Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Eurooppa maanosana on hyvin monipuolinen, Eurooppa tarjoaa jotain kaikenlaisille matkaajille - pientä naposteltavaa mukana. Mutta missä on makuhermoja ilahtunut eniten? Mitä ateriakuvaa tulee Instagram raastava 100: n tykkää? Lopettaa ihmetellen ja aloittaa mutustellen. Koe Euroopan paras Food paikat meidän Parhaimmistoa!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Euroopan paras Food paikat – Kreikka

Koe Euroopan paras Food paikat Kreikassa. Kuka voi mahdollisesti pidä ruoka-täytetty filo leivonnaiset? Kreikkalaista ruokaa on vaikea vika ja se luultavasti on jotain tekemistä niiden historiaa. Maan ruokakulttuuri pidetään yli 4,000 vuotta vanha. Et voi voittaa kokemusta ja sen vuoksi se on Euroopan paras Food paikat.

 

 

2. Amsterdam

Sillä hetkellä jätät juna-asema, olet jo pommitetaan joukko hämmästyttävän valintoja. Tärkeimmät asiat ensin. Vuokrata polkupyörän. vaihe 2. Aja missä nenä vie! Euroopan paras Food Paikat ovat Amsterdam varten eri syistä. Ei väliä Budjettisi, siellä on jokaiselle jotakin! Sinä voisit vierailla viikon ja säilyä vain pois kadun herkkuja ja markkinoiden hinta.

En tiedä, mistä aloittaa? Hanki nopea johdatus Amsterdam ruoan kohtauksen levy kovetettua silliä yhdestä kaupungin monista silli kärryt tai silli kauppa. Jos se keitetty kala kaipaat yritä paistettu kala. Hakatut ja friteerattua siikaa tarjoillaan majoneesikastike. Jälkiruoaksi. Pop johonkin 100: n leipomoissa.

Jos etsit jotain suolaisia, et pulaa vaihtoehtoja juustoa. Ne ovat kirjaimellisesti joka kadunkulmassa. Suosikkimme? A siirappi höpöttää käsittää kaksi ohutta vohveleita, friteerattu sisäpuolella hölynpölyä ja päällä tomusokerilla.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

3. Italia

Miten voisimme edes ajatella nimetä Euroopan parhaat ravintolat paikat eikä kuuluu Italy! Onko Euroopan maista enemmän ikonin ruokaa? Hei, hiilihydraatit! Pizza ja pasta ovat kaikkien suosikkiluettelossa! Muista vain, että jokaisella alueella on oma erikoisuutensa ja se on kausiriippuvainen.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Euroopan paras Food paikat – Ranska

Lyon, tunnetaan Ranskan gourmet pääoman ei ole koskaan ollut helpommin, kanssa suora junayhteys Lontooseen ja TGV-yhteyksistä että kiidättää sinut Pariisi tai Marseillessa alle kaksi tuntia. Ovatko makuhermoja kokeilunhaluinen? Hyvä! Meillä herkkua sinulle! Kokeile paikallinen erikoisuus; esiliina Sapper (leivitetty roska), sitten lopuksi se pois käynti yhä suosittu Croix-Rousse alueella muutaman drinkin kaupungilla.

Tämä saattaa olla yksi Euroopan parhaista Ruoka paikat, mutta se ei tule ilman varoitusta: "Entrée" voidaan muualla maailmassa tarkoittaa "pääruokaa",”Mutta ranskaksi, se todella tarkoittaa ”alkupala.”Joten kiinni’entrée’for alkupala ja’plat’pääruoka, ja tulet ulos toiselta puolelta täysi vatsa ja hieno kokemus.

Lyon Toulouse Junat

Pariisi Toulouse Junat

Marseillen Toulouse Junat

Bordeaux Toulouse Junat

 

5. Lontoo

Lontoon ruoka kohtaus on edelleen osa Euroopan paras Food paikat ennen kuin tiedämme tuloksen Brexit. London kohtaus on mish-mash perinteisten kulinaarisia vision ja moderni innovaatio. Mikään ruokakeskeinen matka Lontooseen ei ole täydellinen ilman ainakin yhtä iltapäiväteetä, sunnuntaina paisti naapuruston pub mukana tuopin katkerot tai joidenkin takeaway paistettua kalaa ja ranskanperunoita yhdeltä kaupungin monista ’chippies.’ Jos Michelin-tähdellä keittiöt ovat enemmän sinun juttusi, Sitten olet vielä oikeassa paikassa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tällä hetkellä viisi ravintolaa, joilla on kolme Michelin -tähteä. Waterside Inn, Alain Ducasse klo Dorchester, Araki, Ravintola Gordon Ramsay, ja The Fat Duck.

Antwerpen Lontoo Junat

Haag Lontoo Junat

Bordeaux Lontoo Junat

Geneve Lontoo Junat

 

 

Ovatko makuhermoja vapina? Onko vatsasi jyrinä ennakoiden? Varaa seuraava juna seikkailu kulinaariset taivaaseen valinnan avulla SaveaTrain. Kirja alle 3 minuuttia ilman varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperience-europes-best-food-spots%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)