Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 10/04/2021)

Tågresor på vintern till Paris kommer med många roliga grejer. För det första, det är det mest bekväma sättet att resa. Sätena är rymliga, så att du mer benutrymme än du skulle på en plan. Att gå med tåg är också en av de säkraste sätten att komma till din destination, särskilt under vintern.

 

Kom ihåg att vintermånaderna är brutala i andra delar av kontinenten. Snö, snöblandat regn, och frysande temperaturer gör det svårt och skrämmande för förare att navigera vägar. Att resa med buss eller bil innebär trotsar det kalla vädret och isiga vägar. Vägarna är hala, och en bil eller buss kan glida ur kontroll.

Oavsett trista, frostig väder, Paris är fortfarande en dröm destination året runt. Det finns ingen anledning att gå miste om allt som Paris har att erbjuda bara på grund av kallare klimat. Här är varför du bör besöka Paris på vintern och varför tåg är det bästa sättet att komma dit:

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

Cold weather Train Travel in Winter to Paris

 

Vinter i Paris

Vinter i Paris faller mellan december och februari. Många kommer att hävda att den bästa tiden att besöka Paris är mellan april och juni. i alla fall, det finns ingen förneka att Paris på vintern är magisk.

Varje år, City of Lights förvandlas till en Vinterparadis. Så tidigt som November, staden balkar ljusare med spektakulära skyltfönster och mousserande jul träd. Föreställ blinkande ljus glittrande i motsats till de grå himmel. Skridskoåkning i Paris är också en dröm. Du kommer även att hitta en domstol inrättas vid Eiffeltornet.

Januari och februari är också den bästa tiden att besöka Paris museer. Under vintermånaderna, njuta museum folkmassor som är lättare och linjer som är kortare. Och om du är allt om nattliv, Paris är känt för året. Också, om du är en kunnig shoppare som vill få de bästa shopping erbjudanden, Vinter Försäljning i Paris löpa från januari till mitten av februari. Vintermånaderna är också billigaste tid att stanna på hotellen eftersom de erbjuder rabatterade rumspriser under den här tiden på året.

Lyon till Paris Tåg

Genève Paris Tåg

Montpellier till Paris Tåg

Nice till Paris Tåg

 

Dress up Train Travel in Winter to Paris

 

Tåg till Paris med hastighet och i stil

Om du letar efter det bästa sättet att ta sig till Paris, du kommer att upptäcka att tåg är hur man gör det bekvämt och enkelt. Om du bor i Europa eller är på väg till Paris från en europeisk stad, flera olika höghastighetståg gå in och ut ur Paris varje dag. Följande lista visar hur snabbt du kan komma i Paris från några av Europas storstäder när du väljer en av de många höghastighetståg tillgängliga:

  • London till Paris på Eurostar – 2 timmar och 23 minuter
  • Amsterdam till Paris på Thalys – 3 timmar och 20 minuter
  • Bryssel till Paris på IC - 1 timme och 35 minuter
  • Utrecht till Paris på IC - 3 timmar och 32 minuter
  • Rotterdam till Paris på Thalys - 2 timmar och 40 minuter

 

Om du vill resa till Paris för mindre, Kontakta oss för de bästa biljettpriserna. Att köpa biljetter i förväg innebär att få bättre erbjudanden. Vårt mål är att hjälpa dig spara pengar och tid med vår förenklade bokningsprocess, Det enda kvar att göra nu är att boka tågbiljetter på SaveATrain.com

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-winter-paris%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)