Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 21/02/2021)

La compra de bitllets de tren a Europa és sempre emocionant. Primer de tot, Guardar en un tren que sempre a la recerca de bitllets de tren de baix cost per a vostè. We have explored topics like nice hotels i bells viatges amb tren. Però el tema més candent en la indústria de tren és la medi ambient. The Coradia Ilint is the world’s first low-riding train. És probablement el tren més ecològic del planeta.

 

New low-riding train in Europe

El Coradia Ilint és un tren sota muntar a força d'hidrogen. Que viatja entre Alemanya i la República Txeca. El nou tren ha completat recentment una prova de 4 setmanes. Durant les proves, el tren va passar a 80 KM per hora. Les proves també es van avaluar els descansos per al tren. Altres aspectes encara són sent provat per assegurar un viatge en tren suau.

Els trens de Berlín a Munic

Frankfurt a Munic trens

Els trens de Viena a Munic

Els trens de Stuttgart Munic

 

L'hidrogen únic tren

El nou tren és el primer tren de piles de combustible amb hidrogen del món. També utilitza l'energia elèctrica per a la tracció. És a dir, emetrà zero emissions només emetent aigua condensada i vapor. El tren està en silenci. El tren sota muntar a Coradia Ilint té els següents aspectes únics;

  1. conversió d'energia neta
  2. emmagatzematge d'energia flexible a causa de les bateries
  3. gestió intel·ligent de la potència de tracció i l'energia disponible

Toyota També tractat d'implementar aquest enfocament d'hidrogen per als seus cotxes sembla que el mètode només funciona amb els trens. El tren està previst el seu llançament al Regne Unit a 2021. Coradia Ilint a principis de, es va llançar amb èxit un tren de baix nivell a més d'Alemanya 2018. Perquè el tren funcioni, necessita la seva pròpia estació de combustible d’hidrogen, que actualment es troba a les vies de Salzgitter.

Colonia als trens de Frankfurt

Munic als trens de Frankfurt

Hannover als trens de Frankfurt

Hamburg als trens de Frankfurt

 

 

Comentaris de premsa

Didier Pfleger, vicepresident d'Alstom Alemanya i Àustria va dir;

“Aquesta prova és una fita significativa a causa de la protecció del medi ambient i la innovació tècnica”

“A més avui el nostre nou sistema de tracció, fins ara demostrat amb èxit en l'anell de prova, s'utilitza en un tren per primer cop - un pas important cap a una mobilitat més neta a Europa”

Frankfurt a Berlín trens

Els trens de Luxemburg a Berlín

Els trens de Hannover a Berlín

Hamburgo als trens de Berlín

 

 

En total hi ha 14 Coradia Ilint low-riding trains in Europe. Aquests trens substituiran els trens actuals, ja que utilitzen dièsel. El més destacat, els trens poden cobrir 1000 km amb un tanc de recàrrega.

Anak Dongen, Secretari d'Estat Parlamentari del Ministeri Federal de Transport i Infraestructura Digital (BMVI), dit:

“Lliure d'emissions, energèticament eficient i rendible – trens amb propulsió per pila de combustible són més que res alternativa ecològica a les locomotores dièsel. Per enfortir el lloc industrial de la Baixa Saxònia, volem finançar el projecte de LNVG invertint al voltant 8.4 milions d'euros. The funds are to be provided from the National Innovation Program for Hydrogen and Fuel Cell tecnologia

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Comprar bitllets de tren a Europa. a més, potser vostè està buscant belles viatges o simplement les rutes més ràpides i barates per arribar al seu destí, t'hem cobert. Enter now to Salvar un tren, Només es necessita 3 minutes to use our search engine to get the best-valued tickets available.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)