Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 27/12/2019)

Az élet a utazás helyett cél, és abban az esetben, ezek a legszebb vasútállomásokon – hogy a mondás tényleg igaz. Míg a legtöbb utazó megközelíteni vasútállomáshoz, mint a kiindulási pont a utazás, azt találjuk, hogy ezek a vasútállomások feledhetetlenné. Így, miért nem veszel egy pillantást a három Európa legszebb vasútállomásokon?

 

Gyönyörű pályaudvarok felvenni száma 1 – A Strasbourg Gare, Strasbourg, Franciaország

Franciaország Strasbourg vasútállomáson
Franciaország Strasbourg vasútállomáson

 

Közel Franciaország keleti német határ, Strasbourgban az Strasbourg vasútállomás. Ez a második legnagyobb az országban, és vitathatatlanul a legszebb.

A vasútállomás egy modern üveg épület kívülről. Így, ha egyszer beléphet, meglátja a fényt, levegős tér és a történelmi szépségét az állomás belsejében őzsuta. Ez a vonat állomáson van egy csomó történelem. Ben nyitotta meg kapuit 1846 átépítették 1883. A gyönyörű kerek üveg elemet látni fogja adunk 2007 hogy megvédje az ikonikus állomás.

Mit gondolsz róla? van Strasbourg megér egy látogatást?

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

Antwerp Central Station, Antwerpen, Belgium

Belgium Antwerpen gyönyörű vasútállomásokon
Belgium Antwerpen vasútállomáson

 

A szó Grand sem leírni Antwerpen központi pályaudvar. A neo-barokk csodát tűnik, mint egy katedrális, mint egy utazási központ. A pályaudvar is tágas váróterem márványból és kőből, területén egy hatalmas óra, és borított hatalmas kupola.

Ez a belga szépség épült kérésére Leopold király II és dolgozik velünk 110 évek. Ez most házigazdák elővárosi vonatok, intercity vonatok, és Thalys nagysebességű vonatok. Ez egyértelműen az egyik nem akarja elszalasztani!

Sokan úgy vélik, Antwerpen vasútállomás, hogy a legszebb vasútállomásaira mindet.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Amszterdam Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Paris Antwerpen vonatok

 

Vasútállomás Sao Bento, Porto, Portugália

Portugália Porto vasútállomáson
Portugália Porto vasútállomáson

 

Ez vasútállomás egyszerűen gyönyörű és eredetileg a Sao Bento de Ave-Maria kolostor és Kívülről, utazók látni fogja, hogy az épület gyönyörű párizsi stílusú kő homlokzat.

A belső tér az igazi nyeremény ellenére! Vannak 20,000 csempe, hogy mesélni portugál historés, mint a Battle of Valdevez és a honfoglalás Ceuta. Előadó Jorge Colaco festett csempék 14 év, és a falfestmények kapott kitölteni 1916. Nem akarod kihagyni ezt a műalkotást, vagy a vonat! 😉

 

Járt már minden ilyen szép pályaudvarok? Küldd el nekünk a képeket @SaveATrain Ready foglalni a következő kaland? Akkor látogasson el www.saveatrain.com

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)