Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Ostaminen junaliput Euroopassa on aina jännittävää. Ensinnäkin, Pelastakaa A Train etsimme aina edullisia junalippuja sinulle. Olemme tutkineet aiheita kuten mukava hotellit ja kaunis junamatkat. Mutta kuumin aihe junassa teollisuus on ympäristö. Coradia Ilint on maailman ensimmäinen matalan ratsastus juna. se on todennäköisesti planeetan ympäristöystävällisin juna.

 

Uusi matalan ratsastus juna Euroopassa

Sen Coradia Ilint on vety perustuva matala-ajo juna. Se väliset matkat Saksan ja Tsekin tasavallassa. Uusi juna äskettäin valmistunut 4 viikon koekäytön. Testien aikana, juna meni osoitteessa 80 Kilometriä tunnissa. Testit arvioitiin myös taukoja junan. Muut näkökohdat ovat edelleen testataan varmistaa sujuva junamatkan.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

Vetyä vain juna

Uusi juna on maailman ensimmäinen vetykäyttöinen polttokennojuna. Se käyttää myös sähkövoimaa varten veto. Eli se antaa pois nolla-päästöt vain lähettävä kondensoituneen veden ja höyryn. Juna on hiljainen. Coradia Ilint matalan ratsastus juna on seuraavat ainutlaatuisia ominaisuuksia;

  1. Puhtaan energian muuntaminen
  2. Joustava energian varastointi johtuen akkujen
  3. Älykästä hallintaa vetovoiman ja käytettävissä oleva energia

Toyota yritti myös toteuttaa tätä vetyä lähestymistavan autonsa se tuntuu lähestymistapa toimii vain junia. Juna on tarkoitus käynnistää Isossa-Britanniassa 2021. Coradia Ilint matalajuninen juna käynnistettiin menestyksekkäästi Saksan lisäksi vuoden alussa 2018. Jotta juna käyttää sitä tarvitsee oman vetytankkausasemat asema, joka nykyisin sijaitsee Salzgitter kappaleita.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

 

Press Kommentit

Didier Pfleger, varatoimitusjohtaja Alstomin Saksassa ja Itävallassa sanoi;

“Tämä koeajo on merkittävä virstanpylväs, koska ympäristönsuojelun ja tekniset innovaatiot”

“Lisäksi tänään uuden vetojärjestelmään, toistaiseksi pystynyt osoittamaan testissä renkaan, käytetään junassa ensimmäistä kertaa - on tärkeä askel kohti puhtaampaa liikkuvuutta Euroopassa”

Frankfurt Berliiniin Junat

Luxemburg Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Maksim Tsurkovin jakama viesti (@m_tsurkov)

 

Paikalla on yhteensä 14 Coradia Ilint matalan ratsastus junat Euroopassa. Nämä junat korvaavat nykyiset junia, koska ne käyttävät dieseliä. merkittävimpiä, junat voivat kattaa 1000 km yhden säiliön täytön.

Anak Dongen, Parlamentaarinen valtiosihteeri liittovaltion liikenne- ja digitaalisen infrastruktuurin (BMVI), sanoi:

“Päästötöntä, energiatehokas ja kustannustehokas – junien kanssa polttokennon ajaa ovat kaikkea ympäristöystävällisen vaihtoehdon dieselveturien. Vahvistaa teollisuuslaitos Ala saxony, haluamme rahoittaa LNVG hankkeen sijoittamalla noin 8.4 miljoonaa euroa. Varat on toimitettava kansallisesta innovointiohjelmasta Vetyä ja polttokennoja tekniikka

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Ostaa junalippuja Euroopassa. Lisäksi, ehkä etsit kauniita matkoja tai yksinkertaisesti nopein ja halvin reittejä päästä perille, Olemme sinulle kuulu. Anna nyt Save A Train, Se kestää vain 3 minuuttia käyttämään hakukoneen saada parhaiten arvostetaan lippuja.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)