når du rejser med Eurostar fra England til Europa, du har 1 time tilbage i tiden
  • Krydsningen af ​​kanaltunnelen tager 35 minutter

 

Om Eurostar

Eurostar-højhastighedstog er en tjeneste, der forbinder Vesteuropa med London og Kent i Storbritannien, Forbindelserne fra Europa er Paris og Lille i Frankrig, Bruxelles, og Antwerpen i Belgien, Rotterdam og Amsterdam i Holland. Også, du kan komme med tog fra London til Disneyland Paris (Marne La Vallee Chessy Station) og også sæsonbestemte destinationer i Frankrig Såsom Marseilles og Moutiers i de franske alper. Alle Eurostar-tog krydser den engelske kanal gennem kanaltunnelen.

Det Eurostar tog service tog kører op til 320 km i timen på højhastighedstoglinjer. Siden Eurostar begyndte at operere i 1994, nye linjer er blevet bygget i Belgien og Storbritannien for at reducere rejsetider mellem Eurostar destinationer. To-trins Channel Tunnel Rail Link-projektet blev afsluttet den 14. november 2007, da Londonterminalen i Eurostar blev overført fra Waterloo International til London St Pancras International togstation.

 

Eurostar train

Gå til Gem et toghjemmeside eller brug denne widget til at søge efter tog billetter til Eurostar

Gem et tog iPhone-app

Gem et tog Android-app

 

Gem et tog

Oprindelse

Bestemmelsessted

Afgangsdato

Retur dato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Bedste indsigt for at få en billig Eurostar-togbillet

Nummer 1: Book dine Eurostar-billetter på forhånd så meget som du kan

Eurostar togbilletter er tilgængelige mellem 3 måneder til 6 måneder foran togafgang. At booke togbilletter på forhånd skal du sikre dig, at du får de billigste billetter, og at de billigste Eurostar-togbilletter er meget begrænsede. Eurostar-togbilletpriserne stiger i pris, når du kommer tæt på rejsedagen, så for at spare penge på dit køb af togbilletter, bestil så meget som muligt på forhånd.

Nummer 2: Kør med Eurostar i perioder uden for spidsbelastningen

Eurostar, billetpriser er billigere i uden for spidsbelastningen, i starten af ​​ugen, og i løbet af dagen. Midt i ugen togture (tirsdag, Onsdag og torsdag) tilbyder ofte de billigste priser. For de bedste priser, Tag ikke Eurostar om morgenen og tidlig aften i løbet af ugen (på grund af mange forretningsrejsende), undgå også at tage Eurostar-ture på fredag ​​og søndag aften (gunstig til weekendrejser), i løbet af helligdage og også i skoleferien priser på Eurostar skyrocket.

Nummer 3: Bestil dine billetter til Eurostar, når du er sikker på din rejseplan

Eurostar-togtransport er meget efterspurgt og i øjeblikket, eneste Eurostar-jernbaneselskab driver tog i den engelske kanal-tunnel, derfor, der er ingen konkurrence. Eurostar, der er den eneste togoperatør i ruterne mellem England og Vesteuropa, har sat nogle begrænsninger på togbilletter. Kun Business Premier Type togbilletter kan ombyttes, de andre togbilletter kan ikke udveksles eller refunderes, men der er fora på internettet, hvor du kan sælge dine togbilletter brugt. Så, Gem en toganbefaling til Rejser til Eurostar er at booke, når du er sikker på din rejseplan.

Nummer 4: Køb dine Eurostar-billetter på Save A Train

Save A Train har de største tilbud på togbilletter i Europa og over hele verden, og på grund af vores magt, vi finder de billigste Eurostar-billetter. Vi er forbundet med mange jernbaneselskaber og kilder, og vores teknologialgoritmer giver dig altid de billigste Eurostar-billetter og nogle gange med kombinationer af andre togoperatører til andre destinationer. Vi kan også finde alternativer til Eurostar.

 

Amsterdam - London togbilletter

Tog til Paris til London

Tog til Berlin til London

Togbilletter fra Bruxelles til London

 

Hvor meget koster Eurostar-billetter?

