Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 28/01/2022)

Az élet a utazás helyett cél, és abban az esetben, ezek a legszebb vasútállomásokon – ez a mondás valóban igaz. Míg a legtöbb utazó megközelíteni vasútállomáshoz, mint a kiindulási pont a utazás, látni fogja, hogy ezek a vasútállomások látni fogja, hogy ezek a vasútállomások. Így, miért nem vesz egy pillantást Európa három legszebb pályaudvarára?

 

Gyönyörű pályaudvarok felvenni száma 1 – A Strasbourg Gare, Strasbourg, Franciaország

Franciaország Strasbourg vasútállomáson
Franciaország Strasbourg vasútállomáson

 

Közel Franciaország keleti német határ, Strasbourgban az Strasbourg vasútállomás. Ez a második legnagyobb az országban, és vitathatatlanul a legszebb.

A vasútállomás egy modern üveg épület kívülről. Így, ha egyszer beléphet, meglátja a fényt, szellős tér, és az őzike belsejében található állomás történelmi szépsége. Ez a vonat állomáson van egy csomó történelem. Ben nyitotta meg kapuit 1846 átépítették 1883. A gyönyörű kerek üveg elemet látni fogja adunk 2007 hogy megvédje az ikonikus állomás.

Mit gondolsz róla? van Strasbourg megér egy látogatást?

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

Antwerp Central Station, Antwerpen, Belgium

Belgium Antwerpen gyönyörű vasútállomásokon
Belgium Antwerpen vasútállomáson

 

A szó Grand sem leírni Antwerpen központi pályaudvara. A neobarokk csoda inkább a katedrális mint egy utazási központ. A pályaudvar is tágas váróterem márványból és kőből, hatalmas órával rendelkezik, és nagy kupola borítja.

Ez a belga szépség épült kérésére Leopold király II és dolgozik velünk 110 évek. Ez most házigazdák elővárosi vonatok, helyközi vonatok, és Thalys nagysebességű vonatok. Ez egyértelműen az egyik nem akarja elszalasztani!

Sokan úgy vélik, Antwerpen vasútállomást, hogy mind közül a legszebb vasútállomás legyen.

Brüsszel Antwerpen vonatok

Amszterdam Antwerpen vonatok

Lille Antwerp vonatok

Paris Antwerpen vonatok

 

Vasútállomás Sao Bento, Porto, Portugália

Portugália Porto vasútállomáson
Portugália Porto vasútállomáson

 

Ez vasútállomás egyszerűen gyönyörű és eredetileg a Sao Bento de Ave-Maria kolostor és Kívülről, utazók látni fogja, hogy az épület gyönyörű párizsi stílusú kő homlokzat.

A belső tér az igazi nyeremény ellenére! Vannak 20,000 csempe, hogy mesélni portugál történészés, mint a Battle of Valdevez és a honfoglalás Ceuta. Előadó Jorge Colaco festett csempék 14 év, és a falfestmények kapott kitölteni 1916. Nem akarod kihagyni ezt a műalkotást, vagy a vonat! látni fogja, hogy ezek a vasútállomások

 

Járt már minden ilyen szép pályaudvarok? Küldd el nekünk a képeket @SaveATrain Készen áll a következő kaland lefoglalására? Akkor látogasson el www.saveatrain.com

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)