Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 21/02/2021)

Kupnja karte za vlak u Europi je uvijek uzbudljivo. Kao prvo, na uštede u vlaku uvijek smo u potrazi za low-cost vlak ulaznice za vas. Istražili smo teme kao lijepe hoteli i lijepe putovanja vlakom. No, najtoplijeg teme u željezničkoj industriji je okoliš. Coradia Ilint prvi je vlakić na svijetu s niskom vožnjom. to je vjerojatno ekološki najprihvatljiviji vlak na planeti.

 

Novi vlak s niskom voznjom u Europi

U Coradia Ilint je vlak niske konja vodik bazi. To putovanja između Njemačke i Češke. Novi vlak nedavno je završio četiri tjedna probni rad. Tijekom ispitivanja, vlak je otišao na 80 KM sat. Testovi također ocjenjuje pauze za vlak. Ostali su aspekti još uvijek se testira kako bi se osiguralo glatko vlakom.

Berlin München Željeznica

Frankfurt München Željeznica

Beč München Željeznica

Stuttgart München Željeznica

 

Vodik je samo vlak

Novi vlak prvi je vlak na gorivim ćelijama na vodikov pogon. Također se koristi električnu energiju za vuču. Što znači da će ispuštati nula emisija samo ispuštajući kondenziranu vodu i paru. Vlak šuti. Coradia Ilint niske jahanje vlak ima sljedeće jedinstvene aspekte;

  1. Čista pretvorbe energije
  2. Fleksibilno skladištenje energije zbog baterije
  3. Pametno upravljanje vučnom snagom i dostupne energije

Toyota pokušao i provedbu ovog vodikov pristup svojim automobilima Čini se kao da je pristup radi samo s vlakovima. Vlak je trebao lansirati u Velikoj Britaniji u 2021. Coradia Ilint vlakić s niskim vozilima uspješno pokrenut pored Njemačke početkom godine 2018. Da bi vlak mogao prometovati, potrebna mu je vlastita stanica za punjenje vodika, koja se trenutno nalazi na tračnicama Salzgittera.

Köln za Frankfurt vlakova

München za Frankfurt vlakova

Hanover do Frankfurt vlakova

Hamburg za Frankfurt vlakova

 

 

Press Komentari

Didier Pfleger, potpredsjednik Alstom Njemačkoj i Austriji, rekao je;

“Ovaj probni rad je značajan korak zbog zaštite okoliša i tehničke inovacije”

“Osim toga danas naša nova vuča sustava, Do sada je uspješno dokazao na ispitnom prsten, koristi se na vlak po prvi put - veliki korak prema čišćem mobilnosti u Europi”

Frankfurt na Berlin vlakova

Luksemburg je u Berlin vlakova

Hannover je u Berlin vlakova

Hamburg u Berlinu vlakova

 

 

Pogledaj ovaj post na Instagram

 

Objava koju je podijelio Maksim Tsurkov (@m_tsurkov)

 

Ukupno ima 14 Coradia Ilint low-jahanje vlakovi u Europi. Ti vlakovi će zamijeniti sadašnje vlakove jer koriste dizel. najviše pažnje, vlakovi mogu pokriti 1000 km na jednom spremniku punjenje.

Anak Dongen, Parlamentarni državni tajnik Federalnog ministarstva prometa i digitalne infrastrukture (BMVI), rekao je:

“Emisija bez, energetski učinkovit i ekonomičan – trainsets s gorivim ćelijama pogon su prije svega ekološki prihvatljivija alternativa dizel lokomotiva. Za jačanje industrijske stranice za Donji Saksonija, želimo LNVG je projekt financirati ulaganjem oko 8.4 milijuna eura. Sredstva treba osigurati iz Nacionalnog inovacijskog programa za vodika i gorivih ćelija Tehnologija

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Kupite karte za vlak u Europi. Nadalje, Možda tražite lijepih putovanja ili jednostavno najbrži i najjeftiniji putevima doći do svoje odredište, mi smo vas pokrili. Uđite odmah do Spremi vlak, Potrebno je samo 3 nekoliko minuta kako bismo pomoću naše tražilice dobili najbolje cijenjene karte.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)