Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/04/2021)

Junamatka talvella Pariisiin on monia etuisuuksia. Ensinnäkin, se on mukavin tapa matkustaa. Istuimet ovat tilavia, jolloin voit enemmän jalkatilaa kuin kirjoittaisit kone. Going junalla on myös yksi turvallisin tapoja päästä perille, varsinkin talvella.

 

Muista, että talvikuukausina ovat raakoja muualla mantereella. Lumi, lumisade, ja jäätymislämpötilat tehdä siitä haastavaa ja pelottava kuljettajille navigoida tiet. Matkustaminen bussilla tai autolla tarkoitetaan uhmaten kylmä sää ja jäisillä moottoritiet. Tiet ovat liukkaita, ja auto tai bussi voi liukua käsistä.

Riippumatta kolkko, pakkasella, Paris edelleen unelma kohde ympäri vuoden. Ei ole tarvetta missaa kaiken Pariisi tarjoaa vain siksi, kylmempi ilmasto. Tässä syy, miksi sinun pitäisi vierailla Pariisi talvella ja miksi junamatka on paras tapa päästä sinne:

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Talvi Pariisissa

Talvi Pariisissa laskee joulukuusta helmikuu. Monet väittävät, että parhaat ajat vierailla Pariisissa on välillä huhtikuu ja kesäkuussa. kuitenkin, ei ole kiistatonta, että Pariisi on talvella maaginen.

Joka vuosi, kaupungin valot muuttuu Talven ihmemaa. Jo marraskuussa, Kaupungin palkit kirkkaampi upeat ikkuna avautuu ja kuohuviinit joulu Puut. Kuvitella tuikkivat valot kimaltelevaa toisin kuin harmaa taivas. Luistelua Pariisissa on myös unelma. Voit jopa löytää tuomioistuin perustettiin Eiffel-torni.

Tammi- ja helmikuu ovat myös parhaat ajat Pariisiin museot. Talvikuukausina, nauti museo väkijoukkoja, jotka ovat kevyempiä ja linjat, jotka ovat lyhyempiä. Ja jos olet kaikki yöelämä, Paris on tunnettu sen ympäri vuoden. Myös, jos olet taju ostoksilla kävijä joka haluaa saada parhaat ostostarjoukset, Talvimyynti Pariisissa alkaa tammikuusta helmikuun puoliväliin. Talvikuukausina ovat myös halvin aika yöpyä hotellit koska ne tarjoavat alennettuun huonehinnat aikana tähän aikaan vuodesta.

Lyon Pariisi Junat

Geneve Pariisi Junat

Montpellier Pariisi Junat

Kiva Pariisi Junat

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Junamatka Pariisiin nopeasti ja tyylillä

Jos etsit paras tapa päästä Pariisiin, huomaat, että junamatka on, miten se tehdään mukavasti ja helposti. Jos asut Euroopassa tai asut suuntasi Pariisiin eurooppalainen kaupunki, moninkertainen suurnopeusjunien mennä sisään ja ulos Pariisin päivittäin. Seuraavassa luettelossa on, kuinka nopeasti voit saapua Pariisissa joitakin Euroopan suurkaupungeissa, kun valitset yhden monista suurnopeusjunien saatavilla:

  • Lontoosta Pariisiin Eurostar – 2 tuntia ja 23 minuutit
  • Amsterdam Pariisi Thalysissa – 3 tuntia ja 20 minuutit
  • Brysselistä Pariisissa IC - 1 tunti ja 35 minuutit
  • Utrecht Pariisiin IC - 3 tuntia ja 32 minuutit
  • Rotterdam Pariisiin Thalysin - 2 tuntia ja 40 minuutit

 

Jos haluat matkustaa Pariisiin vähemmän, yhteyttä parhaat lippujen hintoja. Ostaminen lippusi etukäteen merkitsee yhä parempia tarjouksia. Tavoitteenamme on auttaa sinua säästää rahaa ja aikaa meidän yksinkertaistettu varaus, Ainoa mitä tehdä nyt varata junaliput päälle SaveATrain.com

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)