Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 07/06/2020)

En planejar unes vacances per a una família, parella o grup d'amics, sovint és difícil aconseguir que tots estiguin d'acord. Una cosa que serà fàcil posar-se d'acord sobre, malgrat això, és la possibilitat de llogar un cotxe o anar amb tren. Heus aquí per què el tret de tren és millor que el tret de carreteres.

 

Ningú ha de conduir

En prendre un viatge per carretera, sempre hi ha algú que ha de ser el controlador. Això vol dir que almenys una persona ha d'arribar a cada pota del destí cansat. Afegir l'estrès de la navegació i la possibilitat de perdre, i seràs reserva els bitllets de tren qualsevol dia ara, així que llegeixi la raó per tret de tren és la manera de viatjar.

Amsterdam a Londres amb trens

Rotterdam a Londres amb trens

París a Londres amb trens

Bruselas a Londres amb trens

 

el vídeo de la cabina, mentre que el tret de tren és la naturalesa

La comoditat i vistes

Si alguna vegada vaig anar en un viatge per carretera de la infantesa, vostè sabrà sobre la lluita per un seient de la finestra, ja que ningú vol ser aixafat al mig del seient del darrere. En un viatge en tren de tret, Tots els seients són igual de còmode i tenir una bona vista. Els seients del nou trens Trenitalia són especialment còmoda, així que assegureu-vos de reservar un viatge en el Frecciarossa tren ràpid.

Entrellaçat a Zuric amb trens

Lucerna a Zuric amb trens

Berna a Zuric amb trens

Ginebra a Zuric amb trens

 

Tret i tren de la son al tren

en els cotxes, només els passatgers poden dormir i fins i tot llavors, no està en un llit còmode. Els trens de nit són una forma intel·ligent d'arribar al seu pròxim destí ràpid i al mateix temps estalviant en allotjament per a la nit.

Londres a Brussel·les amb trens

Bruselas a Colònia amb trens

Colònia a Viena amb trens

Colònia a Innsbruck amb trens

 

 

Aparcament vs tren de tret

En un viatge per carretera, cal trobar un lloc per aparcar el seu cotxe sense perill durant la nit. El que és més difícil, tot i que, és trobar llocs per estacionar en zones metropolitanes i especialment en zones turístiques com el Coliseu Roma o el Duomo de Florència a Florència. Atès que l'espai és un bé escàs al voltant d'aquests llocs, aparcament costa una prima massa.

Bruselas a Amsterdam amb trens

Londres a Amsterdam amb trens

Berlín a Amsterdam amb trens

París a Amsterdam amb trens

 

mentre que el tren de tret es prem el ferrocarril i simplement relaxar-se
ruta del ferrocarril

El medi ambient

Els desplaçaments per carretera és coneguda per les seves altes emissions de carboni, i els cotxes de la bateria operada són difícils i cars de contractar. Per sort – hi ha una manera millor. tren de tret – especialment en la trens més nous – tenir un gran menor impacte en la mare terra, perquè pugui gaudir de la seva vacances sense culpa.

 

A punt per reservar la seva aventura tret de tren? Visita Salvar un tren i obtenir els bitllets de tren barats.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dca (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)