Billetpriser kan starte ved € 35 på promoveringstiden, men kan nå € 310 i sidste øjeblik. Eurostar priser afhænger af den klasse, du vælger. Her er en oversigtstabel over gennemsnitspriserne pr. Klasse for et London-Paris / London-Bruxelles / London-Amsterdam ture:

Enkeltbillet Rundtur
Standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Standard Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
forretning Premier 310 € 600 €

 

London til Bruxelles med tog

London til Paris med tog

Lille til London med tog

London til Amsterdam med tog

 

Hvorfor er det bedre at tage Eurostar-toget, og ikke rejse med fly?

1) Fordelen ved Eurostar-rejser er, at du går og ankommer direkte til byens centrum i en af ​​de byer, du rejser fra, dette er noget, der er meget unikt for tog, så hvis du tog rejse fra Paris, Bruxelles, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille eller London er dette en stor fordel for Eurostar. Når det kommer til Eurostar-prisfastsættelse, det varierer normalt. Nogle kampagner giver dig mulighed for at få Eurostar billige billetter. Men i de sidste dage før afrejse, priserne bliver højere. Hvis du kan lide glat rejse, Eurostar er noget for dig!

2) Rejser med fly har lufthavnssikkerhedsprocedurer, og det betyder, at du i det mindste skal være 2 timer før din planlagte afgang, med Eurostar skal du være retfærdig 1 time i forvejen. Også, du skal pendle til lufthavnen fra byens centrum. Så hvis du tæller hele rejsetiden, Eurostar vinder altid i den samlede rejsetid.

3) Nogle gange er togpriserne højere end med et fly på en billetværdi, men sammenligningen skal omfatte, hvor meget det koster dig at tage ethvert transportmiddel til lufthavnen, Desuden får du i nogle tilfælde også fritid når rejser med Eurostar, og sidst med Eurostar har du ikke bagagegebyr.

4) Fly er en af ​​årsagerne til den højere forurening af vores planet, på et sammenligningsniveau, tog er meget mere miljøvenlig, og hvis du sammenligner fly med togrejser, togrejser er 20x mindre kulstofforurenende end flyene er.

easyjet vs eurostar

 

Luxembourg Til London billetter

Billetter til Antwerpen til London

Rotterdam til London billetter

Lyon til London billetter

 

Hvad er forskellene mellem Standard, Standard Premier, og Business Premier på Eurostar?

Eurostar-tog har flere klassetjenester, der er bygget til ethvert budget, og enhver type rejsende, uanset om du er forretningsrejsende eller fritidsrejsende eller begge dele 🙂

Standard Eurostar-billetter:

Det Eurostar Standard billet er den billigste af alle tilgængelige priser. Det er bedst at booke denne togbillet på forhånd, på grund af standardbilletter lav pris – de sælger hurtigt. Rejsende, der har en standardbillet, kan tage 2 kufferter + 1 medbragt bagage gratis. Passagerer på standard Eurostar-billetter kan også nyde gratis WiFi og valg af sæde. Standardbilletter refunderes for det meste ikke.

Premier Standard Eurostar-billetter:

Denne billetklasse er dyrere end standardtypen Eurostar, det Premier Standard billet tilbyder yderligere tjenester. Ud over fordelene ved Standard-billetter, som vi skrev ovenfor, Premier Standard-billetter tilbyder pænere sæder med mere benplads, et bredt udvalg af magasiner og aviser gives gratis, og du får serveret et let måltid og drikke til dit sæde ombord på Eurostar. Premier Standard-billetter kan ændres med et gebyr afhængigt af din destination.

Business Premier Eurostar-billetter:

Det Eurostar Business Premier-billet købere kan nyde alle de fordele, vi skrev ovenfor, men også, passagerer fra Eurostar Business Premier vil drage fordel af 3 bagage poser i stedet for 2, en luksuriøs varm menu designet af den berømte kok Raymond Blanc, Passagerer fra Business Premier kan nyde en lounge, før de går ombord på toget på vej til London eller fra London, Derudover kun en særlig indtjekning 10 minutter og en taxareservationsservice kun for dem. Mest vigtigt, denne type Eurostar Business Premier Train-billet muliggør fleksibel rejse: du kan ændre og annullere din rejse, før din afgang eller op til 60 dage efter din afgang, alt uden ekstra gebyr.

 

Er der et Eurostar-abonnement?

Ingen, og tværtimod, Eurostar understøttes kun af point til point-billetter og understøttes ikke af noget rejsekort, men hvis du rejser meget med Eurostar, kan du tilmelde dig Eurostar Club, dette er et loyalitetsprogram, der tilbyder dig at samle togrejse point, så du kan indløse disse point til billetter eller rabatter. Du tjener 1 point for hver £ 1, du har brugt, og disse point giver dig ret til specifikke privilegier:

– Fra 200 punkter: Du får Eurostar-billetter til nedsatte priser.

