Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 21/02/2021)

At købe togbilletter i Europa er altid spændende. Først og fremmest, på Gem A Train vi er altid på udkig efter billige billetter til dig tog. We have explored topics like nice hoteller og smukke togrejser. Men det varmeste emne i toget industrien er den miljø. Den Coradia Ilint er verdens første low-rider tog. det er sandsynligvis det mest miljøvenlige tog på planeten.

 

New low-riding train in Europe

Det Coradia Ilint er en brint-baserede lav-ridning toget. Det rejser mellem Tyskland og Tjekkiet. Den nye tog for nylig afsluttet en 4-ugers testkørsel. Under testene, toget gik på 80 KM timen. Tests vurderede også pauserne for toget. Andre aspekter er stadig bliver testet at sikre en smidig togrejse.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Hydrogen kun tog

Det nye tog er verdens første brintdrevne brændselscelletog. Det bruger også elektrisk strøm til trækkraft. Det betyder, at det vil udsende nul-emissioner og kun udsender kondenseret vand og damp. Toget er tavs. Den Coradia Ilint lav-ridning toget har følgende unikke aspekter;

  1. Ren Energikonvertering
  2. Fleksibel energioplagring på grund af batterier
  3. Smart ledelse af trækkraft og tilgængelig energi

Toyota prøvede også gennemføre denne brint tilgang til deres biler, det ser ud som tilgangen virker kun med tog. Toget er planlagt til at starte i Det Forenede Kongerige i 2021. Coradia Ilint lavtog lanceret med succes ud over Tyskland i begyndelsen af 2018. For toget til at betjene den har brug for sin egen brint tankstation, som i øjeblikket er placeret på Salzgitter spor.

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

 

Tryk på kommentarer

Didier Pfleger, vice president for Alstom Tyskland og Østrig sagde;

“Denne testkørsel er en vigtig milepæl på grund af miljøbeskyttelse og teknisk innovation”

“Ud i dag vores nye trækkraft system,, hidtil med succes bevist på testen ringen, bruges på et tog for første gang - et stort skridt i retning af renere mobilitet i Europa”

Frankfurt til Berlin Tog

Luxembourg til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Maksim Tsurkov (@m_tsurkov)

 

I alt er der 14 Coradia Ilint lav-ridning tog i Europa. Disse tog vil erstatte de nuværende tog, fordi de bruger diesel. mest bemærkelsesværdig, togene kan dække 1000 km på en tank refill.

Anak Dongen, Statssekretær i Forbundsministeriet for Transport og Digital Infrastruktur (BMVI), sagde:

“Emission-fri, energieffektiv og omkostningseffektiv – togsæt med brændselscelle-drev er mest af alt miljøvenligt alternativ til diesellokomotiver. For at styrke industriområde i Nedre Sachsen, vi ønsker at finansiere LNVG projekt ved at investere rundt 8.4 million euro. Midlerne skal leveres fra National Innovation program for brint og brændselsceller Teknologi

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Køb togbilletter i Europa. desuden, måske du er på udkig efter smukke ture eller blot de hurtigste og billigste ruter for at komme til din destination, vi har dækket dig. Enter now to Gem et tog, Det tager kun 3 minutter til at bruge vores søgemaskine til at få de bedst værdsatte billetter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)