Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

Livet handler om den rejse snarere end bestemmelsessted, og i tilfælde af disse smukkeste jernbanestationer – at sige virkelig er sandt. Mens de fleste rejsende nærmer togstationer som udgangspunkt for deres rejse, vil du opdage, at disse togstationer er virkelig uforglemmelig. Så, hvorfor du ikke tage et kig på tre af Europas smukkeste banegårde?

 

Smukke banegårde pick nummer 1 – Den Strasbourg Gare, Strasbourg, Frankrig

Frankrig Strasbourg banegård
Frankrig Strasbourg banegård

 

I nærheden af ​​Frankrigs østlige grænse med Tyskland, placeret i Strasbourg er den Strasbourg togstation. Det er den næststørste i landet, og nok den smukkeste.

Togstationen er en moderne glasbygning på ydersiden. Så, når du trin inde, vil du se lyset, luftigt rum, og den historiske skønhed ved stationen inde i doe. Denne togstationen har en masse historie. Den blev åbnet i 1846 og genopbygget i 1883. Den smukke afrundede glaselement du vil se blev tilføjet i 2007 for at beskytte den ikoniske station.

Hvad synes du om det? Er Strasbourg et besøg værd?

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

Antwerpens hovedbanegård, Antwerpen, Belgien

Belgien Antwerpen smukke jernbanestationer
Belgien Antwerp togstation

 

Ordet Grand begynder ikke selv at beskrive Antwerpen central togstation. Det neo-barokke vidunder ligner mere en katedral end et rejsecenter. Togstationen er også udstyret med et rummeligt venteværelse lavet af marmor og sten, har et kæmpe ur, og er dækket med en stor kuppel.

Denne belgiske skønhed blev bygget på foranledning af Kong Leopold II og er med os i over 110 flere år. Den huser nu S-tog, intercity-tog, og Thalys tog højhastighedstog. Dette er absolut en du ikke ønsker at gå glip af!

Mange mennesker mener Antwerpen banegård for at være den smukkeste banegård af dem alle.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

Togstation Sao Bento, Porto, Portugal

Portugal Porto banegård
Portugal Porto banegård

 

Dette Togstationen er simpelthen fantastisk og var oprindeligt Sao Bento de Ave-Maria Kloster og Udefra, rejsende vil se, at bygningen har en smuk parisisk stil sten facade.

Interiøret er den reelle pris selvom! Der er 20,000 fliser, der fortæller historier fra portugisisk historikerog, ligesom slaget ved Valdevez og Slaget ved Ceuta. Kunstner Jorge Colaço malede fliserne til 14 år og vægmalerier fik afsluttet i 1916. Du ønsker ikke at gå glip af denne kunstværk eller dit tog! 😉

 

Har du besøgt nogle af disse smukke banegårde? Tweet os dine billeder @SaveATrain Klar til at booke dit næste eventyr? Så besøg www.saveatrain.com

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)