– Hvis du får 500 punkter: du kan få 1 opgradering af togservice.

– Og hvis du formåede at nå 1,000 punkter: du kan indløse 1,000 peger på en rundtur forbi Eurostar til London hvor som helst i Vesteuropa.

 

Hvor længe før afgangen skal ankomme?

For at få din Eurostar og være i rette tid, jernbanen anbefaler, at du ankommer mindst 1 time før dit Eurostar-tog afgår. Vi hos Save A Train, da vi rejste meget med Eurostars tog, at dette er tilstrækkelig tid, og hvis køen ved paskontrollen ikke bliver lang, Du kan også nyde butikkerne og få de ting, du har brug for togtur for at være så glat som muligt.

 

Tog til London til Marseilles

Tog til London til Moutiers

Haag til London Tog

Tog til London til Bourg Saint Maurice

 

Hvad er Eurostar-togplanerne?

Dette er et hårdt spørgsmål, og Save A Train kan svare på i realtid, gå til vores startside og skriv dit oprindelsessted og destination, og du kan finde den mest præcise Eurostar togplaner der er, Der er tog fra 7 om morgenen til 9 om aftenen til en hvilken som helst af Eurostar-ruter og i de mest besatte ruter såsom Paris til London eller London til Paris, du har Eurostar-tog, der kører hver time en halv time, du skal bare vælge den rigtige Eurostar-billet, der er behagelig til din rejseplan.

 

Tog til London til Antwerpen

Tog til London til Rotterdam

Disneyland Marne-la-Vallee til London togbillet

Tog til London til Lille

 

Hvilke stationer betjenes af Eurostar?

Paris togstationen til Eurostar er navngivet Paris Gare du Nord, togstationen ligger i det 10. distrikt i Paris, som er +-30 minutters gang fra Notre Dames katedral. At tage Eurostar, du skal ind i stationen og gå op 1 etage inde i Gare du Nord ved hjælp af rulletrapper placeret midt på stationen.

I Disneyland Paris, Eurostar ankommer til stationen Marne La Vallee Chessy, som er placeret 5 minutters gang fra Disneyland Resort og Disneyland Hotels. Der er en venstre bagageopbevaring inde i stationen, og du kan gå og nyde parken uden at bekymre dig om din dyrebare last.

I London, I dag afgår Eurostar-tog og ankommer til St Pancras International Station, beliggende nord for London centrum. Før 2007, Eurostar-tog plejede at ankomme til Waterloo Station i London.

Det Bruxelles Midi-Zuid (Bruxelles syd) stationen ligger midt i Bruxelles, men sørg for at forstå, at du har brug for Bruxelles Midi-Zuid og ikke Bruxelles Hovedbanegård, Bruxelles Midi-Zuid togstation har 22 togplatforme, og Eurostar-billetkontoret ligger tæt på platformen 8. Eurostar-togbilletten giver dig mulighed for at rejse frit mellem Bruxelles Midi Zuid og Bruxelles Central.

Amsterdam Central (Amsterdams hovedbanegård) ligger i Amsterdam centrum lige ved siden af ​​floden, når du forlader togstationen, du ser Amsterdam Main Street fuld af attraktioner som Madame Tussauds og ikke derfra også Red Light District. Som i mange store jernbanestationer i Europa, du har bagagedepoter, der åbner tidligt og lukker sent, hvis du bare vil besøge for 1 dag eller før du kan tjekke ind på dit hotel.

I Lille, du har 2 togstationer ikke langt fra hinanden, men du skal huske Eurostar terminal i Lille, er Lille Europa og ikke Lille Flandres, men selv hvis du gør det let at lave en fejl, togstationer er 5 minutter fra hinanden.

Antwerpen Central Station er, hvor du går ombord på Eurostar i Antwerpen, den næststørste by i Belgien, Hvis du rejser fra Antwerpen, Vi anbefaler, at du faktisk kommer til togstationen længere end den anbefalede 1 time før afrejse, fordi dette togstation har vundet priser for udsmykning og arkitektur, og det har det 5 gulve og det er så rart at navigere i det.

