Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 07/06/2020)

Amikor tervez nyaralást a család, pár vagy baráti társaság, ez sokszor nehéz elérni, hogy mindenki elfogadja,. Egy dolog, hogy könnyű lesz megegyezni, azonban, az, hogy autót bérelni, vagy menjen vonattal. Itt miért vonat kioldási jobb, mint elutazás.

 

Senkinek sem kell vezetni

Ha figyelembe a közúti utazás, valaki mindig kell, hogy legyen a vezető. Ez azt jelenti, legalább egy személy megérkezik minden láb a cél fáradt. Adjuk hozzá a stressz a navigáció és a lehetőséget, eltévedés, és akkor lesz foglalás a vonatjegyet most bármelyik nap, így olvasni, hogy miért vonat kioldási az út utazni.

Amszterdam és London között vonatokkal

Rotterdam Londonból vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Brüsszel és London között vonatokkal

 

A videó a kabinban, miközben a vonat kioldási a természet

Kényelem és nézetek

Ha valaha ment a gyermekkori út utazás, akkor tudni a harc ablak mellé, mivel senki nem akarja, hogy összenyomódott közepén a hátsó ülésen. Vonaton kioldási útra, minden hely egyformán kényelmes, és van egy jó kilátás. Az ülések az új Trenitalia vonatok Különösen kényelmes, úgyhogy győződjön meg róla, hogy könyv egy utazás a Frecciarossa gyorsvonat.

Interlaken Zürichbe vonattal

Luzern és Zürich között vonattal

Bern és Zürich között vonattal

Genf és Zürich között vonattal

 

Vonat leoldás és aludni a vonaton

A autók, Csak az utasok tud aludni, és még akkor, ez nem egy kényelmes ágyban. Overnight vonatok egy okos módja a következő úticél gyors, ugyanakkor megtakarítás szállás az éjszaka.

Londonból Brüsszelbe vonattal

Brüsszel és Köln között vonattal

Köln és Bécs között vonatokkal

Köln és Innsbruck között vonattal

 

 

Parkolás vs Vonat leoldás

A közúti utazás, meg kell találni egy helyet, ahol autóját biztosan éjszakai. Mi nehezebb, bár, megtalálni a parkolási nagyvárosi területeken, különösen a turisztikai területeken, mint például a Colosseum Róma vagy a Dóm Firenze Firenze. Mivel a hely egy prémium körül ezeken az oldalakon, parkolási költség prémium túl.

Brüsszel és Amszterdam között vonatokkal

Londonból Amszterdamba vonatokkal

Berlin és Amszterdam között vonatokkal

Párizsból Amszterdamba vonatokkal

 

míg a vonat kioldási bejön a vasúti és csak pihenni
Railroad útvonal

A környezet

Közúti közlekedés hírhedt magas szén-dioxid-kibocsátás, és elemes autók nehéz és drága a bérleti. Szerencsére – van egy jobb út. vonat kioldási – különösen a újabb vonatok – sokkal kisebb hatást gyakorol anyaföld, így élvezheti a pihenés bűntudat-mentes.

 

Készen áll a vonatos kirándulási kaland lefoglalására? Látogatás Ments meg egy vonatot és hogy a legolcsóbb vonatjegy.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dhu (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)