Når du rejser fra og til Rotterdam, du bruger Rotterdams hovedbanegård eller i det nederlandske navn Rotterdam Central, denne togstation er bygget som et lille indkøbscenter indefra og ud, så du kan nyde dejlig shopping før og efter din Eurostar rejse.

 

Ofte stillede spørgsmål om Eurostar

Hvad skal jeg have med mig på Eurostar?

At bringe dig selv til din Eurostar-rejse er vigtig, men oven på det skal du sørge for at have dit Eurostar rejsedokument med dig, et andet must-have er et gyldigt pas, og det er det altid godt at have rejseforsikring.

Hvilket selskab ejer Eurostar?

Virksomheden, der ejer Eurostar, hedder ikke overraskende Eurostar International Limited, 55% ejes af SNCF, 30% CDPQ Canada, 10% Federated Hermes og de resterende hører til de belgiske jernbaner, SNCB.

Ofte stillede spørgsmål om Eurostar om, hvor kan jeg gå med Eurostar?

Bortset fra Paris, London, Amsterdam og Bruxelles, Rotterdam, og Lille, Eurostar driver også sæsonbestemte linjer. I sommerperioden, mellem juli og september, nogle Eurostar-tog går direkte til Avignon og Marseilles, mens i vintermånederne, mellem december og april, Eurostars tog kan køre direkte til skiområder i Alperne som Moutiers eller Bourg St Maurice, som er de vigtigste byer at gå fra til skisportssteder som La Plange, Valg af dem, Tignes og Val Thorens.

Hvad er boardingprocedurerne for Eurostar?

Når du kommer til togstationen og det angivne område, du scanner din Eurostars billet, I dag foretrækker folk at bruge QR-koden, men du kan også have en papirkopi af din togbillet med dig og scanne den, så skal du gennem en sikkerhedskontrol (som er meget hurtigere end i lufthavne), gå til passkontrol og krydse grænsen og derefter gå til dit tog og på den måde du har flere butikker eller Eurostar lounge, i den følgende video kan du se hele processen, fra du ankommer til togstationen, indtil du går ombord på dit Eurostar-tog.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Hvilke tjenester på Eurostar?

Der er et sted i Eurostar-toget, der er dedikeret til drinks og let mad på Eurostar-tog, Menuen inkluderer sandwich, chokolade chips, snacks, chokolade bar, kaffe, varm chokolade eller te. Du kan derefter spise og drikke i denne restaurantbane eller tage det, du har købt tilbage, til dit sæde. Du kan bruge power slots ved siden af ​​dit sæde i Eurostars tog.

Hvordan kommer jeg til London St. Pancras International tager Eurostar-toget?

Som med alle transportbehov i London, at bruge London-undergrundsbanen til at komme til St Pancras International Station er den enkleste måde. Seks forskellige undergrundsbaner når Kings Cross Station, og derfra kan du gå til fods til St Pancras International på kun få minutter. London St Pancras International ligger også kun få minutter fra Euston togstation, hvis du kommer fra det sydlige London.

Er det muligt at tage Eurostar-togene mellem London og Amsterdam?

Siden april 2018, tak til Eurostar, du kan rejse mellem London og Amsterdam ca. 3-4 timer, og ikke nødvendigt at skifte tog i Bruxelles, selvom nogle af Eurostar-togene fra London til Amsterdam, stopper i Bruxelles, men det afhænger af de Eurostar-billetter, du køber.

Ofte stillede spørgsmål om Eurostar – Skal jeg booke plads på Eurostar?

Når du køber en Eurostar-togbillet, et sæde tildeles automatisk til dig, når du foretager din reservation. Og hvis der er gratis pladser, når du er på toget, du har lov til at bevæge dig rundt for at have et andet rum.

Er der WiFi internet inde i Eurostar?

Du kan nyde Gratis WiFi internet på alle Eurostar-tog og alle rejsetimer, når du køber Eurostar-billetter på forhånd.

 

Hvis du nåede så langt, du ved alt hvad du har brug for at vide om dine Eurostar-tog og er klar til at købe din Eurostar-togbillet på SaveATrain.com

 

Vi har togbilletter til disse jernbanevirksomheder:

DSB Denmark

Dansk DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgien

intercity trains

Intercity-tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Holland

OBB Austria logo

OBB Østrig

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Schweiz

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

tydeligere viser

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

erail logo

eurail

 

Vil du integrere denne side på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden), Eller du kan bare linke direkte til denne side.